Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelialan ja pelimedian avoimet työpaikat

feldon

KonsoliFIN Alumni
Tähän ketjuun saa lisätä vinkkejä avoimista työpaikoista pelialalla ja pelimediassa. Jos tiedät kiinnostavan työpaikan alan osaajalle tai olet itse rekrytoimassa, ilmoita siitä täällä!
 
Vastaus: Pelialan ja pelimedian avoimet työpaikat

Avataan peli:

Pelikone.fi on Suomen suosituin taukopelisivusto. Nyt haemme
PELIMIESTÄ TAI -NAISTA

Jos pidät peleistä ja tykkäät pelata erilaisia selainpelejä, tämä työ voi olla sinulle.
Jos haluat tehdä töitä sinun aikataulullesi sopivasti, tämä voi olla työ sinulle.
Jos haluat työkokemusta median ja pelien alalta, tämä voi olla työ sinulle.

PELIMIES TAI -NAINEN, Pelikone.fi | tyopaikat.oikotie.fi
 
Vastaus: Pelialan ja pelimedian avoimet työpaikat

Olisi fiksua laittaa myös, mille paikkakunnalle väkeä haetaan. :)
 
Vastaus: Pelialan ja pelimedian avoimet työpaikat

KonsoliFIN etsii ammattitaitoista koodaria kehittämään KonsoliFINin sivustoperheen uusinta aluevaltausta. Hakijan tulisi hallita hyvin MySQL, PHP, AJAX, XHTML ja CSS. Ks. lisätiedot täältä: KonsoliFIN etsii osaavaa koodaria - Uutiset - PlayStationFIN ja heitä sähköpostia osoitteeseen kimmo.sjoblom(AT)konsolifin.net.

Kyseinen homma hoituu hienosti vaikkapa etänä ;-)
 
Vastaus: Pelialan ja pelimedian avoimet työpaikat

Testaamaan Frozenbyten peliä Helsingin Kuusisaareen (ilman palkkaa). Hakemus sisään ja pelaamaan!

Mainostan kohta pelitestaustamme lisää, mutta tähän väliin ilmoittaisin että meille Frozenbytelle saa hakea ihan töihinkin. Avoimet työpaikkamme voi katsoa täältä, lisäksi voi laittaa tulemaan myös avoimen hakemuksen. :)

---
Mikäli puolestaan kiinnostaisi tuo edellämainittu parin tunnin mittainen pelitestaus, niin tässä tulee mainospuhetta sille! Tämä ei tosiaan ole työ, jos haluat tulla melle töihin katso avoimet työpaikat yllä olevasta linkistä.

Me täällä Frozenbytellä etsimme pelitestaajia toimistollemme testaamaan julkaisemattomia pelejämme. Pyrimme kutsumaan toimistollemme eri tasoisia pelaajia, joten ei huolta vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta testaamisesta. Tarkoitus on pelata, pitää hauskaa ja antaa rakentavaa palautetta peleistä (joskus ehkä suoraa kritiikkiäkin).

Jos kiinnostuit, voit käydä täyttämässä lomakkeen täällä.

Pelitestauksesta ei saa palkkaa, mutta tyhjin käsin ei silti tarvitse poistua. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kuusisaaressa ja sinun täytyy itse huolehtia paikallepääsystä. Pääsääntöisesti testit ovat välillä ma-pe klo 9-16, mutta aina välillä saatamme järjestää testejä myös iltaisin. Lomakkeen kommenttikenttään voit jättää tiedon parhaiten sinulle sopivasta kellonajasta. Huomaattehan että alle 15-vuotiaat tarvitsevat huoltajan luvan.

Valitettavasti emme voi kutsua kaikkia halukkaita, mutta olemme kiitollisia mielenkiinnostasi. Mikäli teillä herää kysymyksiä, meidät saa helpoiten kiinni osoitteesta support(at)frozenbyte(dot)com. Toivottavasti nähdään toimistollamme! :)

-Ella/Frozenbyte tiimi
 
Konsolinet hakee Helsingin Kampin myymälään kokopäiväistä myyjää.

Työpaikan kuvaus​

Haemme pelimyyjää Konsolinetin Kampin myymälään. Työhön kuuluu asiakaspalvelu, verkkokaupan tilausten käsittely, myymälästä huolehtiminen ja verkkokaupan päivittäminen. Kokopäivätyö.

Lähde
 
Ylös Bottom