Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NBA 2K17

tukholma

Active Member
Nimi: NBA 2K17
Kehittäjä: Visual Concepts
Julkaisija: 2K Sports
Alustat: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, Windows
Julkaisupäivä: 20.09.2016
Linkit: Twitter, Facebook

[video=youtube;t89CaiUHZWc]https://www.youtube.com/watch?v=t89CaiUHZWc[/video]

Tuli ostettua sitten tämänkin vuoden versio. Ne jotka ovat peliä pelanneet niin miltä vaikuttaa?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K17

Jaa ketju on avattu. Hyvä homma!

Pari viikkoa pelailua takana ja jos muutamalla lauseella vertaan viime vuoden versioon, niin realismi ja vaikeus ovat lisääntyneet. Simppelisti sanottuna tekoälyn puolustustaidot ovat parantuneet, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että pallo karkaa omalta joukkueen taitavimmaltakin pelaajalta käsistä viime vuotta helpommin, jos tunkee ahtaaseen väliin. Lisäksi tekoäly katkoo syöttöjä hanakammin, joten ihan oikeasti joutuu miettimään ja totuttelemaan, eikä ihan minne vaan voi syöttää. Nyt pallon saaminen hyvään asemaan korin alle vaatii jo työtä ja ajatusta mukaan. Joukkuepeli on tärkeämmässä roolissa.

Pelimekaniikan puolesta suurin muutos viime vuoteen on lay upien muuttuminen myös heittomittarilla ajastetuksi. Ne pitää siis nykyään myös ajoittaa hyppyheittojen tavoin, jotta onnistuvat. Läpiajoista ja muista ne menevät edelleen kohtuu varmasti vaikka miten ajoitettuna, mutta jos korin alla on vastustajan porukkaa, niin ajoitus mittarin avulla on tärkeää. Vaikeampaa siis siinä mielessä, mutta myös realistisempaa.

Oman pelaajan uran aloittelin ja se vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, mutta käytännössä kaikki aika on mennyt myteamin puolella dominationia pelatessa, kun se on sujunut niin mukavasti ja uusia pelaajia on kertynyt hyvää tahtia. Yhtään pelaajapakkaa en ole ostanut, mutta silti olen onnistunut jo kasaamaan melkoisen "megatiimin"! Turhien pelaajien myyntiä ja huutokaupan seuraamista, niin sillä pääsee pitkälle, eikä tarvitse oikeaa rahaa kuluttaa! Pelaamalla pärjää ja saavuttaa paljon! Perus domination meni läpi jo reilu viikko sitten ja historicin puolella olisi enää jäljellä 3 vastusta, historialliset all star-joukkueet. Sen jälkeen saisi valita sen diamond-luokan pelaajan palkinnoksi ja tällä hetkellä pohdiskelen Ben Wallacen ja David Thompsonin välillä...

PG: Steve Francis(domination reward, 92 overall amethyst) // Stephen Curry(current, 85 overall sapphire)
SG: Jamal Crawford(handles edition, 87 overall ruby) // Quentin Richardson(collection reward, 84 overall sapphire)
SF: Glen Rice(historic, 88 overall ruby) // Robert Horry(collection reward, 84 overall sapphire)
PF: Kevin Willis(historic, 88 overall ruby) // Rudy Larusso(historic, 83 overall emerald)
C: Andrew Bogut(Milwaukee Bucks historic edition, 83 overall emerald) // Greg Monroe(Detroit Pistons historic edition, 83 overall emerald).

Nyt mennään siis tuollaisella miehistöllä jo ja tosiaan ostamatta pakkaakaan! Steve Francisin nappasin palkintona perus dominationista ja on aika cheatti kortti vauhtinsa, heittonsa ja donkkiensa kanssa, mutta hauska pelattava kyllä! :D Pelaajia ja kortteja kun kertyy, niin noita collection reward-pelaajia olen myös muutaman saanut, jotka ajavat nykyisellään asiansa penkkiviisikossa varsin hyvin. Handles Crawfordista maksoin 48k pari päivää sitten ja samoin voi sanoa, että aika cheatti kortti! Hirveän nopea, hyvät heitot ja harhautukset ihan mahtavat! Glen Rice maksoi myös karvan alle 50k noin viikko sitten ja on kyllä huippukaveri, todellinen pommittaja heitoilla! Kevin Willis oli 20k ja hyvä monipuolinen iso laituri, tekee vähän kaikkea ja monipuolisen hyvin!

