Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
Tuli puskista tuo digitaalinen versio. Hemmetin futuristinen laitos on ulkonäöltään, paljon rohkeampi kuin kuvittelin. Pystyynhän se pitää pultata tuohon pron:n paikalle.
 
Julkaisuvideolta saisi muuten kovan klikkiotsikon:

Sony ja Rockstar jakavat miljoonan per kuukausi jokaiselle pelaajalle PS5:n julkaisuun asti!
Ja kun klikkaat itse uutiseen: ...GTA Onlinessa.
Kyllä joku tota vielä käyttää :D
 
”Miltäs näyttää uus hyvännäköinen konsoli? No tässä ku ollaan etänä oltu duunissa ni ei kulje ajatus ja toi 10v vanha 4G reititin osuu vaan kokoajan silmiin. Ei me voida sitä suoraan kopioida. Käännetään se nurinpäin. Jaa ei se pysy pystys, siksi noi levikkeet oli. No tehdään sille jalusta vielä...kas nyt on uus pleikka muotoiltu.”

8881601E-4B9E-4E3D-B85E-50AFF0C5F43D.jpeg

PS, älkää ottako nokkiinne. Saa jokainen tykätä jos haluaa. Omaan silmään ei paljon halvempaa Kiina rihkamaa olisi oikein voinut demonstroida tuo ulkonäkö
 
Oli muuten melkoinen antikliimaksi aloittaa (eli ensimmäinen pelikuva muistaakseni) sillä Rockstarin logolla ja näyttää sitten GTA V:sta.

Konsolin ulkomuoto jatkaa Sonyn linjaa, jossa pyrkivät olemaan jotenkin cool ja futuristisia, ilman että sille on mitään funktiota. Juuri sellaiset kiina-laitteet minullekin tulee mieleen. Halpiskama, joka pyrkii olemaan hienompi kuin on. Harmi että Sonyn menee samaan lokeroon kun laite muutoin on kaikkea muuta kuin rihkamaa - ainakin puheiden perusteella, sillä odottelen vielä kuinka kovaääninen noin pieni laite on. Sen mitä itse tiedän tuuletuksesta, niin uskaltaisin väittää että tuohon kokoon saa tehdä jotain pieniä ihmeitä että voisi hiljaiseksi sanoa.

One X:n kohdalla kyllä ajattelin samoin ja siellä taisi olla se vabor chamber, joka hiljaisuuden mahdollistaa. Muistaakseni PS5 käyttää sitä myös, joten voi tuo kuitenkin olla jotain muuta kuin se pölynimuri, joka PS4 Pro:na tunnetaan.

Ulkonäkö ei ole asia, jonka vuoksi ostan tai jätän ostamatta, sillä pelejähän tuolla oli jo nyt sen verran että pitää jossain vaiheessa ostaa, mutta kyllä se vähän harmittaa että pitää tuollainen lasten lelulta näyttävä vehje laittaa johonkin esille. Erityisesti kun on vielä valkoinen. Joku Elisan sukkulamodeemi tuosta äkkiseltään tulee mieleen.

Helppo huollettavuus sun muu taitaa myös olla kuvioista pois kun tuota katsoo mutta mielenkiinnolla odotan ensimmäisiä videoita, joissa kone puretaan.
 
Oli muuten melkoinen antikliimaksi aloittaa (eli ensimmäinen pelikuva muistaakseni) sillä Rockstarin logolla ja näyttää sitten GTA V:sta.


Ulkonäkö ei ole asia, jonka vuoksi ostan tai jätän ostamatta.
Ja vielä ps4 pelikuvaa. :D

Juu ei se itsellenikään ostopäätökseen vaikuta, mutta on tuo käsittämätön ratkaisu. Mutta eihän se missään nimessä oli pieni vaan varmaan isoin konsoli tähän asti. Alkaa tätä menoa lähentelemään pieniä PC koteloita.
 
Kuvassa oikealla näkyvä HD kamera on näkynyt useissa patenteissa. Sille löytyy käyttöä niin striimaajille kuin PSVR2-pelaajille.

EaQ2cupXkAEHXGq
 
Päinvastoin, pleikkarin muotokielellä on aina ollut tarkoitus ja se on erottautuminen. Nykyisin yhä enemmän sitä sanelee myös jäähdytys.

