Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Itellä Powerista jo varattuna Ps5 et heti ku sinne tulee niin kaverini joka on varaston varastopäällikkö siellä iskee yhden kappaleen varaukseen :) eli toisin sanoen varaa sen itselleen. Toinen kaveri on sitten gigantissa myyjä mut varastopäällikköön luotan tällä kertaa enemmän :)
 
Miten mä en ole yllättynyt, että Gigantti perseilee tämänkin. Eipä sekään ole yllätys kun vihdoin saavat koneet esille niin alle sekunnissa onkin jo loppuunmyyty kaikki. Pitäkööt tunkkinsa :D
 
Haha! Ei jumalauta ole todellista! Samalla sekunnilla kun koneet tulivat myyntiin klikkasin yhden ostokoriin ja se menikin sinne mutta samalla kikantti uloskirjasi mut sivuiltaan ja kun kirjauduin uudestaan ja menin ostokoriin jossa oli pleku tallella olikin kaikki loppuunmyyty. Eli kuten arvelinkin ostan nyt ja vastaisuudessakin tuotteeni muualta :D
 
Olipas paskaa tuo, sain F5 rämpytyksellä kotiin, siitä kassalle ja mietin ehkä 30s noita sekavia toimitus/maksutapoja.

Ostoskorissa tuotteita, jotka loppuunmyyty.
PlayStation 5
 
Mä sain ostettua, maksutapa & toimitustapoja katsellessani ehdin miettimään vain että ihan sama mikä ja maksoin. :)
 
Teidän alettava vaan valmistautumaan sotaan, 19 päivä prisman edustalle kirveiden ja lekojen kanssa, kyllä sieltä voittajat selville saadaan.

Osallistujille paidat "Prisma 19.11.2020, Never forget!". :D

Pääsin 2005 luikkimaan Prismaan viisi minuuttia ennen aukaisua ja hakemaan kumpaankin kainaloon World of Warcraftin CE:t. Voi sitä onnen ja ilon aikaa kun kassalta pääsi.
 
Ylös Bottom