Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2020

Tarkoitus on aloittaa Ilveksellä jostain divarisarjasta ja maksimibudjetilla. Kuinkakos helppoa tuo joukkueen x siirtäminen liigasta x liigaan x?

Itse tehdyistä joukkueista en osaa sanoa, mutta ainakin niiden joukkueiden kohdalla, jotka menevät "Other European Leagues"-kategorian alle, peli itse kysyy ML:ää aloittaessa, että mihin liigaan/divisioonaan haluaa tuolla joukkueella lähteä.
 
Aloitan tuon aiemmin puhumani Master Leaguen tänään 13.30. Teen sen video/striimi periaatteella ja puhun suomea. Tervetuloa tuijottelemaan.
 
Pelaako joku legend- vaikeustasolla täällä? Itellä kävi niin, että aloitin ML:n Caenilla ligue kakkosessa. 15 pelin jälkeen jo ylivoimaisessa johdossa, ja cupissa pudotin helpohkosti PSG:n. Tämä siis superstarilla manuaalisyötöt ja advanced vedot käytössä. Kokeilin legend- tasoa sitten, mutta tukkaan tulee joka ottelussa, pallonhallinnan selvästi häviten aina. Ja maaliero on varmaan jotain 5-50, eli vaikeaa on tehdä maaleja. Ekaa kertaa ajattelin, että hitto kun ois sliderit fifa tyyliin tässäkin...

E. Kone siis prässää ihan vitusti ja välittömästi, jos mietin sekunninkin seuraavaa siirtoa, niin pallo löytyykin jo AI:n jalasta hetken päästä. Pelinautinto katoaa kyllä täysin, kauhea hätä iskee kun pitäisi rakentaa peliä.
 
Viimeksi muokattu:
Liteversio tuli ladattua. Muutaman konetta vastaan pelatun matsin perusteella pelituntuma on miellyttävä. Pelaajien hankinnassa on ollut onnea matkassa. Mustat pallot ovat parhaimmillaan tarjonneet Messin, Suarezin ja Griezmannin. Onko My Clubissa turnauksia tai vastaavia konetta vastaan pelattavana?
 
Helloo!!! Nyt pitää pikkasen avautua. Aloittelin tossa joku aika sitten pelaamaan ML ja joukkue on Hull. Nyt kolmas kausi menossa ja pelaan Pro tasolla. En rupee mitään noista kausista enenmpää kertomaan vaan itte pelistä.
Täytyy sanoa että kun pidempään pelaa niin onhan toi ML aikamoista vitutus hommaa, ihan vaan Konamin puolesta sekin tapahtuu. Ensinnäkin toi viimein päivitys on ihan perseestä tai siis 2 viimosta , eli 5 ja 6. 4 Oli noista paras pelaamisen kannalta. Ihan vitusti tulee harhasyöttöjä vaikka syötät 3 metrin päähän omalle jätkälle niin ohi menee. Viiveet on ihan liian pitkiä ja naurattaa ku ei saa palloa haltuun vaikka syötät maata myöten muutaman metrin päähän omalle ukolle niin saattaa ruveta pomppimaan jalassa ja siinä vaiheessa pallon onkin jo koneen hallussa. Aika useesti tapahtuu myös sitä että jos menee 1 metrin päästä niin omat ukot ei tee asialle yhtään mitään ja välillä päästetään myös jalkojenkin välistä pallo lipsahtamaan , hupsis saatana :D

