Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Junasimulaattorit (Train Sim World jne.)

Omena, kokeilitko tuota tehtävää?
Koitin joo ja itseasiassa huomenna siitä räpellyksestä tulee youtubeen videotakin.

Mutta siinä toisessa veturissa on ihan selkeästi jarrut päällä, kun jo kakkos kaasulla alamäkeen vauhti hyytyy. En osaa ottaa pois.

Sain ne vaunut kiinni kyllä ja hätäjarru säädön jälkeen kun yritin liikkeell. 3 kolmoselle asti sai mennä ja ei mitään. Pistin sit täysille ja sieltä se lähti liikkeelle. Mut jotain hämärää on. oon melkein varma et toisesta veturista täytyy jotenkin saada jarru pois.
 
Omena, mikä youtube kanava on mihin laitat videon?
Se on siellä jossain 40-50min välillä muistaakseni. Sähellän siinä hätäjarrun Päälle enkä meinaa saada pois. Sitä ennen sen tehtävän alussa jo ihmettelen pitkän aikaa kun selvästi joku jarru päällä.

 
Se on siellä jossain 40-50min välillä muistaakseni. Sähellän siinä hätäjarrun Päälle enkä meinaa saada pois. Sitä ennen sen tehtävän alussa jo ihmettelen pitkän aikaa kun selvästi joku jarru päällä.


Omppu postailee nykyään aivan liian vähän tälle foorumille :D

Millaisella setupilla vedät? Löytyykö autenttinen veturipenkki, hiiliuuni, hätäjarru stickki ja erilliset mittaristot? Sekä tietenkin veturinlakki? ;)

Sun omistautuminen näille simuille setuppien suhteen on aina potenssiin sata keskivertopelaajaan nähden, ja tämä pelkkänä kehuna.
 
Omppu postailee nykyään aivan liian vähän tälle foorumille :D

Millaisella setupilla vedät? Löytyykö autenttinen veturipenkki, hiiliuuni, hätäjarru stickki ja erilliset mittaristot? Sekä tietenkin veturinlakki? ;)

Sun omistautuminen näille simuille setuppien suhteen on aina potenssiin sata keskivertopelaajaan nähden, ja tämä pelkkänä kehuna.

Ei ny sentään. Mul on tää lentosetuppi myös junassa. Näen noista näytöistä junan dataa ja pystyn säätää jarruja jne. Ja sit streamdeckiin vaan laitettu kaikki nappulat animoiduilla kuvakkeilla. Mut kyl TSW on itelle parhaimmillaan pädillä, se on niin hyväksi tehty sille. Lähinnä fiiliksen vuoksi avaan esim ovet streamdeckistä. :D

0402BBBD-2550-434E-881A-90092FB2FC60.jpeg


Ei tosiaan tuu tänne kauheasti enää mitää kirjoiteltua ku PC puolen simutarjonta vei mukanaan niin täysin. :D

Nää junasimut ollu vaan vähän ongelmallisia graffojen ja toiminnan suhteen, mutta nyt toi TSW2 toimii loistavasti. Tolla videolla oli jostain syystä graffat vetäny 1080 resolle, mut tänään korjasin tilanteen ja nostin 4k ultralle ja näyttää todella hyvältä ja silti 60fps. Vähän alko taas innostuu.

Onko muuten niin, että Manchester Leeds välillä ei ole AWS:ää käytössä? Vähän jotenki tylsää ajella kun en saanu mitään turvasysteemiä toimimaan.
 
Omppu postailee nykyään aivan liian vähän tälle foorumille :D

Millaisella setupilla vedät? Löytyykö autenttinen veturipenkki, hiiliuuni, hätäjarru stickki ja erilliset mittaristot? Sekä tietenkin veturinlakki? ;)

Sun omistautuminen näille simuille setuppien suhteen on aina potenssiin sata keskivertopelaajaan nähden, ja tämä pelkkänä kehuna.
Minä taas oon melkein poistunu koko foorumilta kun iRacing vie kaiken ajan. Juuri tuli tilattua ajohanskat ja 220€ ratti Fanatecilta.
 
