Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Salah ja Sane valittu vuoden pelaajiksi. Salah saanut 98 kortin ja Sane 93. Tän hetken hinnat noin 1.1M ja 750k. Kohtuu kalliit laput. Jos menee niinkuin vuosi sitten niin Salahin TOTS on kanssa 98.
 
Koska hinnat ovat alhaisimmillaan 84+ korteilla? Arviota edes? Laskevat vissiin kun porukka avaa pakkoja kiimassa TOTS:n aikana vielä?
 
Taisin pelata 11-12 ottelua Legendarylla noita Battleja joilla irtosi kolme pakkaa, joista yllättävän hyvät nostot 84 Fabinho, 83 Umtiti ja Giovinco sekä lisäksi sälää jotka myy hyvään hintaan myöhemmin.
 
Alkoi jo tympii pelata SB elite 3:seen melkein kuukauden verran downgradetulla pääsquadilla, eikä enään malttanut istua kolikon kasan päällä. :D

Gentlemans, tämä hullu sijoitti toiset "kolme millii" untradeable iconiin!

Tällä nyt mennään, rahaa/IF kortteja pitäisi olla vielä sen verran, että TOTS aikaan saisin Messin takaisin ja kivoja pelaajia alakertaan. R9 on melko peto, ensimmäisen ottelun aikana häkitti 6 maalia. :cool:

Näytä liitetiedosto 330
(Pelissä vaihtuu 4-2-3-1)

E3: Morata.

Minä tykätä sinun Ronaldinho ja Ronaldo! :)
 
Näköjään Salah ja Sane POTY-kortit tulilla. Hyvään aikaan kyllä ostelin Scream- TOTW-kortteja ja säästelin koko Citynkin.

Tarttee varmaan myydä kortit pois, Salahia en edes harkitse, Sanea voin harkita.

Edit: 734k maksaa Sane ja osa korteista ois jo kehissä.
 
Lisäksi: ManUTD kannattaa nyt varmaan myydä ja ostaa takaisin 2vko päästä että saan Valioliigan tehtyä? Vai nostaako TOTS-hype hintoja entisestään?
 
Taitais olla nyt sit aika tehdä iksut jos on tehdäkseen, Blanc itellä mietinnässä

En kehdannu jäädä odottelemaan minkä jäniksen Ea vetäsee hatusta. Niin tein KDB, Grizzin ja Nesta ostin vielä 87 Mbapen joten alkaa lopulliset tiimit olla kasassa. Katon minkä hintaisia totsit ja jos mitään ei löydy niin teen Rijkaardin.
 
Cultural Exchange tehty, seuraavaksi Roberto Carloksen kimppuun. Jos tulee turpaan, tulkoot. Nyt on se fiilis että "Iksu" pitää tehdä, intuitio on aika usein ollut oikeassa meikällä.

Tulee pitkä aika odottaa että saan pakat auki. Baby-Iconin avaan Webissä, että saan Roberton pelaamaan.
 
Vielä olisi 700k käytössä ja 6,7k pelaajia klubissa mutta näillä varmaan mennään melko pitkään. Grizzin ja Mbapen lisääminen buustasi melkoisesti tiimejä ja onkin pitkästä aikaa ollut hauska pelata.

1524504971855348482169.jpg
1524505014042-1350236665.jpg
 
Ahneudella ei ole rajoja. Menin ostaa neitsyt 511k Prime Puyohin vahvistamaan alakertaa, kun varsinkin miun discardit suorastaan revitään ylihinnalla käsistä Sane/Salah SBC:hen. :D
 
Kohtuu korkeat on 84+ korttien hinnat. En ihan varma ole siltikään, teenkö Robertoa vielä, vai odotanko riskillä kun nuo POTY:t on ohi. Mahku toki on että EA lyö suoraan Guaranteet TOTS:n tulille, mutta toisaalta voisi kuvitella että se tapahtuu vasta hieman myöhemmin.

83 kortteja saa ihan markalla.
 
Tuli vähän tutkittua tuota markettia ja ei kyllä missään nimessä nyt kannata ostaa noita kortteja. Hinnat kohtuu selvässä laskussa noin kaikessa, joka ei liity aktiivisiin SBC:ihin. 84, 85, 86 ja 87 tekemättä Robertosta ja saa vielä jäädäkin.
 
Ylös Bottom