Kuten huomata saattaa, niin pelin sisäistä myteam-valuuttaa on kulunut jo pitkälti päälle 100k, ehkä jopa 200k, kun laskee kaikki pelaajat, joita olen ostellut ja myynyt, mutta tosiaan kaksi viikkoa pelaamista noin 3h/päivä ilman sen ihmeellisempiä nostoja palkintopakoista ja tuollainen tiimi jo kasassa! Jotenkin naurattaa ajatella niitä kavereita, jotka polttavat monia kymppejä pelin sisäiseen valuttaan ja toivovat noita pelaajia pakoista, kun ne oikeasti voi ostaa parin päivän pelaamisella ja omien turhien pelaajien myynneillä...Kärsivällisyys on hyve, on joku joskus sanonut!
 
Vastaus: NBA 2K17

Harmittaa suorastaan, kun suuri yleisö Suomessa vääntää otsa hiessä jotain todella nihkeetä NHL:ää. Samaan aikaan valistuneet pelaavat parasta urheilua, NBA2k -sarjan uusinta.

Tosiaan, sarja vain paranee edistyessään. NBA2k16 pelasin vain vähän sen jälkeen kun sen sai ilmaiseksi PSN:n kautta, mutta peli on koko muuttunut koko ajan dynaamisemmaksi NBA2k15:sta. Enemmän blokkeja, stealeja ja nyt lay-upit ajastettuna. Todella hyvä. Liike tänä vuonna tuntui ehkä nopeammalta tai sulavammalta kuin aiemmin, mutta sopii ainakin mulle hyvin.

Uusia pelimuotojakin on, Madden sarjaa on vähän matkittu ja sieltä puolelta voisi apinoida myös Draft Championsin. Erinomaiset myGM- ja myLeague -moodit nyt mukana lisävaihtoehdoilla, juuri kuten pitää. Eli nyt voi sarjan aloittaa pre-seasonilla, eli voit signata edellisen kauden jengiin kenet haluat, draftata myös.

Änärijanarien pitäisi siirtyä pelaamaan tätä jotta suomessa saataisiin kunnon geimit päälle myös ihmisvastustajan kanssa. En ainakaan vielä uskaltaisi puheittensa perusteella lähteä Fabre #4 haastamaan, mutta joskus tuolle elvistelylle pitää tehdä loppu :D
 
Nba kiinnostaisi hehkutuksen perusteella, mutta koris ei vain kiinnosta pätkääkään, kuten ei futiskaan. Molempia on kokeiltu, mutta aina palaa hokin ääreen. Onneksi änäri17 on oiva peli, jota pelaa mielellään.
 
Vastaus: NBA 2K17

Itse taas seuraan NBA:ta joka vuosi. Tietysti ei kaikkia pelejä kun tulevat yöllä yleensä, mutta tärkeämmät pelit kyllä. Hävettää myöntää mutta itkin kun viime kaudella Cavs voitti mestaruuden ja Lebron toi pokaalin Clevelandille olikohan jotain 52 vuoden tauon jälkeen. Joka vuosi olen ostanut NBA2k pelin. Perjantaina sain nyt tämän uudemman mutten ole kerennyt pelata vielä. Mutta varmasti pelaan monia kymmeniä tunteja. Kyllä minusta on paras urheilupeli vaikka on välillä myös hauskaa pelata nhl, fifa, ufc yms.myös. Niin ja kiitos Fabre pelin arvostelusta. Huomenna viimeistään kokeilen millainen peli kyseessä ja onko edistystä verrattuna 2k16
 
Vastaus: NBA 2K17

Oma pelaaminen on pelkästään my GM ja my league modessa niin onko tämä 2k17 niin paljon uudistunut verrattuna 2k16 että kannattaisi ostaa täyteen hintaan.
 
