Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gran Turismo Sport

Ai että yksinpelitilan tuleminen peliin oli päivän paras uutinen. Yllättävän ripeästi ovat pistäneet tuulemaan kun fanit itkee yksinpelitilan puutteesta (ihan aiheesta kylläkin) kun vielä tänä vuonna saapuu tuttua meininkiä peliin. Tämän ansiosta saa peli kyllä kaipaamaansa lisäboostia, että kyllähän tämä taas maistuu kun päivitys tippuu.
 
Tämä on erittäin tervetullut tieto! Eiköhän tuo ostoon lähde joskus tulevaisuudessa, kunhan hinta tippuu sinne 20e korville.
 
Tulihan se nyt poistettua tuolta storesta, tuohon hintaan houkutteli muutenkin niin siihen vielä GT moodi kaupan päälle niin johan maittaa. Kyllä se betakin maistu jo erittäin hyvälle mutta ei vaan saanut perustelua itselleen täyden hinnan maksamista pelistä joka ei tarjonnut yksinpelaajille oikeen mitään järkevää.
 
GT mode ja Black Friday tarjous alkoi kiinnostamaan! Onko tuossa Deluxe editionissa mitään järkeä? Perusversiossakin lienee eri tasoisia autoja riittävästi vai pitääkö lähteä Toyota Corollalla liikkeelle? Yleensä nämä on olleet rahastusta.
 
GT mode ja Black Friday tarjous alkoi kiinnostamaan! Onko tuossa Deluxe editionissa mitään järkeä? Perusversiossakin lienee eri tasoisia autoja riittävästi vai pitääkö lähteä Toyota Corollalla liikkeelle? Yleensä nämä on olleet rahastusta.
Jos aikaa ja sinniä on, niin ei kannata. Todennäköisesti uusi kampanjamoodi tuottaa vielä paremmin lisäkrediittejä.
 
Mitä tässä on tarkotus tehä, ajaa noita GT SPORT moden dailyjä uudestaan ja uudestaan? :D On tuolla joku ajokoulukin näköjään.
 
CDONissa fyysinen versio tästä Black Friday -alessa 27,95e ja tuohon postituskulut 0e.
 
Gigantista vielä halvemmalla 24,95e. Koodilla VIPRAHTI vielä ilmaiset postit. Itsekkin piti tuolla jo poistaa vaikka kokemus autopeleistä lähes nolla, vaikka ovatkin kiinnostaneet.
 
Onko tässä pelissä suomenkieliset valikot? Vois tän pelin ostaa pojalle niin se tajuis jotakin noista autoista
 
Ostin pelin eilen ja pelannut ennenkin turismoja. Nyt ongelma drivin school ja heti eka tehtävä, ei mitään mahdollisuutta päästä edes pronssille 13,2 paras aika itellä. Katsonut videoita netistä ja jengi vetää helposti kultaa. Mikä ihmeen säätö voi pielessä olla kun auto ei tunnu kiihtyvän läheskään samalla tavalla kuin videoissa netissä? Ei tämä näin vaikea voi olla? Itsellä ei ehdi 2 vaihde kiihtyä loppuun kun videoissa monilla jo 3 sisässä, joku rajoitin autossa? :D
 
Nyt on ekat sauhut betan jälkeen otettu ja ai että tätä peliä on mahtava pelata jo ihan padilla, tuli ne beginner tason testit kullitettua ja pari online kisaa otettua. Mutta yksi kymysys, tarviiko olla ajamassa niitä kisan aika-ajoja jotta pääsee mukaan vai riittääkö että majailee jossain valikossa ? Myöskin ajoittain tuntuu autot hyppivän online puolella paikasta toiseen, tiedä sitten johtuuko pelistä vai käyttäjieän netistä. Mutta todella hauskaa oli joka sekunti ja kuten betassakin niin nuo online ajot ovat pirun hauskoja, silti odottelen sitä GT modea että pääsee rankasee A.I:tä :D
 
Ylös Bottom