Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Crew 2 - Ajellaan taas pitkin Amerikan raittia

Ei kai tässä mitään luistonesto/ABS valikoita ole. Mutta siellä kontrolleissa on liukusäätimiä niin paljon etten itse uskalla koskea.

Edit: ja täytyy muistaa tässä se, että jo Crew ykkösessä autot oli huonoja ajaa, kunnes niitä sai kehitettyä. Ykkösessähän aloitettiin jostain leveliltä 20tms ja lopulta autot oli siellä tuhannessa levelissä. Ajo-ominaisuudet muuttui ihan täysin ja muistan itse valitelleeni ajomallia kunnes autot parani.
Tässä lienee osittain sama, joskin omaan makuun nyt on hyvä ajettavuus jo alussa.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan viihdyttävältä tämä vaikuttaa mitä testaillut, hyvin tuntuisi pyörivän peli.
Onko tietoja Xonen ja PS4 eroista? Pyöriikö samalla resolla ja niin edelleen. Edellinen Crew taisi olla Boxilla 720p ja Pleikalla 900p.
 
Ihan viihdyttävältä tämä vaikuttaa mitä testaillut, hyvin tuntuisi pyörivän peli.
Onko tietoja Xonen ja PS4 eroista? Pyöriikö samalla resolla ja niin edelleen. Edellinen Crew taisi olla Boxilla 720p ja Pleikalla 900p.

”All four versions use a dynamic resolution with the maximum resolutions found being
PS4: approximately 1745×981
Xbox One 1600×900
Ps4 Pro approximately 2816×1584
Xbox One X 3200×1800

No resolutions were found below the maximum values during gameplay with the resolution only found to drop below these values during the cutscene starting at 3:41. The lowest values found during this cutscene were approximately 1280×720 on both the PS4 and Xbox One, approximately 2360×1328 on PS4 Pro and 2560×1440 on the Xbox One X. Though the PS4 and Xbox One resolutions drop to approximately the same minimum value, the PS4 does hold a higher average resolution during this cutscene. The PS4 Pro when outputting at 2160p uses checkerboard rendering to reach its stated resolutions. When outputting at 1080p the PS4 Pro renders at a native resolution of 1920×1080 and has noticeably higher quality smoke effects than when using the 2160p output mode. All four consoles, except the PS4 Pro when outputting at 1080p, can show additional steps along edges above what would be expected for the given resolutions. These additional steps are not formed like others along the edge with their length being noticeably shorter.
http://gearnuke.com/the-crew-2-beta-resolution-frame-rate/

Pyörii kaikilla aika tasaisesti:
 
En muista mitään muuta peliä missä perus käyttöliittymä olisi näin vaikea. Juuri ja juuri pääsen ajamaan ympäriinsä mutta mihinkään kisaan en pääse.
On se vaikeeta tehdä avoimen maailman peli niin että vaikka joku punainen ympyrä ja sitten tulee teksti "Press X to Race"


Yhteenkään kisaan en oo pääsy kun ei ymmärrä miten?

Monessa videossa on hehkutettu että tässä voi lennosta vaihtaa kulkuvälineitä sitäkään ominaisuutta en löydä.

Taas yks syy pelata vaan urheilu pelejä kun siellä edes perus menut on hemmetin yksinkertaisia.
 
Jotain kertoo, että kokeilin eilen betaa ja yhtäkkiä puoli kahden aikaan yöllä huomasin, että olen pelannut jo yhteensä viisi ja puoli tuntia. Käyttöliittymä voisi olla tosiaan selkeämpikin. En ole keksinyt, miten ison kartan saa esiin pelin aikana vai saako ollenkaan.
 
Kartta aukeaa pleikkarilla touchpadia painamalla ja boxilla varmaan se nappula jossa on kaksi ruutua. Mikä sen virallinen nimi sitten onkaan.
Toki tuon jälkeen täytyy vielä zoomata ulospäin pari kertaa. Suoraan sitä laajaa näkymää ei taida saada auki.
 
