Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Spider-Man

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    ps4
Joen antama arvosana oli himpun verran parempi mitä olisin odottanut. Muutoin video oli keskivertoa kehnompi noin huumorin puolesta. Lisäksi pienet eye-rollit tuli tehtyä kun arvostelun alussa ja lopussa valitettiin ettei peliä ole saatavilla muille alustoille - etenkin kun huomioi millaista tuubaa edellinen Hämispeli oli (joka julkaistiin useammalle alustalle) sekä Bryan Intiharan kommentit Sonyn roolista: Creative Director of Spider-Man PS4 Says It 'Would Not Exist if It Wasn't for PlayStation'. Eiköhän tähänkin peliin olisi upotettu loot boxeja ym. ylimääräisiä herkkuja, jos julkaisijana olisi toiminut esim. EA tai Activision.
 
Joen antama arvosana oli himpun verran parempi mitä olisin odottanut. Muutoin video oli keskivertoa kehnompi noin huumorin puolesta. Lisäksi pienet eye-rollit tuli tehtyä kun arvostelun alussa ja lopussa valitettiin ettei peliä ole saatavilla muille alustoille - etenkin kun huomioi millaista tuubaa edellinen Hämispeli oli (joka julkaistiin useammalle alustalle) sekä Bryan Intiharan kommentit Sonyn roolista: Creative Director of Spider-Man PS4 Says It 'Would Not Exist if It Wasn't for PlayStation'. Eiköhän tähänkin peliin olisi upotettu loot boxeja ym. ylimääräisiä herkkuja, jos julkaisijana olisi toiminut esim. EA tai Activision.

Joo varmaan olisi ollut loot boxit, jos Activision tai EA olisi tämän julkaissut. Myös moninpeli olisi varmaan ympätty mukaan. Onneksi Activision tai EA ei tätä julkaissut :). Onneksi jotkut firmat tajuavat tehdä vielä hyviä yksinpelejä. Moninpelejä on maailmassa ihan likaa ja en pelaa niitä.
 
Tarina meni läpi, mutta kerättävää olisi vielä runsaasti. Voi olla että tulee palattua pelin pariin vasta sitten kun dlc:t on julkaistu. Semmosta 8½-9 arvosanaa laittaisin.
Hämis liikkuu pääosin upeasti, matkustaminen oli mukavan kevyttä ja nautinnollista paikasta paikkaan keräilemällä siinä samalla reppuja yms. Ja taistelut toimii (joskin loppua kohden ne meni puuduttavammaksi, kun vihuja juoksee paikalle vain lisää). Ja kuten täälläkin on aika monesti jo todettu, itse open-world ei mikään kovin elävä ole, mutta tekee tehtävänsä tarpeeksi hyvin.

Isona hämisfanina tarina yllätti positiivisesti... (Älä lue jos et ole tarinaa pelannut)
En ole hämiksen sarjakuva seikkailuja lukenut sitten 90-luvun, mutta tarina tuntui tuoreelta ja yllätti paikoin.
Peli tuntui kuin olisi lukenut sarjista, katsonut leffaa tai katsonut 90-luvun piirrettyä, jossa tasapainotellaan supersankaroinnin ja Peterin siviilielämän välillä. Toisin kuin Arkham peleissä, joihin jokaiseen oli turhan väkisin lisätty kaikki isot vihut, mutta tässä jätettiin selvästi jatkolle omat viholliset (Green Goblin ja Venom ;)).
MJ:n hiippailut ja tutkimiset oli tosi hauska lisä, mutta Milesin kaduilla hortoilut ei jostain syystä uponnut.
Loppu oli yllättävänkin liikuttava Peterin taistellessa esikuvansa kanssa ja May-tädin uhraamisesta oikean teon takia.
Ja mitäpä olis marvelin seikkailu ilman Stan "the Man" Leetä.
 
