Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Mistähän tätä xbox game passia saisi edullisimmin, koneen mukana tullut 3kk ilmaisaika päättyy jossain vaiheessa ja voi olla että ihan kaikkia kiinnnostavia pelejä en ole ehtinyt pelata loppuun. Windows versio siis kiinnostaisi.
 
Mistähän tätä xbox game passia saisi edullisimmin, koneen mukana tullut 3kk ilmaisaika päättyy jossain vaiheessa ja voi olla että ihan kaikkia kiinnnostavia pelejä en ole ehtinyt pelata loppuun. Windows versio siis kiinnostaisi.
Pelkkä pc gamepass on 3.99e kuussa
 
Onko kukaan bongannut mitään et milloin olisi Yakuza Kiwamit tulossa gamepassiin?Eilen sai Yakuza 0 pakettiin, oli kyllä upea ensikosketus Yakuza sarjaan joten mielellään olisi jatkanut. Ei vaan ole edes ostettavissa ainakaan diginä, ainoa mitä löysin oli tämä: https://www.xbox.com/fi-FI/games/yakuza .
Alotin sit tänään Nier:Automata, alkuvaikeuksien jälkeen tämä tuntus nyt vievän mukanaan joten ei niin tuskainen ole Yakuzan odotus :)
Ei noista seuraavista Yakuzoista ole mielestäni mitään tarkempia päivämääriä kuulunut. Harmi. Itselläkin Yakuza 0 nyt menossa, about 20 tuntia pelattu. On kyllä hauskaa meininkiä. Tarina nappaa varsin onnistuneesti mukaansa. Menee seuraavatkin pelaukseen heti kun Game Passiin tulevat.
 
Gato robotolle iso suositus. Varsin mainio metroidvania jota ei kannata ohittaa pelin visuaalisen tyylin takia.
 
Vielä viikko sitten Yakuzoista ei ollut mitään tietoa. Nyt on. Yakuza Kiwami tulee huomenna Xbox Game Passiin!

Tai siis korjataan tietysti sen verran että Yakuza 0 sieltä jo löytyy ja nyt tulikin kiire pelata peli läpi. Olen tykännyt kovasti ja suosittelenkin kaikille, joita vähän syvempi katsaus Japanin alamaailmaan kiinnostaa. Itsellä nyt noin 30 tuntia takana ja peli ehkä juuri ylittänyt puolen välin. Tekemistä siis riittää. Kirjoittelen fiiliksiä pelin läpäisyn jälkeen Yakuza ketjuun. Tämä oli lähinnä tällainen herättely, kun pelit vihdoin Xboxille saapuvat ja ovat allekirjoittaneen tavoin ehkä jollain kanssapelurilla vielä kokematta. :)
 
Viimeksi muokattu:
Loistavaa, toki talvilomalta paluu töihin on huomenna joten olisin ottanut viikko sitten ilomielin jo vastaan. Nyt vaan tahkota NieR:Automata loppuun, kolmas läpipeluu menossa joten heti vielä ei huomenna kiwami käynnisty :D
 
Gears tactics tulee PC:lle tuona päivänä ei konsolille.
Kyllä, Gears Tactics pamahtaa julkaisupäivänään suoraan Xbox Game Pass for PC -palveluun. Merkatkaa siis 28.4. kalenteriin.

Gears Tactics tulee toki julkaisupäivänään myös konsolin Xbox Game Passiin, kunhan peli Xboxille julkaistaan. Toivon mukaan tässä ei mene kovin kauaa.
 
Onko muilla ollut ongelmia Gears 5 päivitysten kanssa (windows). Meni lopullisesti hermot kun peli kieltäytyi kolmannen kerran asentamasta päivitystä virheiloituksella, vaati aina liki 69gb kokoisen pelin uudelleenasennuksen, eikä nettivinkitkään auttaneet.

Pitäköön tunkkinsa, sen verran peli on muutenkin tuttua höttöä, että alkoi joka tapauksessa kyllästyttää jo toisen actin loppupuolella. Metro exodus ja dishonored 2 kyllä maistuvat, eivätkä sekoile päivityksen kanssa.

Gears tactics on sikäli mielenkiintoinen että se alkoi lautapelinä, jota pelitestattiin mm. Gears of war lautapelin miniatyyreillä, ko. lautapeli löytyy itseltäkin hyllystä.
 
Ylös Bottom