Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Titanfall 2: Your Titan Is Ready To Fall

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Jahas on siis Respawnin aika joutua EAn tuhon rattaisiin ja kadota maailman kartalta.
Jep. Sitten seuraavaksi voidaan arvuutella,
a) Kuinka monta vuotta Respawn keskittyy oman/omien pelien kehittämiseen,
b) Koska Respawn siirtyy ns. apustudioksi kehittämään karttapaketteja ym. lisäsisältöä muille peleille, ja
c) Koska Respawn pistää lapun luukulle.
 
Jep. Sitten seuraavaksi voidaan arvuutella,
a) Kuinka monta vuotta Respawn keskittyy oman/omien pelien kehittämiseen,
b) Koska Respawn siirtyy ns. apustudioksi kehittämään karttapaketteja ym. lisäsisältöä muille peleille, ja
c) Koska Respawn pistää lapun luukulle.
a ja b) Seuraavan Titanfallin saavat kehittää rauhassa. Sen jälkeen Battlefrontin ja Battlefieldin karttapaketteja.
c) Studio porskuttaa maksimissaan 5 vuotta, jos eivät onnistu lyömään esim. seuraavalla Titanfallilla jotenkin aivan överisti läpi.
 
Huh, huh paras uutinen pitkään aikaan! Titanfall 2 oli itselleni vuoden 2016 paras peli. Kampanja ja moninpeli olivat todella hyviä, joten ei voi olla muuta kuin onnellinen tästä uutisesta!

Samat sanat. Tosin vähän epäilyttää kuinka vahvasti EA sotkee lusikkansa soppaan. Toivottavasti Respawn saa olla suhteellisen rauhassa.
 
Loistava peli. Harmi vaan, että tämä on melko kuollut, tai ainakin itselle on. Tykkään eniten pelata tuota frontier defenseä ja aika nihkeästi on pelaajia. Tosin se kyllä vaikuttaa varmaan paljon, että tykkään pelata hard/master tasoilla. Päivisin pelaajien löytäminen on melko tuskan takana. Ekassa pelissä tuntuu löytyvän aina pelaajat sinne.
 
Vieläkös tätä joku pelaa? Tykkäsin betasta mutta jäi sitten battlefieldin jalkoihin. Edukkaasti sai nyt tammikuun tarjouksesta.
 
Tulee pelailtua pleikkarilla miltei joka päivä. Pääasiassa randomien kans attritionia, hardpointtia ja bounty hunttia. Frontier defenseen kaipaisin peliseuraa master ja insane vaikeuksille. Aegis rankit levuttelin jo kaikille titaaneille. PSN on Houkkis jos peliseura kiinnostaa
 
Eikö tosiaan löydy enää pelistä kiinnostuneita? Luulisi löytyvän jo halvalla monenkin kaupan hyllyltä. Mielestäni paras räiskintä markkinoilla edelleen. Omaa loadouttia ja aseita vaihdellen peli tuntuu tuoreemmalta ja tarjoaa lisähaastetta. Samoin mukava on huomata kehitystä omassa suorituksessa, bunnyhopit ja airstrifet alkaa pikkuhiljaa löytymään, vielä kun sihti pysyisi vauhdissa mukana :D

Multiplayerissä tullut kymmenisen suomalaista vastaan, nämä jos saataisiin ilmiantamaan itsensä ja vaikka samalle networkille pelaamaan niin olisi jo hyvä porukka, käykääpä peliseuraketjussa ilmoittautumassa. Ja tosiaan Frontier Defensen vaikeammille tasoille saisi 4-hengen tiimin, randomien kanssa tuosta ei kyllä tule mitään hardia vaikeammalla.
 
Itte pelaan ennemmin ykköstä. Paaaaljon parempi.
 
Vieläkö ykkösessä löytyy hyvin pelaajia? Itse olen pelannut vain kakkosta, mutta voisin harkita ykkösen hankintaa, kun tuli ostettua Xbox One S konsolikin.
Hyvin löytyy pelejä. Osasyynä siihen varmaan EA Access, jossa se on "ilmainen".
 
Tämän parissa on jo pari iltaa vierähtänyt.

Oma pelityyli on vielä hakusessa, mutta se 201-kivääri on tällä hetkellä suosikkiase jalkamiehenä. Titaanina Ion tuntuu ihan sopivalta. Kaikkia en ole voinut kokeilla, kun ne ovat vielä lukossa. Ronin ei tällä hetkellä vaikuta ollenkaan omalta. Liikkuvuutta on, mutta muuten kyvyt ja aseet ovat niin erilaisia.

Olenkohan ainoa, joka tykkää enemmän jalkamiehenä pelaamisesta? Siis moninpelissä. Vaikka titaanit ovatkin pelin pointti, heti kun saa oman kolossin paikalle, alkaa tulla murkulaa joka suunnasta ja hengenlähtö on lähellä.

Yritän kovasti harjoitella nopeaa ja sulavaa liikkumista. Youtube-videoilla näkee mestareita, jotka lentävät enemmän kuin juoksevat ja napsivat samalla vihollisia. Tämä tuntuu pelin kiinnostavimmalta annilta. En tajunnutkaan, miten paljon syvyyttä ja opeteltavaa tässä on.

Titaanien kiusaaminen sotilaana on muutenkin hauskaa. Oli hieno tunne, kun sai ensimmäisen kerran tuhottua titaanin charge riflella. Vihollisen niskaan en ole vielä päässyt. Heti kun on niin lähellä että ruudulla lukee "Hold X to rodeo", ukosta tuleekin ketsuppia. No, vielä jonain päivänä.

Ilmaisviikonloppuna ei tullut mitään "pakko hankkia" -fiilistä. Nyt se on kuitenkin ostettu ja tuntuu melkein eri peliltä. Tässä yhdistyy CoD-sarjan vauhdikkuus, mutta oppimiskynnys ei tunnu niin jyrkältä, eikä aloittelijalta lähde jatkuvasti henki silmänräpäyksessä.

Kampanjaa olen pelannut vasta yhden tehtävän verran. Vielä on aikaista sanoa mitään, mutta toivottavasti viemäreissä ja luolissa ramppaaminen jäi tähän.

Olen pelannut tätä Xboxilla ja siltä se tuntuu, että pitää hankkia pleikallekin, jos tulee vielä tarjoukseen - on sen verran hyvä peli.
 
Ylös Bottom