Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Palautteet foorumin toiminnasta

Suuret kiitokset omastakin puolesta että vanhat viestiketjut siirrettiin tänne. Varsinkin NHL-ketju on ollut itselleni todella tärkeä näiden vuosien varrella.

Oma (muutenkin suhteellisen vähäinen) kirjoitusaktiivisuus olisi todennäköisesti jäänyt lähes nollaan ilman em. hienoa peliliikettä.

Ja mukavahan noita jääkiekon MM-kisojen vääntöjä (varsinkin Fabre#4:n kanssa) on lukea jälkeenpäin uudella sivustolla :D
 
Kiitos kaikille palautteista. Viilauksia on tulossa vielä suuntaan ja toiseen, joten malttia :) Hyvä tästä tulee, ja kuten Jyri/Tontsa aiemmin kirjoitti, vanha alusta alkoi olla niin rikki että siirtyminen oli pakollista.
 
Nytkö vanhat ketjut ja viestit on saatu takaisin niin mielellään pysyn itsekkin foorumilla.. Kiitos tästä tosi paljon!
 
Kait priva-alueet on tulossa tänne myös? Meinaan vanhalla foorumilla niissä oli päivittäin kirjoittelua ainakin siinä missä mä olin..
 
Hienoa, että vanhat viestiketjut saatiin tänne uudelle puolelle.

Vaihdoin heti tumman teeman käyttöön. Vaalea ei näytä enää niin räikeältä, mutta kontrastia olisi saanut olla enemmän. Kuten tuossa etusivulla on listattuna keskustelualueet ja niiden vieressä aina uusin viestiä. Valkoinen ja vaaleanharmaa ovat niin lähellä toisiaan, että sivulla näyttää olevan enemmän "tyhjää tilaa".

Tummassa teemassa nuo vaaleansiniset tekstit voisivat olla hiukan tummempia. Erityisesti profiiliasetuksissa -> Yhteystietosi ja siellä nuo "Viestiasetukset" ja "Lisäyhteydet". Tummempi teksti erottuisi paremmin. Tätä kirjoittaessa ei näy muuta samalla värillä kuin sivun alalaidassa "Jaa tämä sivu".

Puhelimen selaimella vanha sivu on ollut helpompi käyttää kuin muut, XenForolla toteutetut sivut. XenForossa käy harmittavan usein niin, että kun haluan mennä keskusteluketjun sivulle 17, tuleekin 16 tai 18. Vanhalla foorumilla tätä ei tapahtunut koskaan, vaikka elementit olivat pienempiä. Se vain jostain syystä toimi tarkemmin kosketusnäytöllä.

Plussaa XenForossa on haku. En ole koskaan tykännyt integroidusta Google-hausta - se vaan näyttää sekavalta ja rikkoo foorumin visuaalisen ilmeen. Ja XenForon haulla tulee oman kokemukseni mukaan relevantimpia osumia.

Tapatalkia en käytä, joten henk. koht. minua ei haittaa siitä luopuminen, varsinkin kun perustelut olivat niin painavat (käyttäjätietokannan luovuttaminen). Huhujen mukaan suunnitteilla onkin jryi-pronssipatsas, heti kunhan joku katsoo ATK:sta, miten "Haistatin tyrannialle pitkät" kirjoitetaan latinaksi.

Hyvältä näyttää toistaiseksi, vaikka aluksi fiilikset uudesta foorumista olivatkin "Ny ne sen särki".
 
Pystyykö jostan nyt, tai tulevaisuudessa, rajaamaan pois alueita joita ei halua "Uudet viestit"-hakuun?
Tuohon on olemassa parikin eri pluginia, joista toinen maksaa rahaa, ja KonsoliFINillä on rahat lopussa. (Oikeasti meillä on tilanne se, että tämä foorumiuudistus saattaa jäädä hyvin lyhytikäiseksi, koska todennäköisesti tammikuussa meillä ei ole rahaa maksaa enää serverilaskua.) Kunhan savu laskeutuu, niin saatan investoida joka tapauksessa kympin tuohon paremman näköiseen näistä kahdesta.

Olisko mahdollista saada Steam tunnus kans näkyviin tohon profiilin alle? Tyylin vaik samalla tavalla kuten toi youtube että sitä voi vaan clickata ja se menee kyseiseen sivuun.
Sivustohan on "Konsoli"fin , mutta tuskinpa kenenkään rusinat siitä rasahtelis että Steam profiili näkyis kans. ;)
Lisätty.

Hyvältä näyttää uudistus, tägeihin kaivataan isojen kirjaimien support, xone ja ps4 näyttää typerältä. Tämä varmaan oli vielä vähän vaiheessa. Sitten mietin että voisi olla lisäarvo laittaa tagivaihtoehdoksi PS4 Pro Enchanced (vai oliko se optimized) sekä Xbox One Enchanced. Varsinkin Pleikkarilla on vähän hankalahko selvittää että missä on ja missä ei, olisi kätevää jos ilmenisi tagista.
XenForo on jostain syystä todennut isot kirjaimet tageissa turhiksi, joten täytyy elää noiden typerän näköisten kanssa. Enhanced-tageista taas en ole yhtään vakuuttunut, että niille olisi käyttöä. Monien ketjujen kohdalla jo nyt alkaa listaus olla tuskaisen pitkä, ja jos siihen lisää vielä jonkin "ps4 pro enhanced"-lipun, niin noista ketjulistauksista ei ota enää erkkikään selvää.