Koneen ukoilla on vieläkin liian vahva suojamuuri ympärillä kun yritää ottaa palloa pois niin ei saatana lähde vaikka muutama ukko häärää kimpussa. Ja sitten se kuuluisa koneen keskitys runkkialueelle, rinnalla haltuun kääntö ja veto maaliin ja ihan liian usein sinne myös hörpsähtää.. JSittena koneen reaktio on aivan liian nopeaa verratuna omiin ukkoihin, et saatana saa välillä palloa vaikka taklaat miehen nurin niin vielää kerkee nousta ylös ja ottaa pallon haltuun ennen siuta. Sitten se koneen purkaminen erikoist tilanteista!!?? Miten vitussa se menee aina niiden omalle ukolle vaikka se jätkä ois selin kun purkaa sitä palloa pois runkkialueelta, naurettavaa paskaa.. :D Itte kun yrität samaa niin yleensä et saa purettua tai sitten pusket sen koneen äijälle. Tostakin näkee yleensä milloin noista syntyy maali koneelle, eli et saa purettua vaikka kuinka yrität sitä ja tätä. Onko se sitten sitä paska scriptiä vai muuten vaan Konamin momenttum kuraa. On ihan helvetin vaikeeta puolustaa kun jätkä ei tee ite mitään ja sinkoilee sinne ja tännr vailla mitään päämäärää.
Rikkeet on ihan oma lukunsa ja siitä ei sen enempää. Niissä ei ole mitään vitun järkee.. Yhden kommentin vaan heitän. Olet hyökkäämässä ja saat kärkiukolle pallon jalkaan ja rupeet vetää ylämummoon niin koneen puolustaja juoksee siun jalkaa päin kun olet vetämässä ja saavat siitä sitten vaparin niille, ei huono.. Ja näitä vastaavia tapahtuu pilvinpimein kokoajan. Tosin se on ollu kaikissa samaa paskaa mitä itte omista,eli 18, 19 ja nyt 20 versiot. Jos kone haluaa voittaa niin niiden ukkojen arvossanoilla ei ole mitään merkitystä, niin silloin vaan häviät.. Pelasin tossa yhden 2 osaisen Europa liiga ottelun ja hävisin yht.maalein 1-0.Niiden maalivahdin overal oli 60. Torju ekassa 15 ja toisessa 13 vetoo ja voittomaalin tekivät vaparista.. :D :D Siinä toinen mikä on vieläkin ylivedettyä, eli koneen vaparit. Paras matchi oli kun koneen toppari vetäs 3 peräkkäistä vaparia sisään samassa pelissä.. :D

Pelaan ainostaan offline modessa ja pelkästään ML. Joskus kerran vuodessa kaverin kanssa vastakkain pidetään pieni turnee mutta muuten aina konetta vastaan. Tossa ML modessa se Scripti vai miten sitä nyt kukin kutsuu on aika vitun hurjaa ja naurettavaa, sitä en tiedä miten onlinessä vaikuttaa, mutta lukemanin perusteella myös ihan helvetin hyvin sielläkin.. :D

Tässä ihan vaan muuta jutska meikän näkökulmasta Pes 2020 pelistä ja ML modesta. Eikä se siitä miksikään muutu ennenkuin pelimoottori vaihtuu, eli ei tartte PS4 enää Pessiä ostaa.. Ilmeisesti sit kun uudet konsolit saapuu niin niihin uusi pelimoottori sitten ajetaan sisään..

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän lähetyksen.. :)
 
PES6.jpg

Allekirjoittanut osti tämän torista ja heitin samalla nykyisen 20 version VPDeelle. MyClub on tälle pelille tehny sen saman mitä FUT FIFAlle. Kumpaakaan ei lähtökohtaisesti tehdä yksinpelaavalle.

Tuo on peli siltä ajalta kun vielä todella haluttiin tehdä hyvä peli.

