Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien ja laitteiden hankintaketju

Menin tutkimaan myyjän valikoimaa ja löytyyhän sieltä sittenkin edelleen myös PS1-Horizon. :D Oli vain siirretty eri tuotesivun alle, samalta sivulta löytyy paljon muitakin vastaavankaltaisia PS1-kansitaiteita. :) Ikävä kyllä vain toimituskulut ovat näköjään nousseet moninkertaisiksi Suomeen.

Katselin itsekki että oonko jäänyt jostakin paitsi PS1-eran aikana. Ei löytynyt googlettamalla niin jäi arvoitukseksi. Nyt tiedän. :D
 
Vähän täydennystä pelihyllyyn, muiden pelaamattomien pelien seuraksi. Selkäranka napsahti poikki kanssaveljien kehujen myötä ja Shin Megami piti käydä paikallisesta prismasta noukkimassa. En oo ovh hintaan vuosiin pelejä ostanut, koska yleensä tulee noukittua Gigantin viikkotarjouksesta julkkariviikolla, mutta tähän SMT V riitti perusteluiksi viimeinen kappale hyllyssä :D

Tässä alkaa painetta kertymään keretä mennä Lost Judgement läpi, että kerkeää SMT V kimppuun ennen pokemonin julkaisua.

- Kena deluxe edition, 30e
- Shin Megami Tensei V, 58e




20220116_230827.jpg


Edit: helkkarin hienoja noi PS1 kannet mitä joku oli taiteillut, hyvin tavoitettu kuvissa sen ajan henki.
 
Vähän täydennystä pelihyllyyn, muiden pelaamattomien pelien seuraksi. Selkäranka napsahti poikki kanssaveljien kehujen myötä ja Shin Megami piti käydä paikallisesta prismasta noukkimassa.
Täällä nyt 16 tuntia tullut viikossa muiden pelien ohella pelattua SMT V:sta. Ei kyllästytä yhtään ja tuntuu, että peli vasta pääsee vauhtiin. Hiton hyvältä vaikuttaa edelleen.
 
Mistä sait suojakotelon? Mulla on samat gripit käytössä ja oon kironnu sitä ettei masiina enää mahdu nykyisen kotelon sisään.
Tuosta. Kannattaa muutakin ottaa jotta tulee ilmaiset postit
 
Tuoreimpia hankintoja. Mukana ei ole tällä kertaa pelejä, mutta ei kerrota kenellekään. Vastikään menehtyneen Liha Murekkeen kunniaksi DRM-vapaata musiikkia kahden julkaisun muodossa. Samalla tarttui mukaan musiikillisista avuistaan muistettu Sabrina. Sarjakuvakokoelmaa tuli kerralla päivitettyä paremmaksi ehkä yhden parhaimpina pidetyn Batman-tarinan muodossa. Evil Toons taas on upea saksalainen mediabook-julkaisu tästä Roger Rabbitin / Cool Worldin tuhmasta pikkuserkusta. Kyllä kelpaa taas nautiskella!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lienee muuten täysin samanlainen DualSense kuin valkoinenkin? Säästäväisyys on vielä vienyt voiton, mutta kunhan valkoisen ykkösohjaimen takuuaika päättyy muutaman kuukauden päästä niin pitää ehkä pinkkiä hommata tännekin. :D

Joo ei niissä mitään eroja ole.
 
Ylös Bottom