Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2018 Where Legends Are Made

No Pessin manuaalit on aika helpot ja toisaalta taas PES 2018:ssa on aika rajattu vapaus, jos yrittää syötellä tyhjään tilaan eikä suoraan pelaajalle. Pelaajat ei vain aina suostu menemään palloon, kun peli on päättänyt asian toisin (tuttu ongelma toki molemmista peleistä jo monta vuotta). Tykkään tuosta Pessin manuaalisyöttelystä silti, mutta olisi kiva jos jokainen syöttö ei olisi täydellinen ja saisi aina syötellä täysin vapaasti (mennä irtopalloihin, vastaanottavaa pelaaja saisi aina ohjata jne.).

PES 2018 pehmeämpi tatsi pelaajiin ja vapaampi kontrolli on entisestään helpottanut manuaalisyöttelyä, omat syöttöprosentit on noussut vielä PES 2017:sta paljon. Toki tuohon myös vaikuttaa ongelmat puolustuksessa, kun pelaajat on kokoajan liikaa vapaana.
 
Ninpä niin. Pessissähän ei täysin manuaali syöttöjä olekkaan. Koko ajan on jonkinlainen avustus päällä. Laukominen sitten on sentään vähän haastavampaa onneksi.
 
Tänään oli vastustajana vuorossa PSG, joka antoi jopa regularilla hieman "haastetta". Lähinnä haaste tuli siitä, että pelatessa joutui hieman varmistelemaan ja varomaan sitä vaarallista ja vikkelää hyökkäyskolmikkoa samalla, kun itse koitti tehdä niitä maaleja. Strootman onnistui runnomaan rankkarialueelta ottelun ainoaksi jääneen 1-0 maalin ensimmäisellä puoliajalla ja sitä kautta taas 14k rahaa talteen. Tekoälyn puolustus onnistui kolme kertaa melko ihailtavasti peittämään Ronaldon paikat ja kudit, mutta voitto silti kotiin ensimmäisellä yrittämällä.
 
Tänään oli haastevastuksena Borussia Dortmund, jonka kanssa sai jo tehdä töitäkin. Sai tekoäly jopa maalinkin tehtyä ja mentyä johtoon, kun saivat alussa kulman ja sieltä maalinedussähellyksestä Pulisic sai sohittua maalin. Voitin kuitenkin 2-1, kun jälkimmäisellä puolikkaalla Strootman ja Cavani tekaisivat maalin mieheen.

Oli kyllä homma! Ottelun aikana 15 laukausta, joista 10 maalia kohti ja kyllä tekoäly taas onnistui peittämään niin "hienosti"! Pari Ronaldon kutia peittivät täysin ja pääsivät pompusta vielä "vastahyökkäykseen" ja yhden Cavanin paikan kulmaksi peittivät. Noh 77 minuutilla kulmasta Strootman tasoitti, kulma sinne pilkun paikkeille, Matic jatkaa eteenpäin ja Strootman ykkösellä tasoittaa. Cavani pääsi sitten noin 18 metristä tinttaamaan vasurilla ylämummon 86 minuutilla.
 
Kävin avaamassa tuon 5 tähden "Beckham scoutin", 85% saumat hopeiseen ja mustaan taisi olla alle 4%. No sieltähän tuli sitten C. Ronaldo. Kävin sitten möyhentämässä Dortmundin tuossa COM-Cupissa 4-0 ja ostin best of 2017-2018 agentin, sieltä tuli Mauro Icardi. Ei laisinkaan hassumpia arpoja tänään.

Gk: K. Trapp
D: T. Meunier, Marquinhos, W. Reid, L. Kurzawa
DM: T. Bakayoko
CM: L. Modric, L. Messi
FW: C. Ronaldo, M. Icardi, K. Mbappe
Subs: Lucas Moura, Maradona, Draxler, P. Hetemaj...

Alkuperäinen valmentaja Aramburu vieläkin käytössä, olevan vain nostanut sen management skilliä 430 niin saa just ja just tuon joukkueen kulut mahtumaan tuohon rajaan. Vielä, kun saisi uuden valmentajan eri taktiikalla. C. Ronaldo ja Icardi kahdestaan kärjessä voisi olla aika kova.

