Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Saints Row

Tuo on kyllä ihan mieletön harppaus eteenpäin. Muistan olleeni aika innoissaan jo viime vuoden lopulla näytetystä ennakosta, mutta tämähän on jo paljon parempaa kamaa.
 
Peli on valmis, ei enää myöhästymisiä:


Pitäisi varmaan ottaa se hahmogeneraattori, josta uutisessa trailerikin, testiin ja käyttöön.
Nyt hieman yllätti, odotin kokoajan lisää lykkäystä julkaisuun. Ja epäilen, että olisi jo "valmis" kaiken nähdyn perusteella. Saa nähdä onko sitten oikea ratkaisu, että ei enään tule lykkäyksiä julkaisuun.

Toivotaan parasta, että peli on riittävän laadukas ja ihmiset myös siitä tykkäävät.
 
Peli ei kyllä vaikuta siltä että siitä 20€ enempää viitsisi maksaa. Varmasti ihan jees mutta näyttää jämähtäneen 2010 vuoteen. Varmasti ihan hauska mutta nyt on tulossa niin paljon parempaa loppuvuodesta.

 
joo tämä on alusta asti ollut vähä semmonen projekti, että ei tästä hyvä tule, vähän samat vibat tullut Gotham Knightistä. varmaan ihan ok viihdettä ale-laarista. Mutta molemmat vaikuttavat hyvin keskinkertaisilta tekeleiltä, ja semmoisilta että ei oikeestaan kummalekkaan ole mitään tarvetta. Sanotaan näin että yllätyn jos jompi kumpi saa Meta/opencritic +80 scoret
 
Kuten gameplay pätkistä saattoi nähdä. Saints Row ei tule räjäyttämään kenenkään tajuntaa. Voi olla ihan k open world rellestely. 20€.

 
Kuten gameplay pätkistä saattoi nähdä. Saints Row ei tule räjäyttämään kenenkään tajuntaa. Voi olla ihan k open world rellestely. 20€.

Jotenkin osasin odottaa tätä. Harmittaa toisaalta, mutta alelaarista tulee varmasti joskus napattua.
 
Taitaa olla arvostelujen perusteella sarjan huonoin peli. Yleensähän nuo ovat tainneet keikkua siellä 75-85 tienoilla, joten yllättävän paljon jää siitä. Toisaalta onko sarjan pelejä ennenkään ostanut arvosanojen perusteella?
 
DF videon vilkaisu... iiiiihan hirveää kuraa, sanoisin että olisivat mieluumin jättäneet julkaisematta niin ei oltas nähty tätä häpeäpilkkua.. Saint Row on nyt kuopattu.. RIP..
 
Oli kyllä iso pettymys. Ja eipä mitään muutakaan peliä tule enään tänä vuonna. Ei auta muu kuin pelata vanhoja hyviä pelejä.
 
Jotkut tuntuu ihmeellisesti vetävän pelistä johtopäätökset pelkän gameplay videoiden perusteella.
Juurikin näin. Itse sain pelin jo eilen ja hauskaa on ollut. Pelissä on bugeja, mutta kertaakaan ei ole kaatunut. Pääasia on, että edelleen saa koheltaa ja tällä kertaa 60 fps.

Ja muistelkaas miten buginen ja surkea GTA V oli ilmestyessään. Avoimen maailman pelit ovat yleensä aina alkuun bugisia, mutta uusin SR ei todellakaan ole pelikelvoton.

Ei oo multa pois jos joku ei tästä tykkää, mutta ihan turha huudella sopulina jos peliä ei ole pelannut.
 
Ylös Bottom