Jäsenen Aksu uusimmat tuotokset

 1. Aksu

  Gran Turismo Sport

  Tuleeko uudet radat samantien myös VR ajettavaksi.
 2. Aksu

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Pelit tulevat lopulta ratkaisemaan ja PSVR on siinä omaa luokkaansa,. PSVR pelien laatu on mahtava, ei PCVR pysty vastaamaan siihen.
 3. Aksu

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Tämä kaikki on totta että ollaan menty eteen päin ja niin pitääkin. Mutta silloin kun lyödään PSVR2 tiskiin niin odotukset on ihan huikeat. Kaikki odottaa isohkoa hyppyä, siellä on sonyn parhaat vr velhot vääntämässä. Mutta sitä ennen PSVR on ihan perkeleen käypä laite, kukaan ei ole edes...
 4. Aksu

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Mitä itse mietin ja mitä Cherny sanoi. PSVR2 on todella kaukana, mutta PSVR nykyinen on lähellä meitä ja PSVR on lähellä sydäntä, me tuetaan nykyistä PSVR ja vr on tärkeä meille.
 5. Aksu

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  PSVR ei ole auttamatta vanhentunut, kyse on resoluutiosta ja kannattaa muistaa että psvr on 120fps jos potkua löytyy. Te tyypit jotka itkette niin olkaa hyvä vaan. Tuo yllä oleva höpötys on jossain 4-5 päässä, eikä meidän reaali ajassa nyt. Kannattais oikeasti vähän miettiä mitä sanoo, ennen...
 6. Aksu

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Sitten kun PSVR2 julkaistaan niin sen pitää olla oikeasti hyppäys teknologiassa. Kyllähän ne vois julkaista PSVR2 vaikka ens vuonna isommalla resoluutiolla, mutta oisko siinä lopulta järkeä. Veikkaan että Sony hakee ja odottaa nyt sitä hyppyä mikä on odotettavissa, jos kiirehtii niin voi kusta...
 7. Aksu

  Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

  Ihan hyvin potkii tuo 206 WRC, pitää itekkin aktivoitua viimeistään sitten kun tuo tulee ulos. Tuli aikoinaan ajettua Colin McRae Ralleja melkein pelkästään tuolla. Bossekin nappas 2 mestaruutta tuolla autolla.
 8. Aksu

  Death Stranding [Hype]

  Tässähän oltiin yhdessä trailerissa ensimmäisessä maailmansodassa, mitähän sekin oikein oli. Kyllä tämä on paljon enemmän kuin tuo erämaassa samoilu.
 9. Aksu

  Death Stranding [Hype]

  Tästä ei kyllä osaa sanoa vielä yhtään mitään, tämä peli voi olla melkein mitä vaan, Kojima on tarkoituksella näyttänyt ihme pätkiä että porukka ois ihan pimennossa.
 10. Aksu

  MudRunner: A Spintires Game

  Kyllä tuo on kuulemma huomattavasti monipuolisempi kuin 1 osa, eiköhän sieltä ala jossain vaiheessa tippumaan tarkempaa tietoa.
 11. Aksu

  MudRunner: A Spintires Game

  SnowRunner on uudelleen nimetty MudRunner 2. Julkaisussa pitäis olla yli 15 karttaa ja jotkut on jopa 4 kertaa isompia kuin 1 osassa.
 12. Aksu

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Tuommoinen härveli keräis kyllä aivan perkeleesti pölyä.
 13. Aksu

  PlayStation VR-pelit

  Kokeilin vähän Ace Combat 7 VR tilaa, olipa rankka, oli pakko lopettaa kun tuntui että ei pysy penkissä :D Vissiin se meri vetää jotenkin pasmat aivan sekaisin, ihan varmasti tulis huono olo jos pelais vähän pidempään.
 14. Aksu

  Astro Bot: Rescue Mission

  On kyllä mahtavasti tehty tämä, tulee vain toinen toistaan huikeampia kenttiä kun peli etenee. Veikkaanpa että tulevaisuudessa alkaa tulemaan tämän tyylisiä tasoloikkia vr:lle ihan urakalla, käy samanlailla kuin vaikkapa first person shootereissa, nyt se "pyörä" on keksitty ja kaikki alkaa...
 15. Aksu

  PS4 Pro - ongelmat, bugit ja muut murheet

  Jos kone on noin 1v 1kk vanha niin ottaa yhteyden ostopaikkaan, ihan varmasti saa ilmaisen huollon. Se menee virhevastuuseen, tuommoisen elektroniikka tuotteen pitää kestää useampi vuosi.
Ylös Bottom