Vastaus: NBA 2K17

Nba kiinnostaisi hehkutuksen perusteella, mutta koris ei vain kiinnosta pätkääkään, kuten ei futiskaan. Molempia on kokeiltu, mutta aina palaa hokin ääreen. Onneksi änäri17 on oiva peli, jota pelaa mielellään.

Kannattaa kyllä kokeilla, jos edes jotenkin kiinnostaa! Oikeasti kyseessä on todella hieno laji ja pelisarja! Matsit täynnä hienoja suorituksia, upeita donkkeja ja vaikeita onnistuneita heittoja ja lisäksi peli oikeasti muistuttaa hyvin paljon mallintamaansa lajia, enemmän kuin esim. NHL-sarja jääkiekkoa! Tekoäly huijaa huomattavasti vähemmän kuin EA:n tuotoksissa ja netissäkin pitää oikeasti osata pelata, että pärjää! Exploitterit eivät tässä sarjassa pärjää edes sitä vähää, mitä FIFA:ssa ja NHL:ssä, kun samalla tavalla varmoja menestyskikkoja ei oikein ole. Tietysti jotkut voivat koittaa voittaa heittelemällä parhailla pelaajilla vain kolmosia, mutta ei se silti ole yhtä pahaa lajin raiskaamista, kuin FIFA:n pace-kiiturit ja NHL:n takakulma-one-timer-pellet.

En ainakaan vielä uskaltaisi puheittensa perusteella lähteä Fabre #4 haastamaan, mutta joskus tuolle elvistelylle pitää tehdä loppu :D

Heh, no en nyt elvistelystä tiedä! Ei ainakaan ollut tarkoitus elvistellä, vaan lähinnä tyytyväisenä todeta, että kahden viikon pelaamisella olen saanut selkeästi tulosta aikaan! Ensinnäkin uuden vaikeamman tekoälyn ja pelimekaniikan metkut alkavat olla selvillä ja lisäksi samaan aikaan omaan miehistöön on kerääntynyt kivoja kortteja aika nopeaa vauhtia! :) Tänä vuonna tuntuu olevan myteamin puolella vähemmän "pay to win"-mekaniikkaa, kun ihan pelaamallakin saa aika nopeasti sen 50k kasaan, jolla voi ostaa jo sitten 1-2 hyvinkin kovaa korttia, jos haluaa.

Tällä hetkellä vielä 2 historic all stars-vastustajaa jäljellä ja sen jälkeen täytynee ostaa taas pätkä PSN-aikaa, kun oma joukkue alkaa olla "valmis". Ei muuta kuin rohkeasti tätä pelaavat kaveripyyntöä sisään, niin pelataan! :) Oma pelityyli on joukkuepelimäinen, syöttöjen kautta heittopaikkoja hakeva, joten ei tarvitse pelätä, että mikään exploitteri olisin. Pelataan koripalloa kuten sitä on suunniteltu pelattavan, joukkuepelin kautta!
 
Vastaus: NBA 2K17

Sori OT. Fabre mitkä Fifa pace kiiturit?

Sellaiset huippunopeilla hyökkääjillä tai laitureilla pystyyn juoksevat tai yksinomaa läpisyöttöjä syöttöavut päällä hakevat kaverit, jotka saavat pelin muistuttamaan ihan jotain muuta kuin normaalia jalkapalloa :)
 
Vastaus: NBA 2K17

Ja kyllä NBA2k-sarjassa myös niitä ongelmia on, kun peli alkaa olla todella omassa ottessaan. My Career on kohta ollut jo 10 vuotta tekoälyn osalta "rikki" tai oikeastaan ei vain ole riittävällä tasolla. Lisäksi se edelleen perustuu paljon siihen oman pelaajan dominointiin ja pisteiden tekoon, jos haluaa oman joukkueen pärjäävän. Itse haluaisin enemmän olla vain pelajaana osana joukkuetta, enkä kantaa joukkuetta reppuselässä. Hall of Fame-tasollakin on helppo tehdä pisteitä 75ovr kaverilla, vaikka muuten olisikin tiukempaa. Toiseksi vaikeampi taso tuntuu myös tekoälyn suhteen olevan paremmin balansissa, mutta sitten joutuu pelamaan käsijarru päällä, että ei tule 50 pisteen pelejä. Olisi myös hyvä, jos siinä My Careerissa saisi myös säätää slidereita. Toki jatkuvista vioista ja puutteista huolimatta on paras uratila urheilupeleissä, ihan kirkkaasti.

