Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resistance 3

Vastaus: Resistance 3

Itsellä alue koodi BCES-01353. Onko kyseinen koodi suomalaisissa peleissä myös, helpottaa sitten tulevaisuudessa kun Storea selaan peliin liittyen ja versioon.
 
Vastaus: Resistance 3

Nyt on saapunut kauppapaikalle pelin ensimmäinen DLC!

The pack adds a new multiplayer mode called Survival, special multiplayer skins of some of the major survivors from the game: Herbert, Jonathan, Jean, and Charlie, and you'll also get a bonus Resistance 3 Survivor Concept Art Static XMB Theme.

Dammit, ei uusia mappeja :(
 
Vastaus: Resistance 3

Itsellä alue koodi BCES-01353. Onko kyseinen koodi suomalaisissa peleissä myös, helpottaa sitten tulevaisuudessa kun Storea selaan peliin liittyen ja versioon.

Kyseinen koodi ei ole "suomalaisissa" peleissä eli mm. tuota uutta lisäsisältöä et voi ladata. Koodi suomalaisissa peleissä on BCES-01118.
 
Vastaus: Resistance 3

No sain kuitenkin lunastettua koodin mutta puhutaanpas tuosta yksinpelistä.
Alku oli aika tylsä pelillisesti mutta parani selvästi kun päästiin raide venestä pois ja parani entisestään loppua kohti. Vaikka raide kohtauksia oli kaksi olivat ne molemmat huonoja pelaamisen kannalta vaikka tunnelma ja tapahtumat junaradalla olivat aika hienoja (siis ne Widowmakerit). Itse pidin eniten widowmaker taisteluista koska ne olivat hyvin toteutettuja bossitaisteluja. Brawlerit ja Saatanakaan eivät olleet yhtään huonoja bossi taisteluita vaan jopa kymmenen kertaa parempia kuin R2 olleet bossit joten ei mikään tuntunut turhalta sponge bobilta.
Jokaisella vihulla oli selvä tarkoitus ja hyvin toteutettu hyökkäystapa mutta erilaisten vihulaisten vähyys harmitti. Mutta tuo loppu oli jotain niin syvältä kun voi olla. Siis kuoliko kaikki paitsi villiintyneet kimerat pois kun torni warppasi muualle? Lopputekstien aikana kun on noita kuvia mitkä näemmä kertovat miten pelin päättymisen jälkeen tapahtui mutta onko se hyvä vai paha loppu ei selviä ollenkaan.
Aika köyhää oli tuo aseiden päivitys mahdollisuus ja niiden tuomat lisäjutut. Kyllä esim. Mutaattori parani selvästi päivittyessä mutta joillakin aseilla ei ollut väliä muuttuivatko ne ollenkaan. Peli ei näemmä tarjoa mahdollisuutta päivittää kaikkia aseita jos onnistuu pelaamaan kuolematta vaan jos haluaa kaikki päivittää niin sitten pitää myös kuolla muutamia kertoja.
Muutenkin nuo päivityksien eteneminen tuntui erittäin oudolta sillä Mutaattorin sain päivitettyä max tasolle jo vankilakentän aikana kun taas Augerin sain päivitettyä vasta viimeisessä kohdassa ja silloinkin piti tapattaa itseni jotta se onnistuisi.
Ihan selvästi R2 parempi peli mutta ei todellakaan niin hyvä mielestäni kuin R:FoM. 8/10
 
Vastaus: Resistance 3

Tarinan lopusta...

No sain kuitenkin lunastettua koodin mutta puhutaanpas tuosta yksinpelistä.
Siis kuoliko kaikki paitsi villiintyneet kimerat pois kun torni warppasi muualle? Lopputekstien aikana kun on noita kuvia mitkä näemmä kertovat miten pelin päättymisen jälkeen tapahtui mutta onko se hyvä vai paha loppu ei selviä ollenkaan.

Siis Josephin (EDIT: Nimi korjattu) päähomma New Yorkissa (mieshän luuli itsekin ettei selviä sieltä hengissä) oli tuhota se torni, joka sitten tukki tietyn Chimeroiden "madonreiän" avaruudessa. Taisi olla, että madonreikä hiljaa jäädytti koko planeettaa tms. Oli mikä oli, niin avoin madonreikä olisi tuhonnut varmasti (ihmis)elämän maapallolta.

