Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield V

Päffäki hyppää nyt ilmeisesti mukaa Battlerojalee trendiin.
No eipä tuo sinänsä itseäni tämän kohdalla haittaa, kun tarjoavat kunnon yksinpelikampanjan ja vielä monipuoliset moninpelimuodot muutenkin. Varmisti käytännössä myös sen, että seuraavaan COD:iin en koske pitkällä tikullakaan, mutta tämän taas hankin pomminvarmasti.
 
Hyvältä näyttää, eiköhän tämä ole aika varma hankinta syksyllä. BF WW2 teemalla. :cool:
 
Teema ei vakuuta. Tämä peli myydään uusilla ideoilla joita ei sarjassa ole nähty tai jotka ovat loistaneet poissaolollaan jonkin aikaa.

Toivottavasti näitä asioita esitellään tänään MS:n pressissä ja jätetään se paatoksellinen osuus historiasta vähemmälle.
 
Eiköhän tässä teemakin myy vahvasti. Batleja ei ole juurikaan ollut konsoleille tarjolla Ww2 aiheisena.
 
En nyt ihan täysin WW2 teemaks tätä sanois, lähinnä semmonen keksitty överiks vedetty ei historian kirjoja noutava WW2 teema, noh kuitenkin. Niin ja joo eihän se haittaa että tässäkin pelissä nähää BR, mutta kuten olen jo aikasemmin sanonnut tuntuu että vähänki joku peli mihi se vois änkee nii se änketään, näkee miten helppoa kyseinen pelimuoto loppujen lopuksi on lisätä. Eihän siinä tarvii olla muuta kun hieman isompi mappi ja pyssyjä--> valmis. Alkaa olemaan koko BR mode peleissä jo pikkuhiljaa meme. Ei yllättäis jos joku päivä nähään FIFA Battleroyale... :D
 
En nyt ihan täysin WW2 teemaks tätä sanois, lähinnä semmonen keksitty överiks vedetty ei historian kirjoja noutava WW2 teema

Kun katsoi esim. Jack Fragsin videota hänen pelaamastaan lumikartasta, oli siinä hyvin vahvat WW2-vibat. Ihan eri luokkaa kuin siinä virallisessa trailerissa. Ensimmäisen kerran illuusio rikkoutui kunnolla vasta top-pelaajat ruudussa, jossa supportilla oli joku helvetin musta lätkämolarin maski naamalla.
 
Moninpeli ei näytä kovinkaan erikoiselta. Esimerkiksi UI on aivan yhtä paljon tiellä kuin ennenkin, vaikka kiitettävästi 3D-spottauksen merkitystä on vähennetty.

Kampanjan teaserissa kuultiin mielenkiintoisesti vahvaa norjan kieltä. Jokohan pian olisi aika kypsä DICE:n Suomi-kampanjalle Battlefieldissa? Jos BFV olisi episodipohjainen kuten BF1 niin Karjalassa voitaisiin taistella jo tässä pelissä.
 
Ei nyt ihan heti houkuttanut, taitaa taas olla sitä että 80% pelaajista snipereitä ja käsiaseella tappaa tehokkaammin kuin kk:lla
 
Näyttää hyvältä ja aikakausi on omaan makuun juuri sopiva. Nykyaika ja Toinen Maailmansota ovat ne räiskintöjen oikeat aikakaudet. Tulevaisuusjutut ovat sitten Star Wars-pelien ja Mass Effectien juttuja. Rakettireppu-CoDit ja vastaavat ohitetaan heti pelkällä olan kohautuksella.

Jäänee kuitenkin tämä ostamatta, koska julkaisuikkuna. Ei ole aikaa, eikä juuri mielenkiintoakaan, pelata tätä, koska Red Dead Redemption 2.
 
Ilmoitettu Royale-pelimuoto tulee jälkikäteen päivityksenä (post-launch). Mukana ajoneuvot. Paras oli kehittäjän heitto "We are not History Channel". :) Silti sitä toivoisi Suomesta ja itärintamalta. Kehittäjä Daniel Berlin ainakin lupaa tuoda esille vähemmän kerrottuja tarinoita II maailmansodasta.

 
Onhan se mielenkiintoista, että nää perinteiset FPS pelit lähtee mukaan tohon Royale villitykseen. Henkilökohtaisesti olisin kyllä tullut toimeen ilmankin, mutta raha liikkuu sen verran liukkaasti näiden Royale pelien kassaan, ettei EA/Dice voi jättää tätä välistä ;)

Mut miten royale toimitetaan bäfän tyyliin. Se ei missään nimessä tule olemaan samaa huttua kuin PUBG tai Frotnite, mut voiko sitä tehdä paremmin, vai tuleeko näistä CoDin ja Bäfän royaleista täysi floppi.
 