En muista mitään muuta peliä missä perus käyttöliittymä olisi näin vaikea. Juuri ja juuri pääsen ajamaan ympäriinsä mutta mihinkään kisaan en pääse.
On se vaikeeta tehdä avoimen maailman peli niin että vaikka joku punainen ympyrä ja sitten tulee teksti "Press X to Race"


Yhteenkään kisaan en oo pääsy kun ei ymmärrä miten?

Monessa videossa on hehkutettu että tässä voi lennosta vaihtaa kulkuvälineitä sitäkään ominaisuutta en löydä.

Taas yks syy pelata vaan urheilu pelejä kun siellä edes perus menut on hemmetin yksinkertaisia.
Jo tutoriaalissa kerrotaan, eli oikeaa tattia painat ja valitset kulkuneuvon.

Kisaan pääset kartalta, tai ajamalla. Esim katukisaan ajetaan porttien läpi ja sieltä suoraan kisapaikalle. Katso tosta mun videosta tasan 31min kohdalta.
 
Parin tunnin testailun perusteella vaikuttaisi olevan kuin joku pasifistien GTA.

Sinänsä jännä, että GTAssa on tehty paremmin jokainen osa-alue mitä tässä pelissä on edes mukana. (No okei, ehkä tuo autoilu on tässä hieman "realistisempaa", mutta ei aiheuta täällä kyllä hurraa-huutoja. Ei lainkaan massan tuntua. Höh.)
 
^ Itse ajattelin hieman samaa ja esim moottoripyörät on paljon parempia gta onlinessa kuin tässä.
Itselle isoin ongelma oli ohjauksen hitaus. Oikeasti tuntui välillä, että pelissä olisi iso input lag. Sama homma oli ykkösessäkin default asetuksilla joten siinä tuli heitettyä ohjauksen herkkyys kohtuu isolle ja deadzone minimiin.
Tuon jälkeen liikenteen ja puiden välistä oli helppoa ajaa. Tässä herkkyyden säätöä ei ole, mutta sentään deadzonen sai nollaan.
Ilman tuota tuntui kun puolet tatin liikeradasta olisi tyhjää.

Ei tätä kyllä voi edes etäisesti verrata forza horizoniin ajettavuuden osalta.

Toinen mikä ei enää sytyttänyt oli pelin kartta.
Ekassa pelissä näin iso avoin maailma oli jotain uutta, mutta nyt se uutuuden viehätys puuttuu ja maailma tuntuu vaan tyhjältä ja tarpeettoman isolta.
Ehkä tämä tulee joskus ostettua kun se pakollinen ultimate edition joskus julkaistaan.

Plussaa siitä, että kaupungissa peli näyttää varsin hyvältä ja ruudunpäivitys pysyi hyvänä.
 
Tulihan tätäkin vihdoin pikaisesti aamulla testattua. Meinasi mennä molemmat betat ohi, vaikka peli ollut ladattuna pleikkarissa kuukauden verran. Pidin ensimmäisestä osasta aika paljon, varsinkin päivitysten jälkeen, mutta eihän se laadultaan ollut mikään mestariteos.

Kaupungissa tosiaan näyttää hyvältä ja peli pyörii myös hyvin PS4 Prolla. Vieläkään ei saa näppäimiä määritettyä ja tällä kertaa ovat laittaneet manualivaihteet L1/R1, eikä oikeaan tattiin. Ei kiva. Deadzonen poistamalla ohjauksesta ajotuntuma parani.

Ekan pelin juoni oli ihan kiva, tässä tuntuu kaikki presentaatio ja follower touhu ärsyttävältä.

Kovin generiseen oloiselta peli vaikuttaa, ensimmäisessä osassa oli jotenkin enemmän sielua. Mutta paljon on kyllä parannettukin pieniä asioita, mutta isossa kuvassa toki pelataan samaa peliä uudestaan. Tuntuu vähän sellaiselta The Crew 1 Remakelta.

Uusille pelaajille varmasti hyvä peli tutustua pelisarjaan, mutta itselläni ei löydy enää intoa ajella tätä. Katsotaan vuoden tai parin päästä uudestaan.
 
