Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

Tässähän oppii tuntemaan ihan uusia pelaajiakin, kiitos näiden "turhien" liigojen. Ei siis missään nimessä ole oikeasti turhia liigoja yksikään pelissä esiintyvistä.
Moni nuori jamppa ei ole vielä lähtenyt maailmalle, vaikka skillssit ovat jo erittäin hyvällä alulla. Näimpä löysin Turkista semmosen kaverin, ku Abdulkadir Ömür, jonka voisin nimetä Turkin omaksi Leo Messiksi. Vasenjalkainen, viihtyy oikealla laidalla ja naurettavan kova driblailija. 19 vuotias alussa, ja jo valmiiksi unwavering balance 90(!), driblaaminen ja nopeus 85+++. Pakkohaku masterliigaa tahkoaville. Nyt overall 84, ja kuitenkin ikää vasta 21vee. Gotta love it!

Pelkkää ETEENPÄIN MENOA havaittavissa!
 
Onhan tossa kaikki sarjat bundesia lukuunottamatta. Ja sekin on todennäköisesti saatavilla pesworldissä ja muuallakin.
Editmode: ookkonää käkikotka rölli?
 
Onhan tossa kaikki sarjat bundesia lukuunottamatta. Ja sekin on todennäköisesti saatavilla pesworldissä ja muuallakin.
Editmode: ookkonää käkikotka rölli?
Eilen juuri latasin tuon PesWorldin Bundesliga paketin ;) ja aloitin Master Liigan FC Midtjyllandilla. Kun on kaikki TOP 8 sarjat mukana.
 
Voin samaistua Laken näkemykseen, että onneksi tällä viikolla ei tullut övereitä erikoispelaajia. Tietysti joku 80+ overallin Pukki olisi voinut olla kiva, kun loisti kuitenkin maaotteluissa, mutta parempi näin kuitenkin. Turha tunkea joka viikko 90+ overallin erikoispelaajia.

Itse sain torstaina ilmaisesta preorder-agentista ja siitä "UCL-agentista" ihan hyödyllisiä nostoja, vaikkeivat kultaisia kummempia ja rotaatioon tulleita olleetkaan. Tässä vaiheessa kautta keskikentän pohjalle Sami Khedira ja rotaatioon Younes Belhanda ovat ihan hyviä pelaajia, joihin olen tyytyväinen. Keskikentän pohja oli nimenomaan se, johon vahvistusta toivoinkin :) Sinänsä hauska sattuma, että keskikentällä on nyt paljon marokkolaisia. Toppariksi vielä jos napsahtaisi Benatia, niin se olisi melkein siinä :D

--------------------------------Sommer---------------------------------
--Henrichs--------David Luiz-----------Caldara----------Mendy(84)
---------------------------------Khedira---------------------------------
---------------Ziyech(96)------------------Hamsik--------------------
---Saint-Maximin(86)---------------------------------Neymar(96)--
--------------------------------Firmino---------------------------------

Rotaatioon sitten vielä Rolando, Dumfries, Radoja, Quintero, Belhanda, El Khayati(84) ja Chalov(85).

Yksi kovemman luokan toppari vielä tuohon yhdessä kultaluokan oikean laitapakin kanssa, niin alkaisin olla aika tyytyväinen. Hyökkäys on pop ja Neymar on ihana.
 
Eihän tässä MyClubissa ole mitään järkeä. Kaikilla (paitsi itsellä, heh) viiden tähden jengi KAKSI VIIKKOA ilmestymisen jälkeen. Mihin unohtui innostus koota joukkue rauhassa ja pidemmällä aikavälillä.

Offlinesta en jaksa edes puhua, kun AI on vielä mitä on.
 
Jumankeuta menee välillä hermot tässä, tulee paljon niin voitto- kun tappioputkiakin. Ihan ku vaikeustaso heittelisi laidasta laitaan kesken kauden. Nytkin jo 7 peliä ilman voittoa, ja ei meinaa saada poikki sitten millään.
Onko muut havainnu samanlaista?
 
Onko jollain tietoo miks aina online pelin jälkeen valittaa nettiyhteyttä? 100 meganen netti kotona ja muissa peleissä ei oo ongelmia.
 
Kaksi matsia pelattu.

+ Vanhan kunnon PES-fiilistä
+ Pelinrakentelu tuottaa tulosta
+ Grafiikat
+ Editori

- Yksipuolinen tekoäly, laidasta boksiin maalia hirmu usein
- Krooniset ongelmat (Lisenssit, Selostajat)
 
Edelleen vähän sekalaiset fiilikset noista viikoittaisista featured players-agenteista, mutta onhan se periaatteessa kiva saada uusia pelaajia vähän tiheämpään tahtiin kuin ennen. Lisää huomattavasti motivaatiota pelata myclubia, kun joukkueen pelaajalista kehittyy paremmaksi vähän nopeampaa tahtia. Toisaalta viime syksyn pallotuuri oli julkaisua lukuun ottamatta niin heikko, että sekin ehkä tässä vaikuttaa. Parilla edellisellä viikolla ne erikoispelaajien arvotkin ovat tuntuneet tasoittuneen ja muuttuneet realistisempaan suuntaan niistä ihan ensimmäisistä, joka on ehdottomasti hyvä juttu. Mitä vähemmän niitä 96 overall Ziyechin tapaisia juttuja nähdään, niin sitä parempi. Tosin omasta 96 Ziyechistä edelleen tykkään todella paljon, mutta tuollaisia tapauksia ei tosiaan toivo näkevänsä edes kerran kuukaudessa.

