Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Edelleen ihmetyttää että VR pelien tekijät ei ymmärrä ottaa VR vahvuutta peleihin kovemmin mukaan eli tavaroiden käsittelyä, rakenteluun ja tutkiskeluun pohjautuvaa pelimekaniikkaa.
Kun hylättäs suosiolla vapaaseen realiaikaiseen liikkumiseen nojautuvat pelimekaniikat niin kaikki potentiaaliset pelaajat saataisiin asiakaskuntaan.

Liikaa yritetään periteisillä konsepteilla vääntää pelejä pakettiin.

Ja Mossin tyylisiä tasoloikkia kaipaisin myös lisää.
 
Ostin store tarjouksesta I expect you to die pelin joka todella yllätti. Vaikkakin lyhyt, tarjoushintansa väärti ja osoitti miten hauskoja aidosti VR:ää hyödyntävät pelit ovat.
 
DARK ECLIPSE – tulossa pian PS VR:lle

DARK ECLIPSE on PlayStation®4:n ensimmäinen VR MOBA -peli, ja tahdomme sinun testaavan sitä ennen julkaisua, miqz.

Komenna ryhmää, jonka kolmella johtajalla on omat luonteenpiirteensä ja kykynsä, ja taistele ylivallasta Olduksen maailmanlopun jälkeisessä maailmassa jo tänään!

Kirjaudu vain PSN-tilillesi PlayStation™Storessa, siirry Lunasta koodit -kohtaan ja kirjoita alla oleva kuponkikoodi. Voit lunastaa koodeja myös PS4™-järjestelmälläsi!

Tällaiseen tuli latauskoodi, onko kukaan vielä ehtinyt testaamaan millainen on?
 
Sieltä on tulossa lisää taktisia verkkovääntöjä PSVR+Aim Controller -aseohjaimelle: Zero Killed. Julkaisu PSVR:lle ensi vuonna. Varmistin tuen aseohjaimelle suoraan tekijöiltä, joten tämähän pomppaa heti tarkkailulistalle.

Zero Killed, julkaisu 2019
 
Aseohjaimelle Aim Controller on tulossa lisää pelejä. Videossa mainittu Zero Killed on juuri menossa PC:llä betatestiin, kuten ilmeisesti myös pleikkarilla tällä viikolla avoimeen betan Normandian maihinnouusuun liittyvä Honor & Duty: D-Day.

 
Viimeksi muokattu:
Hei @P33RO Muistatko semmoista peliä kun APEX Construct? Siinä tulee "Into The Dark" kentässä tosi iso koiraa muistuttava vihu jota en ole onnistunut vielä tuhoamaan kun en ymmäärrä miten sen hyökkäyksiä väistetään :/
 
Ace Combat 7

Yksittäinen tehtävä alusta alkaen. Hengästyttämään alkaa jo ennenkuin ehditään ilmaan nousta. :D

 
Onko joku testaillut jo Honor and Dutyn D-dayn avointa betaa?
Tuli juuri testattua.

Hieman laginen, mutta tälläistä peliä oon kyllä kaivellut ja oli kyllä iloa. Pitää kavereiden kanssa vielä testailla. On tuossa kyllä potentiaalia.


Videota mun ekasta pelikerrasta:
 
Eagle Flight on hyvässä alennuksessa Storessa, plussalaisille 12,95 € ja muille vähän enemmän. Ekan session perusteella tuntuu että tähän hintaan tämä on ihan ok lentelyä, arvioisin että 8/10 peli. Ohjaussysteemi (päätä kallistamalla) on hauska.
 
Ylös Bottom