Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kehuttua räiskintää lähes 12 vuoden takaa – Black liittyi EA Accessin valikoimiin

  • Viestiketjun aloittaja Isaarou
  • Aloituspäivämäärä
I

Isaarou

Guest
DTwuiScVoAAtSa7.jpg


Ensimmäisen persoonan räiskintä Black lisättiin eilen EA Accessin valikoimaan.

Burnout-sarjastaan tunnetun Criterion Gamesin kehittämä nimike julkaistiin helmikuussa 2006 PlayStation 2:lle ja Xboxille. Tarina seuraa fiktiivisen yhdysvaltalaissotilaan toimintaa Venäjällä.

Peli keräsi aikoinaan pääosin positiivisia arvioita ja sai erityisesti kehuja tuhoutuvista ympäristöistään ja korkealaatuisesta äänimaailmastaan.


Play as much as you want. BLACK is now available for EA Access Members. https://t.co/4em0SJitdq pic.twitter.com/a9XmqHN9nJ

— EA Access (@EAAccess) January 17, 2018

EA Access on Xbox Onella toimiva palvelu, jonka tilaajat pääsevät 3,99 euron kuukausimaksua vastaan käsiksi valikoituihin Electronic Artsin teoksiin ja saavat mahdollisuuden kokeilla tulevia pelejä rajatun ajan ennen niiden julkaisua. PC:n puolella vastaava palvelu kulkee nimellä Origin Access.

Lue sivustolla...
 
Muuten kuuluu PS2-aikakauden parhaisiin FPS-peleihin. Tuli pelattua aikanaan muistaakseeni 4-5 kertaa läpi. Olisikohan viimeisin kerta ollut vuonna 2012. Pelin viimeinen kenttä oli kyllä petollinen. Muistaakseeni ensimmäisellä kerralla sen läpäisyyn meni 6,5 tuntia. Viimeisimmällä kerralla olen saanut läpäistyä sen n. 4 tuntiin. Kenttärakenteet olivat pääosin urbaaneja, mutta suosikikseni muodostui pelin toinen kenttä, jossa oltiin metsikössä. Muistaakseeni tämä kenttä muodostui suosikikseni, koska se oli huomattavasti laajempi kuin muut kentät.



Täytynee kaivaa vanha PS2 ja laittaa Black tulille :D Vaikka en sinällänsä niin paljoa remasterointeja kaipaisi, niin tämä on yksi peli, jonka haluaisin remasteroituna. Jatko-osa myös kelpaisi!
 
Ylös Bottom