Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

Se on vain dlc, ei siellä normi maailmassa mitään legoja vastaan tule.
Todella hyvä dlc, itsekin palaan pelin pariin tuon ansiosta kun voi muksun kanssa pelailla.

Niin se on osa sitä fh4 ultimate pakettia (tai mikä olikaan) nyt tämä toinen (lego) dlc on täysin hyödytön itselleni :( ei kiinnosta marioajelut pätkääkään..
 
Viimeksi muokattu:
Poimintoja fiiliksistä Mikkisoftan tilaisuudesta (plussat, neutraalit, miinukset):

+ Orin jatko-osa, ainakin ensimmäinen osa on mestarillinen
+ Muutama välähdys ID@Xbox-peleistä näytti hyvältä
+ 12 minutes vaikutti mielenkiintoiselta ja tuoreelta idealta
+ Lego-lisäri vaikutti hauskalta lisältä Forzaan

= Pitkä lista multiplattareita, joista Cyberpunk vaikuttaa mielenkiintoiselta
= Uusi konsoli tulossa ja se on edellistä tehokkaampi, ei suo ilotulitukselle aihetta :/

- Tumblr The Game (Bleeding Edge)
- Battletoadsin visuaalinen ilme todella hirveä
- yleisön naurettava ylireagointi kaikelle
- Studio-osto (Double Fine) :(
- Julkkisten palkkaaminen mannekiineiksi, huoh
- Vielä kerran Haloa ja Gears of Waria, olisikohan näitäkin jo tarpeeksi?

Tilaisuudessa hyvää oli se, että keskityttiin pitkälti peleihin (tosin pelikuvaa ei ollut liikaa), eikä aivopieruihin kuten aiemmin on Mikkisoftalla ollut tapana. Mitään veret seisauttavaa julkistusta ei kyllä tullut tälläkään erää...
 


Aika laimea esitys IMO. 12 minutes, Ori, uusi elite ohjain, Gears5 cool traileri ja alussa esitelty joku 4v4 melee taistelupeli ainoita mielenkiinnon herättäjiä

E: Ainiin Cyberpunk ! Gameplayta olisi ollut kiva nähdä kunnolla
 
Kyllähän tässä huomasi, että säästellään paukkuja ensi konsolisukupolvea varten, mutta parhaimmat asiat Mikkiksen esityksessä oli: State Of Decay 2 -lisäosa, Xbox Game Pass Ultimate, Flight Simulator, Wasteland 3, uusi Elite-ohjain, Forza Horizon 4 Lego, Gears 5, seuraavan Xboxin teaser, Halo Infinite, Bleeding Edge ja oli joukossa monia muita haukoja pelejä. Suurin pettymys oli Fablen puute..
 
Huhujen mukaan Microsoftin pressissä nähdään Nintendon Shigeru Miyamoto.

Tämä huhu ei sitten kuitenkaan pitänyt paikkansa.

Kiinnostavin anti tuli lopussa, xCloud joka lupaa saman minkä PlayStation Now ja Google Stadia. Uudesta konsolista paljastettiin vain ympäripyöreitä.

- yleisön naurettava ylireagointi kaikelle

Olen ollut Microsoftin vastaavassa tilaisuudessa Gamescomissa. Istuttavat etuosaan Xbox Ambassadorssit.
 
Olipas laimea esitys, mitään kiinnostavaa uutta ei ilmennyt tai paljastettu. :(
Jep.
Lego lisärin ostan pojalle. Sen lisäksi mun pelimakuun sopivia pelejä joista ihan oikeasti maksaisin vaikka täyden hinnan oli tasan yksi. Flight Simulator. Sekin tulee passin kautta, joten hyvä niin.
Toki monia koitan, mutta ei oikeasti ostohousuja olisi laittanut jalkaan mikään muu...eiku juu, crossfire x, se oli komee ilmestys.
 
Heikompi esitys vrt. viime vuoteen. Todella paljon CGI trailereita ja todella vähän (jos yhtään) konkreettisia gameplay demo esityksiä. Ei missään nimessä sen arvoinen show, että tämän takia tuli menetettyä reilun kolmen tunnin edestä yöunia. Perkele.

Noh. Onneksi tuo ei sentään kestänyt kahta tuntia, mitä muutama viikko takaperin uutisoitiin.

Neljän vuoden takainen video 12 minutes pelistä:

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Joo, ei olisi pitänyt valvoa tämän takia. Oli huonoin Microsoft-esitys E3:ssa, mitä muistan. Uuden konsolin "esittelykin" oli lähes kopio Scorpion vastaavasta. Tulikohan yhdestäkään "isosta" pelistä oikeaa gameplayta?
 
Oli kyllä kovaa tykitystä. Fable 4 jäi kovasti kaipaamaan. Blair witch pakko hankinta jos uskaltaa pelata. Gears 5 hyvä esitys. Forza horizon 4 lego lisäri aika helmi. Dying light 2 odotan kyllä eniten ja gears 5
 
Parasta MS:sän pressissä oli se kuinka monen trailerin alakulmassa ilmoitettiin, että heti julkaisussa Game Passissa. Aivan huikea palvelu!

Peleistä Outer Worlds ja Cyperpunk aiheuttivat isoimman kiiman. Tämä oli toki odotettavissakin. Gears 5 kiinnostaa isosti, mutta sen esittely ei tällä kertaa osunut kuitenkaan aivan maaliin. Kova luotto kuitenkin edelleen, että tulossa kaikkein kovin Gears tähän mennessä.