Joo varmaan olisi ollut loot boxit, jos Activision tai EA olisi tämän julkaissut. Myös moninpeli olisi varmaan ympätty mukaan. Onneksi Activision tai EA ei tätä julkaissut :). Onneksi jotkut firmat tajuavat tehdä vielä hyviä yksinpelejä. Moninpelejä on maailmassa ihan likaa ja en pelaa niitä.
Mutta haittaako se sinua jotenkin, jos pelien tekijät tekevät sekä laadukkaan yksinpelin että moninpelin? Itse pidän ainakin hyvin toteutettuna molemmista pelimuodoista, ja otankin paljon mieluummin pelin, jossa molemmat pelimuodot ovat huipputasoa. Esim. Uncharted 4, Souls-pelit, ja vaikkapa ihan perusräiskinnät, tyyliin Bäfä tai Cod, ovat kyllä kaikki antaneet ainakin itselleni aivan järkyttävän paljon pelattavaa ja hienoja elämyksiä sillä, että mukana ovat molemmat pelimuodot yleensä hyvin tehtyinä.

Hämiksenkin kun varmaan jonkun ajan päästä pelaan loppuun jossain 20:ssä tunnissa, niin sen jälkeen pelin voi jättääkin sitten hyllyyn pölyyntymään, tai sitten sillä voi heittää vesilintua. Käytettynä kun peleistä ei juuri paskaakaan saa, niin samapa tuo kai sitten...
 
78% pelattu ja pelottaa millon tämä lysti loppuu. Ensimmäistä kerta ikinä on tullut tehtyä kaikki tarjolla olevat sivutehtävät pääjuonen ohessa, koska olenhan friendly neighborhood spiderman.

Kaupungin puhtaana pidon ansiosta tuntuu kerrankin myös siltä, että kaikki Gadge... siis vimpaimet on saanut hyötykäyttöön oikeaan aikaan, liian useasti käy siten, että ne maukkaimmat ominaisuudet saa auki vasta siinä vaiheessa kun pelissä on muutama hassu turhanpäiväinen sivutehtävä tarjolla.

Joitain ärsytyksen aiheitakin löytyy, mutta palaillaan niihin kun peli lävitse.

 
Viimeksi muokattu:
Itseäni peli ei ole oikeen temmannut mukaansa missään vaiheessa. Pienissä erissä pelaillut ja enempi ollut sellaista suoritusta, että peli tulisi joskus läpäistyä. Hieno peli on, kontrollit toimii, mutta jokin mättää. Voi se olla myös ikäkin, kun liian paljon samankaltaisia pelejä jo ennestään tullut tahkottua. Nämä ns. open world pelit eivät vain enää jaksa pitää meikäläistä otteessaan. Oma arvosana pelille omien kokemuksieni perusteella olisi ehkä 7 - 7.5.
 
Tuli otettua ensikosketus eilen, miten sen nyt sanois... Melko räjähtävä alku oli ja ei meinaannut sormet pysyä mukana. Alku tutoriaalin jälkeen sit hieman leijailua ja ihmettetlyä, mapin avaamista ja hieman keräilyä. Turpaan tuli ihan perus janttereilta jne, mun mielestä tässä se alotuskynnys oli laitettu heti alkuu vähän liian korkeelle, tai sitten tämä on mun ensimmäinen spiderman peli enkä osa tapella sen kanssa.

Arkham Batmaneis tuntui kaikki alkavan rauhallisemmin ja kontrolleihin tottui pikkuhiljaa kunnes lopussa jo osasit lähes kaiken. Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa sit alkoi sujuu, turpaan tuli edelleen mutta välil ei meinaa pysyä mukana touhussa, johtuu tietenkin siitä että olen melko alussa enkä omista mitään gadgetteja ym hienouksia. Kaupunki näyttää kauniilta ja leijailu hauskaa, tehtävät vaikuttaa hauskalta.

