Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Tollaset Upit ku tossa Team of The Matchdayssä ois saanu tulla WC-puolellekin, vähenis ikonien käyttö
 
Perskeles. Ois pitäny säästää pakat illaksi, tajunnu yhtään että pakoissa tosiaan kasilta nuo kortit. Flash SBC:n kerkesin juuri ja juuri tekemään, pakasta Godin. Ok nosto kai tuo.

Edit: yksi yhden pelaajan vaihtopakka, 67 ovr turhake vaihtui jo kolmanteen DeBruyneen. Perään sitten ICON-SBC, Nakata tuli varmaan jo viidennen kerran. Meh...

Edit2: No perkeles. Ostin yhden 7.5k pakan WC:ssä, ei mitään. Avasin korvauspakan normifutissa, Golovinin TOTmikälie-kortti. Kelepaa!
 
Viimeksi muokattu:
Oon ny pelaillu Euro ja SA fronteilla:

Griezy-Eriksen-Mbappe ja Suarez-Dybala-Aguero,
Mut nyt törskähti pakasta Mara, ni täytynee kokeilla :D

Milinkovic-Savic ei vaan tuu... onks ketään saanu sen?

Tein äsken Neymarin ja De Ryynärin SBCt , Messi tarvii viä pari korttia
 
Jahas. Seuraavaksi sitten jotain Van Persieitä, Zlataneita ja Ashley Coleja joko pakkoihin tai SBC:ihin. Kyllä EA tän loppuun asti rahastamisen ainakin osaa tehdä hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Kylläpä nyt EA on rakastunut separte match tehtävistä. :confused:

Casillas näyttää melko seksikkäältä, oisko voittaisko TOTS Ter Stegenin paikan? :p
 
Toki voi ostaa, mut ei tehä. Harva enää tähän maailman aikaan isolla kädellä pakkoja avaa o_O

Aaaa

No juu ei avaa, consuista saisin qs:llä vielä pakkarahaa, mut muuten oon katki... WC vei

Tiimissä normi-Pique ainoo tradeable kortti, klubissa 95 pelaajaa:p
 
Pakkatuurit jälleen kohdillaan EA:llla. Prime Gold Players ja se 3 kullan/6 raren pelaajan pakat auki eilisistä SBC:istä, paras pelaaja 79 ovr Jaume Costa.

Eikö EA:n nyt nimenomaan kannattaisi pitää pakkatuurit kovana? Sahata porukkaa linssiin että ennakkotilaavat FIFA 19-pelin ja sitten starttiin taas pakkatuurit nollille.
 
Kuinkahan perkeleen monta Icon SBC:tä tein, että vihdoin tuli se ainoa oikea Ronaldo pakasta. Nyt puuttuu enää topparit Argentiinasta, että saan Messi-SBC:n tehtyä ja Maradona keskikentältä. Jameseitakin sopivasti kaksi, jos saisi upin nyt menossa olevasta pelistä.
 
Hyvin vetelee EA kyllä tuttua linjaansa näissä MOTM valinnoissa. Tänäänkin Lingard ja Cuadrado, vaikka James ja Stones olisivat olleet ilmiselvä vaihtoehto.
 
Piti poimia cazorla testiin. Statsien perusteella aika pätevä kaveri cammiksi. Ja tolla saa spanskisyötöt tehtyä aika salettiin.
 
Helvetti toi Jumbo Premium Gold Players Pack on hämäävä, taas SBC:ssä ja sai luulemaan 100k-pakaksi. Edelleen joku ihmeen 7 raren pakka.
 
Ylös Bottom