Jäsenen Aksu uusimmat tuotokset

 1. Aksu

  Days Gone

  Kaikki pelilliset systeemit on omassa tilanteessa. Mutta jos oo oikeasti siinä tilanteessa että tämä on 5/10 peli, vaihda alaa ei tämä peliarvostelu/ala ole sua varten.
 2. Aksu

  Days Gone

  Tuo puuduttuminen on tämmöisten pitkien open world pelien ongelma, aika harvassa on ne pelit jotka tuosta ei kärsi. Ainahan voi pelata välissä jotain muuta, jos alkaa pahemmin puuduttamaan. Kyllä tästä huomaa että tekijä tiimi on huomattavasti pienempi kun Naughty Dogilla, semmoiset pienet...
 3. Aksu

  Days Gone

  Hyvin kyllä koukuttaa, varmaan noin 10 tuntia oon pelannut. Tässä on kyllä todella hyvät kontrollit, just sopivasti painontunnetta tuolla hahmolla, prätkällä ajaminenkin on mielekästä. Menujen kontrollit on parhaimmat mitä missään pelissä olen nähnyt, todella kätevä käyttää kosketuslevyllä.
 4. Aksu

  Dirt Rally 2.0

  Ei taida nähdä mistään että milloin clubin event loppuu, lukee pelkästään että in progress eikä mitään aikaa. Käynnistin pelin niin sieltä näkyy aika, saisivat laittaa myös tuonne nettisaitille.
 5. Aksu

  Google Stadia - pelit striimaten

  Digital Foundry oli myös testannut Stadiaa ja kokemus ei ollut mitenkään huikea, lagia ja resoluutio ongelmia.
 6. Aksu

  Days Gone

  Harvinaisen paskasti suomennettu, otettu aivan liikaa vapauksia. Muuten kyllä vaikuttaa ihan laadukkaalta peliltä.
 7. Aksu

  PlayStation 5, Xbox "Scarlett", Switch 2 - konsolipelaamisen 9. sukupolvi

  Totuus on se että ei tuo gamepassi muuta pelitottumuksia mitenkään, ne vaan hommataan eri kautta, ei sen kummempaa. Vitun hieno palvelu se on ja ois suotavaa että Sony vastais siihen jotenkin.
 8. Aksu

  Fallout 76

  Yhtä paskan tuntuinen PS4 Prolla kuin Fallout 4. Niitä efektejä mitä käytetään 30fps pehmentämiseen on käyttetty tässä aivan väärin, tulee huono olo kun pelaa, liikuttaa kameraa niin menee sillain, tök,tök,tök,tök,tök. Vaikkapa joku Witcher 3 tai Uncharted 4 on sulavuudeltaan ihan eri...
 9. Aksu

  DayZ

  Ehkä tuon chatti homman pystyy päivityksellä korjaamaan.
 10. Aksu

  DayZ

  Tuo vielä kyllä pelistä todella paljon poissa että partyssä ei voi käyttää pelin omaa äänichattia.
 11. Aksu

  DayZ

  Tämän pelin suola on se kun törmää toisiin pelaajiin. Jotkut pelaa bandiitteina ja yrittää tappaa ja varastaa lootit, sitten on friendlyjä joiden kanssa pystyy vaihtamaan jopa tavaraa.
 12. Aksu

  Google Stadia - pelit striimaten

  Viive tappaa pelit, se on niin yksinkertaista. En usko missään vaiheessa että tämä Stadia pystyy lyömään läpi tosi pelaajien keskuudessa. Ei puhuta mistään 30vs60fps vaan ihan oikeasta viiveestä mikä sen hahmon liikuttaminen aiheuttaa.
 13. Aksu

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Stadian ongelma on se että teknologia ei ole vielä tarvittavalla tasolla, viive on peleissä niin kovaa myrkkyä että sitä ei sais liikaa olla. Kyllähän jotkut silloin tällöin pelaajat saa tästä jotain irti, mutta ne joille pelaaminen on oikea harrastus, se viive kyllä tappaa sen nautinnon.
 14. Aksu

  Google Stadia - pelit striimaten

  Ei tuolla stadialla tee vielä mitään. Ihan turha laite verrattuna PS5........
 15. Aksu

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Aika todennäköiseltä vaikuttais että oma PS4 digitaalinen pelikirjasto on pelattavissa PS5 ilmaiseksi.
Ylös Bottom