Mut ei ne kontrollit kyllä ihan niin hiottuja ja täydellisiä minusta ole mitä Arhkam sarjan batmanit, jotenki niin hätäinen tässä. Miten sen nyt sanois... Batman peleis tappelit Mike Tysonin tyylillä, nopea vahva, mutta kuitenkin pysyt vauhdis mukana. Spiderman on taas kun tappelisit Bruce Lee tyylillä, niin saatanan nopee ja on väistöjä ja kaikka ja sen lisäks voit tehää sata muuta liikettä yhtäaikaa kun piekset kahta toista pahista. Kamera myös välillä heittää niin että kesken tärkeän matsin tulee joku puu eteen tai kerran kävi niin et olin jossain puussa jumissa niin et tappelu loppui siihen.

Kyllä tämä varmasti tulee läpi pelattua, en lähe vielä mitää lopullista arvosanaa antamaan koska olen niin alussa ja haluan että se spiderman on hieman vahvempi ja miten ne tappelut sitten oikeesti alkaa sujuu sen jälkeen. Mutta kyllä tässä paistaa läpi hieman se kuuluisa "ubisoftimaisuus" avaat mappia, keräät kerättäviä jne, eli jotenkin se laiskempi lähestymis tapa mitä on melko monessa openworld pelissä nähty jo vuosia, mutta se leijailu kaupungissa, ai että en tiedä mikä siinä on mutta se on vaan niin saatanan terapeuttista touhua. Noh se siitä, kattoo mitä tehtävät tarjoo ja miten peli aukee.
 
Viimeksi muokattu:
Jotain 82% pelitilanne ja kaikki taitaa olla kartassa auki ja iso osa pelattuna. Alku oli hieman hapuilua, sitten sai spederiä korkeammalle tasolle ja homma luisti hyvin. Sitten taas pientä suvantovaihetta luotossa omiin kykyihin ja nyt 50 tasolla on jo mennyt 80% liikkeistä takaraivoon ja oppinut pitämään spiderin liikkeessä... hurjaa matkaa on ollut, peli pitää pihdeissään juonen ulkopuolella ja saa olla liikkeet kohdillaan ja pientä strategiaa miten vastus kööriä hallitaan...ja tämä on hyvä! Tunne tekemisestä on vahva ja laakereille ei voi jäädä lepäilemään. Kartan tehtävissä on sopivasti uudelleenpeluu arvoa kun aina ei niitä vaillinnaisia bonuksia tai riittäviä pistemääriä saa kerralla kerännyä. Tekemistä on kyllä tasaisen varmasti koko ajan tullut, ei pääse tylsistymään kun pitkälti vieläkin oppii uusia menetelmiä ja pukukykyjä saa testailtua.
 
Nelinpelin mulkaisu:


Tämän perään voi katsella saman poppoon mulkaisun edellisestä Hämis pelistä:


Pieni laatuero näiden kahden pelin välillä :D
 
No alkoihan ne matsit sujumaan vihdoin paremmin, nyt ei ole enää napit nii hukassa mitä alussa. Kun tuli turpaa vähä välii, kyllähä sitä edelleen kun yrittää liikaa kikkailla niin käy huonosti. Mut on tää taistelu ja liitely kapungissa kyl helvetin viihdyttävää, saanut nyt uusia pukuja ja kykyjä auki ja valinnut ne mieleset kyvyt millä piekseminen onnistuu. Tarina edelleen melko vähäsen tehnyt mut se vähä mitä on niin vaikuttaa laadukkaalta, jotenkin yleensä ne kerättävät ja kaiken maailman pikku jutut alkaa puuduttaa mut tässä niitä on vaan jotenki hauskaa tehää. Pari päätehtävää sit sivuhommia jne. On tämä viihdyttänyt ainakin tähän saakka, hyvä peli ei siinä mitään. Suosittelen olet sitten spiderman fani tai et!
 