Kirjoittelenpa tänne tästä, koska ilmeisesti tämä peli on ilmestymässä ensivuonna PC lisäksi myös konsoleille. Tällä hetkellä ensimmäinen Early Access tarjolla PC:lle.
Pelin nimi on Train Life A Railway Simulator


Mulla on lukuisia junapelejä, on metroa, lähiliikennettä jne simuloivia simuja. Kaikkia yhdistää muutama tekijä. Grafiikat hirveitä, kontrollit hirveitä, simun taso kämäistä ja pelillinen sisältö onttoa.
Miksi siis kirjoitan tästäkään? Eihän mikään pääse lähellekään Dovetail gamesin Train Simulator ja Train Sim World pelisarjoja. Siksikö että tämä ilmestyy konsoleille? No siksi joo, mutta pääsyy on siinä, että nyt ollaan pelin äärellä millä on hurjasti potentiaalia.

Train simuissa ajellaan oikean elämän rataosuuksilla jotka on mallinnettu 1:1:een ja vedetään yksittäisiä vuoroja. Ei tässä!
Tämä nimittäin on yhdistelmä Train Simulatoria ja Euro Truck Simulatoria! Miettikää miten siistiä,
Tässä siis perustetaan oikeasti firma ja aloitetaan yhdellä veturilla.
Karttana on Saksa, ilmeisesti ETS2 tyyppisesti 1:14 tai vastaavalla mittasuhteella.
Veturia huolletaan, tankataan. Sitä voi päivittää esimerkiksi moottorin, alustan jne osalta. Löytyypä liuta avattavia perksejä joilla parannetaan polttoainetaloutta jne. Hyvin ETS2 fiilikset hyvällä tavalla. Myöhemmin voit sitten ostaa uusia vetureita ja niihin vaunuja.

Mahdollisuus on hoitaa rahtiliikennettä ja matkustaja/postijunatoimintaa. Aluksi aloitetaan rahdista.
Alkuun kun ei ole omia vaunuja, tyydytään valmiisiin keikkoihin. Itse aloitin Stuttgartin metsistä joista vein kolme vaunullista puutavaraa Berliinin sahalle. Matkaa noin 700km ja lähdin aamulla 8-10 aikaan ja perillä olin yöllä 3-5 välillä. Oikean elämän aikaa meni 1h15min. Siitä saa osviittaa mittasuhteista.
Jos olisin omistanut vaunuja, olisin voinut ottaa puita vaikka 7 vaunullista, viedä 3 sinne Berliiniin ja loput muille sahoille mitkä olisi puuta tarvinneet.

Jokaiselle asemalle, lastausalueelle jne mentäessä/läpi ajaessa täytyy pyytää lupa radiolla. Radiolla hoidetaan myös keikkojen hankkimiset, purkujen sopimiset yms. Kiva lisä.
Lisäksi kaikki raiteiden vaihdot hoidetaan pelaajan toimesta veturin ohjaamosta käsin. Siellä on oma näyttö ja kytkin tuota varten.
Kartasta kun pistät reitin paikkaan x, tulee siihen ”gps”reittiviiva ja tällöin myös raiteiden vaihdon oikea/vasen napit muuttuvat reitin mukaan vihreäksi/punaiseksi, jotta hiukan tiedät minne mennä.

Mitä vaaroja sitä sit voisi olla kun kiskoilla ajaa? Hajonneita vetureita? No joo, on siellä niitäkin mut se on aika perus kauraa….Mutta sieltäpä löytyy myös kiskoille kaatuneita puita ja liikkuvia eläimiä. Eläimet voi olla toisella raiteella, ne voi syödä radan vieressä, tai nukkua sun raiteilla. Kerran ajoin yli kun ei mitenkään voinu pysähtyä -> 500e sakkoa.
Mutta jos ehdit pysähtyä, hiukan tuuttaat torvea ja sarvipää siirtyy muualle nukkumaan. Kiva lisä, joskin niitä on tällä hetkellä aivan liian usein.

Veturissa olevat näytöt on todella isoja ja selkeitä. Ei pienintäkään tarvetta zoomailla nähdäkseen niistä jotain. Lisäksi kuljettajan pöydällä on iso näyttö jossa näkyy kartta ja loput HUD:ssakin olevat tiedot. Ekaa kertaa HUD on täysin tarpeeton….ja eikö juuri silloin ole peli joka ei tarjoa mitään valintoja niiden poistolle..ainakaan tällä hetkellä.
Lisäksi nopeusrajoitukset on maailmassa todella isosti ja selkeästi.