XCloud näyttää totetuttavan pilvipalvelun siten, että siinä on jotain järkeä myös HC pelaajille (Oma boksi, oma pelikirjasto; pilvessä mukana aina).

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hieman yllätyksetön show, vaikka kovia pelejä paljon esiteltiinkin. Pelikuvaa olisi saanut olla enemmän. Toivottavasti Xcloudista ja Scarlettista saadaan vielä lisätietoa messujen aikana. Selvästi nähtävissä, että katse on jo siirretty suurelta osin seuraavaan sukupolveen.

E:Tales of Arise näytti mielettömän kovalta!
 
Viimeksi muokattu:
Kovaa settiä.

Mahtavinta, että Microsoft Game Studiosin multiplattaripelit, kuten Outer Worlds, julkaistaan myös suoraan Xbox Game Passissa julkaisupäivänään. Eli vaikka vielä jo kehityksessä olleet pelit eivät kääntyneet yksinoikeuksiksi, niin jotain etua siitä, että Microsoft on mukana kuvioissa. Muutenkin alakulmassa vilisi koko ajan lausahdus "Saatavilla Xbox Game Passilla". Kirjoitin johonkin ketjuun, että ehkä ensi sukupolvessa ei tarvitse kuin Game Passin. Kuuntelikohan Microsoft? :) On niin jäätävä määrä pelejä tulossa palveluun, että ei välttämättä juurikaan tarvitse pelejä ostella. En ollut vielä ehtinyt Metro Exodustakaan ostaa ja sinnehän se Game Passiin pärähti. Myös Hollow Knight lähtee heti lataukseen.

Hirveä määrä muutenkin pelejä esittelyssä. Todella nannaa. Ihku Keanu! Forzan Lego-lisäri näytti todella hauskalta. Blair Witch ja 12 Minutes näyttivät molemmat mielenkiintoisilta ja sopivan kuumottavilta.

Double Fine osaksi Microsoft Game Studiosia. Kova paukku ja loistavaa, kun oletettavasti kaikki Double Finen pelit tästä eteenpäin saa julkaisupäivänä Xbox Game Passin kautta, kuten tuleva Psychonauts 2.

Elite Controller Series 2. :eek: Paras gamepad näyttäisi parantuvan entisestään. Kunhan joku varmistaa, että seuraavan sukupolven Xbox tukee tämän sukupolven lisälaitteita, kuten ohjaimia, niin tuo lähtee sillä sekunnilla ostoon. Tätähän Microsoft on rummuttanut, että yhteensopivuus taaksepäin olisi olemassa. Kaikki on yhtä Xbox perhettä.

Uusi Xbox jouluksi 2020. Paljon ei kerrottu, mutta se mikä kerrottiin kuulosti hyvältä. Konsoli pelaajille. Sama porukka tekemässä ja samalla intohimolla kuin Xbox One X:ää. Sieltä kuului sanat taaksepäin yhteensopivuus, Xbox Game Pass, neljä kertaa tehokkaampi prosessori kuin Xbox One X:ssä. Sitten vielä pyöriteltiin numeroita kuin 120fps ja 8k. Tokihan tämä on markkinointia, mutta epäilemättä tehokas konsoli sieltä on tulossa.

XCloud. Pilvipalvelu omalla pelikirjastolla. Omistamasi pelit aina mukana. Pyöritit niitä sitten kotikonsolistasi tai Microsoftin serveriltä. Harmittavasti jäi vielä pimeän peittoon yhteensopivat laitteet, mutta olemme jo nähneet Forza Horizon 4:sta pelattavan kännykän ruudulta, joten oletettavasti streamaus toimii laajalla skaalalla laitteita. Työmatkat tulevat muuttumaan paljon mielenkiintoisemmiksi.
 
Ehkä suurin "viesti" MSn pressissä oli se, että hekin keskittyvät pelaajiin, eikä kaikenlaiseen oheishömppään, niinkuin aiemmin tekivät. Strategisen muutoksen myötä 1st party peleihin iso panostus ja studioiden haaliminen jatkuu.

Xbox Two "Scartlett" esittely oli lähes nintendomaisen epäselvä, eikä siitä oikein selkeää kuvaa saanut, esim. missä menee konsolin ja "infinite power of the cloud" raja. Toki julkaisu on vasta 1.5 vuoden päässä, joten ensimmäinen teaser tämä tietysti oli.

Flight Simulatorin kaivaminen haudasta oli itselle iloinen yllätys, muuten ei suuria elämyksiä pelitarjonnan osalta.

Olenko ainoa, jota ärsyttää näyttelijöiden naamojen liimaaminen peleihin? Keanun liimaaminen Cyperpunk 2077:ääm aiheutti enemmän kakomisreaktiota kuin nosti innostusta. Tunnettu naama ei tuo mitään lisäarvoa peliin, mutta tekee siitä jotenkin muovisemman.
 
Viimeksi muokattu:
Elite Controller Series 2. :eek: Paras gamepad näyttäisi parantuvan entisestään. Kunhan joku varmistaa, että seuraavan sukupolven Xbox tukee tämän sukupolven lisälaitteita, kuten ohjaimia, niin tuo lähtee sillä sekunnilla ostoon. Tätähän Microsoft on rummuttanut, että yhteensopivuus taaksepäin olisi olemassa. Kaikki on yhtä Xbox perhettä.

Eipä näistä tarviste nykyisellään huolta kantaa. Ainakaan MS:sän osalta.

 
Ylös Bottom