Spider-sense varoittaa, pitkä teksti tulossa:

Nyt on tahkottu hämä-hämä-häkkimies lävitse ja olihan tämä kerrassaan mainio tuotos. Game of the year? Monena muuna vuonna sanoisin kyllä, mutta tänä vuonna on niin poikkeuksellisen kova tarjonta, että ainakaan omalla asteikolla ei seitit yllä ihan sinne korkeimman pilvenpiirtäjän huipulle. Onko vuonna 2015 eläkkeelle jääneelle Bruce Waynelle vihdoin löytynyt arvoisensa seuraaja? On ehdottomasti, ja meno maistuu monin paikoin jopa paremmalle kuin kuolemanvakavan ja tylsän Batmanin seurassa.

Ensivilkaisulla peli vaikuttaa melko suoralle kopiolle Arkham sarjasta, samaistumispintaa löytyy taistelujärjestelmästä, juonesta ja sen esitystavasta (en edes mainitse yhdenkaltaisuutta Arkham sarjan Scarecrow kohtauksien kanssa), mutta vaikka peli onkin lainannut Arkham sarjaa melko reippaalla kädellä joka osa-alueella, näkyy siinä vahvasti myös Insomniacin kädenjälki. Insomniac Games on tullut itselle tutuksi iloisten ja hyvänmielen-pelien parista, kuten loistava R&C-sarjan.

Jo trailereista saakka oli nähtävissä, että taistelujärjestelmä nojaa vahvasti Arkhamissa totuttuun järjestelmään ja pelkästään tämä oli itselle syy hankkia peli. Batman Arkham sarjan taistelusysteemi oli mielestäni kerrassaan nerokas, vaikka se sivustakatsojasta näytti useimmiten täysin hallitsemattomalle päättömälle pomppimiselle edestakaisin, oli se todellisuudessa tarkkaan mietittyä taktikointia kombon kasvattamiseksi. Systeemin nerokkuus oli mielestäni siinä, että isoakin väkijoukkoa vastaan pystyi tarkkaan valitsemaan missä järjestyksessä keilat kaatoi nurin. Arkham veteraanit tietää kaavan: (lyönti x väistö sivuun x lyönti) x 100 = total awesomeness. Mahdolliset kombon rikkojat selätettiin kertalaakista kolmio+ympyrä-sarjalla.

Jo ihan ensitunteina itselle selvisi, että vaikka taistelusysteemin perusperiaate oli sama, niin painopistettä oli siirretty vielä enemmän väistelyyn ja kun counter- nappia ei ollut edes tarjolla niin kuolema korjasi hyvin nopeasti, jos väistöt ei osuneet kohdalleen. Ehkä johtuen siitä, että tappelun perusaihio oli RockSteadyn toimesta hiottu jo huippuunsa kolmessa pelissä oli Insomniacilla aikaa miettiä miten järjestelmästä saisi vielä paremman ja pakko myöntää, niin hyvä kun Arkhamin taistelujärjestelmä olikin niin Hämiksen tapa tehdä asiat toimi itselle vielä moninkerroin paremmin.

Suurin ero taistelusysteemin välillä on se, että Spidermanissa seitti on totisesti nyrkkiä vahvempi ase. Elämä on valintoja täynnä: voit joko tahkota ympyrää ja neliötä vuorotellen rämpyttäen 15min 20 rikollisen karjaa vastaan, tai vaihtoehtoisesti voit pelata järkevästi ja paukauttaa pari koukkua perillä ja kaverin tasapainon horjahtaessa seitittää kaverin pikaisesti seinään kiinni ja hoitaa koko homman alle 5 min. Taistelua helpottaa myös se, että vimpaimet, sekä ympäristöstä löytyvät heiteltävät tavarat oikeasti toimivat taistelun tiimellyksessä. Miksi liata kädet, kun voit virittää seittiansan tai heittää pari seittilinkoa, napata kaverista kiinni ja viskata kaverin suoraan seinäkoristeeksi edestä pyörimästä.

