Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Cyberpunk 2077

Onkos kenelläkään täällä tuota Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Editionia? Siinähän peli on asennettuna valmiiksi konsoliin ja ensimmäinen joka sillä kirjautuu, saa pelin tililleen. Nyt on kaksi kysymystä:

1. Konsolissa näkee nuo valmiiksi mukana olevat pelit ja itselläni siellä on Cyberpunk 2077 kahteen kertaan. Toisen sain lunastettua, toisen kanssa heittää herjaa. Piti kysymäni, että onko kenelläkään tietoa mikä tuo toinen on?

2. Kun hankin Xbox Series X:n, niin tuo Limited Edition-konsolissa lunastamani Cyberpunk 2077 tarkoittaa sitä, että omistan kyseisen pelin ja voin vain asentaa sen uuteen konsoliin Storesta?

Onhan siis itselleni tulossa vielä pelistäkin Collector's Edition, mutta näin ei tarvitsisi avata sitä muoveista. :D
 
Jep, näinhän se menee. Next genillä viittasin luonnollisesti konsoliin. Smart Deliveryllä sitten ensi vuonna paranneltu versio.
Olisi kiva tietää onko tuo Stadia versio Nextgen kamaa vai ei. Kyseinen laite löytyy mutta jos nykykonsoleita parempaa ei ole luvassa niin sitten varmasti PS puolella mennään
 
Se on pc-versio
Hmm, itse olin toisessa ymmärryksessä (että Stadian pelit eivät ole PC versioita vaan omia käännöksiään kuten PS ja Box) mutta jos näin on niin Stadian pitäisi pestä nykyiset konsolit ja kukaties tasaväkinen uuden sukupolven kanssa. Ei oikeen viitsisi tämän teoksen kanssa sekaantua noihin alitehoisiin pönttöihin millään muotoa.
 
Viimeksi muokattu:
Hmm, itse olin toisessa ymmärryksessä (että Stadian pelit eivät ole PC versioita vaan omia käännöksiään kuten PS ja Box) mutta jos näin on niin Stadian pitäisi pestä nykyiset konsolit ja kukaties tasaväkinen uuden sukupolven kanssa. Ei oikeen viitsisi tämän teoksen kanssa sekaantua noihin alitehoisiin pönttöihin millään muotoa.
Niin no, en tarkoittanutkaan että Stadia-versiot ovat ultra-high -pc -versioita.
 
Kohta nähdään lisää ja hienoa kun netflix tulee Cyberpunk 2077 anime sarja

 
CYBERPUNK 2077 SYSTEM REQUIREMENTS TO BE ANNOUNCED TOMORROW

Noniin hyvä näyttäisi siltä, Että kolmannessa Night City Wiressä saadaan myös laitevaatimukset :)

Toivottavasti on ihan kunnolla esitetty eikä vaan minimum ja recommended, ne kun ei kerro mitään. Vaatimukset ray tracing päällä ja ilman olisi kiva tietää sekä eri resoluutioilla.
 
Pelin aikaisempi julkaisupäivä oli muuten 17.9. eli oltaisiin nyt parasta aikaa pelaamassa, jos ei viimeisintä lykkäystä olisi tullut. No ehkä tässä vielä pari kuukautta jaksaa. Kun nyt ei enää enempää myöhästyisi :D
 
Saas nähdä että nähtäsiinkö jopa sneak peakki siitä next gen konsoliversiosta joka tulee sitten myöhemmin :), kerta on tuo sama julkaisupäväkin. olisi kova veto tähän saumaan. ja joo toivon itsekkin että se system requirements olisi juuri joku showcase että videoitaisiin juuri reson ja fps:n mukaan, eikä vaan sitä perinteistä minimum, requirementsiä. no siinä 19.00 maissa sitten nähdään :)
 
Kohtaha se lähetys alkaa. Nyt vasta tajusin että tämä peli tulee samana päivänä kuin PS5 joten ei ole edes väliä saako konsolin heti vai vasta kuukauden jälkeen. :D

Joo tätä oon itekkin tässä sanonu et sama vaikka tulis sitten viikon päästä julkaisun jälkeen. ku Cyberpunk 2077 on kumminki se Marraskuun main event tapahtu mitä tahansa. sen takia oliki kova veto että jenkeissä aikaistettiin tota Ps5 julkaisua, koska uskoisin et cohhcarnage, dansgaming ja kumppanit menis Cyberpunk kelkassa ja jäis pleikkarin esittely sitten johki viikon päähän.
 
Viimeksi muokattu:
Herranisä miten toi peli voi näyttää noin hyvältä, GotY fiilikset on todella vahvat.

specsien julkistus oli aika meh, oli sen verran kesyt että varmaan 1080p/60 oli ne recommended asetukset.

1600446666464.png
 
Viimeksi muokattu:


joo se että tuo Night City on Fully handcrafted, että ei ole juuri copypastea missään, on kyllä ihan käsittämättömän kova temppu. siihen nähden että miten jumalattoman iso tuo on, se on ikään kun yksi party member. ite en odota pelkästään Gotyä vaan odotan kolmatta kaveria sinne Mass Effect 2 ja Witcher 3 Open world pelien joukkoon :). sanotaan näin että odotan että Cyberpunk tulee olemaan yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä ja myöski sitä että pelin metascore ei tule olemaan alle 95
 
Ylös Bottom