Entäs sitten simulaation taso? Tämä ei yritäkään olla train Simulator tai train sim world. Ei todellakaan vetureita täynnä nappuloita joista jokainen toimii. Ei mielipuolisen vaikeita turvakytkimiä ja sääntöjä, vaan vetureissa on kaasu, jarru, hätäjarru ja vaihde eteen/taakse ja tietysti valot/ovien aukaisu jne, mutta siinä kaikki.
Kaikki on hyvin simppeliä…hyvällä tavalla. Tähän on helppo päästä käsiksi ja pelaaminen on hauskaa.
Säännöt…noh, ei niitä kauheasti ole. Vihreä valo, punainen valo.,.keltainen lähinnä kertoo muuttuvasta nopeusrajoituksesta ja se on siinä. Ei siis oikean elämän meininkiä, mutta tähän tää sopii. Sakkoa tulee kyllä sit esim siitä jos et pyydä lupaa ajaa vaikka aseman läpi.
Noin muutoin juna kyllä käyttäytyy hyvin saman tyyppisesti kuin täysiverisessä simussa, joskin hätäjarru pysäyttää todella nopeasti. Erot tulee juuri tuosta, että junan saa liikkeelle kuka vain, eikä juna pysähtele itsestään kun et tiedä mikä turvasysteemi on lauennut.

Kontrollit. Hyvin simppelit. Ohjain tuki on ja yhdestä napista aukeaa valintapyörä kaikelle tärkeälle. Kaikkein tärkeimmät on ristinäppäimessä, eli vaihteenvalinta, valot, kartta, radio.
Näppäimiä ei voi muuttaa vielä ainakaan ja se on sääli. Dovetailin peleissä kaasu on oikealla kädellä liipaisin/olkanäppäin lisää/vähennä kaasua. Jarru vastaavasti vasemmalla kädellä. Noh, eikö tässä oo tehty kaasu lisää/vähennä liipasimiin ja jarru olkanäppäimiin. Eli kokoajan sekoan niissä.

Graafisesti peli on hyvin samalla viivalla dovetailin pelien kanssa, mutta välillä tulee joillain alueilla rajuja popuppeja ja sit monta sataa kilometria ilman yhtään popuppia. Toki Early accesissa…
Mutta noin muutoin mun koneella pyörii 70-99fps, 4k resolla ja epic asetuksilla. Eli moninkertaisesti train simuihin nähden.
Isoin positiivinen ero on siinä, että kiskot on tarkkoja kokoajan siinä edessä. Train simuissa kun on ihan utuinen popup siinä muutaman metrin päässä veturista.

Tässä on kyllä niin huikea potentiaali ettei ole tosikaan. ETS2 kiskoilla. Train simun ja ETS2 hyvät puolet yhdessä. Jo nyt pelissä tuntuu olevan sisältöä ja teknistä toteutusta. Ongelmia on yllättävän vähän vaikka ollaan taipaleen alussa.
Kivasti vähän kevyempää otetta junailuun todella halvalla hinnalla, mutta kuitenkin niin vakavalla otteella ettei missään vaiheessa tunnu touhu lasten leikiltä.

Ei voi kuin suositella kaikille junailun ystäville ja jos tosiaan konsoleille saapuu, niin uskoisin et pyörii sulavasti ja on kyllä peli minkä tyyppistä monet on kaipaillut jopa pc:lle, saati sitten konsoleille.
 
Tuli testattua Train Sim World 3:sta gamepassin kautta ennen kuin gamepass tilaukseni umpeutuu.

TSW2 jäi käytännössä täysin pelaamatta kun en saanut pyörimään kunnolla (PC siis) ja esim raiteissa oli isoja popuppeja ja utuisuutta jne.
Nyt oli kyllä hämmennys todella iso! 120fps sain lukittua (tv ei tue enempää) ja 4k reso, kaikki ultralla. Ei mitään nykimistä, ei utuisuutta, ei popuppia.

Tää on melkein pakko ostaa ekoista aleista steamiin, koska vanhat lisurit käy. Toiki voi olla dovetail tiliin sidottu homma, koska nyt on pakotettu steamiin kaikki itellä.

Eli tää oli todella kova harppaus teknisesti. Mut siitä huolimatta en käsitä tätä 1-1,5v välein uuden pelin julkaisua kun lisurit maksaa kuitenkin 500% liikaa jo muutenkin.
Miksei vaan voi tehdä ETS2 tyyliin ja uudistaa peliä ilmaiseksi ja tehdä raha puhtaasti lisureilla. Tää on niin älyttömän härskiä rahastusta.
 