Pelin lopussa siis madonreikä saatiin tukittua ja suurin uhka poistui. Mutta jos lukee journaleja (varsinkin viimeinen), niin maapallolla on vielä paljon Chimera-sotilaita jäljellä ja tarina jäi siltä osin avoimeksi. Pelaajilla on tietenkin tarve aina saada "päätös" jos trilogiasta puhutaan, mutta Resistance jätti oven osin myös auki. R3 oli tavallaan Josephin tarina (R1 ja R2 oli Nathan Halen tarinoita) ja voihan olla että seuraavassa pelissä on uusi sankari. Mene ja tiedä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resistance 3

Tarinan lopusta...



Siis Charlien päähomma New Yorkissa (mieshän luuli itsekin ettei selviä sieltä hengissä) oli tuhota se torni, joka sitten tukki tietyn Chimeroiden "madonreiän" avaruudessa. Taisi olla, että madonreikä hiljaa jäädytti koko planeettaa tms. Oli mikä oli, niin avoin madonreikä olisi tuhonnut varmasti (ihmis)elämän maapallolta.

Pelin lopussa siis madonreikä saatiin tukittua ja suurin uhka poistui. Mutta jos lukee journaleja (varsinkin viimeinen), niin maapallolla on vielä paljon Chimera-sotilaita jäljellä ja tarina jäi siltä osin avoimeksi. Pelaajilla on tietenkin tarve aina saada "päätös" jos trilogiasta puhutaan, mutta Resistance jätti oven osin myös auki. R3 oli tavallaan Charlien tarina (R1 ja R2 oli Nathan Halen tarinoita) ja voihan olla että seuraavassa pelissä on uusi sankari. Mene ja tiedä.

Ettei vaan olisi Joseph Capelli päähenkilö ja Charlie Tent se hurjapää taistelija VTOL:in kanssa.
 
Vastaus: Resistance 3

Päivitys versioksi 1.05 on valmis, mutta kestää vielä pienen tovin, jotta Sony laittaa patchin julkiseen jakoon. Käytännössä puhutaan ensi viikosta.

Patch 1.05 is complete… and it’s huge. We know many of you have been waiting for this patch and the time for deployment is almost here. Sony is combing through it one last time and as soon as it’s live you will be the first to know, we are hoping for next week. This patch does not mark the end for Resistance 3 support though. Stay tuned for a R3 Community custom playlist contest in the coming weeks.

Korjauslista on varsin mittava, ja ennen kaikkea verkkopelin sujuvuutta ja toimivuutta pitäisi olla viilattu entisestään.

Deathcam
* Update and bug fixes to the deathcam system

Network
* Updated Network error messages
* Several performance updates to fix network lag
* Improved load times for friends list
* Refined Hero movement for improved network syncing

Lobby
* Fixed issues related to the game host quitting out of a private game
* The host will no longer lose the ability to start the game after completing a match and returning to the lobby

Matchmaking
* Players will no longer be put into a Team deathmatch game while searching for Deathmatch or Deathmatch Small
* Searching Deathmatch Small with a party of five or more will no longer cause the “Finding Game” screen to loop until the player backs out.
* Improved team balancing

UI
* Cleaned up overlapping text fields in the UI
* The icon for “Double Bird” is now consistant across all menues
* Fixes to the HUD while playing in Immersive mode

Party
* Party is no longer allowed to create and enter a game with no opposing team
* The party leader of parties with 3 players will can no longer result in the party leader being put into the staging screen while the rest of the party is disbanded.

MP Gameplay
* All equipment and abilities are now purchasable at level 60
* Players will no longer spawn invisible to other players
* Suicides award enemies kills if the player is still wounded from their damage
* Abilities will no longer lose functionality if they activate the ability at the same moment that they dies
* Split screen players will no longer be on seperate teams
* Players bodies will no longer hold onto weapons after being killed
* Change to Chain Reaction final node time

Abilities
* Leaper Corpse will now spawn fewer leapers
* The bubble shield will now disapear when the EMP is used against it.
* Dash now gives more consistent feedback when the player is unable to use it
* The players head will no longer vanish when killed while performing a taunt
* Assassin no longer displays the user as a friendly on the radar for DM games
* Players will no longer lose berserks and abilities after playing a number of match making games
* The player will no longer spawn with different genades than what was placed in the primary slot through grenadier

