Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Yoshi’s Crafted World

Näyttää hyvältä ja mukavasti tuli mieleen N64 Yoshi's Story, joka oli aivan loistava peli. Eniten vaan mietityttää tässä uudessa miten helppo tulee olemaan? Oliko Yoshi's woolly world vaikeudeltaan minkälainen? Toivottavasti ei liian helppo ole tämä uusin.
 
Näyttää hyvältä ja mukavasti tuli mieleen N64 Yoshi's Story, joka oli aivan loistava peli. Eniten vaan mietityttää tässä uudessa miten helppo tulee olemaan? Oliko Yoshi's woolly world vaikeudeltaan minkälainen? Toivottavasti ei liian helppo ole tämä uusin.
Yoshithan on nimenomaan niitä helpoimpia Nintendon pelejä, eikä käytännössä voi kuolla. Haasteet tulee vain piilotetuista esineistä. En näe miksi tässä olisi toisin.
 
Yoshithan on nimenomaan niitä helpoimpia Nintendon pelejä, eikä käytännössä voi kuolla. Haasteet tulee vain piilotetuista esineistä. En näe miksi tässä olisi toisin.
Näin toki on. Samankaltaisia tältä osin kuin Lego-pelit. Pelien haaste tulee pikkupulmien ratkaisemisesta sekä kaiken kerättävän keräämisestä. Varsinaisesta pelimekaniikasta tai vihujen vaikeudesta on näissä peleissä turha hakea haastavuutta. Mukavan leppoisaa pelattavaa erityisesti keräilyhenkisille pelureille. Varma hankinta itselleni ja 5-vuotiaalle pojalleni.
 
Tätä on odoteltu jo pitkän aikaa, peli näyttää niin loistavalta. Mutta sitä ennen DF on tehnyt testejä ennakkodemosta, resoluutiolla ei paljon juhlita mutta se mahdollistaa 99% ajasta lukitun 60 FPS. Jos koko peli on yhtä sulava ja se on oikeasti hyvä niin ostoon lähtee.

 
Huomenna on taas syy pyyhkiä pölyt Nintendon päältä, koska Marion jatkuvasti kaltoin kohtelema (kaikki ne lukuisat kerrat kun yoshi on heitetty kylmästi kaivoon, jotta putkimies pelastaa tuuheat viiksensä) hevisauruksen läheinen sukulainen eli Yoshi saa oman julkaisunsa Switchin valikoimaan.

Luvassa näyttää trailereiden perusteella olevan helppoa koko perheen tasoloikintaa ilman sen suurempaa vaikeusastetta, pääpainon ollessa tavaroiden keräilyssä. Tähän kun ymmätään vielä karkkimaisen kirkkaat Toystory franchisea muistuttava lelumaailman kentät niin tarjolla alkaa olemaan täydellistä aivot narikkaan viihdettä ikään katsomatta.

Opencritic on aika maltillinen 80%

Omani kävin varaamassa jo Gamestopista tänään, sinne on muuten palannut taas kamppis että valituista listan peleistä ennakkojulkaisut parillä kympillä, joten jos viikko Sekiron parissa riittää niin siitä saa vielä kelpo hyödyn vaihdossa ;)

PS olin vähän pettynyt ettei Omppu ole kerennyt hehkuttaa peliä ennakkoon tämän enempää
 
Olen pitänyt itseni tietoisesti pimennossa, kun ei lompakko anna myöden ostaa täl hetkel tuota, niin en halua hypettyä. :D
Demoa vedettiin muksujen kans ja oli kyl hieno kokemus.
Aikalailla sama tilanne itselläni. Sen verran paljon tuli kulutettua viimeisen tilin pelibudjetista jo useampaankin peliin (Anthem ja Black Desert Boxille sekä Division 2 ultimate pack, Sekiro ja Ace Combat 7 sekä muutama alepelikin pleikkarille), ettei kyllä millään pysty tätä vielä hankkimaan, vaikka tämä minua ja 5-vuotiasta poikaani kovasti kiinnostaakin. Seuraavasta tilistä menee kyllä varmasti hankintaan, kun ei muita pakollisia pelihankintojakaan ole siihen aikaan kuin Days Gone.
 
Itsellä ostopäätös oli harvinaisen helppo, koska mulla loppui edellinen cdon+ jäsenyys juuri samana päivänä joten päätin käyttää siitä kertyneet bonukset tähän. Maksettavaa jäi 27.95e.
Kyllähän se demokin vakuutti, mutta aina laittaa pikkasen hanttiin ajatus maksaa 60e simppelistä tasoloikasta vaikka se kuinka hyvä olisikin.
 
Tarina pelattu läpi ja olihan tämä ihan perusvarma yoshi.
Kentät on hemmetin hienosti tehty visuaalisesti ja shy guyt on myös erilaisia kentän teeman mukaan. Esim karkki maailmassa osa on älyttömän läskejä ja kauhu kentässä ne nousee zombeina maasta.
Myös vaihtelua on mukavasti ja pituutta ihan riittävästi. Aikaa meni melkein 7 tuntia kun keräsin ne kukat ja muut mitä satuin löytämään.
Flipside versiot on vielä kokonaan pelaamatta ja silti kerätyt kukat riitti vielä yhden bonus kentänkin avaamiseen eli varsin leppoisasti saa pelata ja kerätä kamaa.

Täytyy joku päivä vielä ne flipside versiot pelata ja kokeilla jos niiden jälkeen saisi loput bonus kentät vielä auki.
 
Nyt tuli vihdoin hommattua tää peli meidänkin kokoelmiin. Varsinkin parempi puolisko innostui tästä pelistä jo silloin niistä varhaisista trailereista. Jotenkin tämä sitten jäi kun peli myöhästyi...

Nyt on alkua pelattua ja tarina vaikuttaa olevan sitä perus Nintendoa... Kenttäsuunnittelu on aivan loistavaa. Kaikki värit ja pienet yksityiskohdat on toteutettu viimeisen päälle. Tää on sellainen iloinen peli, jota on hauska ja rento pelata.

Tässä vetästään läpi parii ekas kenttää:

 
Olin pelistä julkaisun aikaan ihan täpinöissäni, mutta se innostus loppui lyhyeen, koska tajusin juuri, että en koskaan pelannut viimeistä maata lävitse. Oli vaan liian yksitoikkoinen ja samaa kaavaa toistava tuotos, kukkien/aurinkojen, mitä ovatkaan piilopaikat oli joka kentässä saman kaavan mukaiset, ei siinä paljoo värikäs maailma pelastanut vaikka upealta näyttikin. Ehkä olin tälle pelille jo liian vanha.
 
Lapsille tämä on ehdottomasti ostoslistalla, mutta en ihan 60€ viitsi maksaa. Ensimmäisestä alesta lähtee kyllä ostoon.
 
Ylös Bottom