Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pokemon Legend Arceus

oho, en edes tiennyt et niitä oli noin paljon, mutta nyt tosiaan haastelliseen tekee tuosta se että tällä kertaa joka ikinen pokemon on napattava saavuttaa pelin endingin
"true endingin" vai ihan vaan että pelin ylipäätään pääsee läpi? Koska kyllähän aikaisemmissakin Pokemon peleissä yksi tärkeimmistä jutuista on ollut kerätä pokedex täyteen. Tottakai siellä on ollut myös se tarina, että saadaan aloituspokemon, lähdetään pohjalta ja taistellaan toisia pokemonkouluttajia vastaan.

Toki tämä peli muuttaa kaavaa. Tässä tosiaan ylipäätään kerätään tai siis luodaan ensimmäistä pokedexiä, mutta voisin kuvitella, että peli on silti jollain tavalla järkevästi rakennettu. Joko niin että kaikki pokemonit on löydettävissä ilman älytöntä tuuria ja kartalla harhailua. Tai sitten joku tietty määrä riittää pelin läpäisyyn, mutta ei täydelliseen loppuun.
 
"true endingin" vai ihan vaan että pelin ylipäätään pääsee läpi? Koska kyllähän aikaisemmissakin Pokemon peleissä yksi tärkeimmistä jutuista on ollut kerätä pokedex täyteen. Tottakai siellä on ollut myös se tarina, että saadaan aloituspokemon, lähdetään pohjalta ja taistellaan toisia pokemonkouluttajia vastaan.

Toki tämä peli muuttaa kaavaa. Tässä tosiaan ylipäätään kerätään tai siis luodaan ensimmäistä pokedexiä, mutta voisin kuvitella, että peli on silti jollain tavalla järkevästi rakennettu. Joko niin että kaikki pokemonit on löydettävissä ilman älytöntä tuuria ja kartalla harhailua. Tai sitten joku tietty määrä riittää pelin läpäisyyn, mutta ei täydelliseen loppuun.

käsitääkseni pelin main goal on napata Arceus ja se pokemon ei voi ilmeistyä ellei pokemon dex ole täytetty, mutta ilmeisesti pelissä on myös sitten vielä post game content osio eli ns end game. sen takia tuo +300kin on vähä arvoitus että se lukema voi olla vieläpä jopa paljon suurempi. eli full completion vaatii vielä sitten paljon paljon enemmän, joku mainitsi että 7 progress tähteä vaaditaan siihen että pelin voi pelata lävitse mutta ilmeisesti pelissä on yhteensä 10 progress tähteä. Sitä en tosin tiedä että mikä kaikkea nuo tähtien progressiot osiot pitää sisällään pokemonien nappaamisen lisäksi, todennäköisesti sitä Resource managementtiä
 
Kunhan pelaaminen ja tekeminen on mielekästä eikä pakonomaista grindiä. Toki ite ku harrastan shiny-hunttia nii ei pitäs sanoa mitään grindaamisesta... :D

Toivottavasti huhut vaikeammasta vaikeustasosta pitää paikkansa muunkin kuin grindin osalta. Jossain huhussa näin jopa infoa että vaikeustason voisi valita, mutta tästä en tiedä miten luotettava tieto on.
 
mitä nyt vähän katsellut gameplaytä/streamejä niin tuo samoilu vaikuttaa tosi hauskalta, ja taistelu ainakin aluksi suht haastavalta, mutta sitten taas tuo pokemon Reseach vaikuttaa aika ikävältä Grindilta, jokaisella pokemonilla omat research taskinsa ja ne koostuu esim asioista nappaa kyseinen pokemon 15-25 kertaa, käytä pokemonin moveja 15-25 kertaa (jokaiselle movelle oma taskinsa), pahoin pelkään että tämä voi muuttua jossain vaiheeksi aikamoiseksi Grindfestiksi.

