Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops 4

Eli eikös tuo julkaista kuukautta aiemmin, kuin mihin on viime vuosina totuttu?
Jep, jossain spekuloitiin että johtuu RDR2 julkaisupäivästä joka olisi ollut samoihin aikoihin kuin ”normijulkaisu”.

Edit: nisu ehtikin just ennen :confused:
 
No eipä tuolla väliä, Blops 2 ja 3 yksinpelit oli kauheeta roskaa. Parempi vaan jos saatais monipuolisempi MP.
 
No eipä tuolla väliä, Blops 2 ja 3 yksinpelit oli kauheeta roskaa. Parempi vaan jos saatais monipuolisempi MP.
Minulla tämä johtaa kyllä siihen, että jää peli sitten mitä ilmeisimmin ostamatta. Ei ole aikaa ja intoa hinkata noita moninpelejä niin paljoa, että pelejä kannattaisi pelkästään moninpelin takia ostaa.

Yksinpelikampanjat ovat räiskintäpeleissä ihan mukavaa ”aivot narikkaan”-tyylistä kertakäyttöviihdettä, joka osatekijänä oikeuttaa minulle tällaisten pelien ostamisen. Toki moninpeliäkin tulee yleensä jonkin verran pelattua, mutta ei kuitenkaan suurissa määrissä. Paras tapa tehdä räiskintäpeli ainakin minulle on siten, että se sisältää yksinpelinä ja co-oppina pelattavan kampanjan sekä suhteellisen monipuolisen moninpelin. Kun räiskintäpeli on näin rakennettu, saan mitä todennäköisimmin sen ostaessani riittävästi rahoillani vastinetta, mikäli peli on teknisesti hyvin toteutettu.
 
Minulla tämä johtaa kyllä siihen, että jää peli sitten mitä ilmeisimmin ostamatta. Ei ole aikaa ja intoa hinkata noita moninpelejä niin paljoa, että pelejä kannattaisi pelkästään moninpelin takia ostaa.

Sama täällä.

Joku yksinpelitön Rainbow Six: Siege iski pöytään uudenlaisen taktisen räiskinnän ja jaksoi siksi kantaa. Mutta kun on kyse CoDista, en hirveästi odottelesi mitään innovatiivista. Sama reaktiohippa eri skineillä on jo nähty parisenkymmentä kertaa.

Huhuiltu battle royal -pelimuodon tuominen Call of Dutyyn on jo nyt niin kuolleen hevosen piiskaamista, että nolottaa.
 
Helpottaa tietenkin tekijätiimiä, kun ei tarvitse nyt sitten sitäkään vähää panostaa siihen yksipelikampanjaan kuin, mitä siihen on viimeinen vuosikymmen panostettu. CoD 4:n yksinpeli oli hyvä ja jotain kenttiä siitä jaksoi pelata jopa useammankin kerran, mutta sen jälkeen nuo tarinat ovat kyllä menneet alamäkeä vaihtelevalla jyrkkyydellä.

Tavallaan ymmärrän pointin kampanjan pois jättämisestä, koska aikamoista huttua ja kertakäyttöviihdettähän se on ollut. Skriptattuja kohtauksia perä perää muutaman tunnin ajan ja se on siinä. Käsittääkseni läheskään jokainen pelin ostanut ei edes jaksa/halua/viitsi/ole kiinnostunut pelaamaan sitä läpi, vaikka se mukana olisikin. Toisaalta tuo kuitenkin myös huutaa CoDin tapauksessa aika kirkuvasti, että tekijät koittavat päästä vain mahdollisimman vähällä. Mahdollisimman pieni efortti sen eteen, että saa uuden pelin markkinoille, jonka päälle voi taas täräyttää sen 70 euron hintalapun.

Eipä sillä, en olisi ostanut tätä muutenkaan. Jos loppuvuodesta jonkun uuden räiskinnän ostan, niin se on sitten BäFä.
 
