Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Haamujengin paluu sai ensimmäisen trailerinsa – kenelle nyt soitellaan?

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Alkuperäisten Ghostbusters-klassikoiden tarinaa suoraan jatkava Ghostbusters: Afterlife sai ensimmäisen trailerinsa.

Tällä kertaa ei soitellakaan Dan Aykroydille, Harold Ramisille, Ernie Hudsoinille tai Bill Murraylle, sillä kummituskarkeloihin liittyy tällä kertaa muun muassa veteraanijengiläisten jälkikasvu. Myös alkuperäisten sankareiden on vahvistettu tekevän leffassa ainakin pienimuotoiset cameo-roolit. Ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii Ivan Reitmanin poika Jason.

Ghostbusters: Afterlifen ensi-iltaa on kaavailtu ensi vuoden kesäksi.

[[{"fid":"80337","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]


Lue juttu sivustolla...
 
Ei helvetti jotain pentuja pääosissa ? Ei kyllä kauheasti välity Ghostbusters tunnelmaa tästä traileristä. Toivon kovasti että yllättäis laadullaan mutta tämän trailerin jälkeen en pidättele hengitystäni.
 
Ei helvetti jotain pentuja pääosissa ? Ei kyllä kauheasti välity Ghostbusters tunnelmaa tästä traileristä. Toivon kovasti että yllättäis laadullaan mutta tämän trailerin jälkeen en pidättele hengitystäni.
Katos, kun ensin yrittivät naisilla, mutta ei onnistunut, niin nyt on lasten vuoro :D

Ottaisivat vaan alkuperäiset näyttelijät leffaan ja ihan sama, vaikka olisivat vaipoissa juoksevia vanhuksia, mutta sekin varmaan menestyisi paremmin.
 
Minusta tämä näytti aivan loistavalta! Huomattavasti paremmalta, kun se edellinen elokuva. Tunnelma oli kohallaan, tuollainen Stranger Things meets Ghostbusters. Alkuperäiset näyttelijäthän ovat myös mukana elokuvassa jossain kapasiteetissa. Kyllähän ensimmäiset kaksi elokuvaakin olivat kokoperheelle suunnattuja elokuvia ja tämä vaikutti jopa hieman synkemmältä
 
Ylös Bottom