Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SnowRunner

Tuli otettua ensi testi Alaskassa. Ihan hauskaa, mutta tarvitsee kyllä saada avattua kettinkirenkaat offroad ajeluun.

Michiganissa peli päätti sitten vittuilla, kun drilling spare partsien palauttaminen tehtäväalueelle ei kelvannut cranen kyydissä tai edes trailerissa. Piti hakea tallilta auton taakse lava lastia varten niin johan se kelpasi pelillekin ja pääsi tehtävän läpi. Onneksi jaksoin yrittää, mutta mistä helvetistä tuollaisenkin voisi muka tietää.
 
nää pelit on jotenkin opettanu sitä kuuluisaa "hermoa". odottaa voi että jos peli on alussa niin sitä hampaitten kiristystä tulee roppakaupalla lisää, mutta mutta sitä kummiskin jaksaa aina yrittää...jostain syystä(ehkä tulevien kulkuneuvojen ja muun sisällön takia? :D )

semmonen kuin boomstick Gaming kannattaa ottaa tubesta tilaukseen, auttaa kummasti.
 
Jaahas, venäjän kartan (quarry, rift) autot ja trailerit kadonneet bittiavaruuteen. Jollain muillakin samaa ongelmaa Focuksen keskustelupalstalla. Suosittelen välttämään pelaamista siellä toistaiseksi, ainakin PS4:lla. Edit. Onneks oon loppupuolella peliä. Loput autot myyntiin ja uutta autoa alle. Tehtävien nollaus, ja taas mennään.
 
Viimeksi muokattu:
Onko se hard mode tulossa? Mitä se tarkoittaa, ainakin että tavara pitää ottaa kyytiin nosturilla, mutta mitä muuta?
 
Onko se hard mode tulossa? Mitä se tarkoittaa, ainakin että tavara pitää ottaa kyytiin nosturilla, mutta mitä muuta?
Ei oo kai mitää puhetta ollut nyt, mutta lastauksen lisäksitodennäköisesti renkaat pitää huonommin/muta on upottampaa. Eikä voi recoverata autoja.

Muutoinhan tuossa on jo kaikki mitä hard mode sisälsi mudrunnerissa, eli polttoaineen kulutus isoa ja lukkoja ei saa päälle kuin L vaihteella.
 
Itselle ainakin riitti 28 tuntia tätä kun tehtävät liian vaikeita ja siinä vaiheessa viimeistään tulee fiilis ''pitäkää tunkkinne'' kun oot jotain tehtävää tehnyt kauan ja sitten se paska jää niin jumiin että joudut joko ajamaan helvetistä asti toisella autolla tai aloittamaan koko tehtävän alusta. Ei vaan jaksa.
 
Itselle ainakin riitti 28 tuntia tätä kun tehtävät liian vaikeita ja siinä vaiheessa viimeistään tulee fiilis ''pitäkää tunkkinne'' kun oot jotain tehtävää tehnyt kauan ja sitten se paska jää niin jumiin että joudut joko ajamaan helvetistä asti toisella autolla tai aloittamaan koko tehtävän alusta. Ei vaan jaksa.
Onko jääny renkaat päivittämättä tms, koska peli on kautta linjan aikalailla helppo, eikä kiinnijäämisestä tarvi murehtia käytännössä missään.
 
Perkele eilen onnistusin kaatamaan ekan kartan Missing Machinery-tehtävässä rekan viisi kertaa putkeen. Joka kerta piti ottaa tehtävä resetti lastin paluttamiseksi, se sählääminen rupesi jo naurattamaan. :D

Viime aikoina on taas Snowrunner pelaaminen lisääntynyt. Nyt peli pyörii paremmin ja hyötyi tiputtaa resoluutio takaisin 1080p. Lvl 8 vasta 30h pelaamisen aikana, joten nyt lähtee pelaaminen todella käyntiin, kun on saanut parempia renkaita avattua. Seuraavaksi pitäisi hommata offroad rekka, kun ei oikein yksi rekka riittää kaikkeen hommaan.

Mitkäs on ihmisten fiilikset Season Pass sisällöstä toistaiseksi? Onko siellä ollut rahoille vastinetta? Lisää sisältöhän on tulossa ja paljon, mutta mietin onko vielä tarvetta hommata Season Passia? Se Epicin 10€ kuponki pitää jossain vaiheessa käyttää, olen odottanut pientä tarjousta Season Passin hintaan, jos saisi vielä halvemmalla!
 
ensimmäiseen dlc;hen kyllästyin kun koko ajan oli jotain maston tutkimis juttuja. sain niistä muutaman tehtyy ja lisää näky niin meni into. kolmanneksi tullu modeja fs19 ja uutta pelattavaa r* peleihin niin...
 
Täytyy odotella vielä Season Passin suhteen, että saa sitten oikeasti jotain mielenkiintoista sisältöä. Ja onhan itse pääpelissä sisältöä enemmän kuin riittävästi.

+ Tuleehan sitä ilmaistakin sisältöä, myös ilman Season Passia.
 
noniiin eli ensimmäinen dlc oli ainakin konsoleilla se että sai maksaa 8euroa(muistaakseni) kahdesta uudesta autosta ja YHDESTÄ mapista. yksi plussa oli se ford scout auto. mappi oli vaan paikka josta sai scouttaa autot itelleen ja löytää pari tolppaa ja jotain jeesuksen aikasia neukku bunkkereita...JEEEE.

jos saisin niin kysyisin kehittäjiltä että WTF. ei kiitos näin.
 
Azovia hehkutetaan kovasti ja syystäkin, mutta toi Tayga pullarenkaineen on uusi suosikkini. Menee lumellakin kuin ei mitään. (Kuva netistä)
 

Liitetiedostot

  • snowrunner-best-trucks-royal-bm17-speed-run-Screenshot-2020-05-20-15-57-47.png
    snowrunner-best-trucks-royal-bm17-speed-run-Screenshot-2020-05-20-15-57-47.png
    189,9 KB · Lukukerrat: 42
Ylös Bottom