Jäsenen Aksu uusimmat tuotokset

 1. Aksu

  The Last Of Us Part II

  Näyttää kyllä aivan uskomattoman hyvältä, näkee kyllä että paskanjauhanta on lopetettu tuossa universimissa ajat sitten, ainut puhe tapahtuu puukon välityksellä, tuo ellie on niin kuin joku saatanan tyly Rambo joka vetelee kaikilta letkut auki.
 2. Aksu

  The Last Of Us Part II

  Onhan se aivan selvää että sieltä on tulossa teknisesti ja pelattavuudeltaan todella loistava peli, tekijätiimi on ehkä jopa maailman paras pelistudio. Se on sitten ihan pelaajasta kiinni että toimiiko tarina, mutta kyllä ainakin Neil Druckmann siihen tarinaan uskoo, koska ei se muuten ois...
 3. Aksu

  PlayStation 5 - hype, huhut ja uutiset

  Voihan se olla että tuohon takana olevaan rakoon syttyy valo kun pelaa PSVR.
 4. Aksu

  PlayStation 5 - hype, huhut ja uutiset

  Tiedä sitten että onko tuossa Dualsense ohjaimessa joku kikka millä se toimii PSVR peleissä mitkä ohjainta seuraa, kyllä se ainakin semmoisissa pelissä toimii mitkä ei seuraa ohjainta.
 5. Aksu

  Mafia III

  Saapa nähdä että miten sen Mafia remaken kanssa käy, melkoista sekoilua kyllä ollut Hangar 13 osalta, odotukset on laskenut huomattavasti.
 6. Aksu

  Mafia II

  Peli on Pro:lla 1440p ja noin huonosti pyörii, voi olla että ei ole helppoa päivittää kuntoon kun optimointi on ollut olematonta. 1 osan remake on Mafia 3 pelimoottorilla, ei sekään kovin hyvin Pro:lla pyöri, laitoin suosiolla 1080p reson kun pelasin Mafia 3 DLC läpi, jonkun verran se sillä...
 7. Aksu

  The Last Of Us Part II

  En tietenkään tarkoittanut tuolla hyppynapilla sitä että se pitäis tuoda kaikkiin peleihin, tuo oli ennemminkin piikki Assasassin Creeedin kaltaisten pelien suuntaan ja on siellä moni muukin peli joka tuosta ois oikesti hyötynyt.
 8. Aksu

  Dirt Rally 2.0

  Aika jännä kun ei pysty tekemään enää mitään kun se jää tulee kohdalle Monacon kisassa. Luistaa aivan saatanasti välillä ja kartturi ei varoita mitään, pitäis kuulua että mahdollisesti jäätä tai jotain, pelottaa ajaa kun yhtäkkiä saattaa tulla jäätä keskellä mutkaa ja ei ole enää mitään...
 9. Aksu

  The Last Of Us Part II

  Kova on kyllä ulina tätä peliä kohtaan internetissä, veikkaanpa että kun peli on ulkona ja pöly laskeutuu niin aika moni joutuu nielemään sanansa. Mitä hyppyyn tulee niin se on aivan toivottu uudistus ja turha tuota ominaisuutta on vähätellä, tuo puuttuu nykyään yllättävän monesta pelistä.
 10. Aksu

  Pelien remasterit/remaket hyvä vai huono asia?

  Tämä on ilmeisesti 4K resoluutiolla joten ongelma on lähinnä siinä, on kyllä perseestä että peli päästettiin ulos ilman kunnon optimointia, kyllähän tässäkin tapauksessa pelitestaajien on täytynyt huomata tuo nykiminen mutta peli laitetaan silti pihalle.
 11. Aksu

  Pelien remasterit/remaket hyvä vai huono asia?

  Tähtääkö peli 60fps, tuntuis kyllä oudolta jos ei pyöri edes lukitussa 30fps. Jos peli tähtää 60fps niin ongelma on helppo korjata lisäämällä 30fps tila.
 12. Aksu

  Mafia III

  Taidanpa laittaa Stones Unturned ja Sing of the Times DLC testiin kun ilmaiseksi saa, nuo on saaneet Steamissa huomattavasti paremmat arvostelut kuin emopeli, Sitdown tehtävä pitää olla suoritettuna emopelistä että nuo DLC on auki.
 13. Aksu

  Assassin’s Creed Valhalla - viikinkiparta kasvamaan

  Ihan siitä sen voi päätellä että peli tulee pyörimään PS5 tasoisella PC:llä 60fps 100% varmasti.
 14. Aksu

  The Walking Dead: Saints & Sinners PSVR

  Ihan hyvältä tämä vaikuttaa, sen kyllä toivois että vasurit vois vaihtaa liikkumisen oikeaan moveen, kyllä sitä vasemmallakin pystyy liikkumaan mutta tulee hieman ongelmia joissain tilanteissa. Tainnut olla liian pitkä tauko VR peleistä kun meinas tulla hieman huono-olo, pitää varmaan vähän...
 15. Aksu

  Assassin’s Creed Valhalla - viikinkiparta kasvamaan

  Ei se ole noin vaikeaa, koska peleistä tulee myös PC-versiot jotka pyörii 60fps. Saattaa olla että resoluutiota jouduttaisiin AC tapauksessa laskemaan konsoleilla jotta 60fps saavutetaan, mutta ei se mikään kovin iso työ ole. Joitain pelejä löytyy jotka on suunniteltu alusta alkaen 30fps, mutta...
Ylös Bottom