No toisaalta eipä ole tullut My Clubia hirveästi pelattua, joten ei kai sillä taktiikalla niin väliä. 9 peliä konetta vastaan, 1 netissä ja 3 simuloitua peliä. Aikaisempina vuosina on sentään jaksanut sen 50-100 peliä pelata konetta vastaan My Clubissa. Nyt noita pelaajia on tullut lähinnä käytettyä Online Co-oppissa.
 
Itsehän tuota agenttia en avaa pelkästään. Esim. tuosta saa 100% varmuudella Mbappen, Mouran, Carvajalin, Casemiron, Asension, Kurzawan, Baillyn tai Suson.

50% saa mm Calchanoglua, Bonaventuraa ja Abdulrahmania

Bailly iskisi itseeni kyllä kuin veitsi sulaan voihin. Bailly-Ramos alkaisi olla jo aikas ok topparipari.
 
Viimeksi muokattu:
Ykkösrosteri tällä hetkellä:

Courtois

Alba-Ramos-Lemos-Vidal
Konopulyanka-Matic-Modric-Rigoni
Maradona-Mbappe

Vaihdossa sitten D.Alves, Umtiti, Botteghin, Guerriero, Strootmann, Pulisic, Milner, Ben Arfa, Abdulrahman, Promes ja Jesus

Yksi LMF/AMF olisi kiva saada ja Mkhitaryan olisi aikas loistava vastaus tuohon. Pitää vain odottaa että 5* Armenia scoutin hinta laskee tästä villityksestä.
 
Onko mielestänne tämä parempi päivityksen jälkeen?

En oo ihan 100% varma mut siltä vaikuttaa..

Laatutyötä senjälkeen tai siis..no antaisin vaikka arvosanaks joku 8+
 
Konami on kohtuu antelias nyt vuoden alkuun. 2018 kolikkoa jokaiselle joka kirjautuu joka päivä MyClubiin (ekat tänään) 17.1. asti. Väliss myös mm. sopparilippua ja 5/4* agenttia. Saa nähdä mikä tuo RWG-agentti on, vai onko Konamilla mennyt vain kieli sekaisin ja tuo on perus RWF.
 
Tuli asennettua PES 2017. Ei hitto millainen jengi mulla tuolla on.

Avauksena:

Neymar-Ronaldo-C.Ronaldo
Messi-Litmanen
Y.Toure
Alba-Pique-Puyol-Semedo
Cech

Tarttee vissiin pelata muutamia pelejä, ennenkuin serverit menee nurin toukokuussa.
 
Konami on kohtuu antelias nyt vuoden alkuun. 2018 kolikkoa jokaiselle joka kirjautuu joka päivä MyClubiin (ekat tänään) 17.1. asti. Väliss myös mm. sopparilippua ja 5/4* agenttia.

On tullut luonnollisesti joka päivä otettua talteen kaikki. Ilmaista rahaa ja nuo soppariliputkin on helposti 3,5-4k arvoisia per kappale, kun käyttää kalliiden pelaajien soppareiden uusimiseen. Nyt on sitten tilillä 160k, 2200 pointsia, hyviä scoutteja ja ilmaisia soppareita.

Vielä, kun olisi jotain agentteja, joihin noita rahoja käyttää! Tällekin viikolle Konami työnsi ulos jotkut Englanti+Belgia ja Argentiina+Uruguay agentit, joiden todennäköisyydet ovat suoraan sanottuna ihan perseestä, eivätkä nuo edes sisällä kaikkia staroja noista maista! Belgialta puuttui ainakin De Bruyne ja myös Hazard taisi puuttua. Samaten nyt Argentiinalta puuttuivat kaikki isot hyökkääjästarat: ei Messiä, ei Higuainia, ei Agueroa. Ei kerrassaan mitään järkeä ostaa noita!