Toimiikohan tää ratilla (G29)? Onko ajettavuus lähellä Driveclubia? Ite tykkäsin tosi paljon DC:stä.
 
Toimiikohan tää ratilla (G29)? Onko ajettavuus lähellä Driveclubia? Ite tykkäsin tosi paljon DC:stä.
Driveclubista, myös VR- versiosta itsellä Platinum trophy eli kokemusta edes auttavasti löytyy. The Crew 2 autot tuntuvat omaavan enemmän massaa padille saakka eli ihan samanlainen ajotuntuma ei ole.

Kohta pääsee pelailemaan kokoversiota :eek:
 
Nyt on pari tuntia takana koko versiota ja mietteet on suht samat. Ja ongelmat ihan samat. Ei Closed Beran jälkeen ole oikeastaan mikään muuttunut.

- Eli yöllä ei näe yhtään mitään ja etenkin maaseudun ilta/yökisat on ihan tuskaa.
- Crossipyörät on nin kauheita ajaa, et yleensä huonolla ajomallilla tulee toimeen ja sitä sietää pakosta jos se on pieni osa kokonaisuutta, mutta tää menee jo yli. Se on jotain niin käsittämättömän huonoa etten osaa edes kuvailla miten kamalaa se on. Moottoripyörillä ajo on kuitenkin kivaa, niin miten tää voi olla tällästä!!
- Tekoälyn överi kuminauha on ehkä räikeintä ja kamalinta ikinä. Aivan se ja sama miten ajat kisan. Viimeisessä mutkassa käydään voittotaistelu ja nätillä ajolla et sitä voita.

Mutta noiden asioiden ulkopuolelta peli maistuu todella hyvin. Erityismaininta täytyy antaa niille ihme jetti veneille. Etenkin Las Vegasin jossain hotellin pihalla olevassa altaassa käyty kamppailu oli loistavaa viihdettä. Niidenkin veneiden ajomalli on huvin hämärä. Todella nopea, mutta jotenkin totuin siihen melkein heti ja se oli todella hauskaa.

Mut koska ikinä ei mikään kelpaa, niin annettava pientä noottia.
Ennakkoon jo otti päähän, että täytyy kahden betan jälkeen taas alottaa kaikki alusta. Ei jaksais Mazdaa, Mustangia, tai Audia enää yhtään...
No ei tarvinnut jaksaa, sillä näiden pakollisten alkukisojen jälkeen Gold version ennakkotilaajalla oli allaan 14 kulkupeliä. Yksi lentokone, ja prätkä, pari venettä, yksi monsteri auto, yksi touring car, yksi Ferrarin superauto ja loput sitten katukisoihin ja ralleihin.
Katuautotkin oli jotain muuta kuin Fordia ja Nissania, nimittäin Astonia, Maseratia jne.

Jotenkin alko ottaa tuokin päähän. Ensin harmitti et taas joku Audi alle, sit seuraava fiilis oli et multa vietiin kaikki tavoite just pois kun joka luokkaan lykätään auto suoraan.

Kaiken lisäksi tän kahden tunnin aikana pääsin periaatteessa samalle tasolle kuin Betoissa ja kisojen puolesta paljon pidemmällekin.
Ja tän kahden tunnin aikana sain auki katu, ralli, vene ja lentokone kisojen lisäksi Drifting, Touring Car ja Motocross luokat.
Eli käytännössä puolet eri kisatyypeistä jo auki kahden tunnin pelaamisen jälkeen.

Tämä taas tarkoittaa sitä, että mulla on kartalla 90 kisaa, 150 skillitehtävää yms. Se on ihan liikaa. Miksi ensin ei olisi kolme perus luokkaa, sit kahden tunnin tai jopa 4-5h jälkeen olisi auennut ralliluokka, siitä pari tuntia ja driftaus jne jne.
Jos tämä jatkuu tätä menoa, niin huomenna kartalla on 599 kisaa, tuhat skillitehtävää ja kaikki luokat auki. Jaksaako siinä ähkyssä kauaa pelata?