Vaikka taisteluissa ei vaihtunut kuin maisema niin mitään pahemman laatuista kyrpiintymistä ei kerennyt syntyä missään vaiheessa, tosin, itse testailin jatkuvasti eri pukujen ominaisuuksia ja koitin kehittää keinoa saada karsittua vastustajat vieläkin nopeammin ja huomaamattomammin pois pelistä.

Peli on todellinen kumarrus sarjakuvia ja animaatioita kohtaan, mutta on myös helppo ymmärtää, että samasta syystä peli ei maistu kaikille ja saattaa ajaa vähemmän valveutuneet spidermanfanit kyllästymiseen hyvinkin nopeasti. Peli ei käytännössä tarjoa kuin pääjuonen, sivujuoniksi haarautuvia omia erillisiä tarinahaaroja, jotka alkaisivat elää omaa elämäänsä ei käytännössä ole. Toki mukana on jokunen turhanpäivänen greenpeace sivutehtävä ja pahimmillaan löydät itsesi jahtaamasta puluja pitkin isoa omenaa, mutta nämä ovat vaan ne pakolliset sivutuotteet, jolla pelille yritetään saada lisäpituutta.

Tehtävää toki riittää, vaikka sivujuonia ei olekaan. Sen lisäksi, että New York on käsittämättömän tyylikäs näyttämö, on se täynnä mitä erilaisimpia pikkurikollisia, joita pitää kouluttaa välillä kadulla, välillä keskeneräisillä rakennustyömailla. Variaatioita ei valitettavasti ole kuin paria erilaista ja ne toistavat täysin itseään esiintymisensä suhteen. Joka kerta kolarissa yhtenä osapuolena on Cadillac SUV, jonka alle kuski on mystisesri joutunut (aika löyhät on kolaritestit olleet), kidnappauksia tapahtuu vain porrasperäisellä autolla jne. Itse kuitenkin suhtauduin näihin pääjuonen ohella ns. pelkkänä aktiviteettinä ja siten niiden suorittaminen oli mukavaa vaihtelua paikasta toiseen siirtyessä.

Oon lukenut kritiikkiä aika paljon siitä, että pelissä kaikki tarjoillaan tarjottimella suoraan kartasta ja mitään ei tarvitse etsiä itse, pakko sanoa, että en oikein ymmärrä tästä itkemistä -> kartta -> kolmio-nappi ja ruksit pois kaikista mitä et halua nähdä suoraan vaan bongailla itse ja badabimbadabum (kuten Ratchetissa ja Clankissa aina sanotaan) problem solved, kys. kohteet ei näy kartassa. Toinen yleinen itkun aihe on ollut nuo pulmapelit, joista muuten huokuu Insomniac games. Oliko tehtävät itseään toistavia? Kyllä. Oliko tehtävät liian helppoja? Kyllä. Haittasiko se? Ei lainkaan, minusta ne toivat vaan mukavasti vaihtelua muuhun menoon. Vastaavan kaltaisia turhanpäiväisiä pienpulmapeleja on joka pelissä, mm. Arkham sarja, Watchdog sarja, Uncharted jne.

Lopuksi vielä mainittava pari sanaa juonesta. Lyhykäisyydessään: sehän svengaa kuin hirvi. Juoni ei noudata orjallisesti sarjakuvien lähtöasetelmia ja ainakin itselle uusi lähestymiskulma oli todella tervetullut. Juoni eteni aavistuksen hitaasti alkupuolella ja loppua kohden lumipallo vyöryi jo sellaisella vauhdilla, että valitettavasti pari trailereissa nähtyä klassisempaa Spider pahista tallottiin pakettiin hetkessä, mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin tarinasta kovasti ja tarina pohjusti jo nerokkaasti asetelmia seuraavaa kohtaamista varten. Pakko muuten sanoa, että lehtimogulin siirtyminen radioon ja hänen ”JJJ facts” oli kyllä taattua viihdettä läpi pelin.

