Jäsenen ^^juha uusimmat tuotokset

 1. J

  Death Stranding

  Tämä todettu huuhaaksi ainakin redditissä ja reseterassa. Death Stranding Patch Notes 1.03 Multiple problems fixed Game balance adjustments Translation quality improvements *** Updated save version (please note that save data created in version 1.03 cannot be used with an earlier version of the...
 2. J

  Tom Clancy's: The Division 2

  Muutama tunti taputeltu end gamea world tier 1:ssä. Vielä ei ole viholliset pesusieniksi muuttuneet, mutta vasta normaalilla vedellyt tehtäviä kun geari ei ole ihan kohdillaan.
 3. J

  Tom Clancy's: The Division 2

  Konsolifin klaani on laitettu tulille pleikalla. En tiedä miten löytyy haulla, mutta jos vippaa viestillä pystyn kutsumaan klaaniin.
 4. J

  My PS4 Life -tilastot

  Pelejä voisi olla enemmänkin jos jostain saisi vain lisää aikaa.
 5. J

  My PS4 Life -tilastot

  Omat statsit: 8038 tuntia ja 401 peliä Destiny: 1272h Fortnite: 608h Ark: Survival Evolved: 599h 5864 trophyä(53 platinaa)
 6. J

  Red Dead Redemption 2 Online

  No itsellä ei ole missään hevosessa vakuutusta maksavat 4$ lunastaessa(vakuutus 5 kultaa muistaakseni). Kaverilla ilmainen lunastus toisessa muistaakseni. Voin olla väärässäkin. Kuulopuheiden varassa tässä.
 7. J

  Red Dead Redemption 2 Online

  Ilmaisen arabialaisen saa pleikalla mistä vaan tallista. Hevonen jos kuolee niin se lunastetaan vasen nuoli ja stables jne.. Maksaa 4$ tai ei mitään jos on vakuutus
 8. J

  Red Dead Redemption 2 Online

  Juuri tuli vertailtua kaverin kanssa shopin hintoja min max honorilla. Ei ole yhtään mitään vaikutusta hintaan. Tosiaan hyvällä ja huonolla honorilla aukee 2 story tehtävää.
 9. J

  Red Dead Redemption 2 Online

  No sitten en osaa sanoa. Itse olin eilen pysyvän possen leader ja kaveri sai pitää itse ihan oman karttansa.
 10. J

  Red Dead Redemption 2 Online

  Aarrekartan voi saada kuka tahansa loottaajista. Tuurista kiinni vain löytäminen itsellä 20 hideoutia suoritettu ja yhen kartan löytänyt
 11. J

  Palautteet foorumin toiminnasta

  Itsellä ollut tuota ketjun ensimmäiseen viestiin heittämistä siitä asti kun xenforo tuli alustaksi. Tapahtuu vain tosiaan ketjuissa mitä ei ole lukenut x aikaan. Ketjuja mitä seuraa tiuhaan menee aina viimeiseen lukemattomaan viestiin.
 12. J

  Spider-Man

  Taitaa omistaa vain elokuvaoikeudet. Jos katsot pelihistoriaa niin se on täynnä multiplatformeja.
 13. J

  H1Z1

  Daily challengeistä saa
 14. J

  Watch Dogs 2

  Vastaus: Watch Dogs 2 Itse lensin tuossa 1.44 toisella vai kolmannella yrityksellä. kerran hyytyi vauhtikin törmätessä tolppaan. Eli mahdollista on. Lennän itse nokasta ja käytän oikeata tattia korkeuteen enkä liipaisimia(en tiedä lentääkö sen smoothimmin kun lentää eri kuvasta)
 15. J

  PS4-päivitykset

  Vastaus: PS4-päivitykset Custom avatarhan on ollut vaikka kuinka kauan käytössä. Omistat vain laitteen mihin saa playstation appin. Appsista vaan säätämään profiilikuvaa ja voi valita kansiosta kuvan.
Ylös Bottom