Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Days Gone

Tuli kiinnitettyä huomiota yksityiskohtaan nimeltä taskulamppu. Valo näyttäisi olevan kiinni kamerassa, eikä siis fyysistä valon lähdettä ole olemassakaan. Joku voisi sanoa että marinaa turhasta, mutta mua kyllä herran vuonna hieman häiritsee tämmöiset jutut :D



Noni, tosta nyt heti kymmen pistettä pois... :p En nyt tiie pelien tekemisestä paljon mitään, mutta ei tommosta pientä lamppua varmaa olis kauheen vaikee koodata siihen hahmoon kiinni, joten ihmetyttääki et mikä ihmeen ratkasu toi nyt sit on.
 
Noni, tosta nyt heti kymmen pistettä pois... :p En nyt tiie pelien tekemisestä paljon mitään, mutta ei tommosta pientä lamppua varmaa olis kauheen vaikee koodata siihen hahmoon kiinni, joten ihmetyttääki et mikä ihmeen ratkasu toi nyt sit on.

Ei se vaikeeta olisi, luulen että on laitettu noin ihan pelattavuuden takia, pelaajat varman haluaa nähdä sinne minne kamera sojottaa eikä minne hahmo sojottaa.

Joku tunti kaks rauhallista menoa takana, graafinen laatu on ainakin helkutin hyvää HDR:llä. Pelattavuudessakaan mitään vikaa vielä.. hiukan saa totutella R2 melee toimintoon..
 
Malttia malttia. Vähän on aikaista lähteä tuomitsemaan pelin saamia arvosanoja alkuinnostuksella höystetyn muutaman tunnin pintaraapaisun jälkeen. Ei muuta kuin 15 tuntia lisää kelloon, ja sitten voi alkaa miettiä, onko arvosanakeskiarvo omaan makuun vai ei.
Hyvän pelin tuntee heti, kun sitä alkaa pelaamaan..Ei se pelaamisen määrä peliä paranna tai huononna..Nyt 10 tuntia takana ja edelleen loistava..
 
Lähti kyllä suomitekstit vaihtoon kun ärsytti tuo tyyli mitä niillä oli lähdetty hakemaan. Ehkä se oli enemmän sellaista puhekielen tapaista, mutta kuten aiemmin muut totesi niin "hän" > "se" ja "mä" ja muut itseä ärsyttävät ilmaukset oli liikaa.

Vähän ohjaus vaatii totuttelua, mutta eiköhän se tästä.
 
Tää kiinnostaa, mutta esim IGN:n mukaan pelin tehtävät alkaa toistamaan itseään nopeasti. En tiedä, onko täällä kellään vielä niin paljon pelitunteja takana, että pystyisi sanomaan tuohon oman mielipiteensä?
Jos tykkäät tarinapohjaisista peleistä(Last of us, Red dead redemption 2, Shadow of tomb raiderjne.), niin tämän voi huoletta hankkia.. Loistava tarina peli
 
Taitaa olla muutenkin nykyään sillain että IGN-arvostelut kannattaa sivuuttaa, antavat välillä ihan ihmeellisiä pisteitä, johtuu varmaan osittain siitä että siellä on niin monta arvostelijaa. Vähän sama vika tuntuu olevan myös Gamespotilla.

Mitä nyt oon vähän foorumeita lueskellut, niin porukka tuntuu olevan sitä mieltä, että semmonen 8 peli kyseessä.
 
Jos tykkäät tarinapohjaisista peleistä(Last of us, Red dead redemption 2, Shadow of tomb raiderjne.), niin tämän voi huoletta hankkia.. Loistava tarina peli

Hyvä kuulla, tarinankerronta itsellä määrittelee suureltaosin muuttuukko openworld-peli alkuhuuman jälkeen tylsäksi vai jaksaako tahkota loppuun. Harvemmassa enää se avoin maailma jaksaa pelkästään viihdyttää tunnista toiseen, mutta on hyvä bonari, jos luotu vapaa hiekkalaatikko pääpelin ympärille.

Pysyy ostoslistalla ja menee selkeesti hankintaan. Veikkaan ettei tämän ekoja alennuksia tarvitse odottaa edes kovin montaa kuukautta.
 
