Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Ihmettelen suuresti jos EA siirtää vielä viikolla Liiga SBC:tä. Nyt kun ei ole mitään tulossa, sillä uskon että PTG tulee hieman myöhemmin. EA ampuu itseään jalkaan jos ei tänään mitään tule, pelkästään jo eilisen takia. Vaikka tuo ollutkaan kai EA:n syy mitenkään.

EA tuntu kuitenkin olevan ainoo firma joka ei klaarannu eilistä kuitukatkoo....
Blizzardkin tiedotti et seuraavat tilannetta mut ihan rauhassa sai OWta hakata koko illan silti
 
Kuitukatko on varsin harmillinen keissi ja yleensä ottaa aikaa korjata eikä siihen EA mitenkään pysty vaikuttamaan mutta, vois kuvitella että tuon kokoisella firmalla on back up sitä varten että joku rekka täräyttää sillan kaiteesta läpi tms. mikä pätkäsee yhteydet pitemmäksi aikaa...

Mut EA on EA, halvalla mennään koska miksi sijoittaa kun pelaajat pysyy leirissä joka tapauksessa.

Josta päästäänkin aasinsillalla siihen että itse en ole ensimmäisten joukossa ostamassa FIFA 19. Ehkä sit jostain alennuksesta myöhemmin jos näyttää siltä että peli olisi edes joitain harppauksia ottanut eteenpäin mut kyllä mulla niin vähän tän kanssa kuluu nykyään aikaa että vois äänestää jaloilla.

Ihan hyvä peli hyvänä päivänä mut on tuossa niin paljon kaikkee vikaa isossa mittakaavassa et nou thanks.
 
Josta päästäänkin aasinsillalla siihen että itse en ole ensimmäisten joukossa ostamassa FIFA 19. Ehkä sit jostain alennuksesta myöhemmin jos näyttää siltä että peli olisi edes joitain harppauksia ottanut eteenpäin mut kyllä mulla niin vähän tän kanssa kuluu nykyään aikaa että vois äänestää jaloilla.
Jos vaan SB jatkuu Fifa 19 julkaisun jälkeenkin, niin meikä poika jatkan 18 parissa ja nautin unelma tiimin käyttöä.
 
POTM sbc:n tultua tyhjeni hyvin myyntilista. Tunnin aikana meni 38 kpl Salahin 83-korttia, 6,5k per kortti. Tilipäivä Fifassa, ettenkö sanoisi. :)
 
Ensi viikolla kuitenki St. Patricks Day, luulisi ean pukkaavan jälleen promoa pihalle. Lisäksi tulossa FUT birthday. Liigasbceitä edelleen odotellessa...
 
On tullut tehtyä yövuoron ratoksi kolme noita PTG spring sbceitä. Kahdesta untreadablesta tullut Thiago ja Firmino ja treadablesta jälleen Thiago. Yllättävän hyvin tuntuu osuvan verrattuna niihin TOTW sbchommiin.

Edit: seuraavasta untreadablesta Thorgan Hazard -> kortti treadable sbchen ja sieltä 87 cam Sterling. Ehkä aika lopettaa jo, ei tää tuuri kauaa kestä.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan jees PTG kortit tuli rollattua. Vaihdossa laitoin syksyn SBC ptg kortit. Tilalle tuli Martial, Thiago ja Milinkovic-savic. Thiagosta on toki sbc kortti ja tuo uusi menee varmaan johki high rating sbc:n myöhemmin.
 
No jo on hermanneilla PTG-tuuria :)
Älä muuta virka! :D

Itellä perus Plattenhard se ainoo jonka tein/teen.

88 Icardi otti vähän monttua tuon PTG kortin johdosta, päätin auttaa paniikkimyyjiä ostamalla kymmenkunta kappaletta noita listoille.

Halvin 88 inform yli kahellakymmenellä kilolla, luulis tuon tuosta nousevan sen verran että ainakin omillaan on suht nopeesti.
 
Tein kolme noita untradable springejä.. Martins, Bertrand ja Thiago. Kävin ahneeks ja tungin Thiagon tradableen.. sain Plattenhardin.


Täällä samat mietteet fifa 19:sta. En osta.. nyt on legendat koettu niin yhtään mikään ei innosta enää tässä. Plussa tarjoaa nykyään niin paljon pelattavaa joka jääny futin takia välistä niin on välivuoden paikka.
 
Kaipaisin vinkkejä miten saatte pelissä noi viimeset 10 min pelattua johtoasemassa. minkälaisia asetuksia suosittelette? Turhan usein tulee päästettyä lisäajalla kaveri tasoihin. :S
 
Ylös Bottom