Kokonaisarvosanaksi antaisin vahvan 8. Erinomainen aloitus uudelle hämis sarjalle, joka lunasti omat odotukset, mutta jätti vielä vähän toivomisen varaa aktiviteettien ja taisteluareenojen monipuolisuuden suhteen. Kerättävää olisi saanut olla myös rakennuksissa pääjuonen ohella, nyt kaikki rakennukset tuli juostenkustua lävitse. Ensimmäistä kertaa ikinä taitaa mennä Season Pass tilaukseen.
 
Ite siis vielä edelleen melko alussa, mutta esim sniikkailu ei ole niin hyvin tehty mitä arkham peleissä (väkisin tätä nyt vertaa arkham peleihin). Ei se etteikö niitä saisi nippuun nätisti mutta tekoäly on hieman miten sen nyt sanois, tolloja. Kun esim Arkham peleissä aina se sniikkailuki vaikeutui +Joker aina mainitsi että "hei jätkät huomaatteko että teitä on enää 3 jäljellä" alkaa vihut reagoimaan ja käyttäytymään eri tavalla, joutui monesti kesken kaiken miettimään uusia ratkaisuja. Tässä eräässä tehtävässä pistin niitä vaan nippuun ilman mitään sen suurempia vaikeuksia. Mutta tosiaan, jos tämä on vasta insomniacgames sarjan ensimmäinen osa? Onko tästä luvassa jatkoa kuten arkham peleissä oli? Niin täytyy sanoa että helvetin vahva alku ja tästä vielä kun jatketaan niin huh huh, on arkham peleille seuraaja. Meinaan Arkham Knightin jälkeen jäi hieman vaisu olo sekä jäi kaipaamaan jotain hyvää supersankaripeliä.
 
Hmm.. minkähän moinen lisäri tässä omassa Spideri Pron mukana tulleessa pelissä tuleekaan,.. Pitäisi olla "Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps " mutta tarkoittaako se nyt noita kolmea lisäriä jotka tulee loka,marras, joulukuussa Eli ns. season pass?? Vai onko tästä ollut jaossa joku köyhän miehen versio joka kattaa vain yhden noista lisäreista tms..
 
Hmm.. minkähän moinen lisäri tässä omassa Spideri Pron mukana tulleessa pelissä tuleekaan,.. Pitäisi olla "Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps " mutta tarkoittaako se nyt noita kolmea lisäriä jotka tulee loka,marras, joulukuussa Eli ns. season pass?? Vai onko tästä ollut jaossa joku köyhän miehen versio joka kattaa vain yhden noista lisäreista tms..

Kyllä siihen taitaa kaikki kolme lisäriä kuulua.
PSN Store sanoi:
Download Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC to continue your adventure in Marvel’s New York. Get access to three story chapters that include additional missions and challenges, brand new factions of enemies from the Spider-Man universe, and additional suits to unlock. Purchasing The City That Never Sleeps DLC provides access to download all three story chapters when they release.

Lähde: https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA02299_00-CTNSBUNDLE000000
 
Voihan perse... nyt se kaatuilu/jumi sattui ilmeisesti autom. talletuksen kohtaa ja tänään en manuaali talletuksia vielä kerinnyt tehdä.. näistä on backupit näköjään mutta autom. talletuksesta ei.. siinä meni taas aika monen lisätehtävän palkinnot...joita hieman kyrsii tehdä :(

Spideri ilmestyy demon warehousesta ihan muualle ja jää siihen jumittamaan ilman että tottelee mitään käskyjä...ei edes voi pikamatkustaa :( eilinen manuaali tallennus sitten kai käyttöön. Opetuksena..tallentakaa aina ennen minkään tehtävän suoritusta.

