Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo 4

Tuossa on paljon kätevämpänä listauksena kaikki mitä tiedetään.


World and Campaign

  • Campaign
    • Non-linear
    • Each part of the world will become shared with other players after you finish a specific part of the campaign. So presumably when you finish act 1 which takes you beyond the Scosglen area, that's when Scosglen will become a shared world.
Open shared world
  • The world is preset, will not be randomized

nämä pisti silmään kampanjasta, eli pelaat ensin alueet yksin ennenko alat näkemään muita, sekä itse maailma on aina sama, mutta sadat eri dungeonit on randomeita.
 
Uutta tietoa pelistä ja mitä on muutettu testin jälkeen. Erittäin tyytyväinen että PC saa ohjain tuen vihdoin.


Videon muodossa jos haluaa katsoa kun Lama käy läpi tekstiä ja kertoo omia mielipiteitään Diablo veteraanina.

 
Kaiken viime aikaisen Blizzard-paskamyrskyn keskellä täytyy myöntää, että tätä peliä kyllä odotan innolla ja toivon/uskon sen olevan muutamaan vuoden tauon jälkeen hyvä muistutus ihmisille, että kyllä se Blizzard edelleen resursseillaan hyviä pelejä osaa tehdä.
 
Lisää uutta infoa pelistä.

 
Seuraava päivitys pelin kehityksestä.


Kirjaimellisesti Skillipuu :D


MMVSLLYU7PAT1601312625244.jpg
 

Jännä nähdä miten tämä tulee sitten vaikuttamaan Diablo 4 ja sen julkaisuun. Ja että mitä tämä sitten vaikuttaa Wowin tulevaisuuteen että muuttuisiko Wow ARPG painotteiseksi joka olisi ainaki itselleni ihan mielenkiintoinen suunta. kun peliä ei ole tullut pelattua sitten classicin launch viikon jälkeen.
 

Jännä nähdä miten tämä tulee sitten vaikuttamaan Diablo 4 ja sen julkaisuun. Ja että mitä tämä sitten vaikuttaa Wowin tulevaisuuteen että muuttuisiko Wow ARPG painotteiseksi joka olisi ainaki itselleni ihan mielenkiintoinen suunta. kun peliä ei ole tullut pelattua sitten classicin launch viikon jälkeen.

Voihan se olla että on vain ylennys ja ei mitään ihmeellistä, tai sitten se voi olla että Diablo 4 on siinä kuosissa että miehen taitoja halutaan käyttää myös WoWin puolella.
 
Tämä on niin odotettu peli, nykyään ei oikeestaan mitkään pelit saa enään meikässä minkäänlaista hypee aikaseksi. Diablo 4 tulee seurattua jokainen pikku uutinen mitä nyt nettiin sattuu ilmestyyn ja kaikki spekulaatiot esim. kyseisen pelin devaajista tulee seurattua ;) ikää mullakin kuitenkin jo 47v. On Diablo pelisarja kyllä jättänyt niin suuren henkisen vaikutuksen. Toki vuosien varrella nyt on tullu pelailtua paljon eri peligenrejä. Nykyään oikeestan pelaan vain ARPG genren pelejä, luulen et Diablo pelisarja on syy tähän, sitä aina tulee haettu muista ARPG peleistä sitä diablon tappajaa, mut ei ole vielä vastaan tullut, toki paljon hyviä ARPG pelejä tullut, mut sit se jokin puttuu loppujenlopuksi. Pelisarja on tuonut "senjonkin" en tie koukku, pelattavuus, lootin palkitsevuus, pelin rytmitys jne. Blizardilla on pelin teossa joku kumma maaginen kosketus ;) joka saa ihmiset pelaan esim. Diablo 2 vielä tänäkin päivänä, harva pelifirma tähän kykenee.

PS. ehkä tämä kertoo siitä kuinka paljon pelit meille antaa.
 
Pakko täällä kysyä Diablo immortalista kun en sille omaa lankaa löytäny. Mitäs on tapahtunut Diablo immortal pelille kun ei löydy enää play kaupasta. Onkohan julkaisu jo lähellä.?
 
Alpha oli pelattavissa valituilla henkilöillä 17.12 ja en tiedä mikä on tarkoitus, julkaistaanko peli niin sanotusti keskeneräisenä ja lisätään juttuja pikkuhiljaa vai odotetaanko julkaisuun että kaikki on valmista. Itseä kyllä kuumottaisi uutta Diabloa päästä pelaamaan, sen verran kauan odotettu.
 
Viimeksi muokattu:
En jaksa uskoa että D4 betaa tulisi ihan lähiaikoina, Immortaliin laittaisin vetoni menemään. Ellei sitten ole aikainen alpha-vaihe valikoiduille.
 
Klo 00:00 alkaa suomen aikaan Blizzcon online, huhujen mukaan paljon Diabloa tiedossa. En kyllä tiedä mitä tuo opening ceremony pitää sisällään.

 
Viimeksi muokattu:
Tänä vuonna tuskin, mutta olisikohan julkaisu ensi vuonna?

Blizzard vahvisti jo ettei tule tänä vuonna, toivon että 2022 peli julkastaisiin. Mutta sitten sain pahan ajatuksen, mitä jos Diablo 2 on tänä vuonna, Diablo Immortal ensi vuonna ja Diablo 4 vasta 2023...Mielumin vaikka Immortal alkuvuodesta ja D4 loppuvuodesta 2022.
 
Ylös Bottom