Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

Eli nuo tavalliset CSL Elite pedaalit saa myös päivitettyä LC polkimiksi ?? kun ostaa tuon uuden jarrupolkimen jos oikein olen fanateckin sivuilta katsonut vai olenko väärässä ??

LC on siis ihan oma kokonaisuus, pedaali + ohjainyksikkö. Fanatec ei myy ns. "valmista" 3 polkimen LC settiä. Mutta joo, toi on ihan päivitettävissä myöhemminkin. Itsellä on koko setti ja olen kyllä tyytyväinen, parempia polkimia tuskin saa... Tai no, jos hifistellään niin saa kyllä mut aika vähän enään on eroja parempiin, poljinkulma ynnä muuta pientä eroa aina on.
 
LC pedaali tilattu pitäisi maanantaina olla perillä. Ja kiitoksia kaikille vastauksista ja kysellään taas jos jotain tulee mieleen.
 
LC pedaali on yleisesti ottaen todella paljon jäykempi. Yleisimpiä LC polkimia pitää painaa 45-90kg voimalla, että saa 100% jarruvoiman, kun vastaava on varmaan parin kilon luokkaa logitecheissä/TM:ssä? Ja polkimen liikkumavara on todella pieni, tyyliin sentti tai alle vrt potentiometripolkimissa joissa liikettä voi olla todella paljon. Eli tuntuma on todella erilainen, mutta lähempänä normaaliauton/kilpa-auton tuntumaa. Kestää yleensä hetken tottua ja voi olla alkushokki mutta totuttua taas normipolkimet on shokki jne.

Ehdottomasti parasta on se, että ihmisen lihasmuisti (paine, voima) on huomattavasti tarkempi ja toistettavampi kun liikemäärän (nilkan asento) toistettavuus. Itse ainakin väitän, että pystyn suht tarkastikin löytämään jotkun "80%" "65%" "30%" jarrupisteet verrattuna jos samaa yrittäisin edellisillä G29 pedaaleilla. Yksi todella hyvä etu on kans se, että jarrun modulointi onnistuu pelkästään lihaksia rentouttamalla jalasta, eli jarrun päästäminen on paljon smoothimpaa.

Juu kyllä näköjään vatii hiukan totuttelua mutta paremmalta kyllä tuntuu kuin alkuperäinen. Minkä jäykkyisiä kumeja olette käyttäneen Elite LC jarrussa ??
 
Se on ihan makukysymys mistä tykkää ja millä saa parhaan tuntuman. Noihin on niin helppo niitä vaihdella että testailemaan vaan, niin eiköhän sieltä mieleinen jäykkyys löydy.
 
Varmaan aluksi kannattaa aloittaa siitä 45kg kumista niin ei tule niin isona shokkina. Sanoisin että viikko menee totutellessa :)
 
Varmaan aluksi kannattaa aloittaa siitä 45kg kumista niin ei tule niin isona shokkina. Sanoisin että viikko menee totutellessa :)

Juu mä aloitin niillä pehmeillä, ja katsotaan miten rupeaa sujumaan jarruttaminen. Sen nyt ainakin huomasin ettei renkaat mene yhtä helpolla lukkoon kuin tuolla vakio polkimella.
 
Viimeksi muokattu:
Pitäiskö jostain säätää tuota poljinta niin ettei tarvii niin hitosti painaa ?? jos on jotain hyviä asetuksia niin infoa vaan, vaihdoin noi keskimmäiset 85 kumit sinne nyt.
 
Pitäiskö jostain säätää tuota poljinta niin ettei tarvii niin hitosti painaa ?? jos on jotain hyviä asetuksia niin infoa vaan, vaihdoin noi keskimmäiset 85 kumit sinne nyt.
Käyttöohjeestakin varmaan löytyy.. mutta onhan siellä wheel basen asetuksissa säätö sille, brf nimellä muistaakseni.
 
Pitäiskö jostain säätää tuota poljinta niin ettei tarvii niin hitosti painaa ?? jos on jotain hyviä asetuksia niin infoa vaan, vaihdoin noi keskimmäiset 85 kumit sinne nyt.

Tuli sama ilmiö itelle alkuun kun tottunut G- logiteckien polkimiin :D Pistin itse saman tien kevyimmät kumit ei ole tarvinnut niihin koskea.
 
Fanatec CSL Elite vai Feel VR?
Feel VR kyllä houkuttaisi kovasti.

Feel VR toki ei pelitä vielä PS4:llä, mutta tuohonkin lupailtu natiivia tukea PS4:lle 6-12kk päästä julkaisuista, eli alkuun tuon kanssa olisi käytettävä Drivehubia.
 
Jos nyt pitäisi noista toinen valita niin CSL elite.. Ei taida toinen olla edes saatavilla vielä?
CSL elite nyt sentään on varmasti toimiva kapistus. En ostaisi Feel VR:ää ennenkuin siitä on tullut review:t tulos
 
Villi veikkaus, että natiivia ps4-tukea ei tulla FeelVR:ssä näkemään ikinä, sen verran työn ja tuskan takana tuo lisenssi tuntunut olevan esim Fanatecillekin, joka kuitenkin reilusti isompi tekijä. Muutenkaan kyllä tosiaan tuohon rahoja laittaisi kiinni ennen kun on jotain varmuutta.
 
Onko tämä feelvr jokin verrattavissa "suoravetoinen logitechin g-sarjalainen" kun hinta antaa ymmärtää että ei kovin laadukkaat osat... ?
 
Noh sepäs se kun ei siitä oikein tiedä. Simplicityn halpis 7nm DD basekaan ei ole saanut testaajilta pelkästään mairittelevaa palautetta ja siellä on kuitenkin jotakuinki asiansa osaavia henkilötä taustalla jne. Eikös tuo Feel VR ole jokin Romanialaisten viritelmä, joilla ei ole oikeastaan mitään track recordia, että olisivat saaneet (toisinkuin esim. simplicity) mitään toimivaa aikaiseksi. Softatuki tai ennemminkin sen puutteet mua henk. koht eniten huolettaisi, ehkä seuraavana vasta osien kestävyys. Sanomattakin selvää, että kompromisseja osissa on tehty jos hinnan polkemisella kilpaillaan. Mitä nyt tubesta löytyy ehkä pari pätkää kun jotkut testanneet tuota Feel VR basea niin ainakin niissä on tullut ilmi, että "kehitystyölle on tarvetta". Ei se DD varmastikaan nyt niin tärkeä asia ole, että se olisi tie onneen vrt vaikka G29. G29 saa toimivan, kaiken kanssa yhteensopivan ja suht kestävän paketin halpaan hintaan. Feel VR:stä joutuu pulittamaan kuitenkin vähän kovempaa hintaa, eikä ainakaan itseäni kiinnostaisi käyttää vähäistä ajoaikaa softan yhteensopivuuden kanssa taistelemiseen ja mahdollisiin laatuongelmiin vain siksi, että saa jotakuinki ominaisuuksiltaan välttävän DD basen. Voin olla väärässä, mutta ennen kun tuota massatuontantomallia on tunnetut arvostelijat testanneet niin liian riskisijoitus.
 
Ylös Bottom