Aivan käsittämätöntä myös nollata ajoneuvojen maalaukset. Porukka tehnyt niistä todella upeita ja nyt kaikki loistaa poissaolollaan. Eikö olisi ollut kivempaa palvelua pelaajille, kun valikoima olisi hyvä jo julkaisussa.

Ennakkotilaajien toista kotitaloa en löytänyt, samoin jäin ihmettelemään niitä ennakkotilausautoja. Siis pelin sisällä on tulossa olevia autoja/prätkiä ennakkotilattavana, mutta vaikka rahaa, että credittejä oli niin ei antanut tilata. Olisi pitänyt oikealla rahalla ostaa credittejä ja tuskin se olisi auttanut kun credittejä oli jo. Mikähän niiden juju on? Joka kuukausi tulee pari ajoneuvoa ja noi on ne, mutta miksi sit ei voi ostaa ennakkoon?

Sit tosiaan Ubi clubin kautta kannattaa hakea ne pari palkintoa. Sai jonkun auton, puvun, kypärän ja tärkein oli 30 000 credittiä, eli samaa mitä voi ostaa oikealla rahalla. Se vastaa pelin rahaa vajaan 300 000 edestä.

Huomenna lisää, vähän jäi pieni huoli kyllä nyt kisaähkystä kartalla, sekä tekoälyn älyttömyydestä.
 
Kiitokset betaa pelanneiden kokemuksista ja "arvosteluista". Itsellä jäi väliin, koska futiskiireet, enkä muutenkaan oikein demoja tykkää pelata. Lisäksi ei kiinnosta pelata samaa pelin alkua moneen kertaan, joten jätin välistä. Onko kellään tietoa, milloin embargo loppuu ja saadaan metacriticiin arvosteluja? Muutaman voisi sellaisenkin näiden tämän ketjun juttujen lisäksi lukaista ennen perjantaita, jolloin voisi ennakkovaratun perusversion hakea.
 
Nyt on noin 12h takana ja Formuloita ja hypercarseja lukuunottamatta kaikki auki.

Air Racet on siistejä, vähän kuin oikeat Red Bullin kisat. Mennään niiden ilmatäytteisten kartioiden läpi rataa läpi ja porttien läpi mentävä oikeassa asennossa.

Myös rallicross autojen ajomalli oli todella loistava.

Sit löysin myös paikan mistä säädetään autoluokkakohtaisesti luistonestot, renkaiden pidot jne. Löytyy Pro settings nimellä.
 
- Tekoälyn överi kuminauha on ehkä räikeintä ja kamalinta ikinä. Aivan se ja sama miten ajat kisan. Viimeisessä mutkassa käydään voittotaistelu ja nätillä ajolla et sitä voita.

Eikö lopussa pärjää kun säästää sinne täyden boostin? Aistin pientä pettymystä näissä raporteissa. Kuminauha on aika ärsyttävää, mutta jonossa samaa nopeutta samalla tavalla ajavat tekoälyautot ja Forzan tahallaan törmäilevät drivatarit ovat myös ikäviä. Ei oikein missään pelissä ole kovin tyydyttäviä tekoälyvastustajia. Siksi onkin harmi, jos kaikki kisat käydään tosiaan tekoälyä vastaan.
 
Eikö lopussa pärjää kun säästää sinne täyden boostin? Aistin pientä pettymystä näissä raporteissa. Kuminauha on aika ärsyttävää, mutta jonossa samaa nopeutta samalla tavalla ajavat tekoälyautot ja Forzan tahallaan törmäilevät drivatarit ovat myös ikäviä. Ei oikein missään pelissä ole kovin tyydyttäviä tekoälyvastustajia. Siksi onkin harmi, jos kaikki kisat käydään tosiaan tekoälyä vastaan.
Siis kyllä ainakin ykkösessä kisoja sai ajaa ihmisvastustajiakin vastaan onlinessa. Jos vaan muita ihmispelaajia tuli samaan peliin. Ei kai tätä ole kakkosessa poistettu tai muutettu?
 
Ylös Bottom