Weapons
* The mutators secondary’s will deal damage regardless of the surface to which it is applied
* Marksman turrets will function properly regardless of the surface to which it is applied
* Wildfire lock-on disabled in between shots in MP

Art
* Misc art, collision and volume fixes

Loc
* Localization fixes and updates

Move
* Improved the Move’s aim mechanic

Coop
* Several bug and crash fixes
* Co-op player can now watch videos normally
* Fixes to progression stopping issues while playing campaign in coop

3D
* Fixed the loading screen for 3D
* Tracker footprints now appear for both eyes

Campaign
* Misc fixes to campaign

Remnant
* Remnant levels have been corrected
* Improvements to the UI

Lähde: Insomniac
 
Vastaus: Resistance 3

* Improved team balancing

Hyvä että ton korjaa , hieman tylsää oli pelata 6:lla yhtä vastaan.
 
Vastaus: Resistance 3

Tuli hankittua tälläinen peli kun halvalla lähti. Ja pakko oli tulla kyselemään co op-kaveria ekalle läpipeluukerralle kun en ole pahemmin FPS-pelejä pelaillut :D
 
Vastaus: Resistance 3

Peliin tulossa toinen DLC, eli "Brutality Pack". Kyseessä on about kaikista isoista nykyshootereista tuttu horde-pelimuoto, jossa listitään vihuaaltoja yksi kerrallaan. Online/offline co-op löytyy ja mukana tulee myös "Mick Cutler skin", "special Warden Static PS3 Theme" ja sledgehammer avautuu pelimuotoihin. Musiikin tarjoaa Mastodon.

Harmi vain, että raportit kertovat ettei tämäkään DLC tarjoa lisää trophyja.

( Resistance 3 Brutality Pack Smashes Onto PSN – PlayStation.Blog.Europe )
 
Vastaus: Resistance 3

Kiinnostaisi myöskin, että onko onlinessä elämää? Oletan, että on ja pysyy. On kuitenkin aika omalaatuinen ja erikoinen tapaus tämä. Toinen asia, onko kukaan jaksanut opetella sofottaan Movella onlinessä? Jos on, niin onko "kilpailoukykyinen" kontrolli ja pystyykö haastaan Dual Shockki pelaajia?

PS. Vihdoinkin alkoi saamaan vähän halvemmalla tätä. Laitoin pukinkonttiin tulemaan.

Ite aattelin odottaa että peli irtoisi halvalla Suomesta, sillä pelkästään single playeri kiinnostaa oikeastaan. Mutta onko tuolta ihan turvallista tilata? En ole ennen tilannut ulkomailta mitään.
 
Vastaus: Resistance 3

Hyvältähän tää single vaikuttaa. Haasteitakin löytyy, sillä noita bronze trophyjähän on tosi paljon. Harmi ettei multiplayer oo mitenkään ihmeellinen.
 
Vastaus: Resistance 3

Onko tähän muuten tulossa sitä Ressu kakkosesta tuttua cooppia? Siis jossa vedettiin olikohan 4 pelaajan tiimissä. Itse pelasin varmaan 90% ajasta tuota moodia. Toki yksinpeli tuli läpäistyä ja multiplayeriakin jonkun verran. Ei kyllä ilman sitä moodia viitsi ostaa, kun on muutakin pelattavaa ihan tarpeeksi ens jouluun asti varmaan :D
 
Vastaus: Resistance 3

Onko tähän muuten tulossa sitä Ressu kakkosesta tuttua cooppia? Siis jossa vedettiin olikohan 4 pelaajan tiimissä. Itse pelasin varmaan 90% ajasta tuota moodia. Toki yksinpeli tuli läpäistyä ja multiplayeriakin jonkun verran. Ei kyllä ilman sitä moodia viitsi ostaa, kun on muutakin pelattavaa ihan tarpeeksi ens jouluun asti varmaan :D

Resistance 2:ssa oli kahdeksan pelaajan erillinen co-op-moodi, jossa oli erinäisiä yhteistyönä suoritettiva yksinpelin tarinasta irrallisia tehtäviä. Tässä Resistance 3:ssa ei ole enää moista muotoa, mutta sen sijaan koko yksinpelin voi mennä läpi kaverin kanssa kahdestaan jaetulla ruudulla (kuten Resistance: Fall of Manissa).
 
Ylös Bottom