Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

@Ac3way Jos PES 2020 on täysin sama peli menuista alkaen ja Weeklyissä nämä samat superrahastusagentit, niin välistä jää ostaminen kyllä pommin varmasti. Riittää hienosti se ilmaisversio sitten joskus vuodenvaihteen jälkeen.
 
Lakelle vaan onnea jälleen kerran nostoista. Veit taas juuri sen, jota itse toivoin. Kuolasin eilen sen 93 De Bruynen perään, mutta enhän minä sitä saanut. Jokunen aika sitten meni se Pogban erikoisversio ohi ja nyt sitten jäi saamatta De Bruynekin, juuri ne kaksi omaa isointa keskikentän suosikkia. Aavistuksen masensi eilen illalla, mutta onhan tuo oma nostotuuri ollut tosi kova tämän version aikana, ettei hirveästi kyllä parane valittaa.

Pelasin kuitenkin tänään sen COM haasteen Monacoa vastaan ja siitähän tuli palkinnoksi se tuttu lvl 1 agentti. Ne viime viikolla kirjautumisbonuksina olleet eivät antaneet mitään, joten en tätäkään aukaistessa odottanut mitään. Animaatio vei kuitenkin "keskelle ei mitään", eli "free agenttia" puski tulemaan. Musta pallo, vasenjalkainen pelaaja, ja liikkeet vihjailivat taitopelaajan suuntaan. No mutta, sehän on James Rodriguez! Sattumalta yksi juuri noista omista keskikentän/kymppipaikan suosikeista! :D Toki "vain" 87 overall, kun sain treenautettua peruslevelille, mutta James on silti James! Vähän niin kuin fanitellut kyseistä kaveria sieltä MM 2014-kisoista asti, vaikka tuttu nimi oli jo ennenkin niitä kisoja. Hauska sattuma sinänsä, että James oli omia suosikkeja ja kalleimpia hankintoja aikanaan FIFA 15:ssä, joka tällä haavaa onkin viimeisin FIFA, jonka olen omistanut. Kivasti pientä piristystä toi tämä nosto.

Debyyttikin oli hyvä, kun pelasin sitä maajoukkuehaastetta tänään tuon noston jälkeen vielä. Ranska vastassa ja James nöyryytti Llorista tavaramerkillään: parista kympistä vasurilla yläpörsään! Muutenkin voi sanoa, että ihan James se on. 4-3-3:ssa hiipii keskikentältä mukaan hyökkäyksiin, kuten oikean elämän vastineensa.
 
No siis voi vtun pske tota PES 2018..

Tuli uudet updeitit ja samalla katos mun koko Master League-tallennukset ja joukkueiden oikeat nimet vaihtu taas feikkinimiin!
 
Silloin 2006 kun tuli se edelleen mun mielestä paras futispeli mitä on tehty yritettiin vielä tehdä oikeasti hyvää peliä.

Nyt on Konamikin lähtenyt siihen et tehdään ennemmin kortti peli kun peli mikä kuvastaa lajia. Harmi sinänsä.

Tuo 2006 vuoden peli on viimenen jossa AI ei tee vaan tietyn mallin maaleja. Eikä siinä muistaakseni ollut pelaajallakaan mitään "varma maali" tapaa nykyään se on melkein sääntö että jos pelissä tehdään maaleja niin siihen jää 1-3 tapaa tehdä maali.

Se oli ps2 aikaa niin ei ollut vielä näitä verkkopeli höpötyksiä niin oli syykin yrittää tehdä hyvää peliä.

Eka vuos varmaan 15 vuoteen kun pelaa mielummin jotain muuta kun sitä futista mitä on.
 
Kysytääs vielä kerran. Haluaako täältä porukka pelata Co-Oppia? Tuo on oikeasti hauskaa MyClubissa, ainoa miinus että sopparit kuluu ja noiden uusiminen on naurettavan kallista.

@Barca11910 Valitettavasti joukkueurheilun pelit on menneet täysin tähän. Noin jokainen peli on pelkkää myclubfuthutmyteamia ja tuohon keskitytään 99.5% tarkkuudella ainakin Konamin ja EA:n toimesta ja otetaan idiooteilta rahat pois. 2k:sta en sano mitään, kun en yksinkertaisesti tiedä. Koris ja Basepallo nappaa tasan ei yhtään lajeina.

Edelleen, jos PES 2020 on sama helvetin käyttöliittymäkura, jossa sama Managermoodi, jää tuo peli 100% varmuudella ostamatta. Enää vuottakaan en Konamia rahallisesti tue tälläisen pelin kanssa. Yksi pelkkä Co-Op ei riitä että maksaisin taas 60€ tuosta. Konami hehkutti vuosi sitten kuinka "MyClub on nyt ihan täysin uusi" ja todellisuudessa mikään muu ei muuttunut kuin kalliimmat pelaajapakat/pyöräytys ja noi koko pelimuodon pilanneet Featured/joukkuepelaajat 100 coinsilla.
 