Ostin viime viikolla niitä UCL-agentteja kaksi kappaletta ja merkittävimmät nostot olivat tosiaan Sami Khedira ja Radamel Falcao. Ei mitään OMG-tason nostoja, mutta hyvinkin sopivia omaan porukkaan, joten niihin olin tyytyväinen. Tämän viikon erikoispelaajia varten oli säästynyt 210 pointsia, joten kaksi ostosta tein. Ensimmäisestä pettymyksenä Defrel. Pettymys siksi, että kolme parempaa keskushyökkääjää jo löytyy. Jälkimmäisestä sitten napsahti mustan pallon pelaaja ja sellaiselle pelipaikalle, jolle tarvettakin oli. Avausanimaatio paljasti lokaatioksi Turkin, joten siinä kohtaa jo tiesin saavani Pipipää-Pepen, mutta olen siihen tyytyväinen. Ennakkoon toivoin saavani edes yhden nelikosta Hazard-Payet-Lozano-Pepe, joten siinä mielessä hyvä juttu. Toppariosasto olikin se ainoa, joka vielä mustan pallon pelaajaa kaipasi, joten sekin on nyt hoidettu. Debyytin perusteella Pepe sopii linjaan hyvin ja on juuri niin ilkeä kuin tosielämän vastineensa. Kyseessä tosiaan 88 overall. Nyt ollaan sitten siinä tilanteessa, että ykkösjengin rotaatiosta löytyy hopeisina yksi keskikentän niittokoneosaston pelaaja ja kaksi laitapakkia, muuten joukkue koostuu kultaisista tai paremmista ja mustiakin on tosiaan jo 7.

-----------------------------------Sommer------------------------------------
--De Sciglio----------David Luiz-------------Pepe(88)--------F. Mendy(84)--
-----------------------------------Khedira-------------------------------------
-----------------Ziyech(96)--------------------Hamsik-----------------------
---Saint-Maximin(86)-----------------------------------------Neymar(96)---
-----------------------------------Firmino-------------------------------------

Penkiltä sitten vielä mukana Henrichs, Caldara, Radoja, Belhanda, El Khayati(84), Falcao, Chalov(85).

Mielelläni kuulisin muiltakin myclubin pelaajilta, kuinka on onni potkinut ja millaisia ykkösjoukkueita on! Mielelläni pelailen PS4:llä muidenkin porukoita vastaan, jos vaan kiinnostelee. Laitelkaa kaverikutsuja tulemaan ja tulkaa rohkeasti haastamaan! Käynnistelen PESsin käytännössä päivittäin.
 
Ihan liian helpolla on tullut hyviä pelaajia, mutta onneksi myös mielenkiintoisia nuoria pelaajia joita olen sitten hieman trainereilla kehittänyt paremmaksi. Viime vuonna jaksoin pelata tilastojen mukaan My Clubissa 11 ottelua konetta vastaan ja 2 netissä. Nyt on jo +30 matsia CPU:ta ja 14 matsia yrittänyt vääntää myös ihmisiä vastaan. Lähinnä pelannut manuualeilla pass assist pelaajia vastaan = ei kyllä muistuta jalkapalloa yhtään. Manual vastustajaa vastaan oli ihan kiva pelata.

Missään muissa nettipeleissä ei ole ollut ongelmia, paitsi PES on netissä kankea ja kaikessa on viivettä. Tällä viikolla päivittyi netti niin täytyy kokeilla, jos se sulavuus ja kontrolli paranisi edes hieman.

Oma joukkue:
GK: Jailson 87
DF: Valencia 85, Pique 84 (lvl 13), Rever 85, Mendy 84
MF: Felipe Melo 88, Koke 86, De Bruyne 90, Mbappe 87, Everton Ribeiro 88
CF: C. Ronaldo 94

DF: Kehrer 81, Roberto Carlos 88, Florenzi 82
MF: Tielemans 81, Ox-Chamberlain 82, Gerson 84, Diego 87, Bamba 88, David Neres 81
CF: Icardi 86 (lvl 24), Gonzalo Guedes 83

Lisäksi löytyy muita pelaajia joilla on hyvä ovr, mutta ei kiinnosta käyttää niitä sekä löytyy myös mielenkiintoisia pelaajia joilla on vähän matalampi ovr. Konetta vastaan harvoin pelaan parhailla pelaajilla.
 
Kaikella kunnioituksella Konamia kohtaan, mutta nää turhake-Argentiinan superjannut olisi saaneet jäädä kokonaan pelistä pois, lisäksi euron TOTW:t yksi/naama.
 
AI on ehkä vähän helpompi tässä, ku aiemmissa pesseissä. Legend - vaikeusaste on tässä se paras vaihtoehto itselle. Aiemmissa pelannut yleensä top playerilla, ja kesää kohti superstarilla. AI ei kuitenkaan kuseta sua edes legendillä, kuten ehkä joskus tuntui jo superstarilla kusettavan. Master league on kyllä mukavasti vaikeutunut, lähinnä rahan tulon suhteen. ML:ssä kaikki tulovirrat kannattaakin laittaa palkkabudjettiin, tai ainaki itellä on homma toiminut niin. Ja ihme kyllä, Drury & Beglin kaksikko on petrannut aika reilulla kädellä vihdoin.
 
Viimeksi muokattu:
Jos tuossa perus pelaamisessa AI hyökkää pelkästään laidoilta niin MyClubissa niillä syötöilllä ainoa tarkoitus on syöttää eteenpäin. Eli vielä vähemmän muistuttaa futista. Lisäksi se peli nopeus on varmaa se nopein mahdollinen :(

Jää kyllä tänäkin vuonna pelaamatta tuo pelimuoto. Odotetaan sitä seuraavaa isoa päivitystä niin voi jatkaa tuota Master Liigaa eteenpäin.
 
Ylös Bottom