Train sim world 3 kiinnostais mutta onko tossa myös niin, että jos menee tehtävä pieleen niin pitää alottaa koko homma alusta? Jos on niin en viitsi sitten passia ostaa tämän takia...
 
Train sim world 3 kiinnostais mutta onko tossa myös niin, että jos menee tehtävä pieleen niin pitää alottaa koko homma alusta? Jos on niin en viitsi sitten passia ostaa tämän takia...
On. Just meni pitkä ensimmäinen tehtävä Amerikassa nutulteen ja sit sammu Xbox. Pirun koukuttava peli muuten.
 
  • Sad
Reactions: rap
Kirjoittelenpa tänne tästä, koska ilmeisesti tämä peli on ilmestymässä ensivuonna PC lisäksi myös konsoleille. Tällä hetkellä ensimmäinen Early Access tarjolla PC:lle.
Pelin nimi on Train Life A Railway Simulator


Mulla on lukuisia junapelejä, on metroa, lähiliikennettä jne simuloivia simuja. Kaikkia yhdistää muutama tekijä. Grafiikat hirveitä, kontrollit hirveitä, simun taso kämäistä ja pelillinen sisältö onttoa.
Miksi siis kirjoitan tästäkään? Eihän mikään pääse lähellekään Dovetail gamesin Train Simulator ja Train Sim World pelisarjoja. Siksikö että tämä ilmestyy konsoleille? No siksi joo, mutta pääsyy on siinä, että nyt ollaan pelin äärellä millä on hurjasti potentiaalia.

Train simuissa ajellaan oikean elämän rataosuuksilla jotka on mallinnettu 1:1:een ja vedetään yksittäisiä vuoroja. Ei tässä!
Tämä nimittäin on yhdistelmä Train Simulatoria ja Euro Truck Simulatoria! Miettikää miten siistiä,
Tässä siis perustetaan oikeasti firma ja aloitetaan yhdellä veturilla.
Karttana on Saksa, ilmeisesti ETS2 tyyppisesti 1:14 tai vastaavalla mittasuhteella.
Veturia huolletaan, tankataan. Sitä voi päivittää esimerkiksi moottorin, alustan jne osalta. Löytyypä liuta avattavia perksejä joilla parannetaan polttoainetaloutta jne. Hyvin ETS2 fiilikset hyvällä tavalla. Myöhemmin voit sitten ostaa uusia vetureita ja niihin vaunuja.

Mahdollisuus on hoitaa rahtiliikennettä ja matkustaja/postijunatoimintaa. Aluksi aloitetaan rahdista.
Alkuun kun ei ole omia vaunuja, tyydytään valmiisiin keikkoihin. Itse aloitin Stuttgartin metsistä joista vein kolme vaunullista puutavaraa Berliinin sahalle. Matkaa noin 700km ja lähdin aamulla 8-10 aikaan ja perillä olin yöllä 3-5 välillä. Oikean elämän aikaa meni 1h15min. Siitä saa osviittaa mittasuhteista.
Jos olisin omistanut vaunuja, olisin voinut ottaa puita vaikka 7 vaunullista, viedä 3 sinne Berliiniin ja loput muille sahoille mitkä olisi puuta tarvinneet.

Jokaiselle asemalle, lastausalueelle jne mentäessä/läpi ajaessa täytyy pyytää lupa radiolla. Radiolla hoidetaan myös keikkojen hankkimiset, purkujen sopimiset yms. Kiva lisä.
Lisäksi kaikki raiteiden vaihdot hoidetaan pelaajan toimesta veturin ohjaamosta käsin. Siellä on oma näyttö ja kytkin tuota varten.
Kartasta kun pistät reitin paikkaan x, tulee siihen ”gps”reittiviiva ja tällöin myös raiteiden vaihdon oikea/vasen napit muuttuvat reitin mukaan vihreäksi/punaiseksi, jotta hiukan tiedät minne mennä.

Mitä vaaroja sitä sit voisi olla kun kiskoilla ajaa? Hajonneita vetureita? No joo, on siellä niitäkin mut se on aika perus kauraa….Mutta sieltäpä löytyy myös kiskoille kaatuneita puita ja liikkuvia eläimiä. Eläimet voi olla toisella raiteella, ne voi syödä radan vieressä, tai nukkua sun raiteilla. Kerran ajoin yli kun ei mitenkään voinu pysähtyä -> 500e sakkoa.
Mutta jos ehdit pysähtyä, hiukan tuuttaat torvea ja sarvipää siirtyy muualle nukkumaan. Kiva lisä, joskin niitä on tällä hetkellä aivan liian usein.