Pessissä on se hyvä puoli, että sen hinta tulee todella alas tarjouksissa nopeasti. Ainakin PS Storen puolella.

Itse taidan tällä kertaa odottaa niihin tarjouksiin, jos peli on ostamisen arvoinen. On tässä nyt niin monta vuotta tuettu kehittäjiä täysihintaisella pelillä ja tosiaan paljon olisi parannettavaa, vaikka tässäkin pelissä on omat hyvät puolensa ja PES 2017 oli todella hauskaa konetta vastaan.
 
Mitenkäs täällä on MyClubin pelaajat upanneet pelaajia? Itselleni tuo oli huikeeta aikanaan vanhoissa änäreissä, kun esim Ilveksen pelaajia sai upata aina jonnekin 98 ovr:n asti. Saa kivasti rosteriin janareita, joilla muuten ei oikein voisi pelata.

Tähän alle rosteri jonka olen upannut:

Weah-Aubameyang

Kenedy-Abdulrahman-K.Balde
Zakaria
Robertsson-Davidson Sanchez-Gnagnon-Smolnikov
Onana

Pronsseista Lysov, W.Kanon, Pedrinho ja Musonda. Hopeisista J.Kluivert ja kultaisista Neres sellaisia sitten lisäksi joita uppailen. Pogba, Featured Pique, Featured Ter Stegen mm myös tullut upattua lähes täysiin. Onpahan pelattavaa sitten vuodenvaihteeseen asti tällä, jos sekä PES että Fifa jää ostamatta tulevana syksynä.
 
Neres, Kehrer ja Tielemans ovat pelaajia mitä olen leveloinut aika paljon. En muista oliko muita merkittäviä pelaajia. Tämän vuoden puolella en ole hirveästi noita parannellut, kun se on niin kallista/hidasta, jos My Clubia ei pelaa kokoajan.

Sen lisäksi tuli tosiaan suomalaisia pelaajia paranneltua paljon tuossa muutama viikko sitten, mutta eipä siellä taida yksikään olla vielä edes lvl30.
 
Itellä eniten leveleitä on keränneet Van Dijk, Alexander-Arnold, Ter Stegen, Mbappe, De Ligt ja Frenkie De Jong. Osa onnekkaasti käyttämällä perusversion featured versioon ja osaa ihan tarkoituksella.
 
Muutaman kuukauden tauon jälkeen pelasin ja huomasin AI:n yksitoikkoisuuden. Maalit tulee joko läpiajosta tai änäri-tylliin. Fifassa AI pyrkii sentään rakentamaan monipuolisempia maalipaikkoja.
Hymyilytti, kun pamautin 35 metristä älyttömän kierrevedon maaliin.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan hyvä onni ollut noissa haastepalkintoagenteissa viimeisen kuukauden aikana, kun tosiaan ennen Vappua sain sen James Rodriguezin ja tänään nousi myös mielekäs nosto. Hoitelin haasteessa Porton aika näytöstyyliin ja availin sitä palkintoa odottamatta oikein mitään. Näin, että Englantiin mennään ja kokopunainen asu, eli Liverpool. Tummahiuksinen nuttura paljasti, että Van Dijk se siinä, kolmatta kertaa tämän version aikana. Fiilis oli meh, kun oma erikoisversiokin pelaajasta on ja täyteen treenautettu. Mutta annas olla, kun näin, mitä muuta siitä kolmen pelaajan agentista paljastui :D Reagointi oli "No ohhoh", kun Van Dijkin vieressä oli myös Paul Pogba! Ensimmäinen tämän kauden agentti, jossa oli kaksi mustaa samassa!

Siitäpä sitten pari ylimääräistä keskikenttämiestä trainereiksi ja PP6 jo levelille 35 ja 88 overall. Pogbaa tai De Bruynea olin vielä joukkueeseeni haaveillut ja nyt se Pogba sitten tuli vielä nostamaan peli-intoa kesäksi ennen seuraavaa PES-versiota, joten kiva juttu. Kyllä se ihan Pogba on debyytin perusteella ja otti hienosti 4-3-3:ssa keskustan vasemman kaistaleen haltuun. Fyysinen preesens on läsnä ja taitoa on myös riittävästi. Boksista boksiin ja saa hyökkäystrio naatiskella hyvästä tarjoilusta. Debyytissä aukesi komealla pommilla jo maalitilikin kivasti.

