Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Pelataanko tuossa AI:ta vai ihan ihmispelaajaa vastaan verkon välityksellä?
Kampanjassa on "Komentajia" joilla on kaikilla oma Sota päällä.

Moninpeli perustuu siihen täälläkin mainittuun Social Screen tilaan. Ainakaan arvioissa joita oon lukenu ei oo mainittu että olisi vielä verkkomoninpeliä.

Minulle se on OK koska muutenkin pelaan 95% ajasta yksin.

"Arcade Mode is the only multiplayer option in the title. It is local multiplayer, in which one player dons the PlayStation VR headset and uses the PlayStation Move controllers, while the other player uses the TV screen as a ‘social screen’ and the Dual Shock controller.''

Tämä lause on jossain muodossa ollu jokaisessa arviossa.

Tässä vielä koko arvio jos peli kiinnostaa: https://www.vrfocus.com/2017/11/review-league-of-war-vr-arena/
 
Nyt on muuten pari ilmaista demoa/experienceä tullut/tulossa storeen, The Last guardian VR demo ja Stranger thigs VR experience. Myös vanhempi Spider-man homecoming VR experience kannattaa tsekata, vaikka lyhyt onkin.

Skyrim VR tuli tänään postissa, vielä kun ehtisi sitä pelaamaan...
 
Nyt on muuten pari ilmaista demoa/experienceä tullut/tulossa storeen, The Last guardian VR demo ja Stranger thigs VR experience.
Suomen Storesta en tuota Stranger Things -kokemusta löytänyt, joten piti latailla UK Storesta. TLG:n VR-demo oli todella lyhyt, hyvä jos kymmentä minuuttiakaan. Oli se Trico silti varsin vaikuttava ilmestys, etenkin kun puski kuonoaan päin pläsiä.
 
Skyrim VR tuli tänään postissa, vielä kun ehtisi sitä pelaamaan...
Huhhuh, kevyesti kärkeen VR elämyksistä meni nyt oikeasti tämä. En edes ole mikään genren suuri fani ollut koskaan, mutta niin vain tämä imaisi matkaansa. Piti vain testata, niin 2 tuntia tuli vietettyä tässä maailmassa, seikkailemassa, taistelemassa, ihailemassa maisemia. Ja move kapuloilla ohjaus kyllä aivan loistavasti toteutettu. Toisella osoitetaan suunta mihin liikutaan ja painamalla move nappia liikutaan sulavasti siihen suuntaan. Toisella move kapulalla x ja o nappeja painamalla käännytään, joko asteittain tai täysin sulavasti. Ja pelin toteutus on kaikin puolin hieno, tunnelmallinen äänimaisema, hyvät musat jne. Ainoastaan pientä drift-ongelmaa tuli silloin tällöin mutta lasit uudelleen käynnistämällä se korjaantui. 9/10
 
Mites se niin sanottu "pahoinvointi" joillakin on semmosta käyny kun on nää lasit päässä yrittäny pelaa.

Riippuuko se pelistä vai pelaajasta kun sitä tulee?

Olikohan se Driveclub VR jonka arviossa luki että kukaan toimituksesta ei pystynyt pelaamaan ilman pahoinvointia.
 
Mites se niin sanottu "pahoinvointi" joillakin on semmosta käyny kun on nää lasit päässä yrittäny pelaa.

Riippuuko se pelistä vai pelaajasta kun sitä tulee?

Pelaajasta kiinni. Itsellä ei ole tullut mistään VR pelistä pahaa oloa.

Pelintekijät pyrkivät opettelemaan tekniikoita, joilla tätä voidaan ehkäistä. Se voi olla esimerkiksi liikkumisen vaihtoehdot sulava/vaiheittain. Siedätyksellä voidaan ilmeisesti myös asian tilaa korjata. Muistan hämärästi FPS-pelien alkutaipaleella osan saaneen merisairautta jo pelkästään pelaamalla niitä perusnäytöltä.
 
Viimeksi muokattu:
Mites se niin sanottu "pahoinvointi" joillakin on semmosta käyny kun on nää lasit päässä yrittäny pelaa.
Mulla ei tule helposti pahoinvointia, mutta esim. Robinson: The Journey aiheutti melkoiset maha-aallot. Ja jännästi esim. RIGS toimii default-asetuksilla tosi hyvin, mutta hyvinvointiasetuksia hölläämällä onnistuin saamaan siitäkin vatsanväänteitä. Tosi paljon kiinni pelaajasta, mutta hyvällä pelisuunnittelulla voi ratkaista monta ongelmaa (tai huonolla aiheuttaa).
 
Kyllähän mitä enemmän pelaa niin aivot tottuu tuohon eli jos huonoa oloa tulee niin pitää vaan taukoa ja katsoo asetuksia sopivimmiks itselle. Sitten pikku hiljaa säätelee niitä. Itse oon pitkin vuotta pelannut näitä pelejä tuolla asteittain kääntymisellä (click turning) koska hieman epämukava olo tullut muuten tuosta ”smooth turningistä”. Nyt kun skyrimiin tuli smooth turning päivitys kokeilin sitä ja ei aiheita minkäänlaisia oloja enää. Kokeikin myös muita pelejä ja hyvin kestää pitkätkin sessiot
 
VR Worlds on muuten nyt 9 dollaria USA:n Storessa. Driveclub VR myös muistaakseni 9 dollaria.
 
Tämä on se peli joka tulee sen paketin mukana. :) Kun se Verkkokaupasta toivottavasti vielä tän vuoden puolella tulee! :D

Onko se mistään kotoisin?

En ole vielä testannut, ostin nyt vasta tuosta alesta. Mutta kyseessähän on käytännössä kokoelma demoja tai tekniikkademoja, kokemuksia. Ainakin London Heist on kuulemma hieno kokemus.
 
Mistä muuten vois johtuu se että nää PSVR pelit on niin usein niitä niin sanottuja indie pelejä?
 
Onko joku jossain verkkokaupassa nähnyt move palikoita, lasit tuossa odottelis mutta lähes kaikki vaatisivat nuo kilkkeet toimiakseen niin eipä tuota ole pahemmin päässyt tesmailleen. Alkaisi olla jo melko kuume päästä noita kalastus pelejä veivaan!
 
Ei jeesus, nyt voi sitten Last Guardianin tottelematonta elukkaa katsella turhauttavasti myös virtuaalitodellisuudessa. Ajattelin nopeasti testata, mutta kun Trico ei suostunut jonkun minuutin kiroilun jälkeen hyppäämään alas totesin että just nyt ei riitä huumori tähän :D
 
VR-markkinat ovat vielä sen verran pienet, että ei ole oikein mahdollista tehdä valtavan budjetin pelejä pelkästään VR:ää silmällä pitäen.
Paljonkos ne PsVR myyntiluvut on tällä hetkellä? Sitten kun alkaa olemaan 5-10 myytyä laitetta maailmalla, veikkaan että isot AAA-nimikkeet ja pelitalot kiinnostuvat eri tavalla ja silloin on meillä PsVR pelaajilla kissanpäivät.
 
Ylös Bottom