Veturissa olevat näytöt on todella isoja ja selkeitä. Ei pienintäkään tarvetta zoomailla nähdäkseen niistä jotain. Lisäksi kuljettajan pöydällä on iso näyttö jossa näkyy kartta ja loput HUD:ssakin olevat tiedot. Ekaa kertaa HUD on täysin tarpeeton….ja eikö juuri silloin ole peli joka ei tarjoa mitään valintoja niiden poistolle..ainakaan tällä hetkellä.
Lisäksi nopeusrajoitukset on maailmassa todella isosti ja selkeästi.

Entäs sitten simulaation taso? Tämä ei yritäkään olla train Simulator tai train sim world. Ei todellakaan vetureita täynnä nappuloita joista jokainen toimii. Ei mielipuolisen vaikeita turvakytkimiä ja sääntöjä, vaan vetureissa on kaasu, jarru, hätäjarru ja vaihde eteen/taakse ja tietysti valot/ovien aukaisu jne, mutta siinä kaikki.
Kaikki on hyvin simppeliä…hyvällä tavalla. Tähän on helppo päästä käsiksi ja pelaaminen on hauskaa.
Säännöt…noh, ei niitä kauheasti ole. Vihreä valo, punainen valo.,.keltainen lähinnä kertoo muuttuvasta nopeusrajoituksesta ja se on siinä. Ei siis oikean elämän meininkiä, mutta tähän tää sopii. Sakkoa tulee kyllä sit esim siitä jos et pyydä lupaa ajaa vaikka aseman läpi.
Noin muutoin juna kyllä käyttäytyy hyvin saman tyyppisesti kuin täysiverisessä simussa, joskin hätäjarru pysäyttää todella nopeasti. Erot tulee juuri tuosta, että junan saa liikkeelle kuka vain, eikä juna pysähtele itsestään kun et tiedä mikä turvasysteemi on lauennut.

Kontrollit. Hyvin simppelit. Ohjain tuki on ja yhdestä napista aukeaa valintapyörä kaikelle tärkeälle. Kaikkein tärkeimmät on ristinäppäimessä, eli vaihteenvalinta, valot, kartta, radio.
Näppäimiä ei voi muuttaa vielä ainakaan ja se on sääli. Dovetailin peleissä kaasu on oikealla kädellä liipaisin/olkanäppäin lisää/vähennä kaasua. Jarru vastaavasti vasemmalla kädellä. Noh, eikö tässä oo tehty kaasu lisää/vähennä liipasimiin ja jarru olkanäppäimiin. Eli kokoajan sekoan niissä.

Graafisesti peli on hyvin samalla viivalla dovetailin pelien kanssa, mutta välillä tulee joillain alueilla rajuja popuppeja ja sit monta sataa kilometria ilman yhtään popuppia. Toki Early accesissa…
Mutta noin muutoin mun koneella pyörii 70-99fps, 4k resolla ja epic asetuksilla. Eli moninkertaisesti train simuihin nähden.
Isoin positiivinen ero on siinä, että kiskot on tarkkoja kokoajan siinä edessä. Train simuissa kun on ihan utuinen popup siinä muutaman metrin päässä veturista.

Tässä on kyllä niin huikea potentiaali ettei ole tosikaan. ETS2 kiskoilla. Train simun ja ETS2 hyvät puolet yhdessä. Jo nyt pelissä tuntuu olevan sisältöä ja teknistä toteutusta. Ongelmia on yllättävän vähän vaikka ollaan taipaleen alussa.
Kivasti vähän kevyempää otetta junailuun todella halvalla hinnalla, mutta kuitenkin niin vakavalla otteella ettei missään vaiheessa tunnu touhu lasten leikiltä.

Ei voi kuin suositella kaikille junailun ystäville ja jos tosiaan konsoleille saapuu, niin uskoisin et pyörii sulavasti ja on kyllä peli minkä tyyppistä monet on kaipaillut jopa pc:lle, saati sitten konsoleille.

Tää on nyt viimein tulossa konsoleille varsin maltilliseen hintaan. Ootko nyt viime aikoima pelannut tätä? Onko parantunut?
 
