Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Aikakausi, miljöö, hahmot ja aseet. Kaikki vaikuttavat todella hyviltä, mutta tämän kaltaiset pelit elävät ja kuolevat pelattavuutensa ja sitä kautta moninpelin vetovoimansa kautta. Varovaisen positiivisin odotuksin mennään.
Saas nähdä, että onko tuossa konsoleiden välistä crossplayta, niin ehkä ei pelaajamäärät tippuisi kauhean nopeasti.
 
Lähti tuo 3D All-stars välittömästi ennakkotilaukseen! :D

Sama homma! :D

Aivan loistava uutinen ja tätä on odotettu. Super Mario Galaxy on varmaankin oma kaikkien aikojen suosikki Mario ja 3D World yksi parhaista moninpeli marioista.

Mario 64:n ja Sunshinen pelaamisesta on vuosikausia, joten odotan innolla myös niiden pelaamista pitkästä aikaa.
 
Sama homma! :D

Aivan loistava uutinen ja tätä on odotettu. Super Mario Galaxy on varmaankin oma kaikkien aikojen suosikki Mario ja 3D World yksi parhaista moninpeli marioista.

Mario 64:n ja Sunshinen pelaamisesta on vuosikausia, joten odotan innolla myös niiden pelaamista pitkästä aikaa.

Sama täällä, että Galaxyä pidän kaikkien aikojen parhaana pelinä ja Sunshineä en ole edes pelannut. Näytti muuten Galaxy ehostettuna todella upealta! :)
 
Parhaat mario pelit Odysseyn jälkeen samassa paketissa, todellakin ostoon.
Odysseykin on kieltämättä loistava. Siitä huolimatta jää itselleni vasta neljänneksi parhaaksi Mario-peliksi. Edelle kiilaavat mielestäni kaikkien aikojen paras Mario-peli, eli Super Mario 3D World, sekä sen lisäksi Galaxy 1 ja 2 kumpikin. Mutta loistavia pelejä kaikki neljä joka tapauksessa!
 
Viimeksi muokattu:
Tuossa all-starsissa on vain 64, Sunshine ja ensimmäinen Galaxy.

edit. Jaa se julkaistaankin erikseen. Aika outoa sitten että vain ensimmäinen Galaxy mukana tuossa kokoelmassa, ajattelin että pakkaavat sitten nuo loput 3D-Mariot kakkoskokoelmaan.

Juu viittasin nimenomaan tuohon erikseen julkaistavaan 3D World versioon, josta oltiin myös huhuiltu jo kuukasien ajan. Harmittavasti alunperin ymmärsin että julkaistaisiin jo joulukuussa mutta julkaisu taitaakin olla vasta ensi vuoden helmikuussa. Onneksi sentään jo parin viikon päästä julkaistaan tuo loistava kokoelma.

Odysseykin on kieltämättä loistava. Siitä huolimatta jää itselleni vasta neljänneksi parhaaksi Mario-peliksi. Edelle kiilaavat mielestäni kaikkien aikojen paras Mario-peli, eli Suoer Mario 3D World, sekä sen lisäksi Galaxy 1 ja 2 kumpikin. Mutta loistavia pelejä kaikki neljä joka tapauksessa!

Hyvin pitkälti myös omat suosikit tuossa, paitsi Mario kolmonen menisi myös lähelle kärkeä. Mutta tosiaan loistavia pelejä kaikki ja Super Mario World vielä lisäksi niin siinäpä ne kaikki omat suosikki Mariot taitaa. Tosin muutaman pelaamisesta niin vuosia että ei osaa sanoa kuten Mario 64.
 
Super Mario Bros 35 naurattaa ajatuksena, pakko päästä testaamaan :D

Ja tässä vielä oikea järjestys kotikonsoleiden Mario-peleille, hetken mielijohteesta ja 3D World pelaamatta (vihdoin mahdollisuus paikata tämä aukko sivistyksessä, kyllä kiitos!)

Super Mario 64
Super Mario World
Super Mario 3
Super Mario Galaxy
Super Mario Odyssey
Super Mario Galaxy 2
Super Mario Sunshine
Super Mario Bros
Super Mario Bros 2
 
Tosta Nintendo mario directistä itselle kyllä mielenkiinnon herätti ehdottomasti tämä Mario Kart Live: Home Circuit, jossa määritetään ensiksi rata ja sitten ajetaan kaveri vastaan. Todella hauska ainakin ideana, mielenkiinnolla odotan ensimmäisiä käyttäjäkokemuksia
 
Postal 4 on vielä kehitteillä joten sillä välin Running With Scissors on kahden muun tiimin kanssa kyhäämässä uutta spinoff peliä, boomer shooter Postal: Brain Damaged. PC ja konsolit tulossa 2021.

 
Viimeksi muokattu:
Näyttää sen verran hienolta että noinkohan menetetään edellisen pelin 60 FPS mode, olisi kyllä sääli näin vauhdikkaassa pelissä.
 
Ylös Bottom