Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Skull & Bones - piraattien aarrejahti

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Nimi: Skull & Bones
Genre: Multiplayer Action Game
Alustat: PlayStation 4, Xbox One, PC
Julkaisu: 2020/2021
Kehittäjä: Ubisoft Singapore
Kotisivu: https://www.ubisoft.com/en-us/game/skull-and-bones/
Verkkopeli: esimerkiksi 5 vs. 5. Ryöstä koneen ohjaamat kauppalaivat ja lopulta myös vastustaja.

Muuta: jatkaa siitä mihin meritaistelujen kohdalla jäätiin Assassin's Creed: Black Flagissa.



 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: Skull & Bones - piraattien aarrejahti

Se mihin ihastui Assassin's Creed: Black Flagissa erityisesti, on nyt eriytetty omaksi peliksi ja merirosvo-teemalla. Meritaistelut! Todella upean näköistä jälkeä oli ja näkyy olevan myös tässä.

Joudut ottamaan mainingin ja tuulen huomioon. Laivasi erityisominaisuudet osana tiimin muuta kokoonpanoa. Piilottelemaan saaristossa ja hyökkäämään sovituilla taktiikoilla. Tämäntapaisesta hitusen kokemusta pelissä World of Warships.
 
Vastaus: Skull & Bones - piraattien aarrejahti

Tämä nosti itsellä eniten kiinnostusta E3-messuilta. Oon aina Black Flagista asti toivonut, että tekisivät samalla pohjalla täysin merirosvoaiheisen pelin, koska niitä ei hyvinä julkaisuina oo konsoleilla oikein ollut. Enemmän oisin ehkä vielä toivonut RPG-tyyliä, mutta tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Laivailu toimi Black Flagissa kuin sukat jalassa, niin todella hyvillä mielin voi tätä odotella. Saa nähdä minkälainen ja miten toimiva toi online-mättö sitten lopulta on. Jäädään seuraamaan innokkaana.
 
Vastaus: Skull & Bones - piraattien aarrejahti

Pelaajalehti.com
Ubisoftin piraattipeli Skull and Bones sisältää myös yksinpelikampanjan
https://www.pelaajalehti.com/uutise...ll-and-bones-sisaltaa-myos-yksinpelikampanjan

Joo tästä uutisoitiin melkeen heti E3 tilaisuuden jälkeen mutta vielä on niin pimennossa mitä siinä tehdään ettei uskalla innostua, toki on erittäin hyvä että kampanja on mukana. Muutenkin peliä ympäröi isot kysymysmerkit, kuinka pelkkään laivalla sotimiseen keskittyvä peli jaksaa pitää mielenkintoa yllä.
 
Vastaus: Skull & Bones - piraattien aarrejahti

Se mitä tähän mennessä ollaan nähty, näyttää harvinaisen tylsältä. Jos mukana olisi kaikkea muutaki tyylii että käydään maassa tekemässä kauppoja ym, mutta pelkästää merellä black flag laivoilla riehuminen käy varmasti tylsäksi. Vaikka kuinka hienoa se oli black flagissa, oli siinä pelissä kuitenkin sen laivasotimisen lisäksi kaikkea muuta, joten en tiedä miten tämä nyt sitten olisi muka parempi elämys.
 
Tämä olikin mennyt ihan ohi näyttää tämäkin ihan mielenkiintoiselta ideana. @Nisupulla sanoi tästä siinä toisessa merirosvo ketjussa.
 
TÄH?! EIKÄ? Katsoin videon siis hyi helvetti!! Ei nämä Formula-laivat ja konetuli-tykit voisi paljon typerämmältä menolta näyttää eih...

Jos Beta tulee voisi ehkä koittaa, mutta oikeastaan tässä ei nyt videon perusteellakaan jää hirveesti epäselvää. Sen verta lapselliselta meno näyttää, vaikka onkin videopeli eikä simulaatio niin joku roti nyt oikeesti!?

Välillä tulee suru puseroon kun katsoo näitä nykypelejä, mm. just tätä merirosvolaiva-hippaa vaikka. Videota katsellessa muistin kaiholla kuinka mahtava peli "Battlestations Midway" olikaan runsaat 10 vuotta sitten, on se kyllä sääli kun niin hyviä pelejä ei tehdä enää. Kuinka mahtavaa settiä voisi ollakaan silläkin konseptilla nykyisillä konsoleilla? Noh, voihan sitä Backwards Compatiblen kautta pelailla edelleenkin Xboxilla tai sitten tietokoneella. Itseasiassa tuli vähän mielenteko että ehkä voisin koittaa pitkästä aikaa. Aivan ylivoimaisesti paras "merisotapeli" konsoleilla mitä pelannut. Ja mitä tulee merirosvopeleihin niin tuli fiilis että lulltavasti kympin Age of Bootykin on parempi kuin tämä!
 
Pelaavat ilmeisesti yhteistyössä konetta vastaan. Näyttää hyvältä. Muistakaa oma piraattiääni keskusteluihin! :D

 
Onko single player gampaign tulossa? Vai onko pelkkä multiplayer peli
 
Peli on yhä kehityksen alla. Toivottavasti saamme nähdä valmista jossain vaiheessa. Luvattu seuraavalle tilikaudelle.

Video Games Chronicle -sivuston tietojen perusteella viime vuoden puolella tehdyn päätöksen mukaan peliä erotetaan muista Ubisoft-seikkailuista tarjoamalla sitä jatkuvana palveluna perinteisemmän jakelumallin sijaan. Skull and Bonesin kerrotaan uusien suunnitelmien mukaan tarjoavan pelimaailman, jonka hahmot ja tarinat elävät ajan mittaan peliyhteisön toimien pohjalta. Pelin kerrotaan ammentavan inspiraatiota uudistuksille mm. Epic Gamesin Fortnitesta.

 
Tätä peliä odotin kun se julkistettiin mutta nyt edes muistanut enää edes sen olemassaoloa. Saa nähdä mitä sieltä tulee kun se on nyt muutettu Destinyn kaltaiseksi games as service tyyliseksi peliksi.
 
Huhun mukaan Skull & Bonesin kehitys on aloitettu jälleen kerran alusta:


Saa nähdä, että mitä sieltä lopulta tulee. Sea Of Thieves on ollut erinomainen merirosvopeli, joten tätä peliä olen odottanut myös innolla. Tosin en ole enää pitkään aikaan uskonut, että peli näkisi enää päivänvaloa.
 
Juu traileris ei mitää vikaa, mut oma hype ajat sitte laskenu ja haudannu oman "mustan helmen" karibianmeren syvyyksiin. Kyllä tarvitaan se jokin, joka sytyttää oman merirosvo liekin uudelleen.
 
Ylös Bottom