Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Spyro: Reignited Trilogy

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Se onkin enemmän yleismaallinen juttu kuin yhden pelaajan vetistely tai ilostelu. Jos tällä on tosiaan tarkoitus estää käytettyjen pelien kaupittelua, niin päätös on typerä. Silloin olisi voinut jättää levyjulkaisun kokonaan väliin. Keräily- ja jälleenmyyntiarvo tällaisella levyjulkaisulla säilyy vaan jos koodeja ei käytä, eli pelin voi siinä tapauksessa ostaa vain hyllyyn pölyttymään. Not cool. Jos taas kyse on tilarajoituksista tai jostain muusta teknisestä seikasta, niin ehkä tämä on joten kuten ymmärrettävää. Hämmästystä herättää kuitenkin se, että Crash Bandicoot -trilogia oli kokonaisuudessaan levyllä, eikä siinä ollut mitään ongelmaa.

Saattaapihan tuo olla harmillista niille jotka harrastavat pelien eteenpäin myymistä, itsellä pelit roikkuu kuitenkin niin kauan hyllyssä että niiden myyntiarvo putoaa olemattomiin joten ne jää jokatapauksessa hyllyyn.

Pitää kuitenkin muistaa että siellä häärää Activision taustalla joten mikään hämärätoimi ei yllätä.
 
Taisimme selvitä säikähdyksellä. Ehkä kyse on kuitenkin vain pakollisista päivityksistä toiseen ja kolmanteen peliin:
playstationlifestyle.net sanoi:
Update: A representative for Activision provided us with a little bit of clarification, “The global launch date of Spyro Reignited Trilogy is Sept. 21; and we’re excited for fans to play all three reignited games on that day.

“As with most games today, downloading an update after purchase is quite common. The language on packaging and on the web is to let players know the requirements for Spyro Reignited Trilogy.”

http://www.playstationlifestyle.net/2018/08/01/spyro-reignited-trilogy-download-disc/#/slide/1
 
Tuo tappaa käytettyjen pelien myynnin melko tehokkaasti jos 2 ja 3 osa on jollain koodilla vain kotelossa.
Ilmeisesti tosiaan kaikki on levyllä, mutta jos ei olisi olit, niin levyhän on käyttöoikeuden tunnistus. Eli sikäli voisi ladata ”ilmaiseksi” kuka vain. Tai pelin sisällä valikosta linkki storeen josta ladata. Ei välttämättä siis täytyisi olla koodin takana.

Noin yleisesti Switchin puolella moni peli on valitettavasti toteutettu niin, että enemmän ladataan netistä, kuin pelikasetilta, kun ei isompaa kasettia haluta ostaa.
 
Hmm outoa että tuota Activisionin kommentia ei ole kukaan muu huomioinut niin että ne 2 muutakin peliä olisi levyllä, vaan että tuo update olisi ne 2 muuta peliä
 
Julkaisua lykätty ja nyt tämä ilmestyy Marraskuun 13. päivä.

"Everyone here at Toys for Bob is so proud to be reigniting the original Spyro trilogy after all these years. We're deeply committed to getting these games right, so we’ve decided to move the release date of Spyro Reignited Trilogy to November 13, 2018. I really hoped that you would be rescuing dragons and scorching Rhynocs sooner, but the Trilogy needs more love and care. In November when you’re exploring the Dragon Realms, Avalar and the Forgotten Worlds, we know you’ll agree the extra time was worth the wait.
 
Ettei vaan olisi taktinen veto? Syyskuussa julkaistaan useampi AAA- peli (Spiderman ja Tomb Raider ainakin), joista ainakin Spiderman kosiskelee enemmän tai vähemmän samaa kohderyhmää kuin Spyron mahdolliset ostajat (ei verta jne). Äkkiseltään näyttäisi että marraskuu olisi otollisempi ajankohta julkaisulle Activisionin kannalta. Marraskuussa on pieni joulumarkkinoiden mahdollisuuskin jo. :D
 
Eiköhän palaute ole ollut aika negatiivista tuosta, ettei kaikki pelit ole levyllä, niin nyt tehtiin näin..Saadaan aikaa tehdä pelit täysin kuntoon ja samalla on aikaa painaa ne samalla levylle..
 
Myös syy sille ettei ne olleet levyllä oli se että spyro 2/3 eivät olleet valmiit vaan ne olisi päivityksellä korjattu julkaisukuntoon, nämä kaikki ovat tietenkin vain huhuja koska activision nyt ei halua kertoa kuinka asiat ovat vaan kertoo jotain liirumlaarumia minkä kukin uskoo jos uskoo. Ainakin sopia toivoo että jos ne olisi aikasemmin vain päivityksenä tuotu niin nyt sitten korjataan kaikki ongelmat ja julkaisussa saadaan yhtä loistava trilogia kuin Crashista.
 
Tavallaan aiheeseen liittyen gaming historian teki pari päivää sitten katsauksen spyron historiaan.
Tuota katsoessa muistin varsin selvästi kuinka paljon vihasin spyro kolmosessa muilla hahmoilla pelaamista, mutta kyllä tämä kokoelma silti tulee ostettua jo pelkän ykkösen takia joka on itselle se paras osa ja viimeksi tuli pelattua läpi pari vuotta sitten vitalla.

Kannattaa tsekata myös tyypin muut videot. Erityismaininta tetris videolle joka on aihepiirin huomioon ottaen suorastaan hämmästyttävän kiinnostavaa katsottavaa.

 
Olipas hyvä Suomidubbaus. Yleensä menen animaatioleffoissa alkuperäisellä kielellä mielummin, mutta tämä peli pitää varmaan kokea ihan kotimaisella kielellä. Kiva yllätys, että pelissä on Suomidubbaus ja muksut ympäri Suomea varmasti tykkää sekä ymmärtää tuota paremmin.
 
Ylös Bottom