Välivuoden jälkeen menee taas vähintäänkin harkintaan. Yksinpeli on ollut aina toisarvoisessa asemassa, paitsi silloin kun sen on voinut vetää läpi kahdestaan kaverin kanssa. Muuten verkkopeli on se joka ratkaisee ostopäätöksen, puhtaasti. Mikäli siellä on Battle Royale viritettynä viimeisillä kotkotuksilla ja jokunen oma innovaatio, on paketti heti houkuttelevampi.

Saisivat tarjoa pelin (puoli) ilmaiseksi ja rahastus mikromaksuilla.
 
Ainakin lisäkartat pitäisi saada maksutta kaikille ettei pelaajakanta jakautuisi kahtia. Mutta kun raha on kaikki kaikessa Activisionille niin voi olla että näin ei ihan heti käy.

Tosin viimeisin osa, WW2 on jo lisännyt 3 karttaa maksutta, eli toivoa on.
 
Viimeksi muokattu:
Jos nämä huhut osoittautuvat todeksi, jää kyllä peli kauppaan. Kauaksi on ikävä kyllä tultu Blops 1 ajoilta...

 
En ihmettelisi. OW on suosittu ja sitä on hyvä lähteä apinoimaan, isketään kylkeen vielä battle royale-mode niin pelihän myy. Tai sitten CoDin pelaajat viittaavat kintaalla kun on liian rajuja muutoksia.
 
Pelisarja laittoi aikanaan palikat uuteen järjestykseen ja nousi ennennäkemättömään suosioon. Nyt voi olla taas rebootin aika. Mikäli huhut pitävät paikkansa, on sieltä tulossa hyvinkin mielenkiintoinen tapaus.
 
Peli kiinnostaa välivuoden jälkeen nyt entistä enemmän. Erityisesti kun mukana tulee BlackOut -pelimuoto, joka sivuaa suosittua Battle Royale -buumia.

 
Esittely striimin perusteella COD tulee muuttumaan paljon enemmän kuin vuosiin on tapahtunut. Painotus tuntuu olevan enemmän tiimi pelaamisessa ja aseissa joihin on pantu paljon aikaa.

Odotan mielenkiinnolla.

Edit: niin ja se tärkein, boots on the ground :D
 
Viimeksi muokattu:
Eilinen lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan. Hyvää on tuo konsernin sisäinen yhteistyö Blizzardin kanssa. Itselle Overwatch on jumalpeli ja jos jotain sitä osaamista saadaan Call of Dutyn puolelle, niin eipä ainakaan väärältä taholta ole apuja tulossa.

 
Vai että battlerojalia tähäänki? Noh eipä siinä mitään, apinointi on helppoa ja varmaa ehkä yks helpoin ja halvin tapa tehää väsyneestä pelistä "jotain uutta" isompi mappi alle ja porukka sinne riehuu, otetaa vähä sieltä, matkitaa vähä tuolta, sitten vähä tästä... Valmis, tässä teille uutta. "olemme huomanneet että jo hieman väsynyt battlerojale on erittäin suosittu, hei laitetaa se tähää meidän väsyneesee codii nii saadaa hurjasti suosiota ja myyntejä.

Toivon oikeesti että nämä RDR battlerojali huhut olisi vaan huhuja. Mitähän seuraavaksi? NBA ja NHL alkaa saamaan battlerojaleita? Ymmärrän kyllä ehkä? Miksi näitä pelataaan ja miksi niitä tuntuu tulevan joka reijästä, silti ite en näe niissä oikee mitään niin uutta tai jännää sen muutaman kokeilun jälkeen ja alkaa olemaan vähä väsynyt idea muutenkin.
 
Hirveästi oli kaikkea muilta lainattua mätetty mukaan, jotta näyttäisi siltä, että yksinpelin pois jättäminen oli oikeutettua.

Itse en sulata tätä laisinkaan. Varsinkin jos tätä tullaan myymään täydellä 69,90€ hintalapulla.
 
Yksinpelin poisjättäminen kuulostaa ihan ymmärrettävältä kun pelaajat ovat keskimääräisesti läpäisseet sen 4%:sesti.

Eipä tuo moninpeli oikein innostanut. Olisin toivonut vanhemmista Black Opseseista tuttua vähän yksinkertaisempaa ja karsitumpaa menoa.

Blackoutista odotellaan lisätietoa.
 
Ylös Bottom