Jäsenen finbaek uusimmat tuotokset

 1. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Tasokas tapahtuma, kunnes "Human drama" iski kunnolla. Sen enempää vielä finaalia paljastamatta, Gran Turismolla on nyt oma Senna-Prost -taistelupari.
 2. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Michelin on Gran Turismon uusi yhteistyökumppani ja virallinen FIA-GT -rengastoimittaja. Videossa käydään yhteistyökuvioita läpi yksityiskohtaisemmin - lyhyesti: rengassimulaation luvataan paranevan. Videolla nähdään virtuaaliratin takana myös Juan Pablo Montoya (videossa alkaen 22:22), joka...
 3. finbaek

  No Man's Sky

  Ei kaatunut kertaakaan parin tunnin setissä nyt uusimman 2.05-päivityksen siivellä. Ruudunpäivitys parantunut Nexuksessa ja muutoinkin kivenkova!
 4. finbaek

  No Man's Sky

  Vinkki PS4 Pro "vanhamallin" suihkumoottoriäänen hiljentämiseen: nyt 4K-telkkarilla huomasin, että kun PS4:n pakottaa asetuksissa 1080p:hen, tuulettimen puhina vähenee selvästi. HDR on mulla aina pois. (Eipä sillä nyt tämän pelin kanssa mitään yhtenäistä tainnut ollakaan.)
 5. finbaek

  No Man's Sky

  Vielä tosi epävakaa. Yhden online-tehtävän tein ja emäalukseeni telakoitumaan - ja crash. Multiplayer pois päältä, niin ei kaatunut 1,5 h sessiossa kertaakaan. Varsinkin jos Storen alennuksesta bongaa, niin koppaa kiinni. On rahalle vastinetta. Jossakin vaiheessa, kymmenien - satojen tuntien...
 6. finbaek

  No Man's Sky

  Tässä vielä linkki viralliselle bugiraportointisivulle: https://hellogames.zendesk.com/hc/en-us
 7. finbaek

  No Man's Sky

  Noin 1,5h testiä (ei PSVR) : neljä kertaa kaatui. Alustana mulla PS4 Pro. Kaatumiset tapahtuivat Nadan ja Polon paikassa, myös planeetan pinnalla laskeutumisessa. Todella epävakaa ja paikoin rosoisempi aiempaan - toivottavasti ninjapätsäävät nopeasti.
 8. finbaek

  Gran Turismo Sport

  "Sadetta saadaan mutta aurinkoa otetaan." Huomisen päivitys saattaa olla kuiva, nimittäin GT-sivusto ei suoraan sano sadekelin olevan osa päivitystä. Hypetin GT Planeetan mukana liian aikaisin, sorry. https://www.gran-turismo.com/gb/news/00_5303076.html No, pian nähdään..
 9. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Pelin fysiikoita viilattiin viime päiviyksessä aliohjaavampaan suuntaan, minkä huomaa erityisesti GT3-/GT4-luokan kilpureissa. Se aiheutti ison polemiikin - varsinkin monet maailman nopeimmista kritisoivat kovasti yliohjauksen vähenemistä. Toisaalta monet katuautot paranivat tuntumaltaan...
 10. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Tämä juurikin. Eli Custom-kisoissa tekoäly tuntuu onnistuvan paremmin ja on ehkä yllätyksellisempi ja nopeampi paikoin, mutta silti se on ikäviä kyllä niin granturismoa: jarrutuspaikat ovat täysin ennustettavissa ja ylivarovaiset.
 11. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Tänään tuli uusi 1.34-päivitys. Kohokohtina ehkä Pagani Huayra ja japanilainen Autopolis-kilparata! Uusi Supra ei tehnyt vaikutusta. Pitäydyn vanhassa pyöreämpikulmaisemmassa.
 12. finbaek

  Gran Turismo Sport

  GT Sport saa maaliskuussa kaksi päivitystä. 5.3. tulee normaali pelipäivitys, tosin nyt vain viidellä autolla: Myöhemmin peliin tulee Dallaran Super Formula SF19 Toyotan ja Hondan koneilla. Auto on pelimaailmassa hyvin harvinainen ja oikealla versiolla kisataan Japanissa. Peli-ilmentymässäkin...
 13. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Taso tiivistyy, joten pistänpä videon pitkästä aikaa: Suzukan eilen ajettu 2019 testikauden Nations Cupin 7. kierros GT4-luokkalaisilla. Valitsin luotettavan Renaultin, jota käytän Manufacturer-sarjassa. Miinuksena auto on huono suorilla mutta toimii mutkissa loistavasti myös renkaille. Hyvä...
 14. finbaek

  Resident Evil 2: vuosimallia 2019

  Polttelee. Toivottavasti tulee aleenuksiin pian. Tuo soundtrack-keskustelu oli hyvä huomata. Originaali meni kauppalistalle.
 15. finbaek

  Gran Turismo Sport

  Jep. Kyllähän tuo kuuluu olennaisesti pelinkehitysprosessiin, eikä se ole tavatonta vakavampihenkisissäkään simuissa. Oli hyvä, että nyt tuo tapahtui ja tottakai oli ajankohta suunniteltu näin. 2019 FiA-GT -kausi starttaa nimittäin pian, kuun lopussa.
Ylös Bottom