Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Resident Evil 7, Dirt Rally VR (oli hyvässä tarjouksessa pari pv sitten), GT sport, Farpoint, Superhot VR, Battlefront VR Experience, COD Infinite warfare VR (ilmainen), pinball FX2 VR, Playroom VR (ilmainen), Carnival games

1. Resident Evil 7
2. Rez Infinite
3. Until Dawn: Blood of Rush
4. Job Simulator
5. Playroom VR

Juu näistä mulla on ladattuna tuohon Pleikkarille Playroom VR ja Until Dawn: Rush of Blood. Voiko tätä Nisu pelaa niillä Move kapuloilla? Ainakin Gameplay pätkissä on kummassakin "kädessä" ase.

Dirt Rally löytyy mutta siihen pitää ostaa se erillinen VR moodi 12€ eurolla. On jo ilman VR:ää ihan omassa luokassaan kun ralli peleistä puhutaan.

HeadMasterin ostan pomminvarmasti mitä muuta ostais niin sitä täällä kyselen! :D
 
Viimeksi muokattu:
Until Dawn: Blood of Rush. Voiko tätä Nisu pelaa niillä Move kapuloilla?
En ole Nisu, mutta vastaan, että voi pelata ja kannattaa pelata Moveilla.

Dirt Rally löytyy mutta siihen pitää ostaa se erillinen VR moodi 12€ eurolla. On jo ilman VR:ää ihan omassa luokassaan kun ralli peleistä puhutaan.

Ja nousee VR:ssä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Vei kokonaan halut pelata autopelejä tv-ruudulta, vain VR kelpaa.

HeadMasterin ostan pomminvarmasti

Varmaankin suosikki kaikista pelaamistani VR-peleistä. Aivan mahtavasti tasapainotettu jokainen haaste kolmen tähden osalta. Kannattaa oikeasti jahdata niitä kolmea tähteä, eikä vain pelata haasteita hätäisesti läpi. Todella tyydyttävä kokemus kerätä kaikki.
 
Laitoin tuonne aiemmin.
Omani paremmuus/elämysjärjestyksessä:
1. Resident evil 7
2. Rush of blood
3. Thumper
4. Bound
5. Dirt Rally
6. Rez
7. Pinball fx2
8. Hyper void
9. Battlezone
10. Mervils

Skyrimiä en ole vielä ehtinyt kokeilla ja doom vielä ostamatta. Muuten tuo lista pitää aika hyvin toistaiseksi.
 
Omasta mielestä Skyrim on paras vr kokemus tähän asti, dirt rally tulee hyvänä kakkosena. Skyrimissä kun on eri tapoja pelata ja tekemistä enempi kuin muissa vr peleissä yhteensä. Doom vfr on vielä hankkimatta ja testata pitäisi tuota farpointin pvp päivitystä.
 
Until Dawn: Blood of Rush. Voiko tätä Nisu pelaa niillä Move kapuloilla? Ainakin Gameplay pätkissä on kummassakin "kädessä" ase.

Tämä Until Dawn: Blood of Rush on parhaimmillaan Move-patukoilla, jotka taipuvat pistooleiksi kuin itsestään. Välillä saa ampua paitsi sivulleen, myös taakseen.

Nyt työn alla Doom VFR, joka on avannut silmät siihen, miten kilpailullinen fps-räiske on mahdollista myös VR-maailmassa. Nopeatempoinen liikkuminen aseohjaimen kanssa on samanlainen unelma kuin lasit ja rattiohjain ajopeleissä.

Jatkoa seuraa. Tuosta Fallout 4 VR:stä veikataan ajallista yksinoikeutta, joka tulisi myöhemmin kenties myös PSVR:lle. Mene ja tiedä. Kovia AAA-luokan kumouksellisia.

DQdj3IxVQAAj8CX
 
Viimeksi muokattu:
Mä oon tosiaan hakenu/kattonu viimeset 3 päivää Youtubesta vaikka mitä pelejä. Et mikä ois se kolmas tuon HeadMasterin ja Until Dawn: Rush of Bloodin lisäks pelattava peli. Tämmöset kolme löysin tuota työ simulaattoria on pelannu varmaan "kaikki täällä" mutta nuo kaks muuta?


