Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

inFamous 2

rioichi

New Member
inFamous 2

Kehittäjä¤: Sucker Punch Production
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Julkaisu: 7.6.2011(P-Amerikka)
Lajityyppi: kolmannen persoonan toiminta/sandbox
Alusta: PS3
Tallennusmuoto: Blu-ray
Ikäluokitus: Ei tiedossa(luultavasti +16)
Demo: Ei tiedossa
Sucker Punchin kotisivut: http://www.suckerpunch.com/
Pelin viralliset koisivut: http://www.infamousthegame.com/

Tiedot eivät ole 100% varmoja, koska pelistä ei ole vielä paljoa kerrottu. Sen verran tiedetään, että Colen ulkonäköä ja ääninäyttelijä muuttuu ja Cole matkaa uuteen kaupunkiin ja kohtaa uuden vihollisen.

Gameinformerin kannesta voi saada vähän osviittaa uuden Colen ulkonäöstä:

gi-infamous2-cover-401x480.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Mutta eikös tuo ole "piiretty" tuo GI:n kansi? Voiko olla, ettei se ole ihan itse pelihahmon näköinen? Sinänsä tottumiskysymys, mutta ihan heti en ymmärrä miksi Colen ulkonäköä muutettaisiin jatko-osaan..

Mutta innolla odotan jatko-osaa. Eka Infamous oli yksi parhaita - ja letkeämpiä - open world -kokemuksia omalla kohdalla.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Ensimmäinen osa kieltämättä jäi vähän paitsioon kun ei uskonut, että pelkällä sähköllä varustettu supersankari jaksaisi kokonaista hiekkalaatikkoa pitää kasassa mutta hyvinhän se myöhemmin koettunakin toimi ja kun tarinakin jäi sopivasti auki niin mikä ettei.

Vieläkin mieluummin kyllä näkisi Sly Raccoon -sarjalle jatkoa mutta hyvin tuntuu Sucker Punch pitävän pakettinsa kasassa, oli genre mikä tahansa.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Sinänsä tottumiskysymys, mutta ihan heti en ymmärrä miksi Colen ulkonäköä muutettaisiin jatko-osaan..
Sucker Punch itse asiassa kertoo, miksi ulkonäkö on jatko-osassa aika radikaalistikin erilainen.
Art director Matthias Lorenz told the magazine that he gave Cole a new look in order to make him a “more appealing, more compelling main character.” In terms of his new personality, Animation Director Billy Harper mentioned that they wanted the new Cole to be “a little gritty, a little street, without the grumpiness.” They described him as an “EXTREME sports star - like Travis Pastrana, Tony Hawk or Chris Sharma - what would they be like if they had super powers.”
Tuosta GI:n jutusta näkyi toisaalla jo enemmänkin tietoa, mutta hukkasin linkin jossain välissä...

Lähde: Examiner
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Tuosta GI:n jutusta näkyi toisaalla jo enemmänkin tietoa, mutta hukkasin linkin jossain välissä...

Infamous 2 – GameInformer Info PlayStation Informer

- From what I see, they have pulled in the camera.

- There are real cutscenes and the traditional comic strip narrative.

-You wont just jump up buildings but will construct ways to make it up buildings using objects to heighten that sense of exploration.

- There should be some new powers outside of electricity but he will still be the electric super hero.

- There is melee weapons.

- Zeke is more helpful.

- More people, cars and things happening in the game.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Kiitos Azerach!

Vielä muutama uusi yksityiskohta löytyi TSA:n uutisesta:
* It’s set in New Orleans, except it’s not New Orleans, it’s a made up New Orleans called New Marais.
* Cole isn’t younger, he’s just new, with a new voice actor.
* He will be a super super hero, with better powers.

Lähde: The Sixth Axis
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Menee aika lailla aiheesta ehkä ohi, mutta voi kyöpeli sentään tuota GI-kuvaa!

Ilmeisesti SP:llä jäi vaihde päälle Radicalia vastaan käydystä drag-kisasta?
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Uudistukset kyllä vaikuttaa ja oletan niiden olevan ihan kunnossa, ainoa mikä tässä nyt vähä harmittaa on tuo Colen ulkonäkö... Ensimmäisessä osassa Cole kun on niin... äijä? ja tämän uuden myötä Cole on trendikundi lenkkeilyasussa. :(

Mutta enpä anna hahmon ulkonäön vaikuttaa asiaan sen kummemmin. Mikäli pelattavuus, tarina, meininki ym ovat yhtä hyvin kohdallaan kuin ensimmäisessä niin ostoon kyllä lähtee.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Haluaisin että vanhat kyvyt olisivat edelleen pelissä ja että olisi mahdolista yliladata sähköä kohteisiin joidenka avulla pystyyisi luomaan RA tyylisen Teslacoilin joka ampuu sähköä ihan joka suuntaan.
Sitten vähän R&C ACiT esiintyvät turbo ympyrät joissa Cole taas kerää vauhtia slidaamalla ja sen avulla pystyisi laukaisemaan itsensä erittäin korkealle ja glidin avulla pääsisi sitten muualle päin mappia.

Joohanh: :D Siltä kyllä kuva vähän näyttikin
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Vähän toi uusi hahmo näyttää joltain back street boys laulajalta, mutta kun edelleenkään ei näy viitteitä multiplayerista, niin luultavasti peli tulee löytämään tiensä mun hyllyyn sitten kun se julkaistaan.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Nojoo ei toi kyl näytä enää yhtää Colelta jos se ees enää on Cole. Tai oha se voinu olla tyytymätön ulkonäköösä ja käyny plastiikkakirurgillaki ni kyl si tajuun!

