Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Need for Speed Payback

Vastaus: Need for Speed Payback

Peli näyttää niin paljon paremmalta kuin edellinen koska tulee välillä päiväkin :D
 
Ei tarvinnut kun tunnin verran kokeilla tuota 10h kokeiluversiota ja totesin etä peli on silkkaa paskaa. Se näyttää hirveältä, kontrollit ovat uskomattoman huonot, "juoni" on kamala. Vaikka saisit tehtäväksi ajaa paikasta A paikkaan B ihan vaan tavataksesi ryhmääsi tehdään se checkpoint timetrial kisana, joka ikinen asia mitä juonessa tapahtuu on checkpoint timetrial kisa joka on todella typerää. Ainut positiivinen asia joka pelistä jäi meileen on se ettei aina ole yö.
 
Hetki pelattu EA Accessin kautta, eikä enää tee mieli palata pelin pariin. Onneksi EA Access on olemassa, sillä muuten olisin ostanut tämän pelin varmaan. Peli on graafisesti ihan ok, mutta tarina vaikuttaa todella huonolta. Niin kuin Hideo sanoikin, niin kontrollit on myös täyttä kuraa. Varmaan itselleni vuoden pahimpia "floppeja".
 
Äsken katsoin gamespotin arvostelun ja ilmeisesti tässä on myös välillä pakko grindata vanhoja kisoja jotta saa tarpeeksi speed cardeja joilla viritetään autoa.
Tai sitten voi ostaa niitä oikealla rahalla tietenkin.
 
Hyvin EA kyllä vetää. Onko jossain kertoimia sille, mikä EA:n studio kuopataan seuraavaksi? Ghost Games:llä kerroin varmaan tippuu mukavasti. Eipähän tarvitse rahojaan tähän tuhlata, kiitos EA.

Katsotaan vaan mitä paskaa Biowaren Anthem tulee kokemaan.
 
Juu eiköhän se sitte oo The Crew 2 minkä voi EHKÄ ostaa.

Mikäänhän ei takaa ettei siinäki ois mikromaksuja....
 
Juu eiköhän se sitte oo The Crew 2 minkä voi EHKÄ ostaa.

Mikäänhän ei takaa ettei siinäki ois mikromaksuja....

Mikromaksut itsessään ei ole paha asia, se riippuu miten ne on toteutettu. Jos Crew 2 on hyvä peli (jolta se kyllä näyttääkin) niin sama se vaikka olis mitä maksuja.
 
Mikromaksut itsessään ei ole paha asia, se riippuu miten ne on toteutettu. Jos Crew 2 on hyvä peli (jolta se kyllä näyttääkin) niin sama se vaikka olis mitä maksuja.
Ja jos mikromaksut ei aiheuta sitä, että pistät 700e kiinni, niin voitat kaiken. Eli mikromaksut on ok, jos pystyt jotenkin järkevästi saamaan samat ilmankin maksua.
 
Mitä enemmän tätä pelaa, niin viha vain kasvaa tätä pelisarjaa kohtaan. Vaikka peli on graafisesti hieno, niin silti minusta tuntuu että leivänpaahdin kuulostaa aidommalta kuin Need For Speedin autot. Muutenkin ajettavuus tuntuu viime vuosikymmenen peleiltä, sillä varsinkin ohjaimella tuntuu että autoa on vaikea hallita ja muutenkin auto ei suostu kääntyä mutkissa. Välivideoita on aivan liikaa, onneksi melkein kaikki on heti ohitettavissa. Mitä nyt olen ehtinyt pelata, niin jokainen ajo on tuntunut samalta.

Autoihin ei saanut mitään tuntumaa. Esimerkiksi Forzassa on kokoajan fiilis "jee, minä ajan" mutta Need For Speedissä tuntui etten olisi ajanut yhtään, ihan kuin olisin katsonut jotain videota.

Itselleni järisyttävin juttu on, ettei tässä muka ole poliiseja vaikka on avoimen maailman peli. Eikös poliisit ole ollut jo pitkään Need For Speedin juttu? Moninpeli on myös täyttä kuraa, sillä on liian vähän vaihtoehtoja.

Oksettaa kyllä, sillä ennen Need For Speedit oli täyttä kultaa, mutta nykyään .. Ei voi sanoin kuvailla tätä pettymystä. Ehdottomasti vuoden suurin pettymys. Tämänkö pelin takia EA otti taukoa peräti vuoden Need For Speedistä? Seuraava studio, joka saa lapun luukulle on varmasti Ghost Games.
 