League of War VR


Tämähän on melkein kun Sudden Srike 4 VR versiona.
Sille pelille on täällä oma topicci: https://forum.konsolifin.net/threads/sudden-strike-4.88630/

Job Simulator


Tiny Trax VR


Siinä olis kolme täysin erityyppistä peliä. :)

SuperShottia mietin kans mut sit muistin et se on varmaa samankaltanen peli kun tämä Rush of Blood.
 
Viimeksi muokattu:


Täältä suositukset tälle. Todella hyvä peli. Vaatii pienen opettelun kontrolleihin, mutta kun sisäistää, niin todella hupia.

Sillä varauksella, että peli on myynyt niin heikosti, että moninpelistä on kyllä turha haaveilla. Mutta todella hauskaa myös tekoälyä vastaan.
 
SuperShottia mietin kans mut sit muistin et se on varmaa samankaltanen peli kun tämä Blood of Rush.
Ei oikeastaan yhtään. Rush of Bloodissa istutaan paikallaan, Superhot VR taas on yhdenlaista puzzle-joogaa. Kummipoika kävi viime viikonloppuna kokeilemassa ja on nykyisin sitä mieltä, että Superhot on paras VR-peli. En voi ihan kauheasti väittää vastaankaan.



Tuossa on tosiaan hienoa tuo, miten oma liikkuminen vaikuttaa ympäröivän maailman liikkumiseen. Fiilis on kuin Neolla Matrixissa, kun kallistuu väistämään ohi viuhuvaa luotia ja kääntää katsetta sen verran että näkee, koska voi taas oikaista itsensä. "Oikein" pelattuna tuossa tulee tehtyä ihmeellisiä taivutuksia ja jälkeenpäin ihmettelee, miksi vasen reisilihas on niin kipeä...

Kaikkein munakkainta on ehdottomasti ampua vieressä luimivaa punaista ukkoa ensin naamaan ja sitten poimia ilmasta tämän Uzi kouraan ja alkaa saman tien rallatella muita vihulaisia sirpaleiksi. Välillä lentää ärräpäitä, kun joka suunnalta lähestyvät vihut ammuskelevat vallattomasti ja yksi irtoluoti raapaisee reiän selkärankaan.

Jos Movet on jo hankittu, tämä on kyllä ihan parasta viihdettä.
 
Rush of Bloodissa istutaan paikallaan, Superhot VR taas on yhdenlaista puzzle-joogaa
Mikä se Puzzlemaisuus siinä on?

Kaikkein munakkainta on ehdottomasti ampua vieressä luimivaa punaista ukkoa ensin naamaan ja sitten poimia ilmasta tämän Uzi kouraan ja alkaa saman tien rallatella muita vihulaisia sirpaleiksi.
Kuulostaa melko hauskalta.

Jos Movet on jo hankittu, tämä on kyllä ihan parasta viihdettä.
Juu on Verkkokauppa.comista tilaus vetämässä jossa saa lasit ja Movet. Eivät ole sitä vielä edes lähettäneet.
En vielä osta mitään kun en tiedä milloin oikein pääsee pelaamaan. Aattona pitäisi mutta POSTI on nykyään mitä on. :cool:
 
Mikä se Puzzlemaisuus siinä on?
No ehkä puzzlemaisuus on vähän liikaa luvattu, mutta idea kuitenkin on se, että joissain kentissä vihollisia hyökyy joka suunnalta päälle, ja koska jokainen oma liikahdus saa myös vihut liikkumaan (ja jokainen ammuttu luoti hypäyttää aikaa kunnolla eteenpäin), täytyy toimia vähän suunnitella. Eli kuka vihollinen tapetaan ensin ja miten, ja miten sen jälkeen siivotaan loput punaheebot.

Lisähubaa tulee siitä, että joskus joutuu sihtaamaan ihan tosissaan, ettei tarvitse ampua yhtä tapettavaa kuin kerran, koska muuten joku kaiffari ryynää selkäpuolelta kimppuun. Pään kääntäminenkin lasketaan liikkumiseksi, joten joka suuntaan paniikissa pälyily ei ole paras taktiikka. Maltti, harkinta ja tarkkuus ovat parhaat aseet.
 