Jahas...n.6h pelin etenemistä meni sitten siinä bugituksessa.. nyt taitaa spideri jäädä jäähylle :(
 
Viimeksi muokattu:
Spider-Man tuli tänään pelattu läpi ja samalla tuli saatua Platinum Trophy. Todella hyvä peli, vaikka pientä parannettavaa jäi mahdolliseen jatko-osaan. Aika helpot trophyt oli ja siitä iso plussa. DLC:t menee lataukseen heti, kun ne julkaistaan, kun Season Pass löytyy jo, mikä tuli erikoisversion mukana. Ainoa miinus on nyt se, että vähään aikaan mikään peli ei tunnu niin hyvältä kuin Spider-Man. Assassin's Creed 3 & Liberation Remasterit ovat sitten seuraavaksi, mitä odotetaan kovasti. Maaliskuun on pitkä aika
smiley.gif
. Seuraavaksi pitää vääntää aikaisemmat Spider-Man pelit läpi. Toivottavasti eivät ole karmeeta kuraa
smiley.gif
.
 
Tuli myös tarina tehtyä tänään sekä kaikki muu mitä peli voi tarjota. En olisi uskonut että se liikkuminen kaupungissa ja kaikki se häröily alkaisi jossain vaiheessa käymään tylsäksi, fast travelia käytin tasan sen 5 kertaa mikä vaadittiin trophyyn. Muuten tuli mentyä ihan niiku pitääkin, olihan tässä toistoa varsinkin niissä keräiltävissä ym, kerrokisttain aukee aina jotain uutta mitä piteemmälle pääset. Mutta jotenkin tässä sitä ei vaa kyllästynyt, samoja "hideoutteja" tuli putsattua eri vihollisilla, niistä sit saa palkinnoksi erilaisia tokeneja millä päivitetään ukkoa.

Mikään ei jotenkin tuntunut turhalta, alku kankeuden jälkeen, turpaan tuli ja kuolemia tuli. Kun ukon sai päivitetty ja napit opeteltua niin kaikki sujui kun baletti, taistelut todella hyvin tehty ja aikaseksi saa vaikka millaisia komeita komboja, kamerakulmat välillä kyl heittelee mutta ympäristö ja kaikki on hyödynnetty niin perkeleen hyvin että tappeluis ei tuu missään välissä mitään turhia taukoja eikä oikee ole edes varaa mitään huilia.

Pelin suola minusta kuitenkin kulkee tarinassa, ei se nyt mikään poikkeuksellisen suuria kysymyksiä herättävä ollut mutta näin supersankari peliksi tarpeeksi kelvollinen, ääninäyttely ja animaatiot toimii. Ite olen kuitenkin enemmän batman universumin ystävä, siinä kiehtoo enemmän se tarina, batmanin tausta ja sen arkkiviholliset.

Mutta batman onkin semmonen aikuinen vakava mies, kun taas spiderman lukion poika jolla riittää aina jotain vitsailtavaa milloin mistäkin. Kaiken kaikkiaan tämä oli kuitenkin hemmetin kova pakkaus, kaunis kaupunki ja tarpeeks elävä, tämä oli mun ensimmäinen spiderman mutta se mitä lukenut niin activition ym lykkäs näitä ulos vähä liianki usein ja kusi ne mikromaksuilla ja ties millä. Näin siinä käy kun firma vaihtuu, otetaan asiat ihan rauhassa ja näin saadaan aikaan hemmetin hyvää jälkeä, seuraavaksi pitäisi Star Wars saada pois EA:n käsistä.

Peli myös möi niin helvetin hyvin, että voisin olettaa että seuraava spiderman on melko varmasti taas insomniac gamesin tekemä. Sitä odotelles... Kausipassi oli pakko ostaa, tätä haluaa vielä jatkaa. Erinomainen supersankari mättö heti arkham pelien jälkeen!
 
Ylös Bottom