Tänää viimeksi kokeilin tätä AC Milan - Empoli. AC Milanhan oli tuohon aikaan "yleisen uskomuksen mukaan" se ykkösjoukkue. Vastustaja Empoli rikko tuossa pelissä peräti 7 kertaa. :D Järkyttävä ero nykyiseen jossa on helpompi voittaa lotossa kun odottaa tekoälyn rikettä.

ja maksoin 3 euroa jos se nyt ketää kiiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:
Siinä toinen mikä on vieläkin ylivedettyä, eli koneen vaparit. Paras matchi oli kun koneen toppari vetäs 3 peräkkäistä vaparia sisään samassa pelissä.. :D

Noihin koneen vapareihin, itse saanut aika hyvin maaleja niistä karsittua sillä että painaa/pitää kolmiota pohjassa ennen vetoa jolloin veska ennakoi vetoa loogisempaa yläkulmaan. Ainakaan tähän mennessä ei ole tullut vielä vastaan että joku vetäjä hyödyntäisi tuota laukomalla toiseen kulmaan. Sorminäppäryyyttähän tuo vaatii kun pitäisi saada myös muuria hyppäämään samaan aikaan.
 
Itse olen päästänyt vain joku 3-5 koneen vaparia sisään ja itse tehnyt +30.

Eipä ole tarvinnut Pessiä pelata uusimman datapackin jälkeen, kun oli niin huono, mutta ehtiipähän vaikka enemmän ajamaan rekkaa tai pelata jotain muuta peliä.
 
Noihin koneen vapareihin, itse saanut aika hyvin maaleja niistä karsittua sillä että painaa/pitää kolmiota pohjassa ennen vetoa jolloin veska ennakoi vetoa loogisempaa yläkulmaan. Ainakaan tähän mennessä ei ole tullut vielä vastaan että joku vetäjä hyödyntäisi tuota laukomalla toiseen kulmaan. Sorminäppäryyyttähän tuo vaatii kun pitäisi saada myös muuria hyppäämään samaan aikaan.
Toinen mikä voi auttaa on napauttaa neliötä (laukaus hetkellä) jolloin muuri hyppää.
 
Viimeksi muokattu:
Omasta mielestä taas noi koneen vaparit on liiankin helppo torjua, muurilla siis kun ajoittaa hypyn oikea aikaisesti. Ehkå kolme maalia on kone tehnyt vapareista, ja ite varmaan 100+ maalia.
Mutta rankkareita ei perkele tule mistään se vituttaa. Siis vaikka olisi rike, niin tuomari ei vihellä. Oon saanu ehkä kolme pilkkua pelissä, ja pelitunteja ei pysty edes laskemaan. Joka ikinen päivä sellainen 2-8 tuntia tulee hakattua. Aamukahvit ja - toimet, ja pessi tulille. Näin eläkeläisvanhapieru aloittaa päivän usein! :D
 
Pakko liittyä itsekin keskusteluun:D.
Tänä vuonna vaihdoin fifan pessiin, eikä taaksepäin ole sen jälkeen tarvinnut katsella.
Master leagueta pelaan kun ei nettipelaamiseen riitä motivaatio. Alotin ensimmäisen ml:n manulla ja kun chämppäri tuli voitettua niin latasin pes universestä sunderlandin joukkuueen ja aloitin klassisen road to gloryn.
Kolme kautta championshipissä, nousu valjuun ja sitten tuli pieni tauko pelaamiseen, kun tuli tahkottua jo kyllästymiseen asti. Nyt kun livefutikset tauolla, niin oli pakko päästä edes virtuaaliviheriöille.
Nyt viisi kautta takana ja kuudes kausi alkamassa ja vieläkin maistuu. Pessissä joutuu oikeasti vähän miettimään mihin rahaa käyttää, fifassa viiden kauden jälkeen pankkitilillä 300milj, niin menee vähän idea. Toki pessisäkin rahaa sataa, jos joka vuosi voittaa liigan ja jonkun cupin, itsellä kuitenkin vielä pokaalitili korkkaamatta.