Jatkoa seuraa. Tuosta Fallout 4 VR:stä veikataan ajallista yksinoikeutta, joka tulisi myöhemmin kenties myös PSVR:lle. Mene ja tiedä. Kovia AAA-luokan kumouksellisia.
Kuinka luotettavasta lähteestä on kyse? Muistelin, että vuosi takaperin (?) Todd Howard mainitsi ko. pelin ilmestyvän ensimmäiseksi Microsoftin alustalle.

E: Ah. Luin viestin turhan nopeaan läpi.
 
DOOM VFR pelattu läpi. Mitali rintaan, vaikka vähän fuskasin muutamaan kertaan vaikeustason kanssa. Lopussa taas palattiin normaalille ja joutui tetsaamaan jo tosissaan.

Pelin suurin anti on ollut todistaa fps-räiskinnän onnistumisen VR-laseilla siinä missä television ruudullakin. Tässä nyt ensimmäisen kerran pääset todella kurkkaamaan sinne nurkan taakse varovasti ja kuljettamaan asetta vapaasti mukana sormi liipaisimella. Tähän kun vielä tuodaan se verkkotaistelu, jota Farpoint jo tarjoaa viimeisimmässä päivityksessään, aletaan olemaan taas sellaisilla tasoilla mihin edes paljon nähnyt pelaajakaan ei ole ennen kosketusta saanut.

Arvosanaksi voisin antaa 7. Miinusta tulee pelin pituudesta, joka tosin vastaa suurinpiirtein pelin hinnan antamaa oletusta (29 €). Myös kranaatinheittimien jatkuva näkyminen oli turhaa.

DQi8eNWWkAEhrvK.jpg
 
Miten tuossa doomissa saa sen vapaan liikkumisen? Nyt liikkuu vain teleportilla ja sivulle eteen muttei vapaasti!
 
Miten tuossa doomissa saa sen vapaan liikkumisen? Nyt liikkuu vain teleportilla ja sivulle eteen muttei vapaasti!

Sieltä käyt pelin asetuksista muuttamassa molemmat liikkumiset, eli kaksi kohtaa mitä pitää laittaa uusiksi. Sen jälkeen mennään aseohjaimen tateilla kuin perinteisissä fps-räiskeissä.
 
Frank koonnut persoonalliseen tapaansa PSX:n viime yön annista oleellisen PSVR:stä. Tuo Jyrin mainitsema 4 vs. 4 fps-verkkoräiskintä Firewall Zero Hour kiinnostaa todella nähdä. Taustalla Adam "Deal with it" Orth on pelin taustavaikuttajia. Aseohjaimella kurkkimaan nurkan taakse kuulostaa hyvältä.

 
Storessa nyt ladattavana Resident Evil 7 uudet lisäosat. Not a hero ilmainen kaikille ja End of Zoe taitaa olla maksullinen muille paitsi season passilaisille.
Myöskin The Last Guardianin demo löytyy
 
Moi taas eilen ostin noin sadalla eurolla VR pelejä :)
Tiny Trax
HeadMaster
League of War VR Arena
Superhot VR
Dirt Rally
(se VR lisä osa)


Oon Youtubesta kattonu vaikka mitä VR pelejä mitä nyt on. Nuo nyt on ne eniten kiinnostaneet pelit.

Onko tuota League of War VR Arenaa pelannu joku? Ainakin 5 eri Previewiä oon Youtubesta siitä kattonu. On tosiaan julkaistu vasta 7.11 tänä vuonna. :)



Se on siis tämä ^^ jos nimi ei mitään sano... :)
 
Onko tuota League of War VR Arenaa pelannu joku? Ainakin 5 eri Previewiä oon Youtubesta siitä kattonu. On tosiaan julkaistu vasta 7.11 tänä vuonna. :)

Se on siis tämä ^^ jos nimi ei mitään sano... :)
Pelataanko tuossa AI:ta vai ihan ihmispelaajaa vastaan verkon välityksellä?
 
Ylös Bottom