Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Myin kaikki kalliit pelaajat pois ja kokosin jengin pelkästään untradeable- ja halppis ukoista. Hinnat varmaan romahtaa ihan lähiaikoina jos se totsi on sieltä koht tulossa.
 
Myin kaikki kalliit pelaajat pois. Hinnat varmaan romahtaa ihan lähiaikoina jos se totsi on sieltä koht tulossa.
Hmm, mitens muut?

Itsellä ei oikein ole mitään kallista (alle 50k pelaajia) kuin Messi ja 87 Inzaghi, joka maksoi 276k viime romahtuksessa. Pitäisiköhän myydä ja ostaa myöhemmin uuden takaisin?
 
Hmm, mitens muut?

Itsellä ei oikein ole mitään kallista (alle 50k pelaajia) kuin Messi ja 87 Inzaghi, joka maksoi 276k viime romahtuksessa. Pitäisiköhän myydä ja ostaa myöhemmin uuden takaisin?

Ei ne totsit ainakaan ennen tuu ku baby iconi sbc loppuu
 
Ei varmaan jaksa myydä. Pelailee noilla mitä on ja ostaa syksyllä sit uuden pelin.
Pitääkö huolestua jos DKO lukee not qualified vaikka pääsin silver2?
Meinas vähä pelit kosahtaa ku eilen makasin päivän kohmelossa :D aamulla otin nyt 3 voittoa mitä tarvi..
 
Ei varmaan jaksa myydä. Pelailee noilla mitä on ja ostaa syksyllä sit uuden pelin.
Pitääkö huolestua jos DKO lukee not qualified vaikka pääsin silver2?
Meinas vähä pelit kosahtaa ku eilen makasin päivän kohmelossa :D aamulla otin nyt 3 voittoa mitä tarvi..

Ei syytä huoleen, sinne tulee lukemaan se qualified kun torstaina pamahtaa palkinnot.
 
Kerranki kävi munkki noissa otw korteis ostin sanchezin ja auban yhteensä 570k ja nyt hinnat nous aika mukavasti. Eiköhän aina alexis ton iffin saa auba tuskin
 
Auba aika varmasti saa SIFin kahdella maalilla mut en tiiä riittääkö välttämättä Alexisin 1+1 TIF lappuun. En kyl kattonu peliä et en tiiä pelasko muuten miten hyvi. Tosin manun pelaaja kyseessä ni ea saattaa antaa hyvin mieluusti uutta iffiä.

Squad battle palkinnoista Kante. Aika jees, toiseksi paras nosto itselle tässä pelissä.
 
Ekaa kertaa DKT:ta pelaamaan, kun oli tuo Weekly Challenge. Taskuun napsahti pääsy Weekend Leagueen. Olen tuota online puolta vältellyt tämän kuuluisan EA handicapin takia ja kun olen ajatellut ettei tällä kokemuksella siellä tule kuin tukkaan. Ensimmäistä pääsi kokemaan finaalissa ihan tarpeeksi kun viisi kertaa tolpat kolisivat ja kaveri tekee ensimmäisen maalin tietysti yläriman kautta, kun itse olin tuossa kohtaa ampunut jo kolme kertaa pallon yläriman kautta pihalle. Muutenkin nuo rimat alkaa tulla tässä pelissä tutuksi, kun niitä tulee käytännössä enemmän kuin maaleja pelaa sitten offline tai online puolta.

Finaalista "komea" 4-3 voitto. Tappiolla ensin 1-0 ja sitten 2-1. Vastustajan De Gea pisti meikäläisen ihan taskuun ensimmäisellä puoliajalla. Vedot 11/3 vs. 2/1 ja tilanne 2-1 ensimmäisen 45min jälkeen. Kauhean taistelun jälkeen tasoihin 61min ja "voittomaali" 88minuutilla. Sain kaverilta pallon pois ja pidin sitä niin että oltiin reilusti lisäajan puolella kun puotin veskarille, jolla koitin chipata pallon laitapakille. Noh kaverin hyökkääjä pääsee väliin ja puskee suoraan tasoituksen 3-3. Kirpaisi, purku olisi todennäköisesti riittänyt voittoon. Jatkoilla kaveri ei oikeastaan yrittänyt edes hyökätä.

Piti vain palloa vuorollaan ja painoin päälle, koska tiesin että rankkareilla tulee varmasti tukkaan. Juuri kun olin laittamassa hyökkäystakuja päälle, niin saan pallon pelattua laidasta boxiin ja sieltä 16 ulkopuolelle, josta Rijkaard vapauttaa Cavanin. Onneksi De Gea aavisti väärin ja sain pallon tyhjää kulmaan. Sen jälkeen alkoikin sellainen sirkus ettei mitään rajaa. Omat ukot ei edes yritä ottaa palloa pois. Neljä kertaa kaveri on 16 rajalla kikkailemassa ja en saa omaa jätkää haltuun. Kerran veska torjui ja kolme sain blokattua viime hetkellä pois. Loppuvihellys kuulosti aika hyvältä.

Täytyy sanoa että tuo lyhyt kulma taktiikka on aika rasittava. Finaalivastus käytti pelkästään sitä. Suomalainen puolivälierässä taikoi tasoituksen sillä. Tärkeintä tuossa ei edes ollut tuo WL paikka, kun mukava oli voittaa ensimmäisellä yrittämällä tuo turnaus. Noh ensi viikonloppuna viimeistään kysellään vinkkejä Weekend Leagueen. Eiköhän ne täpinät siitä nouse parin päivän päästä :)
 
Toka kierroksella pataan. Peli vaan anto maalit vastustajalle. 2 teki ja molemmissa juoksi päin mun pakkia ja tietskari kävelyttää ne pakit pois edestä. On tämä yks vitsi koko peli.
Ihmettelen miksen ite saa tommosia koskaan. Vihun tietskapakit pelaa koko ajan virheetöntä peliä ...
 
Ohhoh, itelle siunautui kans turnauksesta voitto, joutunee vissiin jatkamaan weekend liigan pelaamista :D (Yllättävän helppo taso oli tällä kertaa dkt:ssa)
 
Nyt oli kyllä huikea E3:nen squad battlessa. Eka pakka... Zurich Anderssen vai mikä lie. Toinen... Dzyuba... kolmas... Khune. Kaikki rare kortit pikku liigoista.
 
Täytyy sanoa että tuli edellisen sivun video mieleen, kun tietokoneen puolustavana keskikenttänä dominoi Sterling. Ei paljon ohi tultu. Tämä legendary oli vielä viikko sitten suhteellisen turvallinen vaikeustaso, ei tuntunut että omat pelaajat olisivat pelanneet jatkuvasti alle tasonsa. Nyt tuntuu. High pressurekaan ei toimi yhtään. Irtopallot ei kiinnosta, eikä tietokonetta vastaan saa yhtään painetta aikaan.
 
Alussa pelasin kahdella squadilla mut sit siirryin jossain vaiheessa pelaamaan pelkästään yhdellä. Ostin jonku promon aikaan monta sataa gold squad fitness korttia n. 300-400 coinsilla biddailemalla, aattelin et riittää pelin loppuun asti. Eipä tuo kallista ole käyttää noita jos lätkäsee kortin vaik kolmen pelin jälkee. Tosin jotai squad battleja nyt voi pelata helposti vielä jollai 80% fitnessillä.

Oon kyl aatellu jos jaksais grindata kunnolla varastoo bpm taktiikalla noita fitness kortteja ni sit vois myydä nuo gold squad fitnessit pois ku niitä on vielä ihan kivasti clubissa jäljellä.
 
Ylös Bottom