Kun näitä foorumeita lukee, niin paljon porua datapack vitosesta ja kutosesta, niin itsellä ainakin tämä dp 6 tuntuu joskus jopa realistiselta futikselta. 14min, gamespeed -1 ja tasona top player. Pelit ovat tasaisia ja tulokset palkitsevia. Kone tekee yllätävänkin erilaisia maaleja, keskityksistä, erikoistilanteista, läpisyöttöjä jne. Suorat vaparit eivät haittaa, koska itsekin laitan niitä hyvällä prosentilla sisään.
Pes versus fifa, niin pes vie gameplayn täydellisesti nimiinsä. Taktiikoilla on oikeasti väliä ja joukkueeseen pitää löytää oikean tyyppiset pelaajat, ei vain parasta kokonaisuutta.
Myös koneen pelaamisessa huomaa selkeästi onko vastassa city vai stoke.
Negaagin löytyy, eniten ylivoimaisesti ärsyttää regenit, niin älytön ja idioottimainen ominaisuus, että melkein jo gamebreaker. Kuudes kausi alkamassa, eikä kokoonpanossa ainuttakaan omaa kasvattia, juuri noiden regenien takia skippaan koko youth academyn. Jos jollain tähän hyviä vinkkejä, niin otetaan vastaan.
Ja kun pessissä ei ole lisenssejä, niin liigoja sekä alasarjoja voisi olla enemmänkin. Myös kalenteri vähän epärealistinen, sekä esim. Englannin efl cup puuttuu. Ja vaikka ei ole lisenssejä, niin silti stadioneihin voisi panostaa. Osuu silmään espanjalaiset yritykset englantilaisten stadioneiden rakenteissa. Yleisesti ottelutapahtumaan (chäntit, stadionit, yleisö jne) pitäisi panostaa enemmän, jokainen ottelu, mitä ei pelata lisensöidyllä stadionilla, on samanlainen.
No kun gameplay on kivaa, niin näiden puutteiden kanssa voi elää.
Jos jotain Fifasta jää kaipamaan, niin stadiumeiden lisenssejä sekä ottelutunnelmaa.

Oli vain pakko päästä antamaan posia pessille.
 
Hyvähän peli on ja gameplay ihan eri planeetalta fifaan nähden, mutta eipä kyllä itselle PES maistu uusimpien datapackien jälkeen. Se on kuitenkin hyvä, että muut ihmiset pystyvät edelleen nauttimaan pelistä.
 
Hyvähän peli on ja gameplay ihan eri planeetalta fifaan nähden, mutta eipä kyllä itselle PES maistu uusimpien datapackien jälkeen. Se on kuitenkin hyvä, että muut ihmiset pystyvät edelleen nauttimaan pelistä.
Osta sinäkin tuo PES 6 jostain käytettynä nii on jotain mitä pelaa :D

Ihmeellistä miten tuollainen jalkapallon perusasia kun liian kova kosketus on vaikea toteuttaa nykyisiin peleihin.
 
Annan risuja silloin, kun niiden risujen antamisen aika on. Jos täysin suoraan ja kaunistelematta sanotaan, niin Konami veti juuri tällä viikolla myclubin puolella hommat ihan kunnolla vituiksi. Tänäänhän piti alunperin tulla peliin suuri päivitys, jonka piti lisätä peliin EURO 2020-pelimuoto ja tuon lisäksi EUROon liittyen myclubin puolelle piti tulla sitä sun tätä. Lisäksi tänään piti alkaa myclubissa "Iconic Moments Season 2", jonka mukana piti tulla viikoittaisiin kiertoon uusia legendoja ja myöskin päivittäisiä kirjautumisbonuksia ynnä oli myös annettu ymmärtää, että kaikille piti myös tulla taattu ja varma iconic moment-legenda samaan tapaan, kuin maaliskuussa tuli kaikille Maradona. Noh, kaikki peruttu tai vähintään siirretty hamaan tulevaisuuteen. Legendajuttuja on vihjailtu toukokuun loppu-kesäkuun alku-akselille.