Monta tuntia se vaatikin aktiivista pelaamista, että alkoi pääsemään jyvälle pelistä.Ensimmäiset 4 tuntia olin varma että peli lähtee myyntiin välittömästi. Vähän kaikessa tuntui olevan vikaa, ohjaustuntumassa sekä vaikeustasossa, bugejakin vielä melkoinen määrä jne. Maltti on kuitenkin valttia, ja pidemmälle pelatessa sekä uusien tehokkaampien autojen myötä moni asia korjaantui. Bugeista tietenkään ei pelaamalla eroon pääse ja yksi pahimmista on kova nykiminen kun peliä jatkaa konsolin oltua virransäästötilassa. Käytännössä vaatii siis toistaiseksi aina pelin käynnistämisen konsolin valikoista. Lisäksi kuvien jakamiskeskus sekoilee välillä huolella, hukkaa otettuja snapshotteja.

Pelin alussa autot olivat todella huonoja ajettavia ja tuntui ettei niiden kanssa pysy leveälläkään tiellä.Nyt kuitenkin useamman ostetun auton jälkeen voisi varovaisesti ohjaustuntumaa jo kehaista:eron tuntee ajaessakin selvästi onko alla neliveto Subaru vai vanha tehokkaampi takaveto jenkki, ja jostain syystä kisaamisesta on muuttunut hauskaa. Ohjaustuntuma antaa jonkin verran anteeksi selviä pelaajan virheitä, mutta pidemmälle pelatessa tekoäly tuntuisi ajavan kisa kisalta paremmin joten tarkkana pitää olla. Live tuning on mukava oivallus, kätevä käyttää ja sen avulla voi siis muuttaa auton käyttäytymistä vaikka kesken cruisailun. Vaikeustason pidän keskitasolla joka tuntuu sopivalta.

Se mikä tuli yllätyksenä on tekemisen määrä. Harvalta loppuu tässä pelissä tekeminen kesken, itseltä ei ainakaan. Erilaisia kisamuotoja on monia erilaisia joita voi vapaassa tahdissa suorittaa, kuten haasteitakin. Lisäksi tietenkin ne auton raatojen keräilyt ja "napit", näistä jälkimmäinen tosin tuntuu vähän ylimääräiseltä.

Vaikka peli on maisemaltaan hieno ei autojen ulkonäkö pääse aivan samalle tasolle. Pelissä vaihtuu myös aika joten välillä pääsee ihailemaan auringonlaskuja sekä upean näköistä kuutamoa. Autojen äänet ovat ihan OK tasolla arcade raacerille mutta kaikki soittolistan biisit eivät miellytä. Ongelma on helpoiten korjattu taustalla soivalla Spotifylla.
 
Minä en oikeasti tiedä, pitäisikö tässä itkeä vaiko nauraa epäuskoisena! Siis EA, laitoit sitten NFS-peliin täysin randomina toimivan "käännä yksi näistä kolmesta kortista ja paranna autoasi"-systeemin ja mikromaksut :D Nyt on sitten tämäkin nähty!

Battlefront 2:n jälkeen ei ole kyllä yhtä ainoata syytä ostaa koskaan enää mitään peliä, jonka kannessa lukee EA.
 
Viimeksi muokattu:
Juuri näin. Ainoa mistä suostun maksamaan kyseiselle lafkalle, on EA Access, koska saan Need for Speedinkin pian ilmaiseksi sen kautta.
 
Nyt on kyllä hyyyyyytävä kosto, EA:n porhot varmasti tuntevat viillon rinnassaan nauraessaan matkallaan pankkiin.

Ihanaa sarkasmia. :D Toisaalta foorumien boikottimouhoaja aiheuttaa yhtä pahat sydämentykytykset samaisille pomoille.

Olisi myös urpoa jättää hyväksikäyttämättä tilaisuutta, jossa saa 1/3 pelin hinnalla vuodeksi käyttöönsä koko EA:n pelikirjaston viimeiseltä neljältä vuodelta ja rapiat päälle. Siis jos ne pelit kuitenkin vähän kiinnostavat...
 
Kannattaako tätä peliä nyt hankkia? Onko tämä ihan täyttä kuraa.
Nyt edelleen pidemmälle peliä pelanneena täytyy sanoa että tykkään. Edellinen NFS jota pelasin oli Rivals josta pidin kanssa aikas paljon, jos se nyt mitään kertoo. Arcaderälläystä, avoin pelimaailma jonkinlaisella juonella ja lisäksi todella iso läjä eri kisoja ja tekemistä niille joita tämänkaltainen peli kiinnostaa. Monin paikoin tuttua ja turvallista pelattavaa. Monet asiat joita arvostelijat ovat suorastaan haukkuneet eivät ole kyllä itseä haitannut.
 
Ylös Bottom