My GM on sitten paljon toimivampi pelimuoto ja My Park aikaa hauskaa pelattavaa. NBA 2k-sarja on pirun kova, mutta on se vähän surullista nähdä joka vuosi myös niitä samoja pikkuvikoja siellä.
 
Vastaus: NBA 2K17

Se on siinä jätkät(ja mahdolliset mimmit)! Historic domination on vihdoin läpi ja dominationien kaikki 66 vastustajaa on nyt kyykytetty! Koville se otti, kisakunnon päälle se kävi, mutta tulipahan tehtyä ja suoritettua! Historicin viimeiset 3 tähtisikermää olivat kyllä sellaista grindausta, että oksat pois. Pari iltaa niiden kanssa meni, mutta läpi on ja palkintokortit on nyt sitten taskussa! David Thompson(https://en.wikipedia.org/wiki/David_Thompson_(basketball)) sieltä sitten valikoitui palkinnoksi, kun tuo takakenttä on aina ollut jotenkin itselle se tärkein osa omaa peliä. Heittävä takamies(SG) siis kyseessä ja kortilla overallia 95, diamond.

PG: Steve Francis(92) // Stephen Curry(85)
SG: David Thompson(95) // Quentin Richardson(84)
SF: Glen Rice(88) // Robert Horry(84)
PF: Kevin Willis(88) // Rudy Larusso(83)
C: Andrew Bogut(83) // Greg Monroe(83).

Noin mennään tällä hetkellä. Sen edellisessä viestissä hehkuttamani Handles Jamal Crawfordin pistin 49k lihoiksi, kun ajattelin, että turha noin kallista korttia on penkillä roikottaa. Sentterin paikalle tulee vielä päivitystä parempaan 88-89 overallin korttiin, kunhan saan marketista haluamani. Tällä hetkellä 85k rahaa tilillä + noin 20k edestä tavaraa myynnissä, joten jos kaikki menee putkeen, niin illalla ostelen vielä sen sentterin tuohon. Mietiskellyt tässä 89 overallisten Bill Laimbeerin, Vlade Divacin ja Shaquille O'Nealin välillä, mutta täytyy nyt katsoa, mihin sitä päätyy ja minkä raaskii ostaa.

Aika kova porukka kasassa jo, vai mitä? ;) Täytynee sitä PS+-aikaa ostella lähipäivinä, josko täältä joku vaikka uskaltaisi ottaa matsia ;)
 
Vastaus: NBA 2K17

Ja kyllä NBA2k-sarjassa myös niitä ongelmia on, kun peli alkaa olla todella omassa ottessaan. My Career on kohta ollut jo 10 vuotta tekoälyn osalta "rikki" tai oikeastaan ei vain ole riittävällä tasolla. Lisäksi se edelleen perustuu paljon siihen oman pelaajan dominointiin ja pisteiden tekoon, jos haluaa oman joukkueen pärjäävän. Itse haluaisin enemmän olla vain pelajaana osana joukkuetta, enkä kantaa joukkuetta reppuselässä. Hall of Fame-tasollakin on helppo tehdä pisteitä 75ovr kaverilla, vaikka muuten olisikin tiukempaa. Toiseksi vaikeampi taso tuntuu myös tekoälyn suhteen olevan paremmin balansissa, mutta sitten joutuu pelamaan käsijarru päällä, että ei tule 50 pisteen pelejä. Olisi myös hyvä, jos siinä My Careerissa saisi myös säätää slidereita. Toki jatkuvista vioista ja puutteista huolimatta on paras uratila urheilupeleissä, ihan kirkkaasti.

My GM on sitten paljon toimivampi pelimuoto ja My Park aikaa hauskaa pelattavaa. NBA 2k-sarja on pirun kova, mutta on se vähän surullista nähdä joka vuosi myös niitä samoja pikkuvikoja siellä.