Ymmärrän toki tuon EURO 2020-siirtymisen, koska koko turnaushan siirtyi vähintään vuoteen 2021. Konamin selitykset siirtymiselle olivat "Because of Covid-19" ilman mitään sen suurempia tarkennuksia. Senkin ymmärrän, että Japanissa tilanne on varmaan aika hälyyttävä, mutta kai siellä joku koodari olisi voinut ainakin nuo myclub-jutut laittaa tulemaan? Kaikkialla hoetaan ja muistutellaan, että #StayHomeAndStaySafe, joten nyt olisi Konamilla ollut huippupaikka piristää kotona olevia, mutta kun ei vaan vedetään kunnolla vituiksi. EA sai kyllä TOTSit pyörimään, mutta Konamilta katosi puolet niistä vähistäkin myclub-sisällöistä, mitä siellä on ollut tämän version aikana. Ei ole Featured Agentteja jne. Konamilla oli mahdollisuus vetää hyvät PR-pisteet kotiin toteamalla "Nyt kun joudumme olemaan paljon kotona Koronan takia, niin haluamme piristää teitä kaikkia ja saada teidät pelaamaan meidän peliämme! Tässä teille tällainen kiva uusi legendapelaaja, jotta viihdytte paremmin kotona!", mutta ei ei ja ei. Ihan huolella vituiksi koko homma...

Ei sillä, kyllä Konami asioita oikeinkin on tehnyt. Vituttaa vaan, kun olin tässä jo pari viikkoa asennoitunut, että Vappuna pääsen sentään PESsin puolella uutta legendaa testailemaan, kun kotona joutuu olemaan, mutta ei niin ei. Noh onhan noita legejä tässä kuitenkin jo viisi(Kahn, Campbell, Vieira, Nedved ja Maradona), joista edelleen kyllä nauttii, mutta kuitenkin.

Pientä iloa hommaan toi kuitenkin tiimin muokkailu, kun siirsin kohtuu pitkään käytössä olleen Sarrin ja 4-3-1-2:n syrjään ja otin takaisin tilalle Martinezin ja 3-4-3:n. Sai tuttuja pelaajia vähän eri muodostelmaan ja tuntuu pelikin vähän erilaiselta. Meneehän tämä nyt näinkin, vaikka silti sylettää tuo homma. Nykyisellään tiimi muotoutuu jokseenkin näin:

--------------------------------Kahn-----------------------------------
-------------Varane-----------Godin-------------Lenglet-------------
-----------------------Vieira-------------------------------------------
-----Messi--------------------------De Bruyne-----------Nedved----
-----------------Maradona----------------------Neymar-------------
-------------------------------Lewandowski---------------------------

Rotaatiossa sitten vielä mukana Campbell, Romagnoli, Kimmich, Kroos, De Jong, Hazard, Griezmann.

Tuon Frenkie De Jongin nostin muutama viikko takaperin Barcan agentista. Oli juuri se pelaaja, jonka siitä halusinkin, ja on kyllä ollut mieluinen. Sellainen keskikentän monipuolisuusihme ja pallon jakelija, joka ei jää kakkoseksi puolustuksessakaan. Pääasiallinen keskikentän stuntti tuolle ihanneavaukselle. Liikaa ei voi myöskään kehua Patrick Vieiraa, joka nyt vaan on aivan kurkopäällikkö. Tukee puolustusta hyvin ja komealla fysiikallaan sitten painaa hyökkäyksiin mukaan tehokkaastikin. Erikoistilanteissa myös aivan älyttömän hyvä. En olisi silloin jouluna, kun tuon nostin, uskonut, että "kiintyisin" näin tuollaiseen DMF-mörssäriin.
 
Ai ne ilmaiset legendatkin siirtyi? Mahtavaa... Kyllähän Konamin "koska Covid" selittelyt nyt kovin ohuilta tekosyiltä kuulostaa. Hetken jaksoi uskoa, mutta nyt alkaa olla jo absurdia, kun edes lisää tartuntoja ei ymmärtääkseni sieltä olla raportoitu.