Huomasitko katsoa tuon itse lehtiartikkelin, mikä oli linkattu tuohon ylemmäs ? Siellä tämä muodonmuutoksen kokenut herra muistutti jo jonkin verran vanhaa Colea, tukka kasvuun ja vaatteet vaihtoon.

Pakko myöntää, että tuli taas aivan turhaa panikoitua tuon asian suhteen. :rolleyes:

Vielä en kerennyt itse artikkelia lukaista, kun kerkeää niin sen jälkeen luultavasti lisää omien ajatusten purkua tekstin muodossa.


.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Pistetään sitten spoilereihin tuosta ja tulevista artikkeleista jutut.
Yhdessä kuvassa näkyi tuo sähkötornaado mutta itse en pitänyt siitä ollenkaan, se vaan tuintui hölmöltä. Ja vihjaus jäävoimista niin lyhyesti, en halua monitaitoista sylaria kun sähköllä riittää jo erillaisia juttuja. Ehkäpä artikkelissa mainitusta Co-opista voisi löytyä hahmo joka omaa jäävoimia.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Ei tuo Cole siltikään oikein iske. Supersankarista muututtu Faithin kaltaiseksi free runneriksi. Ääni varmaan on sama kuin Mike Tysonilla, mutta yhtä oktaavia vielä korkeampaa. Sehän ei siis ole sieltä matalimmasta päästä.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Nojoo ei toi kyl näytä enää yhtää Colelta jos se ees enää on Cole. Tai oha se voinu olla tyytymätön ulkonäköösä ja käyny plastiikkakirurgillaki ni kyl si tajuun!

No miksei samantien kasattu kokonaan uutta hahmoa?

Kuitenkin hienoa että joku muutos on tapahtunut. Olihan "entinen Cole" aikas geneerinen päähenkilö..


Tai toiselta kantilta: "Eihän Cole ole enään Cole"
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Porukka varmaankin nähnyt jo, mutta traileria siis taas luvassa; E3 2010: Infamous 2 Trailer Video from GameVideos

Ihan hienon näköstä kyllä, sähköjen lisäksi meillä on jäävoimia, mikä myöskin vaikutti ihan siistiltä uudistukselta. Voin kuvitella tämän kaaoksen mikä aiheutuu kun suurempi risteys lyödään jäihin ja autot jyräävät toistensa päälle. :cool:

Vähän kyllä häiritsi tuo Colen uusi ääni, mutta näh ei jaksa enään sitä miettiä. Se kun ei itse pelaamista muuta millään tavalla.

Toinen asia, mikä alkoi tuossa mietityttämään kun selailin Game informerin scannit läpi niin pisti silmään Colen vaatetus. Joissain kuvissa oli eri tyylinen paita, erivärinen olkareppu, eri sävyiset housut ja hiuksetkin vaikutti joissain kuvissa lyhyemmilta kun toisissa? Olisikohan meillä mahdollisuus muokata pelihahmon ulkonäköä?
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Saa kyllä tulla skini missä Colella on ykkösen vaatteet päällä.
Ääninäyttelijä kuulosti niin persoonattomalta Coleen verrattuna ja repliikit yrittivät olla Draken tyylisiä letkautuksia.
Ei ei eieieieieieieiiii!!! Ei jäävoimia, Cole on sähkömies eikä pakkasherra. Vaikka jokin uusi laite antaisi hänen vaihtaa kykyjään niin silti ei.
Miksi tähän piti tulla jättimäisiä monstereita? Niitä on jo ihan tarpeeksi.
 
Vastaus: inFamous 2 [PS3 Hype]

Ihan omasta mielestäni inFamous 2 vaikuttaa todella lupaavalta. Tykkäilin kovasti ykkösestä, enkä millään usko että Sucker Punch onnistuu mokaamaan mitään merkittävästi. Ainakin haastattelujen ja trailerin perusteella vaikuttais siltä, että kakkososassa tulee olemaan kiinnostavaa meininkiä ja tekemistä kaksinkertaisesti, ellei enemmän.

Uudistuksetkin kuulostaa hyviltä, aina jäävoimia myöten. En itsekään halua, että Colesta tulis mikään supervoimien kootut teokset, mutta kyllä Sucker Punch on ilmottanu, ettei se vanha tuttu sähköputkimies-Cole unohdu mihinkään. Ja tottakai on hieno juttu, ettei ykkösosassa saatuja voimia heitetä suoraan siihen luovaan romukoppaan.

Uudesta suunnittelusuunnasta voisin sanoa sen verran, ettei se Cole mun mielestä mitenkään pilattu ole. Nyt kun muistelee, ei ykkösosan sankarista saanut paljon muuta irti kuin sen murahtelun, vaikka hahmo oli kieltämättä silti kiinnostava. Näyttäähän se toki aika paljon tietyiltä urheilustaroilta, mutta kun miettii koko pelin suuntaa, joka vaikuttaa jokseenkin kevyemmältä uutta kaupunkia, värikkäämpää grafiikkaa ja aktiivisempaa maailmaa myöten, ei ihan väärään suuntaankaan voida mennä.

Eikä pelissä kuitenkaan ole vaaraa tai varaa liikaan hilpeyteen, kun merkillinen anti-supersankari -ryhmä ja suohirviöt kiusaavat, puhumattakaan Beastistä, joka vaeltaa pitkin USA:n maita ja mantuja maisemareittiä jauhamaan Colen kipinäsilpuksi. Huh huh, ettei malttais odotella!:D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom