Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kauppalappu (ostoslistalla olevat pelit & julkkaripvm)

kopolanpoika

Well-Known Member
Itellä tuppaa olemaan ongelmaa löytää toisinaan pelattavaa ja samaan aikaan tuppaa hukkumaan paljon mielenkiintoisia julkaisuja, koska julkaisujen määrä on niin valtava.

Kaikille peleille ei jaksa tehdä topicia ja tulevat pelit/huhut/uutiset ketjut täyttyy teasereistä/trailereista ja gameplaypätkistä, jonka myötä ainakin itsellä ne julkkaripäivämäärät tuppaa hukkumaan.

Senpä vuoksi laitetaan vireille kaikkien lapsuudesta tuttu kauppalappu. Tiedättehän, vanhoina hyvinä aikoina siitä laskun kuoren takasivusta revitty reunapala johon kirjoitetaan mitä sieltä kaupasta pitäis muistaa ostaa.

Tänne siis listaa ostoslistalla olevista peleistä lähitulevaisuudesta julkaisupäivämäärien, mahdollisesti trailerin ja lyhyiden saatesanojen kera.

Jokainen voi täydentää listaa sitä mukaan kun uusia pelejä omalle kauppalistalle ilmaantuu. Ja samalla muut voi tsekata löytyisikö margariinihyllyn vierestä jotain mielenkiintoista omaankin kauppakassiin


Omalla kauppalistalla loppuvuodelle:

- 29.9 Valkyrie Elysium, PS5
SE uusin rpg ja julkaisu oven takana, vähän villikortti, mutta voisin ottaa välipalaksi marraskuun ruuhkaa odottaessa jos arvostelut pyörii 85 tietämillä. Lievä persoonattomuus vaivaa trailereita katsoessa

- 21.10 Gotham Knights, PS5
Kovana batman fanina pakko-ostos vaikka kaikki hahmot vaikuttaakin toisinnoilta toisistaan

- 8.11 Sonic Frontiers, PS5
Ekojen trailereiden tyhjät vuoristot ovat saaneet viimeisimpien trailereiden myötä uutta uskoa peliin ja peliä testanneet kehuneet. Sormet ristissä toivon hyvää Sonic peliä

- 9.11 God of war, PS5

- 18.11 Pokemon Scarlet/Violet, NS
Tässäkään ekat trailerit eivät herättäneet kiinnostusta, mutta viimeisimmällä trailereilla nähtiin jo aimokasa vanhoja monneja. Menee hankintaan jo pikkuveljen suuren mielenkiinnon vuoksi

- 18.11 Ys VIII: Lacrimosa of DANA, deluxe, PS5
Muutama youtube gameri on hehkuttanut tätä täyden kympin rpg peliksi. Samat kaverit hehkutti mulle Tales Of Arise peliä ja se suositus osu ja uppos ja meni tän vuoden top5 samantien.
Peli julkaistu PS4 jo v. 2016

- 13.12 FF crisis core reunion, PS5
meinasin nukkua tämän ohitse täysin, mutta Nintendo Direct herätti todellisuuteen, että tämähän on tulossa jo ennen pukkia. Vuoden odotetuimpia julkaisuja itselle
 
Viimeksi muokattu:
Loppuvuodelle ostoslistalla olis uusi call of duty, The Callisto Protocol 02.12.2022, God of War 09.11.2022, Devil in Me 18.11.2022, Evil West 22.11.2022
 
Laitetaan vanhat pelit mitä hankinnassa kun uusien päivämääriä en jaksa nyt etsiä.

Contra Anniversary Collection
Returnal
Kena
Cod Vanguard
Deathloop
Star wars jedi, fallen order
Redout 2
Turtles shredders revenge
GTA5 ps5
 
Lista aivan liian pitkä ja tili aivan liian tyhjä, mut ainakin ny god of vaari loppuvuoresta ja ehkä joku heräteostos plus jotain tarjouksii.
 
Tällä hetkellä vielä julkaisemattomista peleistä "day one"-hankintalistalla:
  • FF7 Crisis Core Reunion 13.12.22 (PS5 tai Switch)
    • Pakkohankinta, kun vihdoin on mahdollisuus päästä pelaamaan tämä. Alkuperäinen versio pelaamatta, kun ei koskaan tullut hankittua Sonyn käsikonsoleita, mutta suurena FF7 fanina olen kyllä hyvinkin tarkkaan perillä tämän tarinasta. Hienoa kuitenkin päästä kokemaan tarina Zackin matkassa pelinkin kautta.
  • tLoZ: Tears of the Kingdom 12.5.23 (Switch)
    • Jatko-osa kaikkien aikojen lempipelilleni. Riitää jo, jos tämä tuo "lisää Breath of the Wildia" pelattavaksi, mutta uskon tämän tuovan vielä lisääkin. Kuitenkin erittäin osaava Zelda-tiimi on työstänyt tätä 5 vuotta valmiin pelimoottorin päälle. Odotukset korkealla siis.
  • Pikmin 4 "vuonna 2023" (Switch)
    • Tutustuin Pikmin-peleihin vasta aikuisena ja rakastuin samantien. Pikminien ohjailemisessa, vihollisten voittamisessa ja tavaroiden keräämisessä on vaan jotain tosi koukuttavaa. En yleensä ole mieltänyt itseni strategia-pelien suurimmaksi faniksi (vaikka en niitä myöskään vihaakaan), mutta Pikmin siitäkin huolimatta on nykyään yksi lemppari pelisarjoja.
  • FF7 Rebirth "winter 2023" (PS5)
    • Joo pakkohankinta taas FF7 fanille. Tiedän, etteivät kaikki ihastuneet ekan osan combattiin, vaan olisivat kaivanneet enemmän sen alkuperäisen FF7:n kaltaista vuoropohjaista taistelumekanismia. Henkilökohtaisesti kuitenkin pidin ekan osan combatista todella paljon. Mukava sekoitus reaaliaikaista nappulanhakkaus-combattia ja vuoropohjaisuutta. Toivottavasti tämä jatkaa samalla linjalla. Myös juonen kannalta kiinnostaa, mihin pelintekijät tätä peliä nyt vievät ja ekan osan putkijuoksua avoimempi maailma on erittäin tervetullut.
Lisäksi nyt loppuvuonna seurannassa josko Tunicista tulisi fyysistä Switch versiota ulos jotain kautta, kunhan sen digiversio ensin julkaistaan Switchille 27.9. Samoin seurailen tuleeko Play-asiaan tms. tarjolle Persona 3 ja 4 fyysisiä versioita, kun ne ilmestyvät Switchille ja PS5:lle (mikä luultavasti tapahtuu kyllä vasta 2023, kun julkaisupäivästä ei ole vieläkään tietoa). Jos näistä ei mitään kautta fyysistä versioita saa niin menevät kyllä ostoon diginäkin siinä tapauksessa jossain vaiheessa.
 
Tällä hetkellä ostoslistalla ei ole yhtään peliä ellei lasketa Resident Evil 4 Remaken julkaisua joka on maaliskuussa 2023, en aio ostaa edes uusinta God of Waria julkkarissa koska aika kaikki muut menevät pelaamisen edelle. Taitaa olla kuukausia että olen pelannut edes jotakin peliä yksinäni.
 
Lista on lyhyt, mutta ei suinkaan olematon, siinä on painava merkintä:

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Julkaistaan Switchille 12.5.2023. En todellakaan kirjoita kuvausta :D


Mitään muuta ei tarvitse välttämättä ostaa julkaisupäivänä, vaan katsellaan rauhassa mitä tulee. Iso osa peleistä menee niin nopeasti alennukseen, että malttaa odottaa hetken, kun jonossa on aina muutenkin liikaa pelattavaa.
Päivitän listaa kun esim. Pikmin 4 saa julkaisupäivän. Tai joku peli kiilaa takavasemmalta ja vie huomioni.
 
Vai että ostoslista... Itseni tuntien tähän voisi vain kirjoittaa "Ostan tarjouksista uusia ja vanhoja pelejä niin paljon kuin lompakko antaa myöten, mutta kuitenkin paljon enemmän kuin mitä ehdin pelata". Jos nyt kuitenkin otsikon mukaisesti puhutaan nimenomaan suunnitelluista ostoksista ja uusista lähitulevaisuudessa julkaistavista peleistä, niin ostoslista muovautuu ehkä jotakuinkin näin.

Call of Duty: Modern Warfare II 28.10.2022
Vuoden 2019 Modern Warfare on ollut WWII:n ohella parhaita uudempia Call of Duty -sarjan osia. Nettipelin takia näitä tietysti pitkässä juoksussa ostetaan, mutta kyllä minua jälleen kiinnostaa päästä seuraamaan kapteenin Pricen ja muiden tuttujen naamojen edesottamuksia myös yksinpelin puolella. Tämän pelin kohdalla täytyy ehkä taipua ostoon heti julkaisussa, koska muuten nettipelin puolella on helisemässä.

Callisto Protocol 2.12.2022
Kun kyseessä on yhden Dead Space -sarjan luojan kauhupeliuutuus, niin kiinnostus on korkealla. Tiedä sitten tuleeko ostettua ihan julkaisupäivänä, mutta viimeistään ensimmäisistä alennuksista.

Trailerista tulee vahvat Dead Space -fiilikset, mutta ehkä myös vähän sellaiset "Resident Evil in Space". Hyvällä tavalla on otettu vaikutteita perinteisistä kauhupeleistä.


Crisis Core Final Fantasy 7 Reunion 13.12.2022
Äskettäinen Final Fantasy 7 Remaken läpipelaaminen nosti mielenkiintoa tätä kohtaan. Pelin päähahmo Zack vilahtaakin jo FF7 Remakessa, joten kytkös on ilmiselvä. En siis tiedä tämän pelin tarinasta juuri mitään. Paljon tämän parempaa hetkeä FF7 Remaken ja Rebirthin väliin ei tule pelata tätä.

Samat sanat tähänkin kuin Callisto Protocoliin: Tiedä sitten tuleeko ostettua ihan julkaisupäivänä, mutta viimeistään ensimmäisistä alennuksista.

Evil West 22.11.2022
Pelistä näytetystä materiaalista välittyy sellainen tunnelma, että tämä on juuri minun peli. Vaikuttaa sellaiselta konstailemattomalta kolmannen persoonan toimintapeliltä. Vähän kuin kunnianosoitukselta Xbox 360/PS3 -aikakauden toimintapeleille. Ja nimenomaan hyvällä tavalla. Aivot narikkaan ja jengiä turpaan niin räiskien kuin hakaten.


Sitten on muutama loppuvuonna Game Passiin tuleva peli, jotka olisivat ostoslistalla, jos en tilaisi palvelua.

Scorn 21.10.2022
Synkkä, julma, irvokas ja kammottava. Vaikuttaa kuin tehdyltä talven pimeneviin iltoihin.

A Plague Tale: Requiem 18.10.2022
Ensimmäinen osa on edelleen yksi suosikkejani omassa lajityypissään. Odotukset ovat todella korkealla tämän jatko-osan suhteen.

Persona 5 Royal 21.10.2022
Tämä oli hieno yllätys julkistus. Hirvittää jo nyt pelin laajuus, mutta pelaukseen menee. Itseasiassa tämän haluaisin ostaa heti hyllyynkin, vaikka Game Passiin tuleekin. Katsotaan, katsotaan.

Gungrave G.O.R.E 22.11.2022
Tähän pätee samat myyntipuheet kuin Evil Westiin. Vaikuttaa sellaiselta vanhan kansan räiskinnältä. Uppoaa allekirjoittaneeseen.

SIGNALIS 27.10.2022
Retrokauhua ja scifiä. Tykkään pelin estetiikasta todella paljon.


Listalta unohtui varmaan vaikka kuinka monta peliä, jotka julkaistaan vielä tälle vuodelle ja joita haluan pelata, mutta siinä nyt äkkiseltään mieleen tulleet. Aika ei riitä pelaamaan kaikkia. Se on jo nyt selvää. :)
 
Ylös Bottom