Noh, ensi keskiviikkona nyt ainakin sitten saa avata kerrankin coinseilla Iconic Agenttia, kun ManU siellä. Yritän kerätä mahdollisimman paljon kolikoita tuohon mennessä, euroakaan toki ei ole menossa Konamille.
 
Ai ne ilmaiset legendatkin siirtyi? Mahtavaa... Kyllähän Konamin "koska Covid" selittelyt nyt kovin ohuilta tekosyiltä kuulostaa. Hetken jaksoi uskoa, mutta nyt alkaa olla jo absurdia, kun edes lisää tartuntoja ei ymmärtääkseni sieltä olla raportoitu.

Noh, ensi keskiviikkona nyt ainakin sitten saa avata kerrankin coinseilla Iconic Agenttia, kun ManU siellä. Yritän kerätä mahdollisimman paljon kolikoita tuohon mennessä, euroakaan toki ei ole menossa Konamille.

Joo tuosta EURO 2020:n siirrosta taidettiin tiedottaa jo viikko tai kaksi sitten, mutta tuosta "Iconic Moments Season 2:n" siirrosta ei pelin sisällä annettu mitään ilmoitusta. Jostain Konamin/PESsin kotisivujen perukoilta oli joku muutaman rivin teksti jostain välistä löytynyt, että "Siirretään. Emme osaa sanoa tarkkaa päivämäärää, mutta yritämme parhaamme toukokuun lopulle-kesäkuun alulle". Perustelut noissa lausunnoissa olivat tosiaan luokkaa "Unfortunately we have to postpone this and that because of the current global situation with Covid-19. We sincerely apologize and hope you still enjoy our game.". Eihän tuohon kukaan varmaan mitään romaania odottanutkaan selitykseksi, mutta tuollainen lausunto on kyllä niin ympäripyöreä, että sen taakse voi piilottaa käytännössä ihan mitä vaan.

Noita pojoja tosiaan kertyy ihan kivasti, mutta pienethän nuo mahdollisuudet on, kun katsoin noita agentteja. 3-4 legendaa noin 110 pelaajan joukossa tekee todennäköisyydeksi 3-4 %. Ja avaamalla lisää ja lisää tuo todennäköisyys ei edes nouse, koska nuo agentit eivät ole Box Draw-laatua, eli voit saada sen saman turhan hopeapelaajan vaikka kuinka monta kertaa sieltä. Pidän kuitenkin peukkuja pystyssä, että saisit sen Giggsin, jota vissiin eniten haluaisit. Käsittääkseni ManUn jälkeen tulee AC Milan, jota voisi itsekin kokeilla sitten pari kertaa. Siellä oli ainakin Maldini ja Baresi sellaisia, jotka vähän kiinnostaisi. En usko kuitenkaan, että osuisi kohdalle, mutta mitäs noita pointseja kaikkia säästämäänkään, kun Featured Agents palaa takaisin sitten joskus, jos palaa. Itsellä on tässä vaiheessa oikeastaan kuitenkin jo melkein kaikki ne nykypäivän pelaajat, jotka haluankin, joten legendoja varten tuota myclubia tulee enää muutenkaan pelattua.
 
Striimailen PES:ä juuri. ManU agentin aukomista, noita treenaajaturnauksia mm Suomen melkein kokonaisella maajoukkueella, jne

Also, jos kiinnostaa CO-OP, tulkaa pelaamaan ja katsomaan.
 
Nyt olisi tällä kalenteriviikolla legendaa tarjolla(peruslegenda eli keltainen), jos taidot riittävät päihittämään Legend-tekoälyn. Vastaan voi tulla ainakin Bayern ja ManU, todennäköisesti myös Juve tai Barca. Eli kyseessä on käytännössä sama haaste kuin joulun ja uuden vuoden aikoihin. Palkintona scoutti, josta tulee yksi 38:sta mustan pallon legendasta.

