3,5 mm av-johto?

Heppe

New Member
#1
Heips!
Olen etsinyt ja ihmetellyt, että mistä löytyisi AV-johto kannettavan DVD-soittimen ja toisen pienen lcd-näytön välille. Tarve olisi siis yhdistää nuo kaksi, että saisi molempiin rinnakkain näkymään filmin tai tv:n samanaikaisesti. DVD-soittimessa on av-out ja toisessa näytössä av-in sopivasti. Mutta molemmissa laitteissa on 3,5 mm jakit, ja tällaista johtoa en vaan löydä, en sitten mistään.
Sitten sain myös neuvoja, että pitäisi etsiä sellainen naaras-naaras-liitin, joka yhdistäisi normaalin 3,5 mm/RCA-johtoyhdistelmän, eli se ilmeisesti laitettaisiin kahden samanlaisen johdon väliin joka liittimelle. Osaisiko kukaan suositella/kertoa mistä tämmöinen johto löytyisi, vai pitäisikö se itse rakentaa tai että onko tuo toinenkin vaihtoehto ihan ok?
 

Heppe

New Member
#3
Vastaus: 3,5 mm av-johto?

Paras valikoima löytyy elektroniikkatarvikkeita myyvistä erikoisliikkeistä, kuten Bebek tai Partco.
Kiitokset neuvoista ja vaivannäöstä :). Kävin molemmilla sivustoilla, mutta ei ainakaan valmiina sitten löydy sitä kaipaamaani kaapelia, joten täytyy kai rakentaa sellainen tai pyytää vielä liikkeestä tietoa. Tuo Partco varsinkin vaikutti lupaavalta.
 
#4
Vastaus: 3,5 mm av-johto?

Konsoleilla pelatessa skaalaus toimii aivan mainiosti, mutta jostain syystä tietokoneen kautta mikään laajakuva resoluutio tuota 1080P:tä lukuunottamatta ei toimi. Haluaisin kovasti pelailla 1366x768 tai vaikka 1680x1050 resoluutioilla kun ei paukut yllättäen aina tuohon FullHD laatuun riitä.
 
#5
Vastaus: 3,5 mm av-johto?

If so a separate set-top box or on piuhaa amps, then do that too if the outputs of the wires from the built-in digital tuner, or requires.
 
Ylös Bottom