FIFAn puolella alkaa käsittääkseni tulevana viikonloppuna nuo TOTY-villitykset, joten toivoa sopii, että Konamikin työntäisi ulos jotain vastaavaa. Edes niitä "kultaisia tai parempia"-agentteja olisi suotavaa tulla. Viime vuonna tuli taattu musta pallo TOTY-ehdokkaista ja tähän mennessä oli legendojakin pyörinyt jaossa. Tänä vuonna ei mitään edes lähelle tuollaista. Konami ei taida haluta jakaa noista mustia palloja ilmaiseksi ja antaa sitä kautta "kaikille" huipputiimejä, vaan panttaa, jotta porukka ostaisi pointseja. No minä en ainakaan osta.
 
PES 2018 sai lähteä vaihdossa tulevaan Red Dead Redemptioniin yhdessä 2016 versionsa ja NHL 18-pelien kanssa. LITE riittää hienosti tästä, kun tuossa kerran on myös MyClub. Totya ei tuskin ole tulossa torstaina. Vain Romario+PES choice. Eli perus kurahopea.
 
Mä ootan sitä todennäköisesti helmikuun Data packiä missä on kaikki tammikuun siirrot pääsee aloittamaan Master Liigan uudelleen yrittämään sitä euroopan triplaa ;)

Kaikista muista maanosista olen sen jo voittanut. On vaan UCL tehty todella haastavaksi.

Coppa Italian ja Serie A voitin Juventuksella 3 kertaa UCL pitäis jollain joukkueella voittaa
 
Mul on se option file missä Bundesliiga ym..hyvä on.

Koko peli on sen update patchin jälkeen huomattavasti parempiku ilman sitä..
 
Joopajoo...Sieltä tuli tosiaan se Romario-agentti. 4% mustalle, 26% kultaiselle ja 70% hopealle. Mahdolliset kultaiset tai paremmat eivät juuri mitään kiinnostavaa näytä pitävän sisällään.

Ostin kuitenkin piruuttani yhden pyöräytyksen. Siihenhän se parin pallon päähän mustasta pysähtyi hopeiselle. Ihan turhaa. Eipä kauheasti kyllä motivoi...

Taisi viime versiossa vaan käydä satumaiset tuurit, kun tosiaan taisin 15 tai 16 mustaa nykäistä yhteensä. Tosin oli niitä hyviä agentteja enemmänkin ja useammin. Ymmärrän tavallaan Konamiakin, etteivät ihan ilmaiseksi ja helposti halua jakaa noita legendoja ja mustia palloja yleensäkin, mutta onhan nämä tähän mennessä tarjolla olleet agentit ja legendojen todennäköisyydet niin syvältä perseestä kuin olla ja voi.

Tällä menolla Konami ajaa meikäläistä kovasti ostamaan FIFAa ensi syksynä...
 
Tällä menolla Konami ajaa meikäläistä kovasti ostamaan FIFAa ensi syksynä...
On itelläniki lähes romahtanu into pelata tuota vaikka tässä nyt onkin muita pelejä. Saa nähdä missä kuussa se tulee se Data Pack 3 että joukkueet on taas ajan tasalla. Ei tunnu olevan takeita että se tulee helmikuussa. Kun panostus konsoleille on tätä luokkaa.

Ei tuota romahtamista tämän pelin kohdalla aikasemmin oo tapahtunu vaikka kuinka ois muitakin pelejä pelattavana.
 
On itelläniki lähes romahtanu into pelata tuota vaikka tässä nyt onkin muita pelejä. Saa nähdä missä kuussa se tulee se Data Pack 3 että joukkueet on taas ajan tasalla. Ei tunnu olevan takeita että se tulee helmikuussa. Kun panostus konsoleille on tätä luokkaa.

Ei tuota romahtamista tämän pelin kohdalla aikasemmin oo tapahtunu vaikka kuinka ois muitakin pelejä pelattavana.

Mitä hienoa FIFA:ssa sit on?Pelannu kunnolla viimeks 2011..jotenki PES ollu parempi..
 
Ei juu yllättänyt Romarion agentti. 3 vai 4 vko päästä taas UCL:ää, mutta tuokin taitaa olla + PES Selection nopeasti. Ainoa joka tässä addiktoi, on nuo scout combinationsit, kun yrittää kasata tiimiä.
 
Ylös Bottom