Kyllä tosiaan tässäkin on bugeja ja glitchejä. Nytkin peleissä näkee tilanteita, missä ilmeisesti screenaava pelaaja pystyy työntämään pallotonta vastustajaa ilman että tuosta pääsee irti heti kun tattia liikuttaa. Muitakin palloon liittyviä juttuja on.

myCareer voi olla aika vaikea toteuttaa todella hyvin ainakaan juonen kanssa. Ei nyt heti tule mieleen miten se pitäisi tehdä että toimisi. Hyvä kuitenkin että on mukana.

Olen sikäli samaa mieltä, että myGM on toimivampi/toimivin pelimuoto. Fantasy drafteilla on kyllä pelimiehen ratkaisu, koska joukkueet menevät aivan sekaisin ja voit poimia vaikka kuinka hyvän joukkueen itsellesi jos tiedät mitä otat, vaikka et saisi alkupään pickejä (tai jos on serpentine draft). Nettipelit vaikuttavat hyvältä, mutta en ole näitä testannut kun tykkään pelata ilman lagia.


Kyssäri: heitättekö nappulalla (PS:n neliö) vai pro-sticillä (tatti) ? Onko näillä heittämisessä mitään eroa?
 
Vastaus: NBA 2K17

Kyssäri: heitättekö nappulalla (PS:n neliö) vai pro-sticillä (tatti) ? Onko näillä heittämisessä mitään eroa?

Nyt 2k17:sta varten olen opetellut tattiheiton. Se tuntuu tarkemmalta (pehmeämpi release) ja hauskasti saa valita, heittääkö levyn kautta (tattia ylöspäin, ainakin absolute-tattiohjauksella). Samoin tuntuu kätevämmältä kikkailla ennen ajoa, ja liikkeen saa vaihdettua milloin tahansa heitoksi/donkiksi kun pitää tattia mihin tahansa suuntaan pohjassa. En muista oliko tuota levyn kautta heittoa jo aiemmissa osissa, mutta omaan repertuaariin se päätyi kun tutorialista bongasin Preludessa.


Pelaaks jengi joutessa myNBA2k17-appia? Nimimerkillä näköjään tähänkin saa upotettua aikaa... :eek: Ois kyllä kiva, jos varsinaisen pelin MyTeam ois MyTeam Mobilen kanssa yhteensopiva.
 
Vastaus: NBA 2K17

..Lisäksi se edelleen perustuu paljon siihen oman pelaajan dominointiin ja pisteiden tekoon, jos haluaa oman joukkueen pärjäävän. Itse haluaisin enemmän olla vain pelajaana osana joukkuetta, enkä kantaa joukkuetta reppuselässä...

Juuri tuon takia en ole aiemmin innostunut My Careerista. Moneen vuoteen en ole pelannut ja nyt olen sitä aloittelemassa. Onko siinä tapahtunut yhtään edistymistä viime vuosina, vai onko välttämätön lopputulos edelleen se, että joukkueen menestys riippuu täysin sinusta?
 
Vastaus: NBA 2K17

Juuri tuon takia en ole aiemmin innostunut My Careerista. Moneen vuoteen en ole pelannut ja nyt olen sitä aloittelemassa. Onko siinä tapahtunut yhtään edistymistä viime vuosina, vai onko välttämätön lopputulos edelleen se, että joukkueen menestys riippuu täysin sinusta?

Aivan alussa omalla tekemisellä ei matseja kyllä voitoiksi käännetty. Vaikka ehtisit vaihdosta viemään tiimin johtoon, saattoi matsin hävitä silloin kun ei ollut itse kentällä. Sitten hyvä jos vikalla neljänneksellä pääsi edes kentälle. Söi miestä. Kun sitten tulee nosto aloituskentälliseen ja sen mukana tuplaa minuuttinsa, niin kyllä menestyminen aika pitkälti on omalla kontolla. Tietty pelipaikasta riippuen. SG:na toki haluankin olla about joka tilanteessa mukana ja puolustuksessa ei tarvitse joka paikkaa höylätä. Aika nopeasti tuossa saa kyllä vaikeustasoa ruuvata kaakkoon, jotta haastetta tulee.