----------------------------------Ter Stegen(93)-----------------------------------------
-Alexander-Arnold(92)--------Pique(93)-----------Van Dijk(94)---------Alex Telles(89)
------------------------------------Xhaka(90)--------------------------------------------
----------------------Ziyech(96)--------------------Pogba(88)--------------------------
------------Messi(98)-------------------------------------------------Neymar(97)------
------------------------------------Suarez(95)-------------------------------------------

Rotaatioon sitten vielä De Ligt(90), Asamoah(89), Torreira(88), James Rodriguez(88), David Silva(89), Mbappe(91) ja Aubameyang(93). Että jotta on tuota maailmantähteä joukkue täys!
 
Viimeksi muokattu:
EA latoo pöytään TOTS:n, Konami haastaa jollain Brasilian liigan jengillä, josta ei kukaan pelaajia oikeasti halua.
 
EA latoo pöytään TOTS:n, Konami haastaa jollain Brasilian liigan jengillä, josta ei kukaan pelaajia oikeasti halua.

EA latoo pöytään TOTSin, kun peli on 9 kuukautta vanha. Konami latoi mielenkiintoisia pelaajia kaikkien saatavaksi jo ennen kuin EA oli saanut koko tämän vuoden peliä edes ulos pelaajien ostettavaksi.
 
EA latoo pöytään TOTSin, kun peli on 9 kuukautta vanha. Konami latoi mielenkiintoisia pelaajia kaikkien saatavaksi jo ennen kuin EA oli saanut koko tämän vuoden peliä edes ulos pelaajien ostettavaksi.
Sä et voi olla tosissasi? Ethän?

Team of the Season, mietis nyt hetki. Tuo että PES fanboy ratsastaa jollain 1kk ennenaikaisella julkaisulla, kertoo kyllä kaiken pelien eroista. PES on valovuoden perässä Fifaa kaikessa muussa, paitsi gameplayssa ja Co-Opissa.
 
Sä et voi olla tosissasi? Ethän?

Team of the Season, mietis nyt hetki. Tuo että PES fanboy ratsastaa jollain 1kk ennenaikaisella julkaisulla, kertoo kyllä kaiken pelien eroista. PES on valovuoden perässä Fifaa kaikessa muussa, paitsi gameplayssa ja Co-Opissa.

Kunhan nyt pistin faktaa pöytään, että PES on tarjonnut viime vuoden elokuun lopusta asti käytännössä koko ajan mielenkiintoisia pelaajia ja jokaisella on ollut niihin mahdollisuus niin halutessaan. Tietenkin ihan niihin parhaisiin on pitänyt olla arpatuuriakin mukana, mutta tarjolla on ollut ja käytännössä ihan ilmaiseksi vielä, jos on viitsinyt pelin käynnistää joka päivä. Omakin supertiimi on kasaantunut ilman yhtään extraeuroa.

Ja mistäs sitä tietää, vaikka Konami laittaisi tarjolle jotain samanlaista tulevina viikkoina, kunhan muutkin isot liigat loppuvat. Tosin PESsin puolella se "TOTY/TOTS Messi/Neymar/jne." on ollut tarjolla tässä kauden aikana useammankin kerran. Olisihan se niiden pelaajien kannalta kiva, jotka eivät vielä onnekkaita ole olleet, jos tulevat vielä kerran tarjolle. Itse olen tykännyt tästä PESsin tavasta tarjota parempia mahdollisuuksia megatähtien saamiseen kauden aikana, koska sen avulla olen pystynyt nauttimaan noista pelaajista pidempään, eikä se nauttiminen jää kesäksi, kun peli on jo melkein vuoden vanha, kuten EA:n puolella on tapana tehdä.

Molemmissa peleissä on puolensa toki, mutta itse tykkään tästä PESsin tavasta. Ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa älypuhelimella korttien pläräämiseen, myymiseen ja "tehdä ylimääräistä työtä", vaan niitä kiinnostavia pelaajia saa ihan siinä pelaamisen ohessa. Boonuksena tietenkin, että se niillä pelaajilla pelaaminenkin on sitten mukavampaa kuin kilpailijan puolella.
 
Tuli nyt tällä kertaa saatua Roman Eremenkon 84 ovr, onneksi vielä ekalla yrityksellä.

On nopeampi juoksemaan sekä driblamaan kuin alkuperäinen versio, mutta huonompi sillä on silti pelata paremmista arvoista huolimatta.

Toivottavasti ensi vuonna peli oikeasti menisi tuosta juostaan helvetisti ja driblataan nopeasti enemmän hitaamman sekä järkevämmän futiksen suuntaan. Tuskin, kun nykyisen version demo oli vähän siihen suuntaan ja jonnet itki siitä netissä niin, että Konami meni muutamaan sitä.
 
Ylös Bottom