Grand operation viimeinen päivähän on sellainen missä jokaisella on vain yksi elämä, sehän on jo tavallaan 32vs32 royale.

Joten se voi ihan hyvin olla siitä otettu erillinen pelimuoto. Sehän itseasiassa vain olisi huomattavasti realistisempaa sodankäyntiä ja tulisi tiimipeli vielä tärkeämmäksi. Sitä en tosin tiedä miten fiksusti voi toteuttaa alueen pienenemisen?
Mutta solo pelimuotoa en oikein osaa kuvitella bäfän royaleen, mutta tiiminä tuo saatais olla parasta sodankäyntiä bäfässä kun kukaan ei halua kuolla, jolloin medicit jne tekee duuniaan.
 
Tuttua Socomista, jossa paineet olivat kohdallaan kun olit porukkasi viimeinen hengissä ja tiimikaverit katsovat tekemistäsi haudan takaa.

Battlefield menee viitteellisesti II maailmansotaan ja tarjoaa tähän Battle Royalen. Eli helikopterit ja olalta laukaistavat it-ohjukset voidaan ainakin unohtaa.

Yksi elämä terävöittää toimintaa. Kirkastaa ajatukset, kun ei voi mennä laput silmillä enää samaan malliin kuin respapeleissä.
 
Kyllähän Battlefieldin hiekkalaatikko ympäristöineen ja ajoneuvoineen tarjoaa ehkä parhaat edellytykset vanhoista sarjoista hyvän BR-moodin toteutukselle. Sopiva realismi ilman PUBG:n liian realistista liikkumis- ja ammuntamekaniikkaa, sekä tietysti hieno immersio realististen grafiikoiden ja äänimaailman ansiosta.
 
Tuli katsottua tänään suomalaista Closed Alpha striimiä ja täytyy sanoa et olen vakuuttunut.
Olin jo kerrottujen muutoksien jälkeen vakuuttunut, mutta nyt enemmän.

Ammuksia on todella vähän ja ne täytyy itse käydä täyttämässä. Helat ei palaudu, medicillä revaus kestää kauan jne. Peli ihan oikeasti pakottaa pelaaaman enemmän tiiminä ja ne yksittäiset ramboilijat kuolee nopeasti ihan vain panosten loppumiseen viimeistään.

Sota fiilistä ja menoa näyttää olevan paljon ja talojen hajoaminen jne on upean näköistä, ampuminen näyttää myös todella todella paljon paremmalta kuin ennen.
Rakentelu ei ole vedetty yli, vaan juuri sellaiseksi kun se kannattaa tehdä.

Toiselta maailmansodalta ei kyllä sinällään näytä kuin ajoneuvot, ei noista sotilaista saa selvää minkä puolen tyyppejä ovat, mutta toisaalta jos siellä on täynnä naisia tms, niin ehkä ihan hyvä. Siihen aikakauteen sijoittuva sotapeli..ei WW2 peli.

Kaiken kaikkiaan jo raakileena oleva alpha oli niin hyvän näköistä, etten malttaisi odottaa et pääsis ite koittaa. Innostus kasvoi vain entisestään, täytyy alkaa vetää taas bäfä ykköstä, siihenhän tuli eilen uusi pelimuoto taas.
 
Ensimmäiset kaksi viikkoa peli on hyvä, mutta sitten alkavat aseiden nerfaukset ja pelin helpottaminen. Näin on käynyt jo BF3 asti ja enpä usko muutttuvan tämänkään kanssa. Sniperit kyllä hakeutuvat supportien viereen, jotta ammukset riittävät. Eikös tällä ammusmiehellä pystynyt tekemään ammusvarikon, vai muistanko väärin? Aikakausi olisi ollut hyvä, mutta toteutus väärä. Milloin tulee WW2, jossa käsitellään sitä sodan raakuutta? Ei varmaan ikinä, mutta toivossa on hyvä elää. COD: World at War oli jo sinnepäin pelinä.
 
Bf1 meni todella paljon parempaan suuntaan aseiden osalta tuossa talvella kun uudistettiin täysin, muutenkin tullut todella hyvät uudistukset siinä.
 
Laitoin boxilla ennakkotilaukseen Deluxe editionin BF1 pelin kautta, hinnaksi jäi 71,99€ Ea accessilla. Jännä että Storen kautta näyttää hinnaksi 80,99€, minkähän extra alennuksen sitä sai sit pelin kautta tilatessa?
 
Ylös Bottom