Alla kuva noista Reseach taskeista

Research_Tasks.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Vois pistää spoileritagien taakse

tämähän ei siis ole mitään uutta tietoa vaan tästä on ollut puhetta jo noissa virallissa Game freaksin overview videoissa. mutta laitoin viestin nyt sitten spoiler tagien taakse, jos vaikka on ihmisiä jotka ei trailereita katsele kun täällä joku puhui että toivottavasti peli ei ole kauhean grindi niin ainakin tällä osaa alueella sen tuntuu vähän olevan
 
Viimeksi muokattu:
Nyt kun oppinut ja nähnyt tuosta pokemonista vähän enemmän niin tuo Reseach grindi haittaakaan, se sopii yllättävin hyvin peliin kun vastaan tulee kumminkin niitä samoja yksilöitä joka tapauksessa, ja koska jokainen pokemon minkä nappaat on erilainen geneettisesti ja statseiltaan. ja sitten on paljon muitakin ominaisuuksia mikä tekee siitä kannattavaa ja erilaista, Kyllähän tuo vaikuttaa ihan pirun kovalta pokemon peliltä :) semmoiselta pokemon peliltä jota on toivoinut siitä asti kun pokemon nähtiin ekan kerran 3d muodossa. :), harmi tosin että ilmeisesti sitä PVP:ta pelissä. täytyy arvosteluja odotella mutta aika varma Day one ostos ainakin täälläpäin :)

Ainiin hausta sinänsä että peli on ottanut suoraan ääniefektejä Breath of the Wildista :)
 
Viimeksi muokattu:
Ilmeisesti joku saanut pelin jo käsiinsä. Pitää diitä todella paljon ja sanoo että xenoblade,trails ja dragon quest peleistä pitävät löytävät tästä paljon tuttuja mekaniikoita. Kommenteissa vaikeustasosta kysyttäessä sanoo ettei ole kauhean vaikea jos tekee muutakin kuin päätarinaa, nopeasti yli levelinen. Kaikki pokemonit partyssä saa expaa taisteluista.

 
Viimeksi muokattu:
joo peli on jo todella monilla käsissä kun se ikävä kyllä Romina vuotanut/dumpattu nettiin jo pari päivää sitten, joten porukka pelailee sitä jo emulaattoreilla ja Homebrew breakatuilla Switcheillä. sen takia kannattaakin olla varovainen, peli myös 100% dataminetty, joten spoilereita on netti täynnä, eli jos haluaa olla spoilaatumatta niin en ainakaan suosittele youtubesta katselemaan 1 day filterillä youtubesta pelistä matskua.

Onneksi tuo mainquest on kumminki todella pieni murto osa peliä, joten tuo jos tuo mainquest mainquest osoittaatuukin vähän helpohkoksi, niin siellä open worldissa on kumminkin kaikkea muuta haastellisista, jotka ovatkin sitten paljon isompi levelisiä, ja varsinki jos pelaa nuzlocke challengena niin varmasti vaikein pokemon peli koskaan, koska nämä "challenget" one shottaa sinun pokemonisi :D, joo peli on tosiaan ottanut mekaniikkoja Breath of the Wildista, Xenobladesta sekä monster hunterista, crafttavaa ja kaikenlaista keräiltävää ja muuta löytyy pelistä vaikka millä mitalla
 
Viimeksi muokattu:
pistetään varmuuden vuoksi tämä kesto spoilereihin, mukavasti pituutta kumminkin pelkällä mainquestilla



sitten jos lähtee sille completionist linjalle niin meneekin sitten sataset rikki, kiitos sen että pelissä on pirusti kaikenlaista tekemistä, sidequesteja ja kaikkea muuta ihmeteltävää ja mappi onki todella iso.

There is a TON to do in the game I can confirm. The map is pretty damn big, there’s enough Pokémon variety to go around, and if you want to complete the dex and every single research task could easily take hundreds of hours. I’m not sure how much postgame stuff there’s gonna be in this game but I guess we’ll find out
 
Viimeksi muokattu:

For those who have the game, how good is it?​

Hyvältä näyttää, kun pokemon legends arceus redditissä ihmisiltä kysyttiin mielipidettä niiltä jotka on päässeet jo pelin pariin :), mitä lukenut kommentteja myöskin niin ihmiset pitää pelistä ihan pirusti, monen mielestä, pokemon pelien parhaimmistoa :)

tuosta vähän.png



tuossa parit artikkelit esim famitsun fiilikset jo tuo otsikko antaa hyvän viban siitä että meillä voisi olla oikeasti vaikea pokemon peli, toivottavasti näin myös on, varsinki sellaisille pelaajille jotka ei ole niin sanotusti "pokemon pelaajia"

tuossa parit poiminnat

- It was described as “surprisingly difficult for a Pokémon game”.

- shockingly challenging for a Pokémon game, but not impossible to win ".
 