Osuvaa ja ironista, että satuin juuri eilen katselemaan YLEltä sitä '86 MM-finaalia, jossa kohtasivat Argentiina ja Länsi-Saksa. Diego Maradonan vartioijaksi oli siihen otteluun laitettu Lothar Matthäus, joten varmasti nyt jo arvaatte, kuka osui omalle kohdalle :D Kyllä vain, (Länsi-)Saksan keskikentän ikonihan se sieltä tuli. Ihan mieluisa osuma kyllä, en valita tästä. Tuttu nimi toki ennestään jalkapallon historiasta.

Matthäus oli peliurallaan erittäin monipuolinen keskikentän keskustan pelaaja. Erittäin kovakuntoinen ja hyvä puolustussuuntaan, mutta myös vaarallinen hyökkäyksissä. Hänellä oli hyvät ja tarkat syötöt ja hän toimi myös paljon erikoistilanteiden antajana. Hänet muistetaan myös erittäin kovapotkuisena laukojana ja sillä aseella hän tekikin urallaan yli 200 maalia, joka on keskikenttäpelaajalle kova määrä. Seurajoukkueurallaan hän edusti suurimmaksi osaksi Bayern Müncheniä, mutta pyörähti 90-luvun vaihteessa myös Italiassa, missä edusti Internazionale Milanoa. Uran aikana molemmissa suurseuroissa kertyi pokaaleja, tuli liigamestaruuksia ja myös UEFA Cupin hän voitti molemmissa paidoissa. Maaotteluissa tuli myös menestystä, kun hän pelasi kahdessa peräkkäisessä MM-finaalissa '86 ja '90. Ensimmäisestä hopeaa, jälkimmäisestä kultaa. Lothar Matthäus voitti 1990 Ballon d'Orin ja sille vuodelle sijoittuu myös tuo pelin pelaajamallinnus. Jo totuttuun tapaan laitan alle pienen videoleikkeen legendan uran parhaista paloista.

 
Huhuja liikkuu, että Data Pack 7 ja "Iconic Moments Season 2" olisivat tulossa ensi viikon torstaina 21.5., mutta mitään virallisesti varmistettua en ole vielä nähnyt. Katsellaan ja kuullostellaan, kuinka käy. Itselle ainakin maistuisi tähän väliin, niin olisi taas lisää legendoja nautiskeltavana, kun odottelee noita kesän PS4-yksinoikeuksia.

Lothar Matthäuksesta muutama sana näin muutaman päivän testailun jälkeen. Pidän kovasti ja muistuttaa hyvin oikean elämän malliaan. Box to box-roolissaan aivan loistava. Kun keskikentän keskusta on vuorattu kaksikolla Matthäus - Vieira, niin homma toimii varsinkin puolustussuuntaan oikein hienosti. Molemmilla myös fysiikka riittää hyvin painaa mukaan hyökkäyksiin. Matthäus laukoo esikuvansa mukaan todella tulisesti ja antaa hyviä syöttöjä. Ei ole mikään kikkakone tai kovin ketterä pallon kanssa, mutta muuten aivan erinomainen. Todella laadukkaita erikoistilanteita myös ja 4/4 heikomman jalan omaavana laukaisupelote on iso. Useampia komeita pommeja 20-25 metristä.

Ovatkos muut onnistuneet päihittämään Legend-vaikeustason ja jos kyllä, niin mitä tuli palkinnoksi?
 
Ovatkos muut onnistuneet päihittämään Legend-vaikeustason ja jos kyllä, niin mitä tuli palkinnoksi?
Juuri tuli koitettua ja menihän se, nihkeähkösti 0-0 ja rankkareilla 4-3 voitto. Scoutista toivoin Roberto Carlosia tai Johan Cruyffiä, mutta tuli täysin turha Walter Samuel. Löytyy jo CB -tontille sellaisia pikkunimiä kuin Beckenbauer, Ramos ja Pique..

Niin ja onnea Matthäusin johdosta, huikea ukko.
 
Ylös Bottom