Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2012 (5.6.-7.6.)

Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Hienoa, että boxilla on sellainen juttu kuin kinect ja siihen integroitu kaikenmaailman viihdettä. Mutta suomalaisena jään paitsi melkein kaikesta tästä tykityksestä. Kinect-sloganin voisi muuttaa tähän "Better to be U.S. citizen".

Sitten siihen boxin peliosuuteen. Ei yllätyksiä, nuff said.

No Sam Kalastaja näytti ihan hyvältä ja Gearssi mielenkiintoiselta.

Katseet kohti EA:n esitystä. Odotukset tässä, Criterion-NfS: MostWanted ja laadun paluu osa 2 sekä Dead Space 3.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Olikos mitään omaa konsolifinin E3 irc kanavaa?

EDIT: Kiitoksia!
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Dead Space 3 helmikuussa 2013! Ja sopivasti oman asepalvelukseni päätyttyä. Näytti kyllä älyttömän hyvältä tuo co-op. Odotin sitä jo kakkoseen, mutta kelpaahan se nytkin. Ja ne maisemat siellä ulkona oli aivan uskomattoman hienot. Harmi, kun ne ei kääntäny kameraa sinne päin siinä taistellessa. :(

Vaikutti jo tuon videon perusteella paremmalta, entä Dead Space 2. Laitanpa yhden kysymyksen tarinaan liittyen (Dead Space 2:sta pelaamattomat älkää lukeko spoileria):

Mistä Ellie sai silmänsä takaisin vai oliko sillä joku proteesi? Silmälappu olis kyllä khuulimpi.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Aika perussettiä tähän asti. Valopilkkuina uusi UFO ja tietty Black Ops 2. Uutta konsolirautaa odotellessa on kiva vaihteeksi bongailla myös pc-puolen juttuja.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Aika jännä, mitenkä UFC on lähtenyt yhteistyöhön EA:n kanssa, vaikka aiemmin molemmat haukkuivat toisensa pystyyn. Noh, raha ratkaisee. Sääliksi käy THQ:ta. UFC Undisputedit oli hyviä pelejä. Nyt EA MMA:n tekijät tekee jonkun yhtä paskan pelin, mitä se MMA oli, mutta ratsastavat vain tällä kertaa UFC-nimellä.

Crysis 3 näytti vain jatko-osalta Crysis 2:lle, ei muuta. Ei innostanut.

Dead Space 3 oli EA:n pressin ainoa valopilkku, joka innosti.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Voi voi, Most Wanted ei ole kyllä sellainen kun kuvittelin, mutta eiköhän tuo silti ole aika pätevä peli. Lisäksi mieleen jäi vain SimCity. Ja Crysis näytti aika kivalta.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

EA:n parasta antia omaan pelimakuun oli ehdottomasti Medal of Honor. Ympäristöä menee särki ennennäkemättömällä tenholla ja operaatiot ovat uskottavan oloisia. Kuten tuolla KonsoliFIN:n chatissa tuli mainittua, voi tälle löytyä yllättävää tilausta Call of Dutyn siirtyessä puhtaan scifin pariin tämän vuoden painoksellaan. Yleisön reaktiot olivat jotain ihan muuta kuin aiemmin illalla Microsoftin pressin päättäneen pitkän ja ikävystyttävän Black Ops 2:n. Onko FPS-genre saamassa tänä vuonna uuden mestarin köökin kautta? (=kun bäfää ei lasketa :D)
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

EA:n pressistä päällimmäisenä mieleen jäi Dead Space 3 sekä uusi Medal of Honor. Alkanu kyllästyttään jo nämä codit ja bäfät. NFS Most Wantedin tulemista tarttee myös seurata sivusilmällä. Harmi, kun eivät esitelleet tämän vuoden NHL:ää laisinkaan. Crytek jätti eniten kylmäksi, näytti lähinnä Crysis 2 lisäriltä.

