Jäsenen Miika_- uusimmat tuotokset

 1. Miika_-

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Muista tosiaan myös se että nuohan ovat sinun spekulaatiota eikä niissä ole faktan kanssa mitään tekemistä: https://www.google.fi/amp/s/gamerant.com/naughty-dog-working-on-the-last-of-us-factions-multiplayer/amp/ Tähän voisi myös tuoreemat Multiplayer jutut laitella mitkä on jo käsitelty mutta...
 2. Miika_-

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Tämähän keskustelu käytiin melko vahvasti maaliskuussa, eiköhän sielä Sony kaikki hamstraa tulevaa sarjaa varten.
 3. Miika_-

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  https://www.google.fi/amp/s/gamerant.com/last-of-us-2-multiplayer-leak-battle-royale/amp/ Ja silti huhuja vieläkin pyörii Remakesta ykkösen kohdalla ja Part II moninpelistä.
 4. Miika_-

  PlayStation 5, Xbox Series X, Switch 2 – konsolipelaamisen 9. sukupolvi

  Vaikka Jaffe ei ole Sonyn palkka listoilla niin silti voidaan tänne laittaa: https://comicbook.com/gaming/news/god-of-war-creator-david-jaffe-xbox-phil-spencer-sucks-starfield-delay/ Melko huh huh höpötöksiä taas.
 5. Miika_-

  Xbox Series X|S:n tulevat pelit (huhut ja uutiset)

  Gears collectioni tulossa tälle vuotta? Tyhmältä tuntuu tosiaan myös nuo huhut Remasteroiduista Bethesdan peleistä kun Gearsit on myös saanu FPS ja muut boostit?
 6. Miika_-

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  Revikkaa kehiin sitten :D Laukka laukka antele antele ariiva :D https://www.resetera.com/threads/bloober-team-enters-into-a-significant-license-and-distribution-agreement-with-sony-interactive-entertainment-ps-plus.583244/
 7. Miika_-

  Alan Wake

  En oo vielä kerenny, tarkoitus olis jatkella joku päivä. Peli on kaukana pettymyksestä :) oli tapana aina pelata tätä iltasin kun oli vaimo yövuorossa mutta hän tekee nykyään päivää niin jäi siinä vähän muiden pelien varjoon. Onneksi tilanteen voi korjata.
 8. Miika_-

  Alan Wake

  Sydäntä ihan lämmittää: https://www.tivi.fi/uutiset/tv/788262e0-c146-4031-aac5-76c34a682f3d?ref=ampparit:ee47 Lisää positiivisia uutisia Remedyn suunnalta.
 9. Miika_-

  Starfield

  Kuten tapana on niin tykkään jälkijunassa palata aiheen pariin, veikkaan että Microsoftilla on jotakin muitakin pelejä tulossa tälle vuotta Forzan lisäksi. Odotan innolla kesän Show hommia että mitä kivaa on luvassa, ei lannistuta vaikka Backlog löytyy :)
 10. Miika_-

  Returnal - Sinivalkoista räiskintää

  Ihan AAA peli tämä on eikä indy.
 11. Miika_-

  Alan Wake

  On kyllä mahtavaa että tälle pelisarjalle on kysyntää, toivottavasti saadaan niin Twin Peaks ka X-files tyylinen sarja mitä pelikin on edustanut täysiä. Haluaisin nähdä myös Ilkka Villin pääosassa.
 12. Miika_-

  Yleinen Resident Evil -ketju

  Netlifixin Resident Evil esittäytyy:
 13. Miika_-

  Retrospektiivi - pelataan vanhat pelit nykypäivän pelaajan silmin

  Latailin tänään Gears of warin vuosimallia 2006 ja tuntuu mukavalta pelata tätä versiota ilman ehostuksia vaikka pyöriikin 60fps, edellewn soiva tapaus ja suosikkini kaikista Gears sarjan peleistä.
 14. Miika_-

  Starfield

  Ompas harmi kyllä.
 15. Miika_-

  Halo Infinite

  Voi luoja.. Mun on aivan pakko sanoa tämä ääneen mutta kyllä pelin putkijuoksu loppu repii helposti yhden pisteen arvosanasta, hirvittää jopa kirjoittaa mutta ollu yksi kaikkien aikojen paskimmista kohdista vuosiin :( Menihä se pakkopulla läpi!!! Alku oli erittäin lupaava mutta kun pelin...
Ylös Bottom