Tää on nyt viimein tulossa konsoleille varsin maltilliseen hintaan. Ootko nyt viime aikoima pelannut tätä? Onko parantunut?
Oon ihan nopeasti testannut tässä viikko pari sitten ja oli tullut sisältöä huimasti enemmän, samoin kaikki pelattavuuteen liittyvä oli viilattu selvästi parempaan kuntoon. Pitäski melkein vaikka tänään testailla lisää.
 
Oon ihan nopeasti testannut tässä viikko pari sitten ja oli tullut sisältöä huimasti enemmän, samoin kaikki pelattavuuteen liittyvä oli viilattu selvästi parempaan kuntoon. Pitäski melkein vaikka tänään testailla lisää.
Kerrohan toki lisää sitten testin jälkeen
 
Kerrohan toki lisää sitten testin jälkeen
Noniin..
On toi tosiaan ottanut sisällön osalta huimat harppaukset. Siellä on jo skenaarioita Ja tossa urassa on uusia vetureita, vaunuja ja upgrade osia (telejä, moottoreita jne) vaikka miten paljon tullut.

GraafisestI ottanut harppauksia eteenpäin, eikä oo popuppia, repeilyä jne bugeja enää ja 4k epic pyörii omalla koneella +100fps.

illan aikana kahdesti tuli 1-2sek epämääräinen nykäisy kun jotain vissiin lataili, mut ei haitannut menoa.

Kartta alkaa olemaan aika iso. Käytännössä koko Keski-Eurooppa sieltä Tšekki/Slovakia/puola suunnalta Espanjaan ja britteihin.
Münchensitä Mannheimiin (+300km?) kesti ajaa yli 30min. Siitä saanee käsitystä mittasuhteista.

Tässä on kyllä huikea pohja jos vaan jatkavat samaan malliin kehitystä ja tuodaan lisää sisältöä pitkään.

Nyt oli tullu myös AI junat, mutta ne oli kaikki sellaisia, että tulee ilmoitus lähestyvästä junasta (samanlainen tulee jos on tiellä eläimiä, tai hajonneita junia jne). Se AI juna odottaa jossain että menen ohi. Eli en ole liikkeessä vielä nähnyt laisinkaan. Tosin 6kk sitten oli vain eläimet, joten on tuo jo kehitystä. Lähinnä ärsyttää se, että itse et ikinä tiedä onko se samalla raiteella kuin sinä ja täytyykö sun väistää. Toisaalta välillä ne on toisella raiteella odottamassa, joten miksi edes ilmoitellaan? Ylipäätään miksi minä olen se liikenteenohjaaja joka väistelee muita junia ja huolehtii raiteiden vaihdosta?
Miksi ei vain ilmoiteta opasteilla ja ohjata sivuun?
Eiköhän tuo tuosta kehity kuitenki.

Opasteista puheenollen. TSW tottuneena nuo on vähän oudot. Välillä on sinistä valoa, välillä vihreää, viikkunaa vihreää, keltaista, vilkkuvaa keltaista, pieniä keltaisia valoja ja punaista. Ja niiden logiikka on aika kaukana TSW:n oikean elämän opasteista. Joten olen niiden osalta aika hukassa aina.

Aikaisemmin jo oli radioyhteys asema-alueille, mutta nyt ne on saaneet ääninäytelnyt radiokeskustelut lisäksi.

Lisäksi tuo matkustajien ottaminen, oman reitin suunnittelu jne on vähän outoa. Meni varmaan 20min Münchenin asemalla, kun tutkin minne ihmiset matkustaa ja miten saisin junaan tarpeeksi porukkaa ja jotta osaan tehdä sopivan reitin. Ja et ylipäätään saan ne ihmiset kyytiin junaan.

Ainiin! Päditukea parannettu huimasti. Nyt voi myös bindata itse, joten saa samat kuin TSW:ssäkin on.

Kaiken kaikkiaan tämä on todella positiivinen tekele edelleen ja harppaukset on moneen muuhun Early Access peliin nähden valtaisaa. Lisäksi tän kanssa junan massa jne tuntuu jotenkin paremmin kuin dovetailin peleissä. Tässä välillä hirvittää ajaa ja joutuu ottaa varoen. Vaikka tää kokonaisuudessaa on paljon arcadempi kuin nuo simut. Mutta tämä onkin enemmän ETS2 junilla jossa laajennetaan omaa firmaa kannattavasti, kuin simu, olematta kuitenkaan täysi arcade. Tykkään!
 
Ylös Bottom