Ubisoftilta odotuslistalle Watch_Dogs, saattaa olla loistopeli ellei ole liika skriptattua huttua.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Ubi nosti nyt kyllä fiiliksiä roimasti. Selkeästi toistaiseksi paras setti. Minä ainakaan en ole mistään kuullu tai lukenu tästä Watch Dogista, joka vaikutti lupaavalta. Myös Wii U tuntuu pari pykälää houkuttelevammalta. Oli hieno se zombie-pelin traileri.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Watch Dogs oli näiden E3-messujen parasta antia tähän mennessä. Pakko-ostos jo tuon demon perusteella. Tuossa yhdistyi Deus Ex ja GTA.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Wat? Huhu kertoo että on muitakin tulossa kuin Wii U

Ai että tuo Watch Dogs tulis Wii U:lle, Xbox 720:lle ja PS4:lle? Ehei.. Ei noita kahta jälkimmäistä laitetta nähdä kuin aikaisintaan vasta ensi vuoden lopulla ja eiköhän tää Watch Dogs tule jo viimeistään keväällä 2013. PS3, X360, PC ja Wii U alustana, sanokaa mun sanoneen.

EDIT: Alustoiksi varmistuneet PS3, X360 ja PC! Lisäksi näköjään Splinter Cell: Blacklist on tulossa myös PS3:lle!
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Ai että tuo Watch Dogs tulis Wii U:lle, Xbox 720:lle ja PS4:lle? Ehei.. Ei noita kahta jälkimmäistä laitetta nähdä kuin aikaisintaan vasta ensi vuoden lopulla ja eiköhän tää Watch Dogs tule jo viimeistään keväällä 2013. PS3, X360, PC ja Wii U alustana, sanokaa mun sanoneen.

X360/PS3:lle tullaan varmaan julkaisemaan paljon low-end versioita pitkälle vuoteen 2015. Peli esiteltiin lavalla PC:llä

Näytä liitetiedosto 9416
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Okei, The Last of Usin pelidemo vaikutti vielä enemmän, entä tuo Watch Dogs. Grafiikan on jo aiemminkin todettu olevan hunajata, mutta sitä se oli myös liikkeessä. Mitä erityisesti tuli myös ihailtua, niin animaatiot oli huippuluokkaa, kuten Unchartedeissakin. Lisäksi tuo on hienoa, että panokset on todellakin vähissä ja vihollisilla on sama ilmiö havaittavissa. Tekoäly vaikutti tuon lyhyehkön pätkän perusteella yhdeltä parhaimmista, mitä on tullut vastaan, mutta annetaan viimeinen tuomio vasta, kun päästään itse pelaamaan.

Ja Sonyn tilaisuus itsessään oli muuten totaalinen pettymys. Se helvetin kirjasekoilu kesti yli 15 minuuttia ja koko show'ssa (jos sitä sellaiseksi voi edes kutsua) nähtiin tasan yksi uusi peli, joka oltiin jo ennakkoon paljastettu - eli tuo Quantic Dreamin Beyond. God of War -demon aikana tuli vielä jotain GTTV:n mainosääniä siihen päälle, että piti sekin katsella ilman ääniä...
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Sonyn tilaisuudessa fokus tuli ainakin selville, se on pelit. Kaikki näytetty oli suurinpiirtein tiedossa jo etukäteen. Heavy Rainin luoja David Cage kuitenkin onnistui säväyttämään heti kättelyssä, Beyond: Two Souls oli jo tällä näytöllä vaikuttava ilmestys. Syvyyttä löytyi enemmän kuin tusinassa perusräimettä. Hyvän pelin merkki kun henkilöhahmoista halusi heti saada lisätietoa, kuka oli tämä tyttö ja mitä on tapahtunut? The Last of Us oli pelikuvansa puolesta paljon sitä mitä Unchartedin luojalta sopi odottaakin, hetken luuli jo olevansa takaisin tutussa ja turvallisessa. Odotetusti uudesta PS4:sta ei puhuttu mitään ja cross platformia puskettiin vahvasti PSVita <> PS3 -akselilla.

Koska FPS-räimettä ei koskaan voi saada tarpeeksi, tarjotaan sellaista mukaan nyt PSVitan matkaan: Call of Duty Black Ops: Declassified.

[video=youtube;yFxAJ3eaaC8]http://www.youtube.com/watch?v=yFxAJ3eaaC8[/video]
 
Ylös Bottom