3,5 mm av-johto?

Keskustelu osiossa 'Populaarikulttuuri' , aloittajana Heppe, 21.09.2008.

 1. Heppe

  Heppe New Member

  Heips!
  Olen etsinyt ja ihmetellyt, että mistä löytyisi AV-johto kannettavan DVD-soittimen ja toisen pienen lcd-näytön välille. Tarve olisi siis yhdistää nuo kaksi, että saisi molempiin rinnakkain näkymään filmin tai tv:n samanaikaisesti. DVD-soittimessa on av-out ja toisessa näytössä av-in sopivasti. Mutta molemmissa laitteissa on 3,5 mm jakit, ja tällaista johtoa en vaan löydä, en sitten mistään.
  Sitten sain myös neuvoja, että pitäisi etsiä sellainen naaras-naaras-liitin, joka yhdistäisi normaalin 3,5 mm/RCA-johtoyhdistelmän, eli se ilmeisesti laitettaisiin kahden samanlaisen johdon väliin joka liittimelle. Osaisiko kukaan suositella/kertoa mistä tämmöinen johto löytyisi, vai pitäisikö se itse rakentaa tai että onko tuo toinenkin vaihtoehto ihan ok?
   
 2. Xbugs

  Xbugs New Member

  XBL:
  Voittajille
  Vastaus: 3,5 mm av-johto?

  Paras valikoima löytyy elektroniikkatarvikkeita myyvistä erikoisliikkeistä, kuten Bebek tai Partco.
   
 3. Heppe

  Heppe New Member

  Vastaus: 3,5 mm av-johto?

  Kiitokset neuvoista ja vaivannäöstä :). Kävin molemmilla sivustoilla, mutta ei ainakaan valmiina sitten löydy sitä kaipaamaani kaapelia, joten täytyy kai rakentaa sellainen tai pyytää vielä liikkeestä tietoa. Tuo Partco varsinkin vaikutti lupaavalta.
   
 4. zoodeef

  zoodeef New Member

  Vastaus: 3,5 mm av-johto?

  Konsoleilla pelatessa skaalaus toimii aivan mainiosti, mutta jostain syystä tietokoneen kautta mikään laajakuva resoluutio tuota 1080P:tä lukuunottamatta ei toimi. Haluaisin kovasti pelailla 1366x768 tai vaikka 1680x1050 resoluutioilla kun ei paukut yllättäen aina tuohon FullHD laatuun riitä.
   
 5. MatthewLentz

  MatthewLentz New Member

  Vastaus: 3,5 mm av-johto?

  If so a separate set-top box or on piuhaa amps, then do that too if the outputs of the wires from the built-in digital tuner, or requires.
   

Jaa tämä sivu