8/10 arvosanaa ekojen tuntien perusteella antaisin. Kyllä tästä huomaa vähän väliä pieniä "kauneusvirheitä" yms. mitä ei Sonyn muista peleistä hirveästi löydy. Esim. Puun vierestä löysin 4 tapettua peuraa, jotka olivat todella tönköissä asennoissa. Mutta kyllä nuo anteeksi vielä antaa, kun tiedostaa ettei taustalla ole Naughty Dogin tasoista firmaa.
Toisen pelisession aikana oppi jo prätkää käsittelemään paremmin, ja jokunen headshot myös onnistui. Kontrollit menee kyllä ihan sekaisin kun toiminta alkaa, ei millään mene päähän että melee on R2 eikä R1. Juokseminen on myös hämmentävä, pitääkö L3 painaa kokoajan pohjassa vai kerran napauttaa? Asetuksissa juoksuun on joku päälle/pois valinta, mutta senkin tarkoitus on niin epäselkeästi kerrottu.
Tarinaa avataan kivasti pikkuhiljaa lisää, ja Deacon vaikuttaa oikein pätevältä päähahmolta. Vaikka edelleen tuo puhekieli suomitekstitys meinaa pilata, ensimmäinen lokalisoitu peli missä tekisi vähän mieli vaihtaa enkuksi.
 
Eilen tuli paljon tätä katsottua. Eiköhän peli tule jossain vaiheessa hommattua halvalla, kun tekee mieli tälläistä laadullisesti kevyempää, mutta kiinnostavaa peliä pelata. Sama kävi Mad Maxin kanssa, mielestäni se on 6-7 arvosanan peli, mutta erittäin kivaa pelattavaa puutteineenkin. Oli aivan loistava kesäpeli, pari vuotta sitten. Ei sitä aina jaksoa katsoa 5 tähden draamaelokuvaakaan, välillä pitää muutakin katsoa.

Days Gone näyttää pykälän verran paremmalta, vaikka teema ei ihan yhtä vahva ole niin laatu vaikuttaisi olevan aavistuksen parempi kuin Mad Maxissa.
 
Kymmenisen tuntia takana ja genren ystävänä maistuu hyvältä. Last of us tuli heti pelistä mieleen ja paljon on lainattu muiltakin mikä ei haittaa ollenkaan. Prätkällä ajelu on hauskaa ja mainio lisä nuo korjaukset ja bensan täyttö. Oikein toimivaa settiä koko paketti ja eihän zombi pelejä voi koskaan olla liikaa
 
"Zombie" tai pari eivät ole pelottavia, mutta sit ku tulee se kuuluisa kasa nii alkaa pulssi nousee. Jotain checkpointtia tyhjensin ja siinä unohdin sit poistaa ne kaijuttimet tai mitkälie, noh siinähä pääsi helvetti irti. Staminaki on sen verran huono että ei se pakoon pääseminen helppoa ole, tässä peli mielestäni loistaa. Mutta kyllä se toistavuus paistaa läpi tässä selkeesti heti alkumetreillä, saa nähää alkaako tympii vai pitääkö tarina tai jokin muu otteessa, raffat ja ympäristö kauniita, onko tässä mitää suurempia kyliä tai edes joku lähiö? Tuntuu että olis vain puita, sit lisää puita, mökki tai pari, ehkä joku asema jossa on jopa 5 taloa, tosi alussa vielä kyl ollaan ettei mitään sen suurempia tuntemuksia vielä osaa sanoa.
 
Onko tässä yhtään mitään vihollistyyppiä joka voi ampua myös takaisin? Vai onko se vihollinen aina jonkun tyypin zombi jonka voi haulikolla tappaa ennen kun mitään tapahtuu?
 
Muutama tunti nyt tullut pelattua. Aika vahvat meh fiilikset tästä. Avoin maailma aika tylsä, tarina ei ole vielä oikein lähtenyt, mitä nyt yhdellä flashbackillä sai vähän hommaa eteenpäin.

Tuntuu vahvasti että moottoripyörästä tehty tarkoituksella todella hidas että maailma vaikuttaa isommalta. Muille tullut samaa fiilistä?
 
Ylös Bottom