Muutoin moodi on kyllä edistynyt: harjoittelussa on jotain järkeäkin ja niitä saa tehdä ihan omatunnon mukaan, eikä tarvitse aina koko off-dayta käyttää vain yhteen aktiviteettiin, vaan päivän aikana on 2-5 vaihtoehtoa. Tulee oikeasti treenattua 1v1-peliä ja eri tilanteita mielelläänkin.
 
Vastaus: NBA 2K17

Kuinka paljon teet pisteitä/peli suunnilleen milläkin tasolla? Mitenköhän tosiaan kävisi joukkueen riippuvuuden juuri sinun hahmosta, jos tekisi esimerkiksi levypallorohmun, jonka tavoitekaan ei ole tehdä pisteitä? Kun aikaa pelata on vähän, miettii kyllä tarkkaan, lähteäkö kehittämään omaa kaveria vai ottaisiko jonkun joukkueen haltuun. Mainittakoon, että vaikka My Career on kärsinyt realismin puutteesta, on perinteisesti tasapainoisen joukkueuran saanut aikaan hyvin vähillä slider-säädöillä. Ainakin aiemman konsolisukupolven peleissä..
 
Vastaus: NBA 2K17

Kuinka paljon teet pisteitä/peli suunnilleen milläkin tasolla? Mitenköhän tosiaan kävisi joukkueen riippuvuuden juuri sinun hahmosta, jos tekisi esimerkiksi levypallorohmun, jonka tavoitekaan ei ole tehdä pisteitä? Kun aikaa pelata on vähän, miettii kyllä tarkkaan, lähteäkö kehittämään omaa kaveria vai ottaisiko jonkun joukkueen haltuun. Mainittakoon, että vaikka My Career on kärsinyt realismin puutteesta, on perinteisesti tasapainoisen joukkueuran saanut aikaan hyvin vähillä slider-säädöillä. Ainakin aiemman konsolisukupolven peleissä..

Oletustasolla Pro pääsin aika nopeasti (kymmenisen ottelua) sellasiin tupla-tupla -pisteisiin (20+pst ja jompaa kumpaa syöttöjä/levareita ~10), kunhan oma overall nousi lähelle 70. Alussa ennen sitä meno oli tahmeaa eikä vastuutakaan oikein tullut, kunnes pian olinkin seuraavat 10 matsia putkeen Jordan Player of the Game :) All Star ei ole vielä ihan älytön hyppy vaikeustasossa, katotaan miten pitkälle kautta mennään, kun pitää nostaa Super Star tai jopa Hall of Famelle. Sitten rupeaa tienaamaan VC:täkin jo ihan hyvin (HoF:lla houkuttelisi toki 2x palkkakerroin), joten saa kaverin taidotkin nopeammin kohilleen.

Centterin tekeminen ei käynyt edes mielessä, koska ne nyt ovat - kärjistäen - vähän kömpelöitä tyyppejä ja omasta mielestä sikäli tylsiä ohjattavia. Kaikki kunnia liigan parhaimmille senttereille ja niille, jotka kyseistä paikkaa virtuaalisestikin hanskaavat hyvin. PF/SF ehkä sitten, mutta taas korille ajaminen ei ole itselleni pelaajana varsinainen vahvuus.

Muuten MyCareerissa VC:n tienaaminen on aika nihkeää. Joistakin edustustapahtumista saa säälittävät 50-100 VC, enkä nyt treeneissäkään varsinaisesti tienaamaan ole päässyt. Sitten kun jo edellisosassa supistivat MyNBA2k1-appin ilmaisia VC:itä (epätodennäköinen maksimi 1500 per päivä).
 
Vastaus: NBA 2K17

Pelaaks jengi joutessa myNBA2k17-appia? Nimimerkillä näköjään tähänkin saa upotettua aikaa... :eek: Ois kyllä kiva, jos varsinaisen pelin MyTeam ois MyTeam Mobilen kanssa yhteensopiva.

Perustin tiimin MyTeam Mobileen Suomi Finland. Liittykää ihmeessä. Tällä hetkellä oma tier on epic+.
 
Ylös Bottom