Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Maatalouspelit (Farming Simulator jne.)

Katselin noita aikasemmin niin aika paljon saa aikaan valaistuksella ja varjoilla jotta peli näyttää paljon paremmalta. Mutta se tärkein eli onko se muuttunut muuten niin paljon kun ihmiset haluavat, siihen saadaan vastaus vasta kun ekat gameplay videot saadaan loppuvuodesta.
 
Päivitys infoa PF 2018

1TPsCPL.jpg
 
Harmi että pelin konsoliversio kärsii näistä teknisistä ongelmista, ehkä niitä pystytään paikkaileen en tiedä mutta on selvää että joko pelimoottori on liian raskas konsoleille tai sitten kehits on vaan mennyt PC edellä.
 
Päivitys myös teki pelaamisesta mahdotonta, sillä nyt peli kaatuu 10-40min välein ilman syytä missä tilanteessa sattuu, eikä toki mitään edistymistä tallennu.
 
On jo jonkin aikaa kiinnostanut myös jokin farminpyöritys simulaattori, mutta ketjua luettuani en ole ihan varma haluanko sittenkään :D

Ehkäpä odottelen FS2020 saapuvaksi ja nappaan sen mikäli vielä kiinnostaa o_O
 
FS19 traileria:


Näyttäiski tuolta ni kelpais pelata. Todellisuus lienee et noi hevoset/koirat lisätty fs17:sta, muuten sama peli. :D
 
FS19 uudistuksia:
Enää et osta peltoja, vaan maakaistaleita, vähän oikean elämän tyyliin. Ne sisältää peltoja, metsää, rakennuksia jne. Sille alueelle voi itse sit tehdä omia peltoja, rakennuksia jne.
Tällä systeemillä voit myös tehdä useampia maatiloja kartalle.
Moninpelissä jokaisella voi olla omat maakaistaleet omistuksessa.

Lisäksi on kolme pelimuotoa:
New Farmer: Eli about sama kuin aina ennenkin. On maatila ja kalusto valmiina.

Farm Manager: Paljon rahaa, mutta mitään ei ole valmiina, vaan ostat tilan ja koneet.

Start from Scratch: Realistisimmat asetukset, vähän rahaa, eikä mitään valmiina. Eli alussa joutunee tekee duunia muille tilallisille.

Aikaisemminhan olikin jo tiedossa koirat, joista tulee ystävä. Lisäksi hevoset jotka syö kauraa, joilla voi ratsastaa ja jopa tehdä vanhaan tyyliin peltotyöt.
 
FS19 voi tehtäviä suorittaa vaikka omalla kalustolla ja muuta muutoksia luvassa. Lisäksi tavaroiden kuljetus eri paikkaan palaa takaisin.



Harmi vain, ettei selvästikään maaston muokkautumisen / fysiikoiden osalta ole tulossa parannuksia.
 
täytynee toivoa etttä modina tulee joku maan muakkaus...

onkohan tossa amerikan outpack special editionissa muokattu diiselin kulutusta kun nyt tuntuu että on realistisella kulutuksella
 
sitten kannattaa muistaa dlc:t jos julkaisussa ei ole jotain merkkejä niin ne voi tulla esim just dlc:nä tai modina
 
Kalusto ja mapit on modien ansiosta kunnossa. Mut fysiikka/maaston..tai edes pellon muokkautuminen on se mitä peli kaipaisi ja en usko sen muuttuvan konsoleilla modeilla.

Sais polttoaineen kulutus olla kyllä sellainen kun PF18 puolella, jossa saa säädettyä kulutuksen skaalauksen. Siellä joutuu välillä tankkaamaan.
Se on kyllä muutenkin isoja harppauksia ottanut pelillisesti, vaikka edelleen ennemmin FS:ää pelaan.

Ollaan pojan kanssa pelailtu paljon myös FS18 puhelimilla moninpelinä. Se on yllättävän hauskaa.
 
Farming Simulator 19:sta ensimmäiset 20-30sek liikkuvaa kuvaa.
Hyvältä näyttää, mutta riittääkö se kun maasto ei edelleen muokkaudu?

 
miks ei se maan muokkaus vois tulla modina? kyllähän noi viljan reagointi renkaisiin tuli modina ja season modi. eikös tossa ollut eri tai ei välttämättä eri vaan erillainen pelimoottori joka ehkä voisi mahdollistaa maanmuokkauksen?
 
Viljassa vain tekstuuri vaihtuu. Kunnon maanmuokkaus vaatisi fysiikkaa. Eli jos pelimoottori ei sitä tue, niin ei kyllä modina konsoleilla ainakaan nähdä.
 
Katselin noita videoita ja aika erikoiselta näyttää farmaaminen näin entisen maajussin silmin. :D Puimurillakin on helppo kääntyä, kun ei pellon reunoilla ole ojia ja peltoa ei näköjään puida kiertämällä, vaan edestakaisin ajamalla. :D Pitääkö noissa simulaattoreissa ottaa säätä ja vuorokauden-/vuodenaikaa huomioon maataloustöissä? Esim. puidessa niin, että laiho olisi kuivaa ja puintikosteudet alhaisia? Entä pitääkö koneita säätää mitenkään? Onko rikkakasvien kasvua ja torjuntaa mallinnettu mitenkään? Voiko luomuviljellä vai onko tehoviljely ainoa mahdollisuus? :confused:
 
Eihän noi ”simulaatiota” ole nähnytkään mitenkään.

Sateella ei voi puida, mutta ei se graafisesti mitenkään näy.
Fs17 versiossa on myös modina vuodenajat, jolloin on tietyt kylvökaudet jne.

Pc puolelle modeina löytyy karttoja missä on myös ojia, kun on mallinnettu oikeasta elämästä.

Koneita ei säädetä mitenkään ja rikkakasveja ei ole. Kun lannoitetaan, niin sato on vain isompi.
 
Ojien puuttumien on kyllä todella iso immersion rikkoja itselleni, sekä vaikuttaa se toki myös itse pelaamiseen.

Muuta en osaa itse sanoa kuin sen, että peliin saa ladattua modin joka tuo peliin vuodenaikojen vaihtelut ja säätilat sekä kosteusprosentit oikeasti merkkaavat jotain. Samaten myös itse laitteiden käyttäytymiseen sekä fyysikoihin on modeja jotka tekevät pelistä vähän realistisemman, on se kuitenkin silti edelleen kaukana oikeasta.
 
Ylös Bottom