Kait priva-alueet on tulossa tänne myös? Meinaan vanhalla foorumilla niissä oli päivittäin kirjoittelua ainakin siinä missä mä olin..
Hmm, en ollut suunnitellut noita, mutta täytyy järjestää varmaan aiheesta kysely.
 
Mitä serverikulut on?
Muistanko ihan väärin, mutta oliko niin, että foorumi pyörii RY:n voimin?
Eli silloin voisi ottaa jäseniä? Onko poissuljettu ajatus ottaa jäseniä vuosimaksua vastaan, jolloin foorumille saa esimerkiksi jonkun statuksen ja jotain ”VIP” etuja tms?

Itse ainakin maksaisin tälläiseen yhdistykseen kuulumisesta, jos sillä pidetään foorumi ylhäällä. Eiköhän jokunen muukin aktiivi sen tekisi?
 
Näköjään Youtube upotukset eivät ole selvinneet siirrosta. Mulla on ylimääräistä energiaa niin olen korjannut mun vanhoihin viesteihin upotukset kuntoon ja lisännyt tageja.

Noista serverikuluista niin olisiko Flattr mikrolahjoitus nappi hyvä? En tosin tiedä onko se yhteensopiva Suomen lainsäädännön kanssa, jos se on vastiikketonta tuloa.
 
Mitä serverikulut on?
Muistanko ihan väärin, mutta oliko niin, että foorumi pyörii RY:n voimin?
Eli silloin voisi ottaa jäseniä? Onko poissuljettu ajatus ottaa jäseniä vuosimaksua vastaan, jolloin foorumille saa esimerkiksi jonkun statuksen ja jotain ”VIP” etuja tms?
Serverikulut on liian isot, vaikka niitä saatiin neuvoteltua vuosi, pari sitten kohtuullisemmiksi. Mutta tarpeeseen nähden ne on liian isot edelleen, ja jos vain aika riittää, meinaan katsoa, mitä asialle voi tehdä.

Meidän pitäisi saada parempia mainostajia kuin mitä Google on, mutta tämäkin vaatisi tekijää ja aikaa, eikä meidän ylläpitokööristä löydy vapaata mediamyyjää. (Jos joku haluaa alkaa myydä mainoksia KonsoliFINin sivuille, niin muhun voi ottaa yhteyttä.)

Mietin kyllä tuotakin, että avaisi jonkin kannatusjäsenyyden, jolla keräisi ainakin osan serverikuluista. Mutta tuntuisi pahalta pyytää rahaa jostain, mitä monet muut saa ilmaiseksi ilman että on tarjota mitään vastineeksi. Ehkä tästäkin voisi järjestää jonkin kyselyn.
 
Onhan nykyisin jo aika monella foorumilla näitä kannatusjäseniä, jolloin saa jotain etuja esimerkiksi jäsenille oma alue, jotain etuja johonkin hallintaan jne.
 
Tuo Pro / X Enchanted tagi kysymys niin en tykkää ajatuksesta koska silloin ketjun perustaja joutuu tekemään salapoliisi työtä koska noita ei ole aina merkattu selvästi esim. Wikipediaan.
 
Tää on pikku juttu mut mun mielestä tällä sivustolla on paremmat Hymiöt. :)

Kiitokset täältäkin että toitte nuo vanhat viestit ja ketjut tähän uuteen sivustoon. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Varsin mukavasti wanhojen ketjujen siirto näköjään onnistui, mutta...Aina löytyy joku mutta! Esim. Ikivihreiden Musiikkilöytöjen ketjussa wanhoihin viesteihin upotetut YouTube-videot eivät enää näy :( Ikävä pikkujuttu, mutta ei kai voi mitään.
 
Tämä valkoinen tausta on tosiaan ihan hirveä.

Vanhojen ketjujen konsolitunniste-tagit näyttävät kadonneen (PS4) jne.
 
Jostain syystä en pysty laittamaan itselleni profiilikuvaa puhelimella. Haluaisin siis ottaa profiilikuvan puhelimen muistista mutta ei pysty.
 
:mad:

Hmm, kyllä ne ainakin näin iOS11:n Safarilla laitettuna toimii.
 
"Siirry viimeiseen viestiin" nappi olisi kiva saada takaisin, jos sellainen on mahdollista.

Edit. Hahaa, painamalla sitä kohtaa, joka kertoo koska viimeisin viesti on kirjoitettu, pääsee viimeiseen viestiin.
 
Viimeksi muokattu:
"Siirry viimeiseen viestiin" nappi olisi kiva saada takaisin, jos sellainen on mahdollista.
Minne? Uusimmissa viesteissä, seuratuissa jne. pääsee viimeiseen viestiin klikkaamalla sitä kellonaikaa siitä vierestä. Se on viimeisen viestin aika ja pomppaa viimeiseen viestiin siitä.
 
Mitä kautta näkee omat perustetut ketjut? Olisin katsonut onko Banner Saga ketju siirtynyt uudelle foorumille, koska "etsi" toiminnon kautta sivusto herjasi ettei ko. ketjun otsikko tuota hakutuloksia.
 
Ylös Bottom