Eipä kyllä voi sanoa, että PS1:n jälkeen on ollut muita kuin mustia laatikoita. Toki vähän pyöreyttä välissä ollut mutta silti. Kaikkea muuta ollut kuin erottautuminen.
Spessumpi ulkonäkö ois ollut todella jees ja mukavaa vaihtelua. Nyt ulkonäkö on täysin linjassa sen kanssa mitä jokaisessa kodissa Suomessakin näkee reitittimien osalta. Itse ottaisin mieluusti dev kitin tuon sijasta jos ulkonäön perusteella ostaisin. Tuolla pelihuoneessa on ihan yks lysti vaikka ois muotoiluna pinkki hello kitty mitä halaa Paavo pesusieni..:D
 
  • Like
Reactions: XYU

Onko edes tulossa eri kokoisen muistin omaavia malleja? Siis ainakaan näin alkuun. Kovasti on vaan puhuttu siitä 825gb muistista ja siihen päälle sitten joskus tulevaisuudessa laajennusmahdollisuudet, kun vaan yhteensopivia SSD:tä tulee markkinoille.
Veikkaan, että digitalissa on isompi SSD.
 
Jotenkin aivan saatanan epärealistista esitellä konsolia pystyasennossa.
Tuo ulkomuoto näyttää siltä että viimeinen asia mitä on miettitty on pöly, vaikka se todellisuudessa on yksi tärkeimmistä.

Mitä tuohon itse tilaisuuteen tulee niin jos aloitat GTA Onlinen mainoksella niin joopa joo.
 
Veikkaan, että digitalissa on isompi SSD.
Vähän veikkailen, että kun nuo on jotain spessu ssd:tä, niin nyt alkuun ei saada valmistettua kuin yhtä kokoa ja se on se mikä tulee kaikkiin.
Miksi Digi oisi isompi, kun nyt jo levyltä pelit asennetaan kiintolevylle viemään saman tilan kuin diginä ostettaessa?

Mitä tuohon itse tilaisuuteen tulee niin jos aloitat GTA Onlinen mainoksella niin joopa joo.
Ps4 version vieläpä. :D
 
Lähinnä meinasin, että enemmän tilaa, eli digital voi olla mahdollinen pro jo alussa ja myös tietenkin kalliimpi.

edit: Pahoittelut, en huomannut edes ensin tuota, että toisessa ns. lisätty omaan tilaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ei streamissä mitään vikaa ollut ainakaan Twitchissä, 1080p koko ajan.
Taitaa Twitchissä YouTuben tapaan olla silti todella paljon kuvanlaadun kompressointia huonommaksi. Näkyi muutamaan otteeseen selvästi kuinka suttuisaksi kuva muuttui esimerkiksi Horizonin esittelyssä.

- -

Perus 8/10 show, hyvä toteutus kaikin puolin mutta ei mikään tajunnanräjäyttävä niin kuin esimerkiksi E3 2016. Mutta oli itseltäkin hölmöä edes haaveilla vielä tässä kohtaa tuollaisesta. Tämä showhan oli vasta pintaraapaisu siitä mihinkä tulevaisuudessa pystytään.

Sitä voileipämakkaramansikka-peliä lukuunottamatta käytännössä kaikki näytti ihan mielenkiintoisilta peleiltä josta huokui varsin omaperäinen art style. Toki se sanottakoon, että en ole mikään autopelien ystävä joten esimerkiksi GT7 ei juuri säväytä vaikka hienolta näyttääkin graafisesti ja varmaan toimii sen genren ystäville.

Hauska huomata kuinka pitkään on huudeltu platformerien perään Sonylta ja nyt kun niitä esitellään oikein urakalla, eivät ne kelpaa vaan kuitataan hölmöinä peleinä lapsille. :D

Ja kylläpä oli hienosti ohjattu show siinä mielessä mitenkä tuo konsoli lopulta julkistettiin. Pidettiin jännitys huipussaan pienillä teasereillä trailerien välillä ja lopussa sitten kunnon hypemusiikin saattelemana koko perkele esiin. Iloinen yllätys digital only-konsoli. Tulee ehdottomasti tuo hankittua jollei muita kompromisseja ole tehty. Näyttikin vielä asteen hienommalta kuin levyaseman kera.

Niin siitä ulkonäöstä. En kyllä ymmärrä mitenkä tuo jonkun mielestä huutaa halpaa kiinalaista reititintä? Itselle ainakin tuli heti ensimmäisenä mieleen, että "jumalauta, tuolla designilla ei kyllä alle 500€ irtoa konsoli millään". Toisin sanoen erittäin hieno ulkonäkö ja huutaa tuota futuristista ulkoasua mihinkä PlayStation varmasti tähtäsikin.

Elokuussa sitten ilmeisesti lisää pelejä ja lopulliset infot esitellään siitä mitä kaikkea uudella pleikalla pystyykään tekemään.
 
Ylös Bottom