Viimeksi muokattu:
Kovaa hehkutusta ympäri internettiä pokemon pelaajilta, jotka ovat jo pelanneet peliä monta kymmentä tuntia/pelanneet lävitse tuohonkin poryleeksin 60 tuntiin ei kuulu end game content, eikä yhtäkään sidequestia, eli ainoa tavoite on ollut kerätä full pokedex mahdollisimman nopeasti ja sitä kautta pelata peli läpi, jännä nähdä miten kovat scoret peli tulee saamaan jos pitäisi veikata niin metascore asettuu luokkaan 80-85, käy myös ilmi heidän kommenteistaan että peli on yksi parhaita pokemon pelejä sekä heidänki mielestään yksi vaikeimpia pokemon pelejä, Se nyt on itsestään selvää että peli tulee myymään ihan järjettömän paljon,.


pokemonnn.png

pokemon2.png

pokemon arceus.png
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä tässä pieni innostus alkaa kasvamaan kohti perjantaita. Vähän oon pelikuvaa katellu ja osa peloista näyttää turhilta, toki vasta ku ite pääsee pelaamaan niin voi lopullisesti mielipiteen ähkäistä.

Varmasti parantamisen varaa on monessa osa-alueessa vieläkin, mutta suunta on kerrankin oikea. Vaikeampi vaikeustaso on kyllä tervetullutta.
 
Noniin rewikat tulee ilmeisesti siinä 16.00 maissa tänään, itse tein jo peliliikkeen ja pistin pelin tulemaan VDP:lta jo tuossa aamulla, koska mitä lukenut niin peli alkaa olemaan aikalailla loppuun myyty ainakin jenkeissä, lähes jokaisessa liikkeessä esim walmartissa, gamestopissa ja amazonissa, niin arvostelujen jälkeen voi käydä niin sanotusti Breath of the Wild ilmiö myöskin suomessa, ei siis rewikoiden scorejen suhteen (odotan semmoista 80-85), vaan saatavuuden suhteen niin ajattelin että jos siis haluaa fyysisen version niin nyt on aika toimia, ja tuo VDPlta peli on välillä tullut jo torstaiksi. Muutenki olen nähny pelistä jo niin paljon gameplaytä ja streamejä niin tiedän ainakin itse viihtyväni pelin parissa ainakin sen tarvittavan viikon :)


 
Viimeksi muokattu:
Hyvältä näyttää tosiaan rewikat, opencritic score 85 ja metascore 85 :), todella positiivinen yllätys :)
Scoret antaa osviittaa, että pyörää ei ole keksitty uudelleen, mutta siihen on lisätty vaihteet. Juuri kuten toivoinkin.

85 on positiivinen yllätys ja linjassa jos vertaa Brilliant Diamondsiin, jonka scoret on 75 pojoa, mutta toisaalta pienoinen pettymys jos vertaa Pokemon Lets Go Pikachu/Eevee, jonka scoret 81.
 
Jumantsuigula, pitääkö tässä hommata ensimmäinen Pokemon-peli sitten originaalin bluen alkuperäisellä Gameboylla? (Yhden kesän Pokemon Go -seikkailua ei lasketa)
Katsotaan, kauheasti kaikkea muutakin pelattavana. Mutta josko tämä olisi sellainen proggis, jota aloittaisi kumppanin kanssa :)
 
Noniin rewikat tulee ilmeisesti siinä 16.00 maissa tänään, itse tein jo peliliikkeen ja pistin pelin tulemaan VDP:lta jo tuossa aamulla, koska mitä lukenut niin peli alkaa olemaan aikalailla loppuun myyty ainakin jenkeissä, lähes jokaisessa liikkeessä esim walmartissa, gamestopissa ja amazonissa, niin arvostelujen jälkeen voi käydä niin sanotusti Breath of the Wild ilmiö myöskin suomessa, ei siis rewikoiden scorejen suhteen (odotan semmoista 80-85), vaan saatavuuden suhteen niin ajattelin että jos siis haluaa fyysisen version niin nyt on aika toimia, ja tuo VDPlta peli on välillä tullut jo torstaiksi. Muutenki olen nähny pelistä jo niin paljon gameplaytä ja streamejä niin tiedän ainakin itse viihtyväni pelin parissa ainakin sen tarvittavan viikon :)


Onneksi Powereitä 3 ja pari giganttia tässä lähettyvillä. Postiin ei ole luottamista että toisi ajoissa jotain
 
Täällä on nyt ensipuraisu takana ja iha kiva fiilis. Ehkä vähä hidas tää alku, mutta eiköhän tämä tästä aukene. Ei tosiaan mikään kaunein peli, vaikkakin ihan hyvin teknisesti rullaa. Kontrollit on ok